Moulin Roty - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Dockkorg La Famille Mirabelle, Liten - Moulin Roty

  Den fina dockkorgen i tyg hör till serien 'La Famille Mirabelle' och kommer med tillhörande täcke och kudde. Korgen har handtag som gör den enkel att ta med. Passar även utmärkt att lägga mindre gosedjur i och bära runt på.
  Dockkorg La Famille Mirabelle, Liten - Moulin Roty »

  398 SEK

  FYNDIQ

 • Diabild Ficklampa Cirkus - Moulin Roty

  En ficklampa med små diabilder som berättar en saga. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. Kommer med tre olika bild-karuseller.Lampa ca 12 cmRekommenderas från 3 år Design: Moulin Roty, FrankrikeVilac är ett gediget företag som har sålt kvalitetsleksaker i 100 år. De är kända för sina lackade, glänsande leksaker i trä. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i norra Frankrike.
  Diabild Ficklampa Cirkus - Moulin Roty »

  218 SEK

  CDON

 • Boll Les Moustaches - Moulin Roty

  Mjuk och kramig boll i snygga grafiska färger. Härliga illustrationer på det jazziga katt-gänget Les Moustaches. Träffa gänget 'Les Moustaches'. De är ena riktiga cool cats med musik - speciellt jazz - som största intresse. Formgivna med humor och sydda i flera olika textilier i en snygg och modern färgskala: saffransgult, grått, svart och gräddvitt. Mått: 10 cm.
  Boll Les Moustaches - Moulin Roty »

  178 SEK

  FYNDIQ

 • Diabild Ficklampa Cirkus - Moulin Roty

  En ficklampa med små diabilder som berättar en saga. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. Kommer med tre olika bild-karuseller. Lampa ca 12 cm Rekommenderas från 3 år Design: Moulin Roty, Frankrike Vilac är ett gediget företag som har sålt kvalitetsleksaker i 100 år. De är kända för sina lackade, glänsande leksaker i trä. En stor del av tillverkningen sker fortfarande i Jurabergen i norra Frankrike.
  Diabild Ficklampa Cirkus - Moulin Roty »

  228 SEK

  FYNDIQ

 • Boll Le Voyage D'olga- Moulin Roty

  Mjuk och kramig boll i de harmoniska och varma färger som gör serien Le Voayage d'Olga så speciell.
  Boll Le Voyage D'olga- Moulin Roty »

  148 SEK

  FYNDIQ

 • Docka Les Rosalies, Fleur- Moulin Roty

  En härlig tygdocka i modern färgställning och vackra detaljer. Ansiktet är tryckt direkt på tyget och dockan har en mild och vänlig uppsyn, men rosiga kinder och fräknar.Fleur har på sig en rosa klänning med rosa mamelucker och ballerinaskor. Hon har flätat rödbrunt hår med två saffrangula rosetter.Maskintvätt 30°C (använd tvättpåse).
  Docka Les Rosalies, Fleur- Moulin Roty »

  438 SEK

  CDON

Kolla också