Klein - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Klein Dammsugare Electrolux Leksak för barn

  Dammsugare Electrolux Leksak till barn, med den här superoliga dammsugaren kan barnen nu låtsas att de hjälper mamma och pappa att hålla hemmet skinande rent! Den fungerar på riktigt och har roliga ljud och ljusfunktioner som gör den riktigt rolig!...
  Klein Dammsugare Electrolux Leksak för barn »

  379 SEK

  Leksakscity

 • Klein Mini-meddelandekorg

  Klein kundvagn När du handlar behöver du naturligtvis en kundkorg.
  Klein Mini-meddelandekorg »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Miele Leksakskökstriangel

  Klein Miele leksakskök Denna utmärkta Miele triangel är ett lyxigt barnkök som ger ditt barn möjlighet att använda all utrustning som finns i ett riktigt kök. Detta leksakskök är utrustat med alla typer av praktiska och roliga tillbehör, till exempel ugn, diskmaskin, diskbänk, spis, mikrovågsugn och kaffemaskin. Köket har också köksredskap som pannor, tallrikar och bestick, så att du kan servera alla goda godis du har lagat. Vissa tillbehör i detta kök ger ljud när de används.
  Klein Miele Leksakskökstriangel »

  1949 SEK

  CDON

 • Klein Miele Leksaksdammsugare till barn

  Miele Leksaksdammsugare till barn, en superrolig dammsugare som låter barnen hjälpa mamma och pappa att hålla hemmet skinande rent! Dammsugaren är en kopia av en Miele dammsugare vilket gör det extra roligt att leka med den, kanske...
  Klein Miele Leksaksdammsugare till barn »

  359 SEK

  Leksakscity

 • Braun Skönhetsväska och hårfön leksak Klein

  Skönhetsväska och Braun hårfön leksak Klein, ett komplett kit med hår och skönhetsprodukter samlat i en superpraktisk förvaringsväska med handtag. Med dessa saker kan barnen göra sig riktigt fina för alla möjliga tillfällen, fixa...
  Braun Skönhetsväska och hårfön leksak Klein »

  269 SEK

  Leksakscity

 • Klein Smink- och Stylinghuvud Prinsessan Coralie

  Princess Coralie Klein vill göra sig fin, ett stylinghuvud, sminkhuvud som barnen kan styla och sminka med alla de fina tillbehör som medföljer. En sminkpalett och massvis med hårdekorationer och håraccessoarer, superkul! Det medföljer hela...
  Klein Smink- och Stylinghuvud Prinsessan Coralie »

  389 SEK

  Leksakscity

 • Klein Johnny Radiostyrd John Deere Traktor till små barn

  Radiostyrd John Deere Traktor som heter Johnny från märket Klein, en superrolig liten radiostyrd traktor som passar perfekt som det yngre barnets första radiostyrda leksak. Den är enkelt att köra då det endast finns två knappar att hålla koll på,...
  Klein Johnny Radiostyrd John Deere Traktor till små barn »

  329 SEK

  Leksakscity

 • Klein Kafé Barista 45 X 24 Cm

  Theo kaffe Kleinshop Gå till Theos kafé Kleinand gör det godaste kaffet! Med espressomaskin, konditori och kassaapparat med pekskärm och stiftmaskin. Det finns sex olika ljudeffekter och espressomaskinen låter verkligen vattnet rinna igenom det! Drivs med 2 AAA -batterier (ingår ej).
  Klein Kafé Barista 45 X 24 Cm »

  999 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Bosch Frukostset 3 Delar

  Klein Bosch frukostset Förbered frukost precis som mamma och pappa med detta Bosch -leksaksfrukostset från Theo Klein. Uppsättningen består av en Tassimo -kaffebryggare, brödrost med toast och vattenkokare. Enheterna ser ut som verkliga och är utrustade med realistiska funktioner.
  Klein Bosch Frukostset 3 Delar »

  999 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Mini-meddelandekorg Fylld

  Klein fylld korg Att handla med denna kundkorg blir ett nöje. Håll din inköpslista redo, ta varukorgen och hitta rätt produkter.
  Klein Mini-meddelandekorg Fylld »

  369 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Stetoskop Metall Röd

  Klein stetoskop metall röd Bli en riktig läkare med detta Klein stetoskop! Med detta kan du lyssna på alla dina dockors hjärtslag för att se hur friska de är. Detta stetoskop är tillverkat av supervackra material och ser därför ut som den riktiga enheten.
  Klein Stetoskop Metall Röd »

  329 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Skyddsutrustning För Barn - Klein

  Viktigaste tillbehöret till den lilla arbetaren eller snickaren! Bosch skyddsutrustning för barn, ett set i 4 delar: Justerbar hjälm Arbetshandskar ( 3-10 år) Skyddsglasögon Hörselskydd Rekommenderas från 3 år.
  Bosch Skyddsutrustning För Barn - Klein »

  328 SEK

  FYNDIQ

 • Elextrolux Dammsugare För Barn - Klein

  Electrolux dammsugare för barn med sugfunktion och små frigolitkulor. Den suger (endast) upp de medföljande frigolitkulorna och lyser och låter när den är igång. Kulorna kan sedan tömmas ut. Den dammsuger ej smuts bara de medföljande låtsas smutset. Kräver 3 x R14 batterier. Rekommenderas från 3 år. Mått: 19 x 43 x 26 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Elextrolux Dammsugare För Barn - Klein »

  498 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Bosch Mini Sticksåg

  Klein Bosch minisåg Denna Bosch leksaks sticksåg från Theo Klein ser lika verklig ut med realistiska sågrörelser, sågbuller och ofarliga gnistor. Enheten är batteridriven.
  Klein Bosch Mini Sticksåg »

  569 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Miniatyrbil

  Klein miniatyrbil Shopping är roligt för två (eller fler). Med den här kundvagnen kan du snabbt få rätt mat i ditt hem.
  Klein Miniatyrbil »

  529 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Braun Brödrost

  Klein Braun brödrost Denna Braun brödrost är ett bra komplement till ditt leksakskök. Det är en kopia av den ursprungliga enheten och ser ut som verklig! När du lägger brödet i brödrosten hoppar det upp efter några sekunder. Brödrosten värms inte upp, så det är inte farligt.
  Klein Braun Brödrost »

  449 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Polisen Ställer In 3-del

  Klein polisuppsättning Denna polisuppsättning erbjuder inspiration till många spännande äventyr. Förfölja tjuven, spela för detektiv eller slå dina angripare i bojarna.
  Klein Polisen Ställer In 3-del »

  269 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Princess Coralie Babybadset 12 Delar 51 Cm Rosa

  Klein Princess Coralie babybadset I detta söta babybad gör du din favoritdocka underbart ren! Badet levereras med ett babykit och många fler roliga tillbehör för timmar av kul.
  Klein Princess Coralie Babybadset 12 Delar 51 Cm Rosa »

  529 SEK

  FYNDIQ

 • Weber Grill Smokey Joe - Klein

  Leksaksgrill för den lilla grillmästaren. Weber Grill Smokey Joe är en leksaksgrill helt tillverkad av högkvalitativ plast. Flera grilldelar ingår. Rekommenderas från 3 år. Mått: 27 x 24 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Weber Grill Smokey Joe - Klein »

  448 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Skruvdragare Ixolino - Klein

  Med denna skruvdragare från Bosch får ditt barn en leksaks som ser precis ut som den verkliga,. Sätt i batteri och skruva på! Den kan rotera både framt och bakåt och låter precis som en skruvdragare. Med denna skruvdragare för barn kommer även tvåutbytbara bits. Kräver 2 st AAA batterier, ingår ej. Rekommenderas från 3 år. Mått: 17 x 17 x 5 cm . Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Skruvdragare Ixolino - Klein »

  198 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Motorsåg Med Tillbehör - Klein

  Motorssset från Bosch för barn som är väldigt verklighetstroget I detta set ingår: En motorsåg (kräver batteri) En justerbar bygghjälm Ett par arbetshandskar Ett par hörselskydd Ett par skyddsglasögon Motorsågen roterar, lyser och avger ljud, så att den liknar riktiga motorsågar, självklart anpassat för att användas av barn. Till motorsågen behövs 3st AA-batterier som inte ingår. Rekommenderas från 3 år. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Motorsåg Med Tillbehör - Klein »

  648 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Stormarknad Elektronisk Röd

  Klein supermarket skala Theo © s Kleinelectronic leksaksvåg får inte saknas i någon leksaksaffär. Vågen är utrustad med en elektronisk display och en pappersdispenser. Vägplattformen sänks vid tyngd för en realistisk spelupplevelse. Observera: frukt och grönsaker ingår inte. Specifikationer: Kön: junior Färg: röd Material: plast Ålder: från 3 år Batteridriven: ja, 2x AA -batterier (ingår ej) Observera: frukt och grönsaker ingår inte.
  Klein Stormarknad Elektronisk Röd »

  599 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Cirkelsåg - Klein

  Cirkelsåg för barn från Bosch. Bli en supersågare med denna verklighetstrogna och roliga cireksåg. Håll in knappen så roterar den och ger ifrån sig ett sågljud. Kräver 2 st AA batterier, dessa ingår ej! Rekommenderas från 3 år. Mått: 28 x 33 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Cirkelsåg - Klein »

  428 SEK

  FYNDIQ

 • Vileda Rengörningsset - Klein

  Vileda rengöringsset för barn. Smart sätt att få barnet hjälpa till med städningen! Setet innehåller: Mopp, Kvast, Sopset. Perfekt anpassat till barnet. Rekommenderas från 3 år. Mått: Golvmopp: 66 cm, Kvast: 57 cm, Sopset: 22 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Vileda Rengörningsset - Klein »

  228 SEK

  FYNDIQ

 • Piasavakvast För Barn - Klein

  Piasavakvast i trä för barn. Längd 100 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Piasavakvast För Barn - Klein »

  128 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Miele Minikök 17 Delar

  Klein Miele minikök Superfint Miele -kök med realistiska detaljer och massor av tillbehör! Använd hällen och ugnen för att göra de bästa rätterna och se till att allt rengörs i diskmaskinen efter tillagning.
  Klein Miele Minikök 17 Delar »

  1269 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Arbetsbänk - Klein

  Söker ni en arbetsbänk för barn? Då är denna ihopfällbara arbetsbänk från Bosch ett bra alternativ. Arbetsbänker kommer hela 54 olika verktyg i plast och annan praktisk utrustning som den lilla snickaren kan tänkas behövas. Innehåller: 7-håls plattor 3-håls plattor Skruvstäd Hammare Såg Skruvmejsel inkl. två olika bits Bultar Muttrar Hängare Spik Rekommenderad ålder: Från 3 år, smådelar. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Arbetsbänk - Klein »

  648 SEK

  FYNDIQ

 • Vileda Moppset För Barn - Klein

  Uppmuntra barnet att hjälpa till med städningen med detta moppset för barn. I setet ingår mopp på skaftsamtmopphink. Rekommenderas från 3 år. Mått: 48 x 22 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Vileda Moppset För Barn - Klein »

  218 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Bosch Kaffemaskin Med Vattentank

  Klein Bosch kaffemaskin Gör precis som mamma och pappa en kopp kaffe med TheoKleins Bosch leksaks kaffebryggare. Kaffebryggaren ser ut som en äkta sak och har realistiska funktioner. Enheten kan fyllas med vatten och har ett realistiskt vattenflöde. Enheten värms inte upp och är därför säker att spela med.
  Klein Bosch Kaffemaskin Med Vattentank »

  549 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Espresso Kaffemaskin - Klein

  Bosch Espresso kaffemaskine för barn med Ljud och lyse. Låt barnet bjuda på en kopp kaffe. 2 st koppar ingår. Kräver 2st 1,5V batterier, ingår ej! Rekommenderas från 3 år. Mått: 18 x 20 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Espresso Kaffemaskin - Klein »

  338 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Skyddsglasögon För Barn - Klein

  Bosch skyddsglasögon för barn till byggleken. Mått: 19 x 5 x 18 cm. Rekommenderas ej til barn under 3 år. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Skyddsglasögon För Barn - Klein »

  118 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Borrmaskin - Klein

  Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Borrmaskin - Klein »

  298 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Princess Coralie Babydocka 4 Delar Rosa

  Klein Princess Coralie babydock Vad kommer din docka att gilla den här babypannan! Har din docka legat på burken? Dra sedan till henne den medföljande blöjan! Specifikationer: Färg: rosa Kön: tjejer Material: plast Mått: 14 x 14 x 8 cm (L x B x H) Ålder: från 3 år Innehåll: 1 babydocka 1 blöja 1 talkpulver.
  Klein Princess Coralie Babydocka 4 Delar Rosa »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Manetico Litet Fodral 16 Delar

  Klein Manetico litet fodral Blocken i Manetico har en rolig Manetico twist! med magneter kan du placera bitarna ovanpå varandra. Ett supercoolt sätt att bygga för nybörjare! Detta set kommer i ett fint förvaringsfodral.
  Klein Manetico Litet Fodral 16 Delar »

  529 SEK

  FYNDIQ

 • Miele Dammsugare - Klein

  Dammsugare för barn ser ut som en verklig dammsugare från Miele. Hjälp till att städa hemma på låtsas då den låter som en riktigt dammsugare men suger inte annars fungerar den som en riktig. Drivs med 3 x C/LR14 1,5 Volt batterier dessa ingår ej. Rekommenderas från 2 år. Mått: 18 x 39 x 22 cm. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Miele Dammsugare - Klein »

  478 SEK

  FYNDIQ

 • Bosch Leksakshjälm - Klein

  Bosch bygghjälm för barn till byggleken. Se ut som ett proffs i byggleken! Kan justeres i storleken. Mått: 11 x 25 x 19 cm. Rekommenderas från 3 år. Klein är ett tyskt varumärke och gör verklighetstrogna CE-märkta leksaksvertyg för barn. De säljer bland annat de populära licenstillverkade verktygen för barn från Bosch och dessa är som små kopior av de riktiga verktygen och det är det som gör det extra roligt för barnen att leka med. Verktygen från Klein är tillverkade i högkvalitativ plast. Leksaker från Klein stimulerar barnen till lek och lärande och barnen får leka ut sin nyfikenhet och fantasi. Genom denna lek får barnent öva sin motorik och sin sociala förmåga. Klein testar och kontrollerar sina leksaker regelbundet för att säkerhetsställa att de håller hög kvalité.
  Bosch Leksakshjälm - Klein »

  138 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Leksakspengar

  Klein leksakspengar Att lära sig hantera pengar är en viktig lektion i livet. Men varför ska ditt barn göra det med fantasipengar? Denna uppsättning spelpengar ser ut som riktiga sedlar och riktiga mynt.
  Klein Leksakspengar »

  189 SEK

  FYNDIQ

 • Klein Bosch Verktygslåda

  Klein Bosch verktygslåda En stor Bosch verktygslåda för små jobb. Med det här fallet kan du göra vilket jobb som helst. Setet innehåller hammare, såg, vattenpass, hylsnyckel/ringnyckel, tång, fil och en skruvmejsel.
  Klein Bosch Verktygslåda »

  399 SEK

  FYNDIQ

Kolla också