Mousetrapper - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • MouseTrapper advance 2.0 svart/vit

  Advance 2.0 lindrar och förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus.Mousetrapper advance 2.0 är uppföljaren till storsäljaren advance.
  MouseTrapper advance 2.0 svart/vit »

  3244 SEK

  Staples.se

 • Mousetrapper Advance 2.0 Svart/vit

  Mousetrapper advance 2.0 är ett ergonomiskt styrdon som ersätter din vanliga mus. Istället för en stav används en matta som är styrbar, klickbar och scrollbar. Placeras framför tangentbordet. advance 2.0 har snabbare pekarhastighet, ny scrollfunktion, utvikbart tangentbordsunderlägg och många fler förbättrade funktioner. 2 års garanti.
  Mousetrapper Advance 2.0 Svart/vit »

  3249 SEK

  SwedOffice.se

 • Mousetrapper Advance 2.0 Svart/vit

  Advance 2.0 lindrar och förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus. Mousetrapper advance 2.0 är uppföljaren till storsäljaren advance. Mousetrappers centrerade placering framför tangentbordet ger en br ergonomsik arbetsställning då armarna hamnar när kroppen och händerna nära tangentbordet. Denna ställning gör att belastningsskador kan både förebyggas och lindras. Mousetrapper gör att du slipper sträkca dig efter datormusen. Det breda och mjuka handledsstödet ger stöd och avlastning åt nacke, axlar arm och handled. Mousetrapper advance 2.0 har 6 programmerbara knappar vilket gör att du kan ställa in din Mousetrapper precis som du vill ha den. Den nedladdningsbara programvaran MT Keys är även uppdaterad med betydligt fler möjligheter för advance 2.0. Det finns också en helt ny version av MT Keys för Windows 10 som går att ladda ner från Microsoft Store. Handlovstöden är utbytbara vilket gör produkten lätt att hålla fräsch. På Mousetrapper advance 2.0 har du även ett utvikbart tangentbordsunderlägg som gör att den passar till de nya supertunna tangentborden lika bra som de högre standardtangentborden.
  Mousetrapper Advance 2.0 Svart/vit »

  3245 SEK

  CDON

Kolla också