Micki - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Stall med paddock MICKI

  Mickis stall med paddock är en fantastisk leksak för alla hästtokiga. Stallet är i FSC märkt trä och kommer med en praktisk lekmatta av kartong (75x59cm). Två hinder och 10 staket ingår. Häst och ryttare ingår ej. Mått: lekmattan 75x59cm Tillverkat av FSC märkt träFrån 3 år.
  Stall med paddock MICKI »

  961 SEK

  Staples.se

 • Micki Stapelbara Träklossar Bokstäver 36 st

  Micki Stapelbara träklossar med bokstäver, en rolig och nyttig träleksak för barnen. Med dessa pedagogiska och färgglada klossar kan barnen bygga torn, lägga bokstäverna i rätt ordning och träna på alfabetet och hitta på andra roliga saker....
  Micki Stapelbara Träklossar Bokstäver 36 st »

  179 SEK

  Leksakscity

 • 449 SEK

  Shopping4net.se

 • MICKI 10219200 Magnetbokstäver + Låda, Senses

  Spela med bokstäver! Barn kan lära sig bokstavsformer och öva på uttalande och forma dem genom att leka med bokstäver och skapa namn och ord. Dessa roliga magnetiska bokstäver från Micki är gjorda av trä och finns i en mängd vackra färger och mönster. Bokstäverna levereras i en smart låda med ett magnetiskt lock som bokstäverna enkelt kan fästas vid det. Lådan är också perfekt för att lagra bokstäverna när de inte används. 51 bokstäver ingår.
  MICKI 10219200 Magnetbokstäver + Låda, Senses »

 • Pippi Taldocka Tyg - Micki

  Pippi Långstrump har alltid nya upptåg på gång! Denna mjuka Pippidocka säger 11 roliga Pippicitat när du trycker henne på magen. Hon pratar 6 språk: svenska, norska, danska, finska, engelska och tyska och du byter enkelt språk via ett reglage på talverket i dockans rygg. Taldockan är 40 cm lång, mjuk och kramvänlig och följer gärna med på sakletarjakt och andra knasiga äventyr! Det här är en riktigt fin tygdocka med broderat ansikte och kläder som går att ta av och på. När du köper Pippi taldocka stödjer du flickor på flykt, genom att 10 SEK av priset går till kampanjen #PIPPIOFTODAY som stödjer Rädda Barnens arbete under hela 2020. Rekommenderas från 10 månader. Mått: 40 cm. Världens starkaste flicka! Pippi bor i Villa Villekulla tillsammans med sin apa Herr Nilsson och hästen Lilla Gubben. Micki har ett brett sortiment av Pippileksaker i flera kategorier och vi har valt de bästa! Micki och deras designer förstår barns behov och deras sätt att leka. Micki Leksaker tar leken på allvar. Kvalitet, säkerhet och ansvar står alltid i fokus och de testar alla produkter i detalj. Micki har sedan 1944 tillverkat svenskdesignade produkter i naturmaterial för både högre kvalitet men även ur miljöhänsyn. Micki vill med sina leksaker locka fram barnens lust att leka och lära, och därför är deras produkter utvecklade för att stimulera ditt barns fantasi.
  Pippi Taldocka Tyg - Micki »

  548 SEK

  FYNDIQ

 • Micki - Mini Plocklåda

  Denna söta lilla plocklåda i trä ger barnet en utmaning! Barnets motorik och logik övas när de vänder och vrider på klossarna för att pricka rätt hål. Klossarna har enkla former som gör dem lätta för små händer att greppa och hålla i. Micki Mini är ett koncept med miniversioner av Micki Leksakers klassiska träleksaker för de allra minsta. Tack vare sin behändiga storlek är den också lätt att ta med när man är på resande fot.
  Micki - Mini Plocklåda »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Micki Stapelbara Träklossar Bokstäver 36 St

  Micki Stapelbara träklossar med bokstäver, en rolig och nyttig träleksak för barnen. Med dessa pedagogiska och färgglada klossar kan barnen bygga torn, andra skapelser och lägga bokstäverna i rätt ordning och träna på alfabetet och hitta på andra roliga saker. Här kan barnen lära sig att "skriva" sina första ord genom att kombinera bokstäverna på olika sätt. Träklossarna har bokstäver och siffror på alla sidor och det finns dessutom fyra klossar med fina figurer. För de allra minsta fungerar de bra som byggklossar och en lekfull introduktion till bokstäver och siffror. Rek. ålder från: 1 år. Material - Tillverkat i trä. Storlek klossar - Längd: 3,6 cm. - Bredd: 3,6 cm. - Höjd: 3,6 cm. Storlek förpackning - Längd: 21,5 cm. - Bredd: 18,5 cm. - Höjd: 9 cm.
  Micki Stapelbara Träklossar Bokstäver 36 St »

  197 SEK

  CDON

 • Micki Dockspjälsäng

  Ställbar i två olika lägen. Av trä. Mått: L49 x B30 x H42 cm. Från 3 år.
  Micki Dockspjälsäng »

  699 SEK

  Staples.se

 • Micki Köksskåp, modern design, vit, 590 450 x 390 mm

  Dekorera ditt barns lekhus med det här vita köksskåpet, som passar utmärkt för köksrollspel.Inred ditt barns lekhus med ett snyggt och simpelt köksskåp som är tillverkat av tåligt trä. Den är vit och kan anpassas för att passa ditt barns smak.
  Micki Köksskåp, modern design, vit, 590 450 x 390 mm »

  2519 SEK

  Staples.se

 • Micki Tågset med tillbehör, olika färger

  Ett fantastiskt miniatyrtågset med tillbehör som bidrar till att förbättra barnens motoriska och kognitiva färdigheter samt stimulera deras kreativitet.Det här setet med miniatyrtåg från Micki innehåller inte mindre än 30 delar som är enkla att montera för att skapa en fängslande järnväg.
  Micki Tågset med tillbehör, olika färger »

  873 SEK

  Staples.se

 • Micki Bultbräda Senses

  Klassisk bultbräda som tränar barnets koordination och motorikBultbrädan är en klassisk träleksak som både är rolig och tränar barnets koordination och motorik.
  Micki Bultbräda Senses »

  374 SEK

  Staples.se

 • Micki Prinsesstårta i trä

  Bjud in till kalas och servera en läcker prinsesstårta till dina gäster! Den fina tårta går att dela i åtta bitar och den som har riktig tur får en marsipanros på sin bit.
  Micki Prinsesstårta i trä »

  274 SEK

  Staples.se

 • Micki Kakfat med bakelser

  Bygg dina egna bakelser och servera dem sedan på ett vackert kakfat!Varje bakelse innehåller tre vackert dekorerade byggbara bitar i fina kalasfärger.
  Micki Kakfat med bakelser »

  286 SEK

  Staples.se

 • Micki Stapelleksak Björn Senses

  En klassisk stapelleksak från Micki i form av en söt björn i trämaterial med detaljer i mjukt linne!De sex färgglada ringarna lockar till lek, utvecklar finmotoriken och kan lekas med i evigheter.
  Micki Stapelleksak Björn Senses »

  349 SEK

  Staples.se

 • Micki Byggstavar 200/fp

  Byggstavarna är enkla träleksaker med oändliga lekmöjligheter. Med de obehandlade byggstavarna kan man bygga allt möjligt, låt fantasin flöda! Förpackningen innehåller 200 trävita byggstavar i furu. Mått 117x23,4x7,8 mm.
  Micki Byggstavar 200/fp »

  511 SEK

  Staples.se

 • Micki Plocklåda Senses

  Plocklådan som över upp motoriken och låter barnen använda sinnenaRätt form i rätt hål! Plocklådan är en populär, klassisk träleksak från Micki.
  Micki Plocklåda Senses »

  411 SEK

  Staples.se

 • Micki Magnetbokstäver Senses

  Genom att leka med bokstäver och bygga ihop namn och ord lär barnet känna bokstävernas former och kan öva sig på uttal och stavning. Dessa lekfulla magnetbokstäver från Micki kommer i blandade, härliga färger och mönster, är gjorda av trä och fäster lätt på magnetiska ytor.
  Micki Magnetbokstäver Senses »

  174 SEK

  Staples.se

 • Micki Byggklossar Senses

  Stort set med 60 lekfulla träklossar i blandade, härliga färger! Vissa av klossarna har också tryck med lekfulla djur.Byggklossarna från Micki är klassiska träleksaker som stimulerar barnens fantasi och utvecklar koordinationsförmågan.
  Micki Byggklossar Senses »

  461 SEK

  Staples.se

 • Garage MICKI

  Micki Garage är ett färgglatt leksaksgarage med fyra skjutbara dörrar.Garaget har gott om plats för olika fordon. Garageportarna har små bilder som visar biltvätt, verkstad, oljebyteshall och däckservice.
  Garage MICKI »

  463 SEK

  Staples.se

 • Micki Extra ringar för Couronne, trä, röd, gul och grön

  Du kan ersätta förlorade spelpjäser till Micki Couronne med en extra förpackning med de här ringarna i rött, gult och grönt. Varje ring är utformad i spelets standardstorlek.
  Micki Extra ringar för Couronne, trä, röd, gul och grön »

  111 SEK

  Staples.se

 • Micki Kavel, slät, trä, lätt, 44 x 220 mm

  Kavla ut degen med Micki® & Friends kaveln och använd den för att laga utsökta maträtter.Micki® & Friends kavel har lätta handtag som ger ett stadigt grepp och gör så att kaveln glider mjukt över smeten. Den kan också användas för att kavla pepparkaks- eller kakdeg när du bakar.
  Micki Kavel, slät, trä, lätt, 44 x 220 mm »

  70 SEK

  Staples.se

 • Micki Bondgård

  En härlig lantgård i trämaterial med en praktisk lekmatta. Mått: 83x66cm. Lantgården monterar du själv lätt ihop och isär. Lyftkran, garage/stall och tio staket i trä ingår. Fordon och figurer ingår ej.
  Micki Bondgård »

  786 SEK

  Staples.se

 • Micki Grytset trä till leksakskök

  Micki grytset i trä till leksakskök. Ett fint set med en gryta, en stekpanna, en stekspade samt en slev. Härliga tillbehör då man ska leka kock och laga mat. Längd: 29 cm.
  Micki Grytset trä till leksakskök »

  149 SEK

  Leksakscity

 • Micki Snickarbälte Svart med verktyg

  Micki Snickarbälte i blå snygg design med verktyg för den lilla hantverkaren. Verktygen är av mindre storlek för barnens mindre händer. Här får man massa bra verktyg som tex. hammare, skruvmejsel, vinkelhake, penna med mera. Här kan man hjälpa...
  Micki Snickarbälte Svart med verktyg »

  159 SEK

  Leksakscity

 • Micki Magnetbokstäver och låda Senses

  Micki Senses magnetbokstäver och låda i trä, en riktigt rolig låda full med magnetbokstäver som barn kan skapa roliga ord och meningar med. Det är både underhållande och lärande för barn att leka och pyssla med bokstäver som...
  Micki Magnetbokstäver och låda Senses »

  159 SEK

  Leksakscity

 • Micki Leksakskök

  Micki Leksakskök i trä till barn. Att leka kock och laga mat är ju en av barnens favoritlekar. Det klassiska miniköket i vitt, med spis och diskbänk i ett med en modern touch. Köket har två plattor, ugn, diskho, kran och tre vred med klickljud....
  Micki Leksakskök »

  599 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Träklossar 60 st

  Micki Senses Träklossar 60 st, här kan barnen bygga roliga torn, hus eller något annat roligt. Stort set med 60 lekfulla träklossar i blandade, härliga färger! Vissa av klossarna har också tryck med lekfulla djur. Byggklossarna från Micki...
  Micki Senses Träklossar 60 st »

  199 SEK

  Leksakscity

 • Micki Shoppingkorg med varor

  Här kan barnen leka affär. En klassisk lek som barnen verkligen gillar. En fin shoppingkorg med massor av mat.
  Micki Shoppingkorg med varor »

  19 SEK

  Leksakscity

 • Micki Byggstavar Natur 200 st

  Micki Byggstavar Natur obehandlade 200 stycken, låt kreativiteten flöda med dessa roliga byggstavar från Micki. En riktig klassiker som skapar fina minnen hos både barn och vuxna, tillsammans kan ni bygga vad som helst! Ett torn, ett hus...
  Micki Byggstavar Natur 200 st »

  199 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Stapelleksak Björn Träleksak

  Micki Senses Träklossar 40 st, nu kan barnen bygga skojiga torn, slott, trähus eller något annat roligt. Här får man lekfulla träklossar i underbara färger och med fina mönster. Träklossarna från Micki är klassiska...
  Micki Senses Stapelleksak Björn Träleksak »

  169 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Träklossar 40 st

  Micki Senses Träklossar 40 st, nu kan barnen bygga skojiga torn, slott, trähus eller något annat roligt. Här får man lekfulla träklossar i underbara färger och med fina mönster. Träklossarna från Micki är klassiska...
  Micki Senses Träklossar 40 st »

  139 SEK

  Leksakscity

 • Micki Stall med paddock för leksakshästar från Schleich

  Micki Leksak Stall med paddock för leksakshästar. Mickis stall med paddock är en fantastisk leksak för alla hästtokiga flickor och pojkar! Rykta och sköt om dina hästar i det vackra stallet innan hoppträningen i paddocken. Sen är det dags för en...
  Micki Stall med paddock för leksakshästar från Schleich »

  359 SEK

  Leksakscity

 • Prinsesstårta trä leksakstårta Micki

  Prinsesstårta i trä Micki. Bjud in till kalas och servera en läcker prinsesstårta till dina gäster! Ett fat, en tårtspade och en god marsipan-ros ingår också. Diameter: 17 cm.
  Prinsesstårta trä leksakstårta Micki »

  109 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Magnetbokstäver

  Micki Senses Magnetbokstäver, en både rolig och lärorik leksak. Lek med bokstäver! Genom att leka med bokstäver och bygga ihop namn och ord lär barnet känna bokstävernas former och kan öva sig på uttal och stavning. Höjd: 3 cm.
  Micki Senses Magnetbokstäver »

  99 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Plocklåda

  Micki Senses Plocklåda, en underbar design och en leksak som är bra för de allra minsta. Rätt form i rätt hål! Plocklådan är en populär, klassisk träleksak från Micki. Här i form av en söt björn i trä med mjuka detaljer i grönt...
  Micki Senses Plocklåda »

  179 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Bokstavsklossar 36 st

  Micki träklossar med tryck av siffror och andra fina mönster. Öva på att bygga de första orden med pedagogiska, lekfulla bokstavsklossar från Micki! Träklossarna har bokstäver och siffror på alla sidor och kommer i härliga färger och mönster....
  Micki Senses Bokstavsklossar 36 st »

  229 SEK

  Leksakscity

 • Micki Snickarlåda med verktyg

  En superfin snickarlåda med användbara verktyg från Micki. Här kan den lilla hantverkaren vara med hemma och bygga eller så kan barnen bygga en träkoja eler något annat skoj. Ska man bygga en lådbil så kommer även dessa verktyg väl till hands.
  Micki Snickarlåda med verktyg »

  209 SEK

  Leksakscity

 • Micki Lantgård för bondgårdsdjur från Schleich, Bullyland, Safari.

  Micki Lantgård leksak för bondgårdsdjur från Schleich, Kids Globe mm. Välkommen till landet! Släpp ut korna i hagen, ta en tur med traktorn, klappa fåren eller lasta hö på höskullen. Livet på landet är roligt! Lekmatta,...
  Micki Lantgård för bondgårdsdjur från Schleich, Bullyland, Safari. »

  399 SEK

  Leksakscity

 • Kakfat leksak med bakelser trä Micki

  Kakfat leksak med bakelser i trä Micki. Bygg dina egna bakelser och servera dem sedan på ett vackert kakfat! Varianterna är många, bygg kakorna så som du vill ha dem. Längd: 20 cm.
  Kakfat leksak med bakelser trä Micki »

  89 SEK

  Leksakscity

 • Micki Senses Lära Gå Vagn

  Micki Senses Lära Gå Vagn, den klassiska lära gå vagnen har varit ett stabilt och säkert stöd när barn ska ta sina första steg och nu är den här igen men ännu sötare än förut. Den ser ut som en gullig kanin med ett snällt ansikte i fronten...
  Micki Senses Lära Gå Vagn »

  349 SEK

  Leksakscity

Kolla också