Lego & Byggklossar - Leksaker


Avancerad sökning   
 • LEGO® SPIKE prime Technic kraftsensor

  LEGO® SPIKE prime Technic kraftsensor LEGO® Technic Kraftsensor mäter krafter på upp till 10 newton (motsvarar ungefär tyngden av 1 kg) för exakta, upprepningsbara resultat. Sensorn kan också användas som en trycksensor då den trycks in, släpps fri eller stöts till.
  LEGO® SPIKE prime Technic kraftsensor »

  311 SEK

  Staples.se

 • Nopper storsats 360/FP

  Magiska byggklossar! Rolig byggsats där barnen kan bygga upp egna skapelser, båtar, bilar, hus, ja vad som helst. Byggklossarna är enkla att bygga med tack vare piggarna som lätt fäster i varandra. Perfekt för små händer att hålla i, även de minsta har nu möjlighet att skapa kreativa konstruktioner. Byggsatsen levereras med flera färgglada, mjuka byggklossar.
  Nopper storsats 360/FP »

  1136 SEK

  Kontorsgiganten

 • Polesie Byggklossar 24 delar

  Dessa byggklossar från Polesie håller dina barn roade i många timmar och hjälper samtidigt dem att utveckla sin hand/ögonkoordination, känna igen färger, räkna och sortera och lära sig om avstånd. Byggklossarna är hållbara och enkla att bygga ihop och stapla.
  Polesie Byggklossar 24 delar »

  589 SEK

  vidaXL.se

 • Ferm Living Wooden Age Blocks

  Wooden Age Blocks är ett set med träklossar från Ferm Living. Wooden Age Blocks kommer i åtta delar – fyra klossar med siffrorna 0–9 och fyra större klossar som visar dagar, veckor, månader eller år. Träklossarna förvaras i en mjuk bomullspåse.
  Ferm Living Wooden Age Blocks »

  285 SEK

  Lannamobler.se

 • Siku Teleskoplastare Manitou MLT 840 3067 - 1:32

  Siku Teleskoplastare Manitou MLT 840 3067, den här lastaren är ju ett måste hemma på gården eller på byggarbetsplatsen. den tål riktigt tuffa tag och kan lasta massor med roliga saker så som sand, lego eller något annat roligt. Lastarmen...
  Siku Teleskoplastare Manitou MLT 840 3067 - 1:32 »

  369 SEK

  Leksakscity

 • Lego 41946 Extra DOTS – serie 6

  Ge barn en unik extra gåva som främjar kreativ lek med påsen Extra DOTS - serie 6, med färgade och dekorerade plattor och 6 coola berlocker.
  Lego 41946 Extra DOTS – serie 6 »

  42 SEK

  Proshop.se

 • Plocktorn Pyramid, Natur

  Plocktorn pyramid, naturPlocktorn formad som en pyramid med stapelbara klossar i ljusa och mörka FSC- certifierade träslag; gummiträ-, sapeli och betsat bokträ. Varje stapelring har motsvarande nummer i form av prickar och siffra. Perfekt för att uppmuntra dina barn till språkfärdigheter och koppla ihop siffrorna med motsvarande antal prickar. Stapla dem i storleksordning eller gör tvärtom. En klassisk och lärorik leksak som genom leken bidrar till en pedagogisk introduktion till siffror och figurer. Barnen tränar på att räkna och att se och förstå samband mellan siffror och figurer. En rolig och lärorik leksak för de små. Pinnen är böjbar av säkerhetsskäl.Rek.
  Plocktorn Pyramid, Natur »

  260 SEK

  Room99.se

 • Lego Harry Potter Hogwarts-Scene: Besværgelseslektion

  Produktet består af 256 elementer Alder: Från 8 till 99 år. Åbn denne magiske, klodsbyggede legebog, och træd ind i professor Flitwicks Besværgelseslektion på Hogwarts ! Slut dig till Harry Potter och Cho Chang, når overhovedet for Ravenclaw -kollegiet står på en bunke bøger, så alle kan se ham.
  Lego Harry Potter Hogwarts-Scene: Besværgelseslektion »

  258 SEK

  MidHobby SE

 • 1399 SEK

  Shopping4net.se

 • BABBLARNA BYGGKLOSSAR 30 ST

  30 härliga träklossar med Babblarnamotiv. Byggklossarna har blandade färger och former, några med Babblarnas ögon och andra med roliga färger och former. Träklossar är klassiska leksaker som stimulerar barnens fantasi och utvecklar koordinationsförmågan. När barn babblar, pratar, sjunger och leker tillsammans med Babblarna, utvecklar de också sitt eget tal och språk. Vad ska ni bygga av era klossar? De olika formerna och färgerna ger oändliga lekmöjligheter! FSC-märkt trä. Uppfyller kraven i leksaksstandarden EN71 och gällande kemiska regelverk REACH och SVHC.
  BABBLARNA BYGGKLOSSAR 30 ST »

 • Lego Faraos Quest 7305: Scarab Attack

  Efter att ha vilat vid lägerelden sätter Jake Raines ut på jakt efter den gyllene kristallen, en av Farao Amset-Ras sex berömda skatter! Kan han komma förbi den scarab som har blivit levande för att skydda skatten?.
  Lego Faraos Quest 7305: Scarab Attack »

 • Newplay Sweden 3d Pyssel Pokemon - 25 St Olika Modeller - Magikarp

  Pokemon lego- minilego byggmodeller Pokemon lego är ett minilego som visat sig vara en favorit bland pokemon-fans att samla på. modellerna mäter ca 7,5 cm och består av 100-260 byggbitar beroende på vilken modell det är. Börja samla och välj bland 25 olika modeller. modeller: Balbasaur = 117 bitar Caterpie = 123 bitar Charizard = 260 bitar Charmander = 124 bitar Dragonite = 194 bitar Eevee = 140 bitar Gengar = 173 bitar Lapras = 165 bitar Mewtwo = 156 bitar Pikachu = 101 bitar Squirtle = 154 bitar Snorlax = 221 bitar Psyduck = 111 bitar Horsea = 229 bitar Chikorita = 100 bitar Zubat = 161 bitar Pikachu NR 2 = 170 bitar Mewtwo NR 2 = 321 bitar Lickitung = 368 bitar Vaporeon = 135 bitar Flareon = 143 bitar Poliwhirl = 325 bitar Magikarp = 318 bitar Venusaur = 127 bitar Geodude = 307 bitar Matrialet är i plast. De flesta modellerna levereras med kartongbox, de andra med plastförpackning Ej lämplig för barn under 3 år.
  Newplay Sweden 3d Pyssel Pokemon - 25 St Olika Modeller - Magikarp »

  139 SEK

  FYNDIQ

 • Lego Optimo Maxi school bag.

  Denna beskrivning är automatiskt översatt: Lego Optimo maxi skolväska. Denna vackra Optimo skolväska från Lego, är det självklara valet för skolstart både straff hus och sportväska ingår. Skolväskan har på varje utanför en nätficka för en vattenflaska eller busskort. Väskan bärs i de två vadderade axelremmar med bröstet spänne eller i handtaget. Den främre fickan öppnas av en dragkedja och är utformad så att straff hölje som passar perfekt. Skolväskan öppnas av en kardborre flik och locket på väskan det finns en skola schema. Huvudfacket öppnas genom en dragkedja och inuti har en liten ficka med blixtlås, en socket ficka samt en liten nyckelring så att de inte hålla sig borta i den stora påsen. Det finns också ett gym väska som kan fästas på toppen av ryggsäcken.
  Lego Optimo Maxi school bag. »

  1667 SEK

  Miinto.se

 • Lego VIDIYO - Party Llama BeatBox

  Förvandla skärmtid till kreativ tidÖppna en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att dansa och uppträda. Denna LEGO® VIDIYO™ Party Llama BeatBox (43105) gör varje lekstund spännande. Ladda ner gratisappen för att skanna musikminifiguren och avslöja lamans coola scenpersonlighet. Skanna sedan BeatBits för att låsa upp specialeffekter, utmaningar och mer när barn producerar sin egen unika musikvideo som de kan dela med andra skapare i det barnsäkra flödet. Portabel för skoj på språng Barn kommer att älska att styla sin BeatBox med LEGO delarna. De kan välja palm, rullskridsko eller maracasmoln som design – eller hitta på något eget. Denna BeatBox kan fällas ihop för att förvara alla BeatBits och minifiguren – perfekt för lek på språng. Skapa musikvideor LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse som hjälper barn att bli regissörer, producenter och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor fullspäckade med musikaliska blandningar, roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.
  Lego VIDIYO - Party Llama BeatBox »

  259 SEK

  Mymall.se

 • Kids Concept - Klossar Neo Natur

  Träklossar NEO från Kids Concept Naturfärgade träklossar med bokstäver på som är spännande att leka med både för att lära sig alfabetet och för att öva motoriken med.
  Kids Concept - Klossar Neo Natur »

  399 SEK

  Ellos.se

 • 1062 SEK

  CDON

 • eStore DIY Block Track, Byggklossar - 53 delar

  Gillar du leksaker där du får bygga och skapa själv så är denna byggsats med byggklossar något alldeles extra! Bygg banor för en kula att rulla ner för och kom på så många olika varianter som du kan! Den roligaste typen är leksaker är när du får vara kreativ och skapa själv! Det kan du göra med detta roliga set med byggklossar från DIY Block Track! Med denna roliga byggsats så kan du designa och bygga ihop en bana för en kula och se om du kan få den att rulla hela vägen ner. Se hur många olika banor du kan komma på med denna byggsats genom att skapa olika kombinationer med byggklossarna! - Byggsats med byggklossar i 53 delar - Ta reda på hur många olika banor du kan bygga Specifikationer: Färg: Multifärg Material: Plast Mått: 34 x 25 x 7 cm Antal delar: 53 Förpackningen Innehåller: 53x Byggklossar OBS! Innehåller små delar, ej lämplig för barn under 3. Produkten levereras i originalförpackning.
  eStore DIY Block Track, Byggklossar - 53 delar »

  109 SEK

  eStore.nu

 • ® Education Kreativt set med LEGO® DUPLO® klossar

  LEGO® Education Kreativt set med LEGO® klossarLåt barnens kreativitet flöda fritt, med LEGO® byggset. Att bygga, bygga om och bygga på nytt ger barnen nya tankar och idéer, men är också ett sätt att förbättra deras uttrycksförmåga och finmotorik.
  ® Education Kreativt set med LEGO® DUPLO® klossar »

  936 SEK

  Staples.se

 • LEGO® Education SPIKE Prime Technic Medelstor vinkelmotor

  LEGO® Education SPIKE Prime Technic Medelstor vinkelmotor​​​​​​​Bygg responsiva robotar med LEGO® Technic Medelstor vinkelmotor, som har en slimmad design och integrerad rotationssensor med absolut lägesbestämning och en grads noggrannhet.
  LEGO® Education SPIKE Prime Technic Medelstor vinkelmotor »

  649 SEK

  Staples.se

 • LEGO WeDo 2.0 Laddningsbart Smarthub-batteri

  LEGO WeDo 2.0 Laddningsbart Smarthub-batteriLaddningsbart litiumjonbatteri för WeDo 2.0 Smarthub. En inbyggd LED-lampa indikerar laddningsnivån.
  LEGO WeDo 2.0 Laddningsbart Smarthub-batteri »

  1061 SEK

  Staples.se

 • LEGO EV3 Stor servomotor

  EV3 Stor servomotorEV3 Stor servomotor är en kraftfull motor som använder varvtalsinformation för precis kontroll med upp till en grads noggrannhet.
  LEGO EV3 Stor servomotor »

  561 SEK

  Staples.se

 • Micki Alfabetsklossar 36delar

  Pedagogiska och färgglada träklossar med tryck av bokstäver och siffror. Lägg hela alfabetet, ditt namn eller räkna enkla tal. För de allra minsta går de använda som byggklossar. Mått: 37 x 37 mm. Lämplig från 1 år.
  Micki Alfabetsklossar 36delar »

  424 SEK

  Staples.se

 • Byggklossar, mjuka 80 delar, +3 år

  Barnen kommer att ha kul när de skapar färgglada konstruktioner med de här byggblocken i olika storlekar som är tillverkade och mjuk och lätt skumgummi. Dessa byggblock är tillverkade av skumgummi vilket gör dem både robusta och lätta, så de har inga vassa hörn som du behöver oroa dig över. De finns i olika storlekar och former, vilket gör dem idealiska för att skapa färgglada konstruktioner. De kan även användas i kreativa aktiviteter som förbättrar barnens motoriska färdigheter. Den här satsen rekommenderas för barn från 3 år och innehåller 80 byggblock i skumgummi, som mestadels är fyrkantiga, triangulära eller rektangulära, vilket är perfekt för konstruktioner i 2D och 3D.
  Byggklossar, mjuka 80 delar, +3 år »

  753 SEK

  Kontorsgiganten

 • LEGO® Mellanstor förvaringslåda

  LEGO Education Mellanstor förvaringslådaDenna förvaringslåda säljs i 1-pack och finns i svart. Varje låda har ett genomskinligt lock och kan staplas både med och utan lock. Lådan är lika stor som förvaringslådan till LEGO MINDSTORMS Education EV3 och Setet Enkla & motordrivna maskiner.
  LEGO® Mellanstor förvaringslåda »

  244 SEK

  Staples.se

 • LEGO® Education Kodningsexpressen

  Alla ombord på Kodningsexpressen – ett kreativt och intuitivt sätt för förskolebarn Inspirera förskolebarn att utforska kodning och färdigheter inom 2000-talets kompetensområden med samarbete genom lek och kreativitet! Kodningsexpressen är en kreativ, intuitiv och mångsidig lösning som.
  LEGO® Education Kodningsexpressen »

  3374 SEK

  Staples.se

 • Staples Byggklossar mjuka 80 delar

  Pedagogiska byggklossar i skumplast. Klossarna är mjuka, lätta och i olika former och storlekar. Måttex. kvadrat 8 x 8 x 3,5 cm, stor rektangel 16 x 8 x 3,5 cm. Träimitation. Från 3 år.
  Staples Byggklossar mjuka 80 delar »

  824 SEK

  Staples.se

 • Lekkudde Cirkel diam 40cm

  Mjuk cirkelformad lekkude. Svanen- och OEKO-TEX® märkta stora mjuka klossar. Klossarna har ett skönt fodral i Multi-Soft polyurethan och polyester. Klossarna är fyllda med kallskum. Dessa mjuka klossar i olika färger är perfekta i lekrummet och låter barnen använda fantasi för att bygga torn, djur eller helt enkelt sitta på. Klädseln är avtagbar och maskintvättbar i 95 grader. Helt utan flamskyddsmedel eller PVC.
  Lekkudde Cirkel diam 40cm »

  555 SEK

  Kontorsgiganten

 • Lekkudde Kvadrat 40x40x20cm

  Mjuk kvadratformad lekkude. Svanen- och OEKO-TEX® märkta stora mjuka klossar. Klossarna har ett skönt fodral i Multi-Soft polyurethan och polyester. Klossarna är fyllda med kallskum. Dessa mjuka klossar i olika färger är perfekta i lekrummet och låter barnen använda fantasi för att bygga torn, djur eller helt enkelt sitta på. Klädseln är avtagbar och maskintvättbar i 95 grader. Helt utan flamskyddsmedel eller PVC.
  Lekkudde Kvadrat 40x40x20cm »

  555 SEK

  Kontorsgiganten

 • LEGO® Education SPIKE™ Prime Set

  LEGO® Education SPIKE™ Prime LEGO® Education SPIKE™ Prime Set är det optimala verktyget för undervisning i naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap, konst och matematik (förkortas STEAM på engelska) för elever i årskurs 5-8.
  LEGO® Education SPIKE™ Prime Set »

  5474 SEK

  Staples.se

 • LEGO® Liten förvaringslåda

  Liten förvaringslåda WeDo 2.0Denna förvaringslåda säljs i 1-pack, och finns i blått. Varje låda har ett genomskinligt lock och kan staplas både med och utan lock. Lådan är lika stor som förvaringslådan till WeDo 2.0.
  LEGO® Liten förvaringslåda »

  231 SEK

  Staples.se

 • Staples Bygglek BAKOBA byggmatta

  Byggmatta för en tyst miljö!Mjuka och tysta mattor av EVA som fungerar perfekt som byggunderlag till Bakobas klossar. Den klassas även under konceptet Tysta Leksaker. Tillverkad av EVA Foam Mått: 50x50x1,2cmx 4 delar Från 3 år.Antal delar: 4 delar.
  Staples Bygglek BAKOBA byggmatta »

  749 SEK

  Staples.se

 • LEGO® Education SPIKE Prime Hubb

  LEGO® Education SPIKE Prime HubbLEGO® Technic hubb är en avancerad, men lättanvänd klossformad enhet med 6 in-/utdataportar för anslutning av en rad olika sensorer och motorer, en anpassningsbar ljuspanel med 5x5 lampor, Bluetooth-anslutning, högtalare, 6-axlat gyroskop, laddningsbart.
  LEGO® Education SPIKE Prime Hubb »

  3999 SEK

  Staples.se

 • Klossar, 52 delar, +1år

  Barnen kommer att ha kul när de skapar färgglada konstruktioner med de här byggblocken i olika storlekar som är lämpliga för användning både inomhus och utomhus. De här färgglada byggblocken är avsedda för pedagogiska spel och aktiviteter som förbättrar motoriska färdigheter och kreativitet. De är ett utmärkt sätt att hålla barnen sysselsatta. Byggblocken finns i olika färger och storlekar. De snäpps samman och kan förreglas, vilket ger kompakta konstruktioner. Byggblocken är kvadratiska eller rektangulära, några av dem har runda kanter, och paketet innehåller 52 bitar. Barnen kan bygga 2D- och 3D-modeller och låta kreativiteten flöda medan de lär sig om geometriska former med det här pedagogiska spelet.
  Klossar, 52 delar, +1år »

  946 SEK

  Kontorsgiganten

 • LEGO® Education laddningsbart EV3 DC-batteri

  LEGO® Education EV3 laddningsbart EV3 DC-batteriDet laddningsbara EV3 DC-litiumjonbatteriet är byggt för Intelligent EV3-enhet och har en kapacitet på 2 050 mAh. Det ger en längre körtid än AA-batterier och kan laddas utan att du behöver ta isär modellen.
  LEGO® Education laddningsbart EV3 DC-batteri »

  1749 SEK

  Staples.se

 • LEGO® Education BricQ Motion Essential individuellt inlärningsset

  LEGO® Education BricQ Motion Essential individuellt inlärningssetOm du redan har köpt BricQ Motion Essential kan du utöka med det här setet som eleverna kan ta med sig hem. Det individuella inlärningssetet är idealisk för användning i distansundervisning eller för läxor i hemmet.
  LEGO® Education BricQ Motion Essential individuellt inlärningsset »

  149 SEK

  Staples.se

 • Micki Byggklossar Senses

  Stort set med 60 lekfulla träklossar i blandade, härliga färger! Vissa av klossarna har också tryck med lekfulla djur.Byggklossarna från Micki är klassiska träleksaker som stimulerar barnens fantasi och utvecklar koordinationsförmågan.
  Micki Byggklossar Senses »

  486 SEK

  Staples.se

 • Staples Klossar stora 26 delar

  Exklusiva, mjuka, tysta och hållbara byggklossar för ute och inomhuslek. Enkla att sätta ihop. 6 storlekar från 11,5 x 11,5 x 9 cm till 23 x 11,5 x 9 cm. 4 färger. Lätta att tvätta. Från 6 mån.
  Staples Klossar stora 26 delar »

  2511 SEK

  Staples.se

 • LEGO® LE Ersättningspaket Gummiband

  LEGO® LE Ersättningspaket GummibandErsättningspaketen från LEGO® Education är perfekta när du behöver byta ut viktiga delar till dina produkter från LEGO Education. Det här paketet innehåller fyra gummiband i vitt, rött, blått och gult till LME EV3 Expansionsset, och til WeDo 2.
  LEGO® LE Ersättningspaket Gummiband »

  111 SEK

  Staples.se

Kolla också