Lundby - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Lundby Dockskåpstillbehör Trappa

  Med en trappa kan dina dockskåpsdockor enkelt ta sig mellan våningarna i ditt Lundby Life, Lundby Creative eller i din alldeles egna kombination av dockskåpsmodulerna Lundby Room. Trappan fäster du enkelt i ramen på ditt dockhus. Har du flera våningar kan du självklart ha flera trappor på varandra.
  Lundby Dockskåpstillbehör Trappa »

  89 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Room 22 cm

  Lundby Room 22 cm Ett rum till ditt dockskåp från Lundby – oavsett om det är ett höghus, stuga eller en undervåning. Modulen passar till dockskåp från Lundby Life eller Lundby Creative. Genom att bygga med moduler kan du skapa fler rum för lek.
  Lundby Room 22 cm »

  149 SEK

  KidsDreamStore

 • Lundby Småland 2 Kaniner och Bur

  Lundby Småland 2 kaniner och bur, ett supergulligt set med 2 stycken kaniner, en brun och en vit, och en fin gul kaninbur till Lundby dockhus. Ett härligt tillbehörsset till barnens lek och familjen Lundby, kaninerna är ju så söta. Skala: 1:18.
  Lundby Småland 2 Kaniner och Bur »

  119 SEK

  Leksakscity

 • 99 SEK

  Shopping4net.se

 • Lundby Tonårsrumset

  Tuff säng, pall och skrivbord till familjen Lundbys tonåringar På skrivbordet står datorn redo att spela på eller chatta med kompisarna! När det mörknar tänder du självklart den lilla batteridrivna lampan för att få belysning i dockskåpet. Lampan släcks sedan per automatik efter 15 minuter.
  Lundby Tonårsrumset »

  299 SEK

  ellos.se

 • Lundby SMÅLAND Diskho + Diskmaskin, 7362094

  Detaljer: Tillverkarens artikelnummer: 7362094 Från 3 år. OBS! Inte lämplig för barn under tre år! Kvävningsrisk. Ej lämplig för barn under 3 år.
  Lundby SMÅLAND Diskho + Diskmaskin, 7362094 »

  263 SEK

  pinkorblue.se

 • Lundby Holiday Dockskåp

  Lundby Holiday är dockskåpet för dig som älskar sommar och sol! Här finns en stor takterrass för härliga grillkvällar och en utdragbar låda med mosaikmönstrad pool för lata dagar i solen. Ett riktigt sommarhus! Huset har en öppen planlösning och gott om plats för lek.
  Lundby Holiday Dockskåp »

  729 SEK

  babyland.se

 • Lundby Room 22 Cm

  Ett rum till ditt dockskåp från Lundby – oavsett om det är ett höghus, stuga eller en undervåning. Modulen passar till dockskåp från Lundby Life eller Lundby Creative. Genom att bygga med moduler kan du skapa fler rum för lek.
  Lundby Room 22 Cm »

  169 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Basic Köksset

  Detta set med fina dockmöbler från Lundby innehåller ett fint köksset med allt dockorna behöver för härliga middagar tillsammans. I köksön finns spis och ugn, diskbänk och vask och två öppna fack för smart förvaring. På andra sidan köksön finns ytterligare två öppna fack.
  Lundby Basic Köksset »

  129 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Dockskåpstillbehör Golv Och Taklampa

  Rätt belysning kan göra mycket för ett rum – se till att din Lundbyfamilj har rätt belysning hemma hos sig! Med det här lampsetet i LED får du ett varmt sken i ditt dockskåp. Du får med en golvlampa och en taklampa. Taklampan fäster du enkelt i taket med kardborre vilket gör den enkel att flytta på.
  Lundby Dockskåpstillbehör Golv Och Taklampa »

  159 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Room 33 Cm

  Ett rum till ditt dockskåp från Lundby – oavsett om det är ett höghus, stuga eller en undervåning. Modulen passar till dockskåp från Lundby Life eller Lundby Creative. Genom att bygga med moduler kan du skapa fler rum för lek.
  Lundby Room 33 Cm »

  149 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Room 44 cm

  Lundby Room 44 cm  Ett rum till ditt dockskåp från Lundby – oavsett om det är ett höghus, stuga eller en undervåning. Modulen passar till dockskåp från Lundby Life eller Lundby Creative. Genom att bygga med moduler kan du skapa fler rum för lek.
  Lundby Room 44 cm »

  229 SEK

  KidsDreamStore

 • Lundby Dockskåpstillbehör Möbelset Småland 2 Taklampor

  Lundby Dockskåpstillbehör Möbelset 2 Taklampor är två fina lampor som du kan inreda med i ditt dockskåp. Setet innehåller två taklampor, en med rosa skärm samt en med transparent skärm. Med dessa två fina lampor får du en härlig och mysig belysning i ditt Lundby dockskåp.
  Lundby Dockskåpstillbehör Möbelset Småland 2 Taklampor »

  129 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Life Dockskåp

  Life är ett dockskåp från Lundby. Dockhuset har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper; dörrarna är målade i lika lekfulla färger som tapeterna.
  Lundby Life Dockskåp »

  599 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Dockskåp Creative

  Det här är det fina dockhuset Creative från Lundby! I det här dockskåpet står din egen kreativitet i centrum. Här finns gott om plats för dina egna idéer, inredning och pyssel. Genom att ta bort bakväggarna kan du leka i huset från två håll.
  Lundby Dockskåp Creative »

  399 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Dockskåp Classic

  Ett fint dockskåp från Lundby. Det här Classic-dockhuset har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Barnen inreder enkelt det här huset efter eget tycke och smak med Lundbys många dockhusmöbler (som köps separat).
  Lundby Dockskåp Classic »

  649 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Dockskåp Premium

  Det här är det fina dockhuset Premium från Lundby! Detta härliga hus har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning och en sommar- eller vinterträdgård. Sladd för koppling av el till en undervåning medföljer.
  Lundby Dockskåp Premium »

  799 SEK

  Jollyroom.se

 • Lundby Tillbehörsset Party

  Lundby Tillbehörsset Party till dockhus, innehåller massvis med fina tillbehör för kalaset. Med detta set skapar du ditt eget födelsedagskalas eller party i dockskåpet. Du får bland annat en discolampa som snurrar och lyser fint i olika färger....
  Lundby Tillbehörsset Party »

  139 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Två Pojkar

  Lundby två pojkar är ett härligt set med två killar till Lundby dockskåp. Är killarna bästa kompisar? Eller tvillingar? Det bestämmer du! Alla dockor i Lundbyfamiljen är ledade för att de ska kunna röra på armar, ben och huvud. Kläderna har...
  Lundby Två Pojkar »

  119 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Vardagsrumset

  Lundby Vardagsrumset är ett härligt möbelset till Lundby dockhus. Kryp upp i den snygga soffan med en varm kopp te och njut av lite skön musik. I detta vardagsrumsset till Lundby ingår en soffa med löstagbar sittdyna, två soffbord, en supermysig...
  Lundby Vardagsrumset »

  229 SEK

  Leksakscity

 • Lundby TV-set

  Lundby TV-set, ett fantastiskt fint tv-set till familjen Lundby! En modern platt-tv på vägen kompletteras med en bokhylla, perfekt när dockskåpsfamiljen vill koppla av en stund tillsammans. I setet ingår även en sittpuff, en katt och sju fina...
  Lundby TV-set »

  139 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Dockfamilj Klassisk

  Lundby dockfamilj klassisk till Lundby dockskåp. Med det här fina setet som består av en hel dockfamilj kan barnen hitta på massor av skoj. Setet består av en mamma, en pappa och två barndockor, en flicka och en pojke. Låt familjen flytta in i...
  Lundby Dockfamilj Klassisk »

  189 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Matsalsmöbel Grön

  Lundby Matsalsmöbel Grön. Lundbys eleganta matsalsgrupp till Lundby Småland i en snygg grön accentfärg som sätter piff på matplatsen! Förutom de fyra matsalsstolarna och det vita ovala bordet ingår även en mjuk matta och en fin rosa skål....
  Lundby Matsalsmöbel Grön »

  239 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Tillbehörsset Shopping

  Lundby Tillbehörsset Shopping är ett fantastiskt fint set för barnen att leka med i Lundby Dockskåpet. Paketet innehåller massvis med fina användbara tillbehör, allt som behövs för att starta en egen liten affär i Lundby-världen. Kanske...
  Lundby Tillbehörsset Shopping »

  129 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Småland Diskho och Diskmaskin Set

  Lundby Småland Diskho och Diskmaskin, ett superfint set för barnens lek i Lundby dockskåpet. Köket är hemmets hjärta! I detta fina köksset till Lundby Småland finns diskmaskin, diskbänk med öppningsbara skåp och lådor och en hel mängd...
  Lundby Småland Diskho och Diskmaskin Set »

  259 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Matsalsmöbel

  Lundby Matsalsmöbel. Här får du Lundbys eleganta matsalsgrupp i en härlig rosa färg som sätter piff på matplatsen! Förutom de fyra matsalsstolarna och det ovala vita matbordet ingår dessutom en mjuk rund matta och en fin grön skål. Skala:...
  Lundby Matsalsmöbel »

  239 SEK

  Leksakscity

 • Lundby DIY Vardagsrumsset

  Med dessa do it yourself möbler kan barnen designa sina egna dockhusmöbler! Vardagsrumsmöblerna är tillverkade av obehandlat trä så att barnen kan sätta sin egen prägel genom att måla dem, klä med tyg eller något...
  Lundby DIY Vardagsrumsset »

  159 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Leksaksset

  Lundby Leksaksset. Ett mysigt set med fina leksaker till familjen Lundbys minsta! En gunghäst, en dockvagn, en bil och en mjuk nalle hittar du i detta bedårande tillbehörsset till Lundby dockskåp. Skala: 1:18.
  Lundby Leksaksset »

  99 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Kattfamilj

  Lundby Kattfamilj till Lundby dockhus, det finns inte mycket som är så sött som en liten katt, tänk dig då en i miniatyr! I Lundbys bedårande kattfamilj finns tre katter och två små kattungar, en av dem har fått tag på bollen! När de blir...
  Lundby Kattfamilj »

  79 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Stockholm Sovrumsset

  Lundby Stockholm Sovrumsset. I detta set får du en snygg och trendig säng till ditt Lundby dockskåp. Dessutom ingår en massa fina tillbehör, allt man kan tänkas behöva för en god natts sömn. Skala: 1:18.
  Lundby Stockholm Sovrumsset »

  289 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Sandlådeset

  Lundby Sandlådeset är ett naturtroget och roligt tillbehör till det populära dockskåpet. Låt Lundbybarnen leka loss i sin sandlåda - vattenkanna, två hinkar och en spade ingår, liksom en lekvagn på hjul. Skala: 1:18.
  Lundby Sandlådeset »

  169 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Trädgårdsmöbelset

  I Lundbys lilla värld är det sommar när du vill! Med detta vackra möbelset dukar du upp till en härlig fikastund i trädgården. Utefåtöljerna kompletteras med ett fint runt bord, två glas och en smaskig prinsesstårta. Dessutom innehåller setet...
  Lundby Trädgårdsmöbelset »

  159 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Två Flickor

  Lundby två flickor till Lundby dockskåp. Med det här fina setet kan barnen hitta på massor av skoj i dockskåpet. Är de kompisar eller kanske systrar? Det bestämmer du helt själv! Skala: 1:18.
  Lundby Två Flickor »

  129 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Hörnspisset

  Lundby Hörnspisset. Dags för mysiga kvällar i dockskåpet! Samla familjen Lundby vid den öppna spisen med eldstad som lyser på riktigt. Setet kompletteras självklart med vedkorg och fårfäll. Dessutom ingår två ljusstakar och en fin...
  Lundby Hörnspisset »

  179 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Braskaminset

  Lundby Braskaminset är ett väldigt fint tillbehör till Lundby dockskåp. Ett vardagsrum är inte komplett utan en öppen brasa att mysa vid under vinterhalvåret. I detta fina set från Lundby ingår en modern braskamin, en fäll och en vedkorg med...
  Lundby Braskaminset »

  129 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Matservis

  Lundby Matservis till Lundby Dockskåp. Ett fint set med tillbehör till matbordet för barnen att leka med, det är ju de små detaljerna som gör det så kul att leka med dockskåp! Nu kan de duka bordet lite extra fint både till vardag och fest med...
  Lundby Matservis »

  99 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Spjälsäng och Skötbord

  Spjälsäng och skötbord från Lundby Dockskåp är söta och mycket populära tillbehör till dockskåpsfamiljens minsta medlem. Skala: 1:18.
  Lundby Spjälsäng och Skötbord »

  139 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Trädgårdsset och Hundkoja

  Salladen smakar allra bäst när man kan plocka grönsakerna från den egna odlingen! I det här roliga tillbehörssetet till Lundby hittar du allt möjligt för ett härligt trädgårdsliv. Ett frodigt trädgårdsland med grönsaker och blommor,...
  Lundby Trädgårdsset och Hundkoja »

  179 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Badkarset

  Ett härligt badkar för dockorna att ta ett långt, varmt bad i. Badkaret är rosa och vitt med silverkran. Det medföljer en härlig badrock, en söt badanka, en praktisk spegel och såklart ett badlakan. Jättefint badrums-set för Lundby dockskåp....
  Lundby Badkarset »

  149 SEK

  Leksakscity

 • Lundby Grillset

  Familjen Lundby älskar sina grillkvällar. Detta tillbehörsset innehåller den perfekta utegrillen som lyser på riktigt! Grillen har en avställningsyta vid sidan där du kan ställa brickan med kött och grönsaker och påsen med kol får sin...
  Lundby Grillset »

  139 SEK

  Leksakscity

Kolla också