Playmobil - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Playmobil Julkalender

  Välkomna tomten in i Playmobils galna värld! Här har han slagit sig ner i leksaksbutiken och givetvis har massvis med barn samlats för en chans att sitta i knät och få sina….
  Playmobil Julkalender »

  279 SEK

  Partykungen.se

 • Playmobil Polisbil, siren och blåljus, fällbara säten, avtagbart tak, 2 figurer, 4–10 år

  Ett underhållande spelset med polistema för barn, vilket ger dem möjlighet att jaga brottslingar och patrullerar innerstaden med en snygg polisbil.Det här är ett spel med polistema i flera delar för barn.
  Playmobil Polisbil, siren och blåljus, fällbara säten, avtagbart tak, 2 figurer, 4–10 år »

  624 SEK

  Staples.se

 • Polisbil 6920 Playmobil

  Ett underhållande spelset med polistema för barn, vilket ger dem möjlighet att jaga brottslingar och patrullerar innerstaden med en snygg polisbil. Det här är ett spel med polistema i flera delar för barn. Setet inkluderar en polisbil med blinkande lampor, två polisfigurer, handklovar, en kamera, en megafon och andra realistiska tillbehör. Barnen kan leka och öva på sin berättarförmåga med det här trevliga och underhållande leksetet. Patrullera innerstaden i den snygga polisbilen, jaga brottslingar och se till att lagen i staden följs med det här polissetet för förskolebarn.
  Polisbil 6920 Playmobil »

  344 SEK

  Kontorsgiganten

 • Playmobil - Klappa djuren upplevelsezoo

  Upplev en dag på zoo med Klappa Djuren Upplevelsezoo från Playmobil! Lek med djuren eller hämta djurfoder i den fungerande djurfoderautomaten och mata dem! Setet innehåller flera olika djur, fyra Playmobilfigurer och andra zoo-tillbehör.
  Playmobil - Klappa djuren upplevelsezoo »

  742 SEK

  vidaXL.se

 • Playmobil - Klappa djuren upplevelsezoo

  Upplev en dag på zoo med Klappa Djuren Upplevelsezoo från Playmobil! Lek med djuren eller hämta djurfoder i den fungerande djurfoderautomaten och mata dem! Setet innehåller flera olika djur, fyra Playmobilfigurer och andra zoo-tillbehör.
  Playmobil - Klappa djuren upplevelsezoo »

  742 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Playmobil Julekalender 2021, Tilbage Till Fremtiden Iii

  For Tilbage till fremtiden-fans vil denne december blive en sand fest! Med den helt nye julekalender "Tilbage till fremtiden III" kan filmentusiaster mindes och genopføre legendariske scener från kultfilmserien.  Bag hver låge gemmer sig en gave, en figur eller et stykke fedt tillbehör, så børn (og voksne) er sikret 24 dage med en spændende rejse gennem tiden. Denne gang transporteres vennerne Marty McFly och Dr.
  Playmobil Julekalender 2021, Tilbage Till Fremtiden Iii »

  410 SEK

  MidHobby SE

 • 306 SEK

  Proshop.se

 • Playmobil 6020 hus på landet

  Set öppnas för att avslöja ett lantställe komplett med vardagsrum och kök Soffan kan konverteras till en bäddsoffa Inkluderar ett fullt lager kök med bestick, porslin och stekpannor.
  Playmobil 6020 hus på landet »

 • 6765 Playmobil 12.3 Min Bärbara Noaks Ark

  Lekset med Noaks Ark och många djur som ska med båten.
  6765 Playmobil 12.3 Min Bärbara Noaks Ark »

  499 SEK

  Shopping4net.se

 • Playmobil Special Plus - Pojkar Med Motorcykel (70380)

  PLAYMOBIL Special Plus Boys med motor (70380) När de blir stora skulle dessa två pojkar älska att vara racerförare. De turas om att träna på banan med sina racercyklar. Vem blir snabbast idag? PLAYMOBIL Special Plus -figurer med roliga tillbehör gör perfekta presenter.
  Playmobil Special Plus - Pojkar Med Motorcykel (70380) »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil - Novelmore - Mobil katapultfäst

  Två riddare på en genial maskin från Dario Da Vanci En kombination av katapult och sköld. - Ålder: Från 5 år OBS! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
  Playmobil - Novelmore - Mobil katapultfäst »

  549 SEK

  Ellos.se

 • Playmobil 70222- - Novelmore Knights Citadell - Nytt År 2020

  Äventyret fortsätter i riddarens citadell i stadens färger. Riddarna är perfekt utrustade för strid med många kreativa vapen och sofistikerade skyddssystem.
  Playmobil 70222- - Novelmore Knights Citadell - Nytt År 2020 »

  865 SEK

  CDON

 • Ponny Farm Playmobil

  Ett spel med bondgårdstema som uppmuntrar barnen att utforska och lär sig mer om djur medan de leker med dessa trevliga leksaker. Det här spelsetet innehåller tre olika figurer, tre ponnyer, en lada med två våningar och en mängd olika dekorativa föremål som låter barnet skapa en realistisk bondgård. Det här spelet är perfekt för barn som älskar att lära sig om djur. Det här leksetet med en ponnygård är underhållande, färgglatt och lekfullt. Det uppmuntrar barnen att utforska och öva på deras berättarförmåga. Spelet stimulerar barnens visuell-spatiala färdigheter och fantasifullt lekande. Det är lämpligt för både flickor och pojkar.
  Ponny Farm Playmobil »

  531 SEK

  Kontorsgiganten

 • Playmobil , Bärbart dockhus

  Ett härligt dockhus från Playmobil! Låt dina Playmobil karaktärer flytta in i huset från sina drömmar! Detta byggset kommer med flera olika spännande tillbehör och möbler!- Ålder: 4-10årVarning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.
  Playmobil , Bärbart dockhus »

  655 SEK

  vidaXL.se

 • Playmobil , Bärbart dockhus

  Ett härligt dockhus från Playmobil! Låt dina Playmobil karaktärer flytta in i huset från sina drömmar! Detta byggset kommer med flera olika spännande tillbehör och möbler!- Ålder: 4-10årVarning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.
  Playmobil , Bärbart dockhus »

  655 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Playmobil Country Festlig Ponyudflugt

  Det skønneste er at ride ud i den fri natur med ponyen. I dag tager far och datter på en lång ridetur med ponyen. Forsigtigt fører faren ponyen ved bidslet. Først traver de langs med engen, och så går det ud over markerne. Ved en liten bæk rapper ænderne venligt over mod de tre. Det er et godt sted till en liten pause.
  Playmobil Country Festlig Ponyudflugt »

  232 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action Politihelikopter: Faldskskærms-Forfølgelse

  Denne politiindsats når store højder. Tyven vil flygte ved hjælp af en faldskærm. Men han har ikke regnet med den snilde PLAYMOBIL-politibetjent i sin helikopter. Mens tyven langsomt daler ned mod jorden, holder betjenten godt øje med ham från cockpittet i helikopteren. Da tyven lander, venter betjenten allerede på ham. Den næste udflugt går tilbage i spjældet.
  Playmobil City Action Politihelikopter: Faldskskærms-Forfølgelse »

  342 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Opbevaring Af Gods

  Hvis varerne ikke kan videretransporteres straks, deponeres de i mellemlageret. Container, tønder eller sække – i lageret opbevares alt på sikker vis. Der er netop ankommet en ny container, der skal mellemlagres i et par dage. For en sikkerheds skyld fastgør havnearbejderen også containeren till gulvpladen med et reb. Nu står den helt sikker. Legesættet består af en PLAYMOBIL-figur, hegnselementer, en bom, et containermodul och mange andre tilbehørsdele.
  Playmobil Opbevaring Af Gods »

  232 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action Politirobot: Specialindsats

  Till særligt farlige specialindsatser bruger politiet den praktiske politi-robot. En svigagtig bankrøver forsøger at sprænge sig vej ud af banken med sprængladninger. Men betjenten er ikke bange, han sætter sig ind i robottens cockpit och begiver sig direkte ind i farezonen. Behændigt styrer han robotten hen till tyven och tager med gribearmene hurtigt sprængladningen ud af hænderne på ham. Derefter bliver han taget ved benet och transporteret hen till den nærmeste politistation.
  Playmobil City Action Politirobot: Specialindsats »

  232 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action, Aks-Mandskabsvogn M/ Ljus Och Ljud

  "Kalder alle enheder! Mistænkte flygter i et amfibiefartøj!" lyder det från radioen. Specialbetjentene från Politiets Aktionsstyrke starter straks deres skudsikre mandskabsvogn med blå blik och sirene och tager af sted. Från den højteknologiske bil koordinerer de alle aktioner på land, till vands och i luften. Skurken farer afsted over vanskeligt terræn, men det er ikke et problem for AKS-bilen med dens affjedrede dobbeltaksel.
  Playmobil City Action, Aks-Mandskabsvogn M/ Ljus Och Ljud »

  616 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Hestevaskeplads

  Alder: 5+ år   I dag er det vaskedag! Hestepasseren fører forsigtigt den trofaste firbenede ven till hestevaskepladsen. Alt er allerede forberedt. Han åbner langsomt for vandet.    Ih hvor heldigt, i dag ser hesten ud till at være i godt humør, och den er glad for bruseren. Så er arbejdet en fornøjelse.
  Playmobil Hestevaskeplads »

  210 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil James Bond Aston Martin Db5 - Goldfinger Edition

  James Bond er den mest berømte hemmelige agent i verden. I næsten 60 år har agent 007´s eventyr betaget fans i hele verden. Hver ny mission er et eventyr fyldt med action, krydret med fantastiske stunts, nervepirrende forfølgelsesjagter och naturligvis de nyeste gadgets. I sin tredje optræden på lærredet i Goldfinger (1964) kører James Bond for första gang i den ikoniske Aston Martin DB5. Den sølvfarvede Aston Martin leveres med autentiske detaljer som f.eks.
  Playmobil James Bond Aston Martin Db5 - Goldfinger Edition »

  917 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action Politi: Flugt Från Fængslet

  I dag er det roligt på politistationen. Men skindet bedrager. Pludselig kommer der mærkelige lyde ud af fængselscellen. Fangen er flygtet gennem gittervinduet. Hurtigt griber politibetjenten ud efter politiradioen for at orienterer de andre betjente. Straks suser motorcykelbetjenten efter fangen. Efter kort tid er han fanget, lagt i håndjern och er tilbage i sin celle. Nu under den kvindelige betjent sig en kop the.
  Playmobil City Action Politi: Flugt Från Fængslet »

  506 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil -Doo!, Scooby, Stubbe Och Spøgelse

  Tag på spøgelsesjagt med Stubbe og Scooby-Doo från den populære tv-serie! De to venner lader sig ikke så let slå ud, når de er på mission, och de giver ikke op, før mysteriet er løst. Er der mon tale om et rigtigt spøgelse, eller er det bare en mand i forklædning? Lekesett med to menneskefigurer, hund och tilbehør. Leg med det, som det er, eller brug det som supplement till nogle af de andre Scooby Doo-legesæt från Playmobil, som du finder links till længere nede på siden.
  Playmobil -Doo!, Scooby, Stubbe Och Spøgelse »

  118 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action Stor Brandstation

  Brandstation med brandmandsstang, brandalarm (kræver 2 x 1,5-V-micro-batterier), Helikoptrar och helikopterlandingsplads samt to garager till udrykningskøretøjer. Dimensioner: 61 x 21 x 36 cm (LxDxH). Indeholder: 1 brandstation.
  Playmobil City Action Stor Brandstation »

  958 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Cargo Containerskib Med Båt

  Havnen – porten till verden. Her ankommer der hver dag fragtskibe från alle verdens lande. Der er netop igen kommet et stort containerskib i havn, och den kvindelige kaptajn har manøvreret det centimeternøjagtigt hen till terminalen. Om bord på fragtskibet er der flere store containere, der kun kan losses ved hjælp af den bevægelige lastekran. For at kunne overholde den stramme tidsplan skal hver detalje passe, men kaptajnen och hendes mandskab er virkelig professionelle.
  Playmobil Cargo Containerskib Med Båt »

  1164 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action - Sjönöd: Miljöräddare med u-båt

  Dykaren räddas med den fjärrstyrda räddningsdrönaren med vinsch och räddningsstropp.
  Playmobil City Action - Sjönöd: Miljöräddare med u-båt »

  220 SEK

  Proshop.se

 • 302 SEK

  Proshop.se

 • Playmobil Novelmore, Tidens Tempel

  I Tidens tempel findes den sagnomspundne rustning Invincibus, som gør den, der bærer rustningen, uovervindelig. I de forkerte hænder ville den være et farligt supervåben. Derfor har den mægtige troldmand Timithor gemt den i dette tempel, hvor han vogter over Invicibus med sine magiske evner.
  Playmobil Novelmore, Tidens Tempel »

  243 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action Startpakke Polis Ekstraudstyr

  En tyv er netop brudt ind i en butik och har stjålet dagens indtjening. Nu flygter han på sit skateboard gennem byens smalle gader. Men heller ikke i de smalle gyder eller på broerne kan han løbe från politibetjenten, der på sin motorcykel er lige i hælene på ham. Men da politibetjenten indhenter tyven, har han ikke længere byttet på sig.
  Playmobil City Action Startpakke Polis Ekstraudstyr »

  109 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Novelmore, Julekalender 2021, Darios Værksted

  24 dage til juleaften? Det kan være ret lång tid – men ikke med de farverige Playmobil-julekalendere. Novelmore-julekalenderen Darios værksted inviterer dig ind i Darios fantastiske opfinderverden. Igen och igen finder den smarte opfinder Dario DaVanci på nye værktøjer, flyvende maskiner eller våben. Han har netop færdiggjort en genial træningsmaskine, der skal hjælpe ridderne i Novelmore med at træne till kamp. I mellemtiden tester Gwynn den nye paraglider och hopper ned från slotsmuren.
  Playmobil Novelmore, Julekalender 2021, Darios Værksted »

  547 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Family Fun, Elefantindhegning

  Elefanter er de største landlevende djur och en af de største attraktioner i zoologisk have. Ofte myldrer de besøgende rundt om elefanternes indhegning i timevis och kigger på de fascinerende djur med deres lange snabler och imponerende stødtænder. Den liten elefantfamilie er i godt humør i dag. Mens ungen løber fornøjet rundt, plukker moren et par friske græsstrå med sin snabel. Legesættet indeholder en elefantmor med unge, en dyrepasser, en træstamme, et halmneg och andet tilbehør.
  Playmobil Family Fun, Elefantindhegning »

  191 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Action, Wiregravemaskine M/ Nedrivningskugle

  Det gamle hus skal rives ned, inden der kan bygges et nyt. Derfor har bygningsarbejderne brug for en fleksibel wiregravemaskine. Først kører kranføreren armen i den rigtige position, så sætter han nedrivningskuglen i bevægelse. Med stor fart suser kuglen mod husvæggen, och straks knækker der et stort stykke af muren. Muren er revet ned på ingen tid. Resten klarer hans makker med sprængladningen. Han placerer sprængladningen under flisepladerne och søger hurtig dækning bag beskyttelsesmuren.
  Playmobil City Action, Wiregravemaskine M/ Nedrivningskugle »

  599 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Porsche 911 Gt3 Cup

  Nyhed till alle bilfans: Porsche 911 GT3 Cup gør børneværelset till en racerbane! Dens unikke design, de typiske Porsche-motorsportfarver och de aerodynamiske detaljer gør den uovertruffen. Ligesom originalen har Porsche 911 GT3 Cup-modellen från PLAYMOBIL en højdejusterbar hækspoiler. Derudover kan taget fjernes, och for-, bag- och indvendig belysning giver belysningsdesignet en hel ny dimension.
  Playmobil Porsche 911 Gt3 Cup »

  547 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Pirates Dødningehoved-Kampskib

  De farlige pirater med deres dødningeskib er de syv verdenshaves skræk. Alle sømænd bliver bange, når de ser det ildrøde sejl med det bistre dødningehoved. Den snedige piratkaptajn och hans mænd er altid på udkig efter den næste skat eller det næste båt, som de kan borde. Med deres drejelige kanoner, pistoler och sabler kaster de frygtløse pirater sig i enhver kamp.
  Playmobil Pirates Dødningehoved-Kampskib »

  753 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Country Startpakke Rideskole Ekstraudstyr

  Du får endnu mere riddersjov med Hestefarm Starter Pack-udvidelsessættet. Efter en lång træning på engen tager ryttersken och hesten en pause. Nu er det tid till en portion hø och lækre gulerødder som belønning for god træning. Derefter strigles pelsen, indtil den skinner. Legesættet består af to PLAYMOBIL-figurer, en häst, hegnselementer, en høfork med hø, gulerødder och mange andre sjove tilbehørsdele. PLAYMOBIL Starter Packs er den perfekte start ind i det store PLAYMOBIL-univers.
  Playmobil Country Startpakke Rideskole Ekstraudstyr »

  109 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Novelmore Darios Luftskib

  Dario DaVanci er en genial opfinder. Hans seneste genistreg får ridderne af Novelmore frem i flyvende fart, det er nemlig en imponerende zeppeliner. Luftskibet kan ikke kun transportere mennesker och værdigenstande med stor hastighed, men er også en veludstyret luftangrebsmaskine. Takket være de integrerede kanoner er ridderne af Novelmore altid insyn till at skyde från luften. Udover Dario er den modige ridder Bruce Benett også om bord.
  Playmobil Novelmore Darios Luftskib »

  451 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil City Life - Patientrum för barn

  I de glatt utrustade barnsjukrummen blir även de allra minsta patienterna friska snabbt. En kramgo teddybjörn ger tröst och man sover gott i den mobila barnsjuksängen efter behandlingen. Kläder, ryggsäck och hygienartiklar får plats i det lilla skåpet intill sängen. Idag undersöker läkaren den skadade armen och benet igen. Snart kan man ta av gipset! Tills dess målar den lilla killen ännu ett par fina bilder och hänger upp dem på väggen. På det sättet har han skapat ett fantastiskt litet galleri. Naturligtvis vill han ta med sig alla konstverk när han åker hem igen.Spelsatsen innehåller ett barnsjukrum med två PLAYMOBIL®-figurer, en rillbar sjuksäng, en röntgenutrustning, ett litet skåp, två affischvalv och mycket annan extra utrustning. Väggbilderna och ytan på affischvalven kan användas om och om igen.
  Playmobil City Life - Patientrum för barn »

  156 SEK

  Proshop.se

 • Playmobil Volkswagen Beetle

  Hvem kender den ikke – den unikke Volkswagen boble? Nu kommer den legendariske familiebil i en ny, gul farvevariant i en begrænset specialudgave. Ligesom originalen har PLaymobils boble de typiske buede skærme, runde bakspejle i krom-look och en 4-cylindret boksermotor under motorhjelmen. På taget er der en tagbagagebærer med spændebånd till at fastgøre bagagen. Der er spand, svamp och vandslange till perfekt bilpleje.
  Playmobil Volkswagen Beetle »

  657 SEK

  MidHobby SE

 • Playmobil Startpakke Novelmore Ekstraudstyr

  Endnu mere riddersjov får du med Novelmore Starter Pack-udvidelsessæt. En dyster Burnham Raider angriber. Han har forskanset sig bag sit mobile beskyttelsesskjold, men Novelmore-ridderen tager kampen op. Hurtigt affyrer han det första skud med kanonen. Pas på, Burnham Raider! Legesættet består af to PLAYMOBIL-figurer, et beskyttelsesskjold på ruller, en farbar kanon med boltskyts, en tønde, armbrøst, skjold och andre tilbehørsdele.
  Playmobil Startpakke Novelmore Ekstraudstyr »

  109 SEK

  MidHobby SE

Kolla också