Kids Concept - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Kids Concept Soffa Ljusrosa

  Förnya barnrummet och möblera fint med denna klassiska Star Fåtölj Ljusrosa i retrostil från det bästsäljande märket för inredning, accessoarer och leksaker, Kids Concept. – Kombinera med andra delar ur Star serien för matchande inredning. – Mått: 60.5 x 50 x 52 cm. – Maxvikt 50 kg.
  Kids Concept Soffa Ljusrosa »

  2299 SEK

  Babyshop.se

 • Kids Concept Tåg Med Djur Edvin

  Detta tåg ur serien Edvin från Kids Concept är en rolig träleksak i fina färger. Resenärerna på leksakståget består av skogsdjur såsom en igelkott och två älgar. Sätt djuren i vagnarna och kör dem till deras resmål! Rekommenderad ålder: Från 12 månader. Mått: 46 x 9 x 10 cm. Material: Trä. Färg: Flerfärgad.
  Kids Concept Tåg Med Djur Edvin »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids concept, 3-pack Träbilar, Rosa

  Tre stycken fina träbilar i olika modellerdär 3-pack bilar i olika utförande i trä att leka med från Kids Concept. De är perfekta för mindre barn då de är lätta att greppa och att köra runt med i lekrummet. Fin present att ge bort. Dom är greppvänliga och rekommenderade även för dom minsta.
  Kids concept, 3-pack Träbilar, Rosa »

  199 SEK

  KidsDreamStore

 • Kids Concept Gitarr Rosa Trä

  Kids Concept Gitarr Rosa Trä, en fantastiskt fin rosa leksaksgitarr i trä med en utskuren stjärna. Gitarrens strängar går att spänna precis som på en vanlig gitarr. Passar perfekt både för barnen som redan har ett stort musikintresse och för de...
  Kids Concept Gitarr Rosa Trä »

  279 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Hammarbänk, Edvin

  Hammarbänk EDVIN En klassisk hammarbänk inklusive hammare i gummiträ. Fyra olikfärgade träbultar att hamra ner - gång på gång. När barnet har bankat ner bultarna så är det bara att vända på brädan och börja om igen. Hjälper barnet att träna både på koncentration, koordination och finmototrik.
  Kids Concept Hammarbänk, Edvin »

  229 SEK

  Room99.se

 • Kids Concept Glass-set

  Glasställ i trä med 6 stycken glassar Glasstället är vit- och pastellfärgat och glassarna är designade att likna olika glassmaker. Passar perfekt till att sälja i leksakskiosken eller affären.
  Kids Concept Glass-set »

  399 SEK

  ellos.se

 • 149 SEK

  Shopping4net.se

 • Kids Concept Tipitält, Grå

  Tipitält från Kids Concept. Här är ett enkelt men mycket härligt litet tipitält. Passar utmärkt när när man vill leka att man campar eller bara ha en mysig liten koja som man kan gömma sig i! Går lätt att både sätta upp och ta ner igen samt att tyget är avtagbart och tvättbart.
  Kids Concept Tipitält, Grå »

  1299 SEK

  RUM21

 • Kids Concept Gungälg

  Gungälg i Edvin-konceptet. Den mjuka fina pälsen gör den greppvänlig. Fin inredningsdetalj som passar i huset alla rum. Traditionell gunghäst, gosedjur och leksak som tränar barnens motorik och balans.
  Kids Concept Gungälg »

  1499 SEK

  Ahlens.se

 • Kids Concept Tält Star (Blå)

  Lektält från Kids Concept. Med sina vikbara pinnar är tältet både enkelt att sätta upp och ta ner igen. Mått höjd 130 cm x diameter 100 cm. Från 3 år.
  Kids Concept Tält Star (Blå) »

  249 SEK

  babyland.se

 • Kids Concept Vägg & Bordslampa Rosa

  Lys upp rummet med en Vägg & Bordslampa i Rosa från det svenska märket Kid’s Concept. – Kan monteras på väggen eller användas som bords- eller fönsterlampa. – Målad med vattenbaserad färg. – Vad du får: – 1 x lampa. – Tekniska specifikationer: – Mått 10 x 12 x 12 cm. – Sladd mäter 180 cm. – E27 kontakt.
  Kids Concept Vägg & Bordslampa Rosa »

  499 SEK

  Babyshop.se

 • Kids Concept Textil Kabel Taklampa Vit

  Lys upp rummet med en Textil Kabel Taklampa i Vit från det svenska märket Kid’s Concept. – Kontakt med fixerings ring håller lampskärmen på plats. – Passar med märkets lampskärmar. – Vad du får: – 1 x textil kabel. – Tekniska specifikationer: – Mått 150 cm. – E27 kontakt. – 230 V. – Maxx 60 watt. – CE-märkt.
  Kids Concept Textil Kabel Taklampa Vit »

  149 SEK

  Babyshop.se

 • Kids Concept Lampskärm Manchester Rust

  Det svenska märket Kid's Concept har designat denna Lampskärm Manchester i Rust som kommer ge din ögonstens rum en varm och mysig känsla. – Tillverkad i mjukt manchestermaterial. – Ram i smidesjärn. – Perfekt att ha i deras lekrum eller skötkammare. Vad du får: – 1 x Lampskärm. – Mått: 30 x 30 x 20 cm.
  Kids Concept Lampskärm Manchester Rust »

  449 SEK

  Babyshop.se

 • Kids Concept Star Soffa Grå

  Möblera fint i barnrummet och ge en plats att mysa och läsa i med denna Star Soffa Grå från Skandinaviska bästsäljaren Kids Concept. – Matcha med andra delar från Star serien. – Mått 91.5 x 55 x 61 cm. – Maxvikt 50 kg. – Passar från åldern 3 – 8 år. – Material: linne, bomull och trä.
  Kids Concept Star Soffa Grå »

  2295 SEK

  Babyshop.se

 • Kids Concept Draglek Mammutfamilj, Neo

  Denna dragleksak ur serien Neo från Kids Concept föreställer en mammutfamilj. Träleksaken är aktiverande och uppmuntrar ditt barn att lära sig att gå. När barnet drar elefantfamiljen efter sig följer de med i en prydlig rad! Rekommenderad ålder: Från 12 månader. Mått: 27 x 10 x 7 cm. Material: Trä.
  Kids Concept Draglek Mammutfamilj, Neo »

  279 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Docksulky, Grå

  Det är en fin dockvagn i trä från Kids Concept i form av en sulky. Sulkyn är vit med ett grått handtag och grått tyg med vita prickar. Gummikanten på hjulen gör att vagnen lugnar lätt och tyst. Ta med dockorna på promenad i denna underbart söta docksulky! Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  Kids Concept Docksulky, Grå »

  364 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Edvin Djur, 5-pack

  Fem djurfigurer i serien Edvin från Kids Concept. Med en igelkott, en räv, en mus och två älgar i fin och modern design kan ditt barn leka skog i sitt eget rum! Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: 12/10/6,5/4/3,3/1,5 cm. Material: Plywood.
  Kids Concept Edvin Djur, 5-pack »

  99 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Gitarr, Vit

  Det här är en fin gitarr för barn i stilren design från Kids Concept. Ett härligt leksaksinstrument som passar perfekt till ditt kreativa och musikintresserade barn! Leksaksgitarren har sex strängar som går att spänna och en snygg detalj i form av en utskuren stjärna.
  Kids Concept Gitarr, Vit »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Aiden Sedanbil

  En snabb sedanbil i trä från Kids Concept. Bilen glider lika lätt på golvet som på mattan. Bilens utskurna fönster gör det enkelt för små händer att greppa. Bilen har många fina detaljer såsom tankhålet och fälgarna! Bilen ingår i Aiden-serien.
  Kids Concept Aiden Sedanbil »

  119 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Docksäng Inklusive Bäddset, Natur

  En fin docksäng på hjul från Kids Concept. Docksängen är tillverkad av plywood och furu och är i perfekt ståhöjd för de allra minsta. Ett mjuk bäddset i bomull ingår.
  Kids Concept Docksäng Inklusive Bäddset, Natur »

  999 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Gitarr, Rosa

  Det här är en fin gitarr för barn i stilren design från Kids Concept. Ett härligt leksaksinstrument som passar perfekt till ditt kreativa och musikintresserade barn! Leksaksgitarren har sex strängar som går att spänna och en snygg detalj i form av en utskuren stjärna.
  Kids Concept Gitarr, Rosa »

  239 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Verktygslåda, Blå

  Den här verktygslådan från Kids Concept är det perfekta setet för den lilla snickaren. Verktygslådan innehåller 20 stycken olika delar i snygg design – perfekt för att träna på att hamra och skruva. Verktygslådan har hål längsmed sidorna där du kan sätta i skruvarna och spikarna.
  Kids Concept Verktygslåda, Blå »

  229 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Xylofon, Grå

  Det här är en rolig xylofon från Kids Concept i naturfärgat trä med vita plattor att spela på. Det härliga leksaksinstrumentet passar perfekt till ditt kreativa och musikintresserade barn. Ett superfint och roligt inslag i barnrummet! Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: 26,5 x 11,5 x 4,5 cm.
  Kids Concept Xylofon, Grå »

  199 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Brödrost

  En charmig brödrost med tillbehör från Kids Concept. Du får en brödrost, två brödskivor, en burk, två ostskivor, två marmeladklickar och en smörkniv – allt i trä. Du kan höja och sänka brödskivorna med hjälp av spaken.
  Kids Concept Brödrost »

  269 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Docksäng Inklusive Bäddset, Vit

  En söt docksäng från Kids Concept. Docksängen är tillverkad av MDF. Ett mjuk bäddset i bomull ingår.
  Kids Concept Docksäng Inklusive Bäddset, Vit »

  499 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Edvin Trädockor

  Fina målade trädockor från Kids Concept i serien Edvin. Precis som Matrjoska, Babusjka eller som de heter i folkmun, ryska dockor, passar de mindre dockorna i de större. Låt ditt barn öppna en björn för att hitta ännu en björn inuti – men det tar inte slut där.
  Kids Concept Edvin Trädockor »

  169 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Lektunnel Star, Grå

  Den här lektunneln från Kids Concept är ett roligt tillägg till barnrummet. Lektunneln är grå med Kids Concepts klassiska stjärnor i vitt och viks enkelt ihop när den inte används. En snygg inredningsdetalj och en häftig leksak! Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: L180 cm x Ø46 cm.
  Kids Concept Lektunnel Star, Grå »

  189 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Aiden SUV

  En fin träbil i SUV-modell från Kids Concept. Bilen glider lika lätt på golvet som på mattan. Bilens utskurna fönster gör det enkelt för små händer att greppa. Bilen har många fina detaljer såsom tankhålet och fälgarna! Bilen ingår i Aiden-serien.
  Kids Concept Aiden SUV »

  119 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Bilbana, Natur

  Det här är en rolig bilbana i trä från populära Kids Concept. Med bilbanan följer tre stycken racerbilar som åker hela vägen ner för banan när man släpper dem från toppen. Tävla mot dig själv och mot dina kompisar. Vem är snabbast och vem kommer längst? Rekommenderad ålder: Från 2 år. Mått: 31 x 8 x 29 cm.
  Kids Concept Bilbana, Natur »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Hopfällbart Minikök

  Ett litet hopfällbart leksakskök från Kids Concept med tillbehör. Smidigt kök som kan fällas upp vart ditt barn än vill ha det – om det så är hos mor- eller farföräldrarna, kamraterna eller hemma. Miniköket kommer med kastrull, stekpanna, stekspade, slev, salt- och pepparkar.
  Kids Concept Hopfällbart Minikök »

  579 SEK

  Jollyroom.se

 • Kids Concept Kulbana Edvin Grön

  Kids Concept Kulbana Edvin. En jättefin och rolig kulbana för de små barnen i lite mindre format. Den har två banor och 14 träkulor i olika nyanser, storlekar och former. Kulbanor är både underhållande och utvecklande för barnen, de låter barnet...
  Kids Concept Kulbana Edvin Grön »

  129 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Fika Kakor

  Kids Concept Fika Kakor. Ett härligt set med 7 stycken klassiska svenska kakor i trä, bland annat dammsugare, syltkaka och kanelbulle. Superkul att duka upp och bjuda på fika för syskon och familjemedlemmar eller kanske dockor och gosedjur. Kakorna...
  Kids Concept Fika Kakor »

  149 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Plocktorn Edvin Rosa

  Kids Concept Plocktorn Edvin Rosa. Detta fina plocktorn är en både rolig och utvecklande leksak för de små barnen. Den utvecklas barnens finmotorik och koordination samtidigt som de har riktigt roligt. Plocktornet har 6 stycken olika stora...
  Kids Concept Plocktorn Edvin Rosa »

  199 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Kundvagn i Trä

  Kids Concept Kundvagn, en superfin och rolig shoppingvagn i trä för barnen att leka med och köra runt. Det perfekta tillbehöret att lägga alla varor i när man är och handlar i låtsasaffären, bageriet eller kiosken. Det går att lasta...
  Kids Concept Kundvagn i Trä »

  599 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Mini Tipitält Rosa

  Kids Concept Mini Tipitält Rosa, ett supermysigt rosa tipitält i miniformat. Detta tält blir en superfin dekoration i barnens rum. Passar perfekt både som ett mysigt hem för dockor och gosedjur och en myshörna eller rolig koja för barnen. Det är...
  Kids Concept Mini Tipitält Rosa »

  449 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Fruktlåda Mixat

  Kids Concept Fruktlåda Mixat. En jättefin vit fruktlåda med handtag i trä, full av vackra färgglada frukter av alla sorter, även dem i trä. Innehåller apelsiner, banan, citron, päron och äpplen. Citronen kan till och med delas och sättas ihop...
  Kids Concept Fruktlåda Mixat »

  199 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Klossar Neo

  Kids Concept Klossar Neo. Ett fint set med 12 stycken träklossar och en träram. Tillsammans har klossarna alfabetets alla bokstäver på sig. Alfabetsklossar är en klassisk leksak för små barn och detta fina set kan användas till att leka,...
  Kids Concept Klossar Neo »

  399 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Trumma Mini Vit

  Kids Concept Trumma Mini Vit. En rolig minitrumma i nyanser av grått, vitt och trä med fint stjärnmönster. En perfekt leksak till barnen som gillar musik, eller till barnet som nu för första gången får uppleva musik.
  Kids Concept Trumma Mini Vit »

  189 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Plocklåda Edvin Rosa

  Kids Concept Plocklåda Edvin Rosa. En jätterolig plocklåda som är både rolig och lärorik för barnen. Samtidigt som de har riktigt roligt utvecklas både deras finmotorik och koordination. Setet består av en fin plocklåda härligt målad...
  Kids Concept Plocklåda Edvin Rosa »

  249 SEK

  Leksakscity

 • Kids Concept Sifferpussel Rosa

  Kids Concept Sifferpussel Rosa, ett jättefint och roligt träpussel i rosa och vitt för de mindre barnen. Detta härliga pussel kan användas både till att pussla, leka med och räkna. Pussel utvecklar barnets logiska tänkande och lär dem känna igen...
  Kids Concept Sifferpussel Rosa »

  139 SEK

  Leksakscity

Kolla också