Mumin - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Mumin Målarset, 52 delar

  Häftig målarbox från populära Mumintrollen Praktiskt målarbox med Mumin tema!- Det är lätt att bära med sig sitt målarkit genom att stänga lådan och med det praktiska handtaget ta med sig boxen.
  Mumin Målarset, 52 delar »

  149 SEK

  KidsDreamStore

 • Mumin, Lilla My bakskål S

  En bakskål i melamin för att baket eller matlagningen. Blanda smet och såser, vispa grädde och mycket mer med denna praktiska skål! Skålen har en hällpip och en gummiring i botten, så den står stadigt på plats. Längs skålens utsida är Lilla My är omgiven av köksredskap och mjölhögar.
  Mumin, Lilla My bakskål S »

  129 SEK

  KidsDreamStore

 • Mumin kramgo stor mjuk nalle, 60 cm

  En söt mjuk Moomintroll nalle, Mumin är prefekt till massa mys och kramar! Är ditt barn tokig i Mumin? Du kan passa på att gosa med gosedjuret eller sätta upp honom som en prydnad i barnrummet, du bestämmer! Trollet är ett vackert vit färgat Moomintroll med blå ögon.
  Mumin kramgo stor mjuk nalle, 60 cm »

  399 SEK

  KidsDreamStore

 • Mumin Familj figurer

  Mumin Figurset Komplettera ditt barns figursamling med den här familjen från Mumindalen. Figurerna som ingår i setet är Mumintrollet, Snorkfröken, Muminmamma och Muminpappa. Figurerna passar utmärkt för barnen att leka med i dockskåpet, på golvet eller tillsammans med andra figurer.
  Mumin Familj figurer »

  129 SEK

  KidsDreamStore

Kolla också