Pabobo - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 549 SEK

  Shopping4net.se

 • Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val

  Med Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val får barnet slumra in till fiskar och rogivande ljud från ett lugnt hav, så kallat vitt brus. En innovativ nattlampa, med den senaste tekniken och ljud, ljus och bild. Den senaste forskningen visar att barn lättare somnar till ett svagt bakgrundsljud, så kallat vitt brus. Det har Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor. Nattlampan har tre olika program som hjälper barnet att slumra in tryggt på kvällen. Varje program har sin kombination av ljud, rytmer och intensitet. Som föräldrar väljer du det program som passar bäst för att få ditt barn att somna, därefter kommer lampan ihåg det valda programmet. Välj mellan lugna vaggvisor och ljud från ett lugnt hav. Att ha samma nattningsrutin kväll efter kväll är ett välkänt tips för att få små barn att somna. Med Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val är det bara att trycka på knappen vid läggning, för att påbörja nattningen med det valda programmet som blir en del av barnets nattningsrutin. Programmen är olika långa, 15 minuter vaggvisa, hjärtslag eller vågskvalp eller 25 minuter projektor. Båda med en kombination av svagt sken, sövande ljud och en vacker undervattenmiljö som sakta rör sig dynamiskt från två olika håll. Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor drivs av tre AA-batterier. Det mjuka överdraget kan tas av och tvättas i maskin på 30 grader. Fakta Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val Lugnande, skapar en fantastisk undervattenmiljö med fiskar som sakta rör sig och som fängslar barnens uppmärksamhet. Musik, välj mellan vaggvisa och rytmer från havet. Praktisk, projektorn kan tas ut och det mjuka överdraget kan tvättas i maskin. Säker, LED-lampa som inte blir varm. Kan ställas i tre lägen Storlek: 31x18x13 cm Ålder: från 0 mån Batterier: 3 st AA-batterier Tvätt: 30 grader i maskin för överdraget. Material: Överdrag 100% polyester. Hölje: 100% ABS-plast.
  Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val »

  599 SEK

  CDON

 • Pabobo Skakis Val

  Nattlampa som lyser när man skakar på den.
  Pabobo Skakis Val »

  199 SEK

  Shopping4net.se

 • 599 SEK

  Shopping4net.se

 • 359 SEK

  Shopping4net.se

 • 359 SEK

  Shopping4net.se

 • 529 SEK

  Shopping4net.se

 • 199 SEK

  Shopping4net.se

 • 399 SEK

  Shopping4net.se

 • 649 SEK

  Shopping4net.se

 • 199 SEK

  Shopping4net.se

 • Pabobo Skakis Kanin

  Gullig nattlampa i form av en kanin.
  Pabobo Skakis Kanin »

  199 SEK

  Shopping4net.se

 • 299 SEK

  Shopping4net.se

 • Stjärnprojektor Kanin, Pabobo

  Denna lilla kanin skapar en vacker stjärnhimmel i sovrummet och spelar en lugnande vaggvisa för att hjälpa ditt barn att komma till ro. Kaninen ändrar automatiskt färg från grönt, blått och orange, men kan även ställas in på en och samma färg. Mjukisdelen är tvättbar i maskin på 30 grader (avlägsna projektdelen innan). Den smarta automatiska avstängningen sparar batteri och det finns två olika varianter – 22 minuter stjärnhimmel och 15 minuter musik och stjärnhimmel. Den här multifunktions lampan är en gosig kompis som håller ditt barn sällskap hela natten.
  Stjärnprojektor Kanin, Pabobo »

  519 SEK

  CDON

 • Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor Vintergatan

  Med Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor får barnet slumra in under stjärnorna på Vintergatan och till rogivande ljud, så kallat vitt brus. En innovativ nattlampa, med den senaste tekniken och ljud, ljus och bild.Den senaste forskningen visar att barn lättare somnar till ett svagt bakgrundsljud, så kallat vitt brus. Det har Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor - Vintergatan. Nattlampan har tre olika program som hjälper barnet ska slumra in tryggt på kvällen, eller somna om när barnet vaknar på natten.Varje program har sin kombination av ljud, rytmer och intensitet. Som föräldrar väljer du det program som passar bäst för att få ditt barn att somna, därefter kommer lampan ihåg det valda programmet. Välj mellan lugna vaggvisor och ljud från naturen.Att ha samma nattningsrutin kväll efter kväll är ett välkänt tips för att få små barn att somna. Med Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor är det bara att trycka på knappen vid läggning, för att påbörja nattningen med det valda programmet som blir en del av barnets nattningsrutin.Programmen är olika långa,Quiet Child är 20 minuter och Restless Child är 40 minuter, båda med en kombination av svagt sken, sövande ljud och en vacker stjärnhimmel som sakta rör sig dynamiskt från två olika håll. Det tredje programmet Baby Cry Sensor startar om barnet vaknar på natten, och ger ett lugnande ljud som liknar ljudet i mammas mage. Barnet somnar om, utan att föräldrarna behöver gå upp.Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor drivs av tre AA-batterier. Det mjuka överdraget kan tas av och tvättas i maskin på 30 grader.Fakta Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor - Vintergatan- Lugnande, skapar en dynamisk stjärnhimmel som sakta rör sig och som fängslar barnens uppmärksamhet.- Musik, välj mellan vaggvisa och rytmer från naturen.- Smart, automatisk avstängning. Sensor som uppfattar om barnet vaknar och gråter, startar då automatiskt.- Praktisk, projektorn kan tas ut och det mjuka överdraget kan tvättas i maskin.- Säker, LED-lampa som inte blir varm.- Kan ställas i tre lägen, för lugnt barn, rastlös barn och barn som vaknar på natten.Storlek: 27x27x 11 cmÅlder: från 0 månBatterier: 3 st AA-batterierTvätt: 30 grader i maskin för överdraget.Material: Överdrag 100% polyester. Hölje: 100% ABS-plast.
  Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor Vintergatan »

  529 SEK

  CDON

Kolla också