Martinex - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Martinex Bakarskål Vit - Pippi Långstrump Multifärg

  Astrid Lindgrens älskade Pippi Långstrump i vår bakserie Pippi L bakar. En vit bakskål i melamin, med fina bilder av Pippi som bakar längs skålens utsida. Den har en gummiring i botten för bra fäste, praktisk hällpip och i handtaget har den ett hål för upphängning på krok i köket. Rymmer 1,5 l. Tål inte mikrovågsugn. Handdisk rekommenderas.
  Martinex Bakarskål Vit - Pippi Långstrump Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Moominvalley Teburk

  Sakligheter älskar rolig shopping! Något vi älskar ännu mer är rolig shopping till rätt pris. Ett av våra populära varumärken är det helroliga Martinex! Roliga saker, moderna burkar, trevliga spel, magiska presenter och massor av annat kan du handla från Martinex online på nätet hos Sakligheter. Förutom den goda kvalitén och de rätta priserna så hittar du klassiker och nya favoriter från Martinex. Många populära figurer såsom Alfons Åberg, Pippi Långstrump och Mumin hittar du på produkterna från Martinex. Du hittar dessutom massor av populära sällskapsspel, familjespel, partyspel och roliga äventyr! Unna dig rolig shopping och något nytt och fint från Martinex. Hos Sakligheter köper du fina produkter från Martinex online på nätet - till rätt pris! Hur fin är inte denna burk? Fräscht motiv av Mumin som naturligtvis är en licensprodukt. Burken har ett lufttätt gångjärnslock av plåt. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning rekommenderas. Tål ej mikrovågsugn.
  Martinex Moominvalley Teburk »

  129 SEK

  CDON

 • Fuzzkins Bästa Vänner - Martinex

  En förpackning att dela med bästa vännen! De söta djurkompisarna katten och hunden går att färglägga och dekorera med de medföljande vattenlösliga tuscherna. När du vill byta utseende på det gosiga lilla djuret är det bara att skölja det under rinnande vatten, låta det torka och färglägga det om och om igen. En inspirerande kombination av pyssel och lek! Rekommenderas från 4 år.
  Fuzzkins Bästa Vänner - Martinex »

  228 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Slimy Creations Diy Slime, Lila

  Gör ditt eget slime! Skaka om aktivator röret ordentligt häll sedan vätskan i plasma basburken. Efter det så rör om ca 2 min och vänta 1 min därefter. Rör om igen tills slajmet är färdigt sen är slajmet redo för att lekas med och du kan frigöra den gömda överraskningen ur slajmet! Passa på att samla alla 17 olika översakningar Produktinformation: Slimy creations, slime, överraskning 1-pack lila slime Rek.
  Martinex Slimy Creations Diy Slime, Lila »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Unicorn Water Magic Målarbok

  Magisk målarbok som går att återanvända! Fyll pennan med vatten och måla på någon av de 6 bilderna. Färger och motiv uppenbarar sig! När vattnet torkar blir allt vitt igen och det går åter att måla.
  Martinex Unicorn Water Magic Målarbok »

  294 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Figurerbakskål Melamin S- Mumin Multifärg

  En vit bakskål i melamin, med praktisk hällpip och en gummiring i botten, så skålen hålls på plats. Längs skålens utsida löper en rad med välbekanta Muminfigurer i klara färger. Rymmer 1 liter. Handdisk rekommenderas, ej i mikro.
  Martinex Figurerbakskål Melamin S- Mumin Multifärg »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Gosedjur Muminpappa - Martinex

  Muminpappa mjukis 25 cm. 100% polyester.
  Gosedjur Muminpappa - Martinex »

  498 SEK

  FYNDIQ

 • Findus Beanie Mjukdjur, Stor - Martinex

  Den lilla randiga favoritkatten Findus som beanie i mycket fin kvalitét. Findus gröna byxor går att klä av och på. Mått ca 30 cm. Rekommenderas från 0 år.
  Findus Beanie Mjukdjur, Stor - Martinex »

  398 SEK

  FYNDIQ

 • Mamma Mu Beanie Mjukdjur - Martinex

  Mamma Mu beanie för alla Mamma Mu kära. Gosedjuret kan sitta vid hyllkanten och se på när kidsen leker men det är också lämpligt litet för att packas ned i den lilla väskan, med de andra viktiga leksakerna. 18 cm hög upp till hornen, tillverkad i 100% polyester, med "bönor" av PP (polypropylene). Tvättbar i 30 °C.
  Mamma Mu Beanie Mjukdjur - Martinex »

  298 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Glittriga Tatueringar Diamond Queen

  Uttryck dig själv med dessa supersnygga glittriga tatueringar! Placera bara provet på den valda hudytan, ta bort filmen och börja sedan dekorera med glitterpulveret som du kan lägga på tatueringen med borsten. Förpackningen innehåller 2 tatueringsark, 2 glitterburkar och en tvådelad borste.
  Martinex Glittriga Tatueringar Diamond Queen »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • 498 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex My Bakarbakunderlägg- Mumin Multifärg

  Ett rött bakunderlägg i silikon, i storleken 48 x 35 cm. Bakunderlägget hör till köksserien My bakar, med händelserika små bilder av Lilla My bland köksredskapen och mjölhögarna. Tål maskindisk.
  Martinex My Bakarbakunderlägg- Mumin Multifärg »

  349 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Peliko Gissa Sången Kortspel

  Kul och lärorik underhållning för hela familjen! I detta spel kan hela familjen på ett underhållande sätt tävla om vem som har det bästa minnet och vem som kan flest barnsånger! Vem gissar det rätta svaret med så få ledtrådar som möjilgt? Spelet består av 50 frågekort där varje kort innehåller fem ledtrådar och ett svar. en spelare läser upp ledtrådar och spelaren i tur försöker komma på vilken låt/sång det handlar om. ju färre ledtrådar man använder, desto fler poäng får man! den som får först 30 poäng vinner spelet! Produktinformation: 3-8 spelare Speltid: ca 15 min Språk: Svenska Rek.
  Martinex Peliko Gissa Sången Kortspel »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Modellera Trollmassa - Martinex

  Trollmassa som kan användas som traditionell modellera om och om igen, eller som lera som man efter modellerandet låter torka. Ytan blir då silkeslen och lätt att måla. Modelleran är trygg och säker att använda, den lämpar sig väl också för personer med allergier: produkten innehåller inte gluten, ägg, jordnötter eller laktos. Förpackningen innehåller 4 olika färgers modellera i lufttäta plastburkar på 150 g, 2 modelleringsverktyg i plast och 4 formar. Rekommenderas från 3 år.
  Modellera Trollmassa - Martinex »

  198 SEK

  FYNDIQ

 • Spel Full Fart Med Mamma Mu Och Kråkan - Martinex

  Vill du ta en påhittig promenad med Mamma Mu och Kråkan? Följ stigen över åkrar och ängar och strand och gård tillsammans med Mamma Mu, så dyker det upp små rörelseuppgifter och aktiviteter längs vägen. Kråkan är ju expert på det mesta och han vet alltid precis… på nåt vis, så då kan det bli precis tvärtom med rörelserna! I detta spel övar sig spelarna på att följa instruktioner, samtidigt som både noggrannhet och fantasi får spelrum när uppgifterna utförs på Kråkans vis. Vuxna kan spela tillsammans med barnen, eller fungera som spelledare som läser upp texterna på korten och hjälper de yngsta spelarna med uppgifterna. Regler på svenska. Tillverkat i Finland. 2-6 spelare, 20 min Rekommenderas från 4 år.
  Spel Full Fart Med Mamma Mu Och Kråkan - Martinex »

  348 SEK

  FYNDIQ

 • Muminfigur Hemulen - Martinex

  Muminfigur i hårdplast. Finns flera olika figurer att välja mellan. Martinex vill skapa vackra och funktionella produkter som underlättar vardagen och gör den roligare. Mått: 5 cm.
  Muminfigur Hemulen - Martinex »

  109 SEK

  FYNDIQ

 • 119 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex My Bakarmåttskålar Pastell- Mumin Multifärg

  En tredelad måttsats i vitt melamin, med Lilla My som bakar runtom måttskålarnas utsidor. Volymangivelserna är 0,5 dl, 1 dl och 2 dl. Skålarna är utrustade med praktisk hällpip och de är sammanlänkade med en löstagbar vit plastring. Handdisk rekommenderas men det går att diska dem i diskmaskinens övre kort, max 60 grader, max 60 minuter.
  Martinex My Bakarmåttskålar Pastell- Mumin Multifärg »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex My Bakarskål Pastell - Mumin Multifärg

  En bakskål i melamin, i köksserien My bakar. Den vita skålen rymmer 1,5 liter och utsidan av skålen är helmönstrad med händelserika små bilder av Lilla My i pastellfärger, bland köksredskapen och mjölhögarna... Skålen har en hällpip på ena sidan och ett handtag på den andra, tillsammans med en gummiring i botten för bra grepp mot arbetsytan i köket. Tål inte mikrovågsugn. Handdisk rekommenderas eller maskindisk i övre korgen max 60 grader max 60 min.
  Martinex My Bakarskål Pastell - Mumin Multifärg »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Muminfigur Polismästarn - Martinex

  Muminfigurer i hårdplast. Finns flera olika figurer att välja mellan. Martinex vill skapa vackra och funktionella produkter som underlättar vardagen och gör den roligare. Mått: 5 cm.
  Muminfigur Polismästarn - Martinex »

  109 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Glittriga Tatueringar Express Yourself

  Uttryck dig själv med dessa supersnygga glittriga tatueringar! Placera bara provet på den valda hudytan, ta bort filmen och börja sedan dekorera med glitterpulveret som du kan lägga på tatueringen med borsten. Förpackningen innehåller 2 tatueringsark, 2 glitterburkar och en tvådelad borste.
  Martinex Glittriga Tatueringar Express Yourself »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Slimy Creations Diy, Guld

  Gör ditt eget slime! Skaka om aktivator röret ordentligt häll sedan vätskan i plasma basburken. Efter det så rör om ca 2 min och vänta 1 min därefter. Rör om igen tills slajmet är färdigt sen är slajmet redo för att lekas med och du kan frigöra den gömda överraskningen ur slajmet! Passa på att samla alla 17 olika översakningar Produktinformation: Slimy creations, slime, överraskning 1-pack guld slime Rek.
  Martinex Slimy Creations Diy, Guld »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex My Bakarbakunderlägg Pastell- Mumin Multifärg

  Ett vitt bakunderlägg i silikon, i storleken 48 x 35 cm. Bakunderlägget hör till köksserien My bakar, med händelserika små bilder av Lilla My bland köksredskapen och mjölhögarna. Tål maskindisk.
  Martinex My Bakarbakunderlägg Pastell- Mumin Multifärg »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Måttsats Mumin - Martinex

  Perfekt present till muminälskaren. En tredelad måttsats i vitt melamin, med alla de bekanta muminfigurerna i färg runtom hela måttskålen. Volymangivelserna är 0,5 dl, 1 dl och 2 dl och skålarna är utrustade med praktisk hällpip. Handdisk rekommenderas.
  Måttsats Mumin - Martinex »

  218 SEK

  FYNDIQ

 • Findus Beanie Mjukdjur, Stor - Martinex

  Den lilla randiga favoritkatten Findus som beanie i mycket fin kvalitét. Findus gröna byxor går att klä av och på.Mått ca 30 cm. Rekommenderas från 0 år.
  Findus Beanie Mjukdjur, Stor - Martinex »

  388 SEK

  CDON

 • Martinex Taurus, Labyrint Figur

  Nu kan du samla på alla dina favoriter från SVT:s succéprogram Labyrint! Här har du figuren Taurus, ca 10 cm lång. Från 3 år.
  Martinex Taurus, Labyrint Figur »

  173 SEK

  CDON

 • Martinex Minus, Labyrint Figur

  Nu kan du samla på alla dina favoriter från SVT:s succéprogram Labyrint! Här har du figuren Minus, ca 6,5 cm lång. Från 3 år.
  Martinex Minus, Labyrint Figur »

  173 SEK

  CDON

 • Martinex Slimy Creations Diy, Guld

  Gör ditt eget Skaka om aktivator röret ordentligt  häll sedan vätskan i plasma basburken. Efter det så rör om ca 2 min och vänta 1 min därefter. Rör om igen tills slajmet är färdigt sen är slajmet redo för att lekas med och du kan frigöra den gömda överraskningen ur slajmet! Passa på att samla alla 17 olika översakningar  Produktinformation: Slimy creations, slime, överraskning 1-pack guld slime Rek.
  Martinex Slimy Creations Diy, Guld »

  129 SEK

  CDON

 • 119 SEK

  CDON

 • Martinex Trapped Rymningsspel Bankrånet

  Du kallar in ditt team, en ökänd grupp framgångsrika bankrånare. Tack vara er specialiseringinom kassaskåpsknäckning, skapar ni oro hos alla banker i London. Det går rykten om att en guldtransport precis anlänt till Sovo Bank. Guldet finns inlåst i ett säkert valv. Lever ni upp till ert namn och klarar av att utföra århundradets brott? Ni är skra i en timme, men efter det måste ni göra ett tufft beslut: stanna kvar eller avbryta uppdraget och fly! Varje Trapped-spelset är annorlunda och varje set innehåller allt du behöver för att skapa ditt eget Escape Room i ditt hem. Spelsetet är fyllt med ledtrådar och gåtor som väntar på att bli lösta. Bjud in familj eller vänner och rymningsspelet kan börja. Svårighetsgrad: Svår Regelspråk: Svenska Ålder: Från 8 år Antal spelare.
  Martinex Trapped Rymningsspel Bankrånet »

  169 SEK

  CDON

 • Martinex Stinky Pig

  Sakligheter älskar rolig shopping! Något vi älskar ännu mer är rolig shopping till rätt pris. Ett av våra populära varumärken är det helroliga Martinex! Roliga saker, moderna burkar, trevliga spel, magiska presenter och massor av annat kan du handla från Martinex online på nätet hos Sakligheter. Förutom den goda kvalitén och de rätta priserna så hittar du klassiker och nya favoriter från Martinex. Många populära figurer såsom Alfons Åberg, Pippi Långstrump och Mumin hittar du på produkterna från Martinex. Du hittar dessutom massor av populära sällskapsspel, familjespel, partyspel och roliga äventyr! Unna dig rolig shopping och något nytt och fint från Martinex. Hos Sakligheter köper du fina produkter från Martinex online på nätet - till rätt pris! Ett underhållande sällskapsspel för barn från 6 år. Tryck Stinky Pig på magen och den börjar sjunga. Medan Stinky Pig sjunger, kastar du tärningen och flyttar grisen som tärningen visar. Den spelare som har grisen i sin hand när den fiser, måste ta en gul spelbricka. Den som får tre spelbrickor, åker ut ur spelet och spelaren med minst spelbrickor vinner!  Tärning på engelska, regler och förpackning på finska och svenska.
  Martinex Stinky Pig »

  199 SEK

  CDON

 • Mamma Mu Beanie Mjukdjur - Martinex

  Mamma Mu beanie för alla Mamma Mu kära. Gosedjuret kan sitta vid hyllkanten och se på när kidsen leker men det är också lämpligt litet för att packas ned i den lilla väskan, med de andra viktiga leksakerna.18 cm hög upp till hornen, tillverkad i 100% polyester, med "bönor" av PP (polypropylene). Tvättbar i 30 °C.
  Mamma Mu Beanie Mjukdjur - Martinex »

  288 SEK

  CDON

 • Martinex Slimy Creations Diy Slime, Grön

  Gör ditt eget slem! Skaka om aktivator röret ordentligt  häll sedan vätskan i plasma basburken. Efter det så rör om ca 2 min och vänta 1 min därefter. Rör om igen tills slajmet är färdigt sen är slajmet redo för att lekas med och du kan frigöra den gömda överraskningen ur slajmet! Passa på att samla alla 17 olika överrsakningar  hittar mer DIY slime () Produktinformation: Slimy creations, slime, överraskning 1-pack grön slime Rek.
  Martinex Slimy Creations Diy Slime, Grön »

  129 SEK

  CDON

 • Martinex Flip, Labyrint Figur

  Nu kan du samla på alla dina favoriter från SVT:s succéprogram Labyrint! Här har du figuren Flip, ca 4 cm lång. Från 3 år.
  Martinex Flip, Labyrint Figur »

  173 SEK

  CDON

Kolla också