Polly pocket - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Pocket GKJ41 – Pollys snöskoter låda, minidocka och tillbehör

  Lådan erbjuder många roliga aktiviteter i snön med docka Polly och hennes snöskoter, som vickar upp och ner under körningen, sina skidor som glider fram och tillbaka, och leka med sin söta vän i snö! Den avtagbara snöskotern kan placeras i lådan eller utanför, så att docka Polly verkligen kan köra i snö! Barn kan dra isär den övre ramen på lådan och designa helt individuellt med sitt eget foto. En hjärtformad ring är fäst på lådan, så att barn enkelt kan fästa dem på sin ryggsäck, väska eller något annat objekt.
  Pocket GKJ41 – Pollys snöskoter låda, minidocka och tillbehör »

 • Mattel Polly Pocket Mini Musikalscen

  ProduktinformationPolly pocket micro hjärtformade dans ballet Mattel figurMått: Scenen ca 8 CM, Polly ca 3 cmOfficiellt licensierad produktRek.
  Mattel Polly Pocket Mini Musikalscen »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Ananas Safari 15 Cm

  Mattel Polly Pocket -lekset Med detta coola lekset från Polly Pocket kommer du att uppleva de bästa äventyren! Leksatsen är kompakt så att du kan ta den med dig vart du än går. Du kan till och med bära den med dig som axelväska. Så du har alltid dina favoritleksaker till hands Specifikationer: Kön: tjejer Material: plast Längd: ca.
  Mattel Polly Pocket Ananas Safari 15 Cm »

  699 SEK

  CDON

 • Pocket Pollyville Party Limo med lekområden, lila docka och mer

  Pollyville Party Limo är redo att rullas med alla typer av roliga festligheter! Party Limo inkluderar micro lila docka, dold avslöjing, 3 tillbehör och klistermärkesark. Fordonet förvandlas till att avslöja ett dansområde med snurrande golv och DJ-bås — micro Lila docka och vänner kan dansa och sedan koppla av i bubbelpoolen! Placera klistermärket från arket på området så kommer dockorna att fästa vid klistermärket var de än placeras.
  Pocket Pollyville Party Limo med lekområden, lila docka och mer »

 • 4-pack Polly Pocket Tiny Takeaway Figure Doll Mini Docka Med Til Multifärg

  Inkluderar mini docka och tillbehör. OBS: 4st Slumpvalda olika produkter levereras.Längd: ca. 3 cm. År: 4+. Tillverkare: Mattel. Material: Plast. OBS: Vuxen ska ta bort och kassera fästanordningar / förpackningskomponenter. VARNING: KVÄVNINGSRISK. Ej för barn under 3 år. Officiellt licensierad produkt.
  4-pack Polly Pocket Tiny Takeaway Figure Doll Mini Docka Med Til Multifärg »

  139 SEK

  FYNDIQ

 • Pocket World Polly & Lila Llama Concert

  Ta denna förtjusande Polly Pocket Pocket World Llama Concert på språng för en rolig musikkonsert utomhus med mikro Polly- och Lila-dockor! Setet har 5 roliga funktioner och 1 eller 2 tillbehör för att spela ut berättande äventyr och kommer med en rem så att barnen kan bära den som en handväska! Med Polly Stick teknik kan dockor sättas fast var som helst på setet. Placera ett klistermärke från Sticker Sheet (ingår) på setet och dockorna kommer att fastna på klistermärket var det än placeras. Färger och dekorationer kan variera. För åldrar 4 och uppåt.
  Pocket World Polly & Lila Llama Concert »

  329 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Playset Party-limo 16,5cm

  Mattel Polly Pocket Playset Party-Limo 16,5cm 3 år+ Varning!! Ej lämplig för barn under tre år.
  Mattel Polly Pocket Playset Party-limo 16,5cm »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Splashtastic Pool Surprise

  Tiden att göra ett stänk! Polly Pocket är klar med Splashtastic Pool Surprise. Tjejer kan fylla poolen med 8cm vatten och sedan kan 8cms Polly docka klättra upp stegen och vika ner poolen! Polly dockan kan också flyta i sin super trendiga flamingo floatie, sitta i livräddningsstolen med paraply, och koppla av i det hjärtformade badtunnan! Allt detta roliga sommartid betyder att Polly blir hungrig för glass! Polly docka har sin glassvagn som öppnar för att avslöja en mikropool och dykbräda! Men överraskningarna slutar inte där ... bara öppna lås och se vad som gömmer sig under badtunnan ... .WOW! Det är dags att gå Tiny! och upptäck en mikro piratbrygga med mikro Polly docka. Polly dockan är kaptenen till sitt eget piratskepp med utkik och glid, Tiki-bar för söta godis och en undervattensgrotta att utforska! Det är dubbelvattensvatten kul och omvandling allt i ett! Splashtastic Pool Surprise -spelet innehåller: 8cm Polly docka, 8cms pool med stor stege och hjärtformad badtunna, stor stol med paraply, flamingo floatie, glass vagn, drycker, glasstrut, outfit förändring; mikro stol mikroflamingo floatie; mini pirat scen; och mikro Polly docka. Färger och dekorationer kan variera.
  No name Polly Pocket Splashtastic Pool Surprise »

  595 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Owlnite Campsite Compact

  Det är dags för liten kul i solen med Polly Pocket!Ta denna bedårande Ugglaformade Pocket World-kompakt när du är på språng och ha ett roligt campingäventyr med mikro Polly och Shani dockor och deras båttillbehör! Öppna kompakten för att utforska och avslöja dessa roliga aktiviteter: husbilen fälls ned för att avslöja ett glampande badrum med badkar och toalett (dockor kan sitta på toaletten); Polly och Shani, dockor kan hänga från månhängmatta och sten fram och tillbaka; sovsäck öppnas så att flickorna kan lägga sig under den; trädområdet dras ner för att avslöja en ekorre; Polly och Shani kan gå på sjödäck och fiska och "snurra" vattnet för att avslöja vad som är under vattnet; och gör en stänk med båttillbehöret! Så mycket kul i det stora naturen! Pocket World Owlnite.Camping Compact kommer också med en rem så att barnen kan bära den som en wristlet eller handväska! Med Polly Stick teknologi kan mikrodockorna fastna var som helst på kompakt. Placera ett klistermärke från klistermärket (medföljer) på kompakten och dockorna klistrar fast på klistermärket var som helst. Kompakt är tillräckligt liten för att ta vart som helst, när som helst för roliga Polly Pocket -äventyr.Ej lämplig för barn under fyra år.
  No name Polly Pocket Owlnite Campsite Compact »

  399 SEK

  FYNDIQ

 • Polly Pocket Tiny Mighty Ryggsäck Kompakt Leksats

  "Denna Polly Pocket Tiny Mighty Backpack-kompakt har ett spännande nöjesparktema och är en av de största kompakterna hittills! Formad som Pollys hjärtlås, Backpack compact öppnas och har 4 utdragbara områden och kommer med micro Polly och Lila dockor och flera tillbehör för att spela ut berättande kul! Compact innehåller också två remmar så att barnen också kan bära den som en ryggsäck att ta med var som helst, när som helst för Polly Pocket-äventyr på språng! Storlek H18, W21, D8cm. För åldrarna 4 år och äldre. Tillverkarens 1 års garanti.
  Polly Pocket Tiny Mighty Ryggsäck Kompakt Leksats »

  1255 SEK

  FYNDIQ

 • Pocket Polly & Shani Seashell Purse

  Polly Pocket TNY Strömseashell Purse Det är dags för under-the-sea kul med Polly Pocket! Denna lilla Ström handväska compact presenterar en förtjusande snäcka form beströdda med färgrika stjärnor och hjärtan och inkluderar micro Polly och Lila sjöjungfru dockor. Dyk in i under-the-sea kul och upptäcka ett hav slott (Polly och Lila dockor kan komma in och koppla av på snäcka tronen); de kan svänga på snäcka swing; och hitta en pärla i en mussla! Det roliga fortsätter med ännu mer spännande under-sea-action som Polly och Lila rida en surfbräda som stenar på vågen; de kan svänga på ankaret (dockor klipp på); sitta på sjöhäst och snurra 360 grader; och ta en båttur! Place Polly eller Lila docka i bläckfisk armar och snurra det för en spännande resa och sedan vrida små sjöstjärnor att göra haj och turtle spinn. Det är så mycket roligt under-the-sea! Den Seashell handväska compact har också en rem så att barnen kan bära den som en handväska eller omvandla det till en midjeväska med ett bälte! Med Polly Stick teknik kan mikro dockor fastnar någonstans på väskan kompakt. Placera ett klistermärke från Sticker Sheet (ingår) på väskan kompakt och dockorna kommer att hålla fast dekalen varhelst placeras.
  Pocket Polly & Shani Seashell Purse »

  429 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Rainbow Playground15 Cm

  Mattel Polly Pocket -lekset Med detta coola lekset från Polly Pocket kommer du att uppleva de bästa äventyren! Leksatsen är kompakt så att du kan ta den med dig vart du än går. Du kan till och med bära den med dig som axelväska. Så du har alltid dina favoritleksaker till hands Specifikationer: Kön: tjejer Material: plast Längd: ca.
  Mattel Polly Pocket Rainbow Playground15 Cm »

  749 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Utility Vehicle Equipped With Secret Surpris

  Polly Pocket är redo att gå i sin supersportiga S.U.V. (Secret Utility Vehicle) utrustad med hemliga överraskningar! Hennes rosa och lila off-roader inkluderar navkapslar med hjärtformar, en dold bilvårdsmiljö i bagaget och ett klistermärke med avtagbara vinylklistermärken, så tjejer kan anpassa Polly dockans tur om och om igen! Plus, det finns en mikro Polly docka och ett litet fordon som är med på resan också! Det lilla fordonet passar i bagaget. Innehåller SUV-fordon, 8cm Polly docka, mikro Polly och mikrofordon och tillbehör. Färger och dekorationer kan variera.
  No name Polly Pocket Utility Vehicle Equipped With Secret Surpris »

  595 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure

  Gjord av hårdplast, mäter ca 8-9cm, originalprodukt från Mattel, ej lämplig för barn under fyra år!.
  No name Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • No name Pocket Zip N Blast Polly Figure

  Gjord av hårdplast, mäter ca 8-9cm, originalprodukt från Mattel, ej lämplig för barn under fyra år!.
  No name Pocket Zip N Blast Polly Figure »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Pocket Pollyville Party Limo Mini Docka Med Fordon Lekset Multifärg

  Kom och häng i Pollyville, Polly Pockets lilla hemstad som är full av stora överraskningar! Med pollyville festlimousinen har Lila docka och hennes vänner det perfekta sättet att kryssa genom pollyville och ha en fest på hjul! Festlimousinen förvandlas till att avslöja ett dansområde med snurrande dansgolv och ett DJ-bås. Det finns också en avkopplande badtunna för Lila och vänner plus ballonger och en tårta till festen! Micro Lila docka och Vänner kan göra några danssteg och sedan koppla av i bubbelpoolen! Vilken fest! Partylimon kommer med en mikro-Lila-docka i en söt festdräkt, dold avslöja, 3 tillbehör och klistermärke. med Polly stick-teknik kan mikro Lila docka och Friends sticka var som helst! Placera ett klistermärke från klistermärkearket (ingår) på området så kommer dockan att fästa vid klistermärket var den än placeras. skapa ännu fler berättelser när du bygger ut och anpassar din värld med pollyville små Hangouts och fordon! Samla dem alla! Varje säljs separat, i mån av tillgång. Färger och dekorationer kan variera. För åldrarna 4 och uppåt. Fordon Längd: ca. 11 cm. År: 4+. Tillverkare: Mattel. Material: Plast. OBS: Vuxen ska ta bort och kassera fästanordningar / förpackningskomponenter. VARNING: KVÄVNINGSRISK. Ej för barn under 3 år. Officiellt licensierad produkt.
  Pocket Pollyville Party Limo Mini Docka Med Fordon Lekset Multifärg »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Karaoke Queen Shani Figure

  Gjord av hårdplast, mäter ca 8-9cm, originalprodukt från Mattel, ej lämplig för barn under fyra år!.
  No name Polly Pocket Karaoke Queen Shani Figure »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Ananas Safari 15 Cm

  Mattel Polly Pocket -lekset Med detta coola lekset från Polly Pocket kommer du att uppleva de bästa äventyren! Leksatsen är kompakt så att du kan ta den med dig vart du än går. Du kan till och med bära den med dig som axelväska. Så du har alltid dina favoritleksaker till hands Specifikationer: Kön: tjejer Material: plast Längd: ca.
  Mattel Polly Pocket Ananas Safari 15 Cm »

  749 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Treasure Chest Hidden

  Mattel Polly Pocket Treasure chest 3 år+ Varning!! Ej lämplig för barn under tre år.
  Mattel Polly Pocket Treasure Chest Hidden »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Mattel Polly Pocket Totes Cute Lila Docka

  Polly Pocket Totes Cute Lila är nu helt redo att gå ut på äventyr när som helst och var som helst! Det är upp till dig vilket äventyr är nästa. Kanske ett äventyr till lekparken, gården eller varför inte stranden? Totes Cute Lila är klädd i en trendig outfit och säljs i en uppsättning med ett tillbehör som en rosa fin väska med en sax och ett guld halsband. Produktinformation Polly Pocket Totes Cute Lila docka figur Material: Hårdplast Mått: Ca 9x3x3,5cm Innehåll: Polly Pocket Totes Cute Lila docka, sax och guld halsband Rek.
  Mattel Polly Pocket Totes Cute Lila Docka »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Pocket Glamping Van

  Det är dags för ett nytt äventyr och Polly.Dockan är klar! Klädd i en sportig outfit, tar Polly.Dockan sin resväska och humle i sin glansbil! En gång på campingen ställde 3-tums Polly.Docka och mikro Polly docka upp för en campingupplevelse med lyx! Vagnen öppnar så Polly docka kan sova i sängen, laga lunch i sitt pentry, titta på TV i loungen eller äta middag vid matbordet. Sedan kommer den roliga delen! När Polly, dockan är klar till Go Tiny! omvandlas hennes glamping van i en mikro-campingplats genom att öppna på spärren. Wow! Stammen öppnar för att avslöja sin mikro campingplats (flyttbar) och mikro Polly docka - komplett med tält, lägereld och en sjö för roligt på vattnet med sin mikrokajak! Spela Pollys omvandling från Big Polly till Micro Polly i detta roliga glansande äventyr. Glamping van playet innehåller: docka och tillbehör; micro Polly docka och tillbehör; mini camping med tält, lägereld och kajak. Färger och dekorationer kan variera .. Varning !! Ej lämplig för barn under 3 år.
  No name Polly Pocket Glamping Van »

  349 SEK

  FYNDIQ

 • No name Polly Tiny Pocket Places Studio Compact Playset

  NOTERA! POLLY POCKET FÖRPACKNING VÄLJS SLUMPMÄSSIGT! DU KÖPER ENDAST 1ST!!! Polly Pocket Tiny Pocket Places Picnic Compact gör Tiny Mighty till en helt ny mening! Lila dockan är redo för studio och roligt att göra och modellera kläder! Öppna kompaktet för att avslöja en studio-plats med en hemlig överraskningsförsörjningsskåp och garderobsdörr som öppnas också. Inkluderar micro Lila docka, studio kompakt och tillbehör.
  No name Polly Tiny Pocket Places Studio Compact Playset »

  249 SEK

  FYNDIQ

 • Polly Big Pocket World Scen And Dansstudio

  Det är dags för uppträdande och dans med Polly Pocket World scen och dansstudio! Boxen är formad som en musiklåda öppnar till en värld med balett-tema med Polly och Lila-dockor. Scenen väntar och det finns så mycket att utforska! Polly och Lila dockor anländer i ett hästdraget vagnstillbehör (en docka passar) för att komma in med stil till föreställningen. Då börjar den hemliga överraskningen avslöjas: scenen vänder ner för att avslöja scenen; centret snurrar ihop (du kan fästa en docka där och få henne att snurra),backstage dörren kan öppnas för att byta till tutus, piano kan pööna sig och snacksstället öppnar upp för hungriga publikmedlemmar! 3 år+ Varning!! Ej lämplig för barn under tre år.
  Polly Big Pocket World Scen And Dansstudio »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • 4-pack Polly Pocket Figure Doll Mini Docka Med Tillbehör Lekset Multifärg

  Inkluderar mini docka och tillbehör. Varje paket har ca. 5-7 st delar. OBS: 4st Slumpvalda olika produkter levereras.Längd: ca. 3 cm. År: 4+. Tillverkare: Mattel. Material: Plast. OBS: Vuxen ska ta bort och kassera fästanordningar / förpackningskomponenter. VARNING: KVÄVNINGSRISK. Ej för barn under 3 år. Officiellt licensierad produkt.
  4-pack Polly Pocket Figure Doll Mini Docka Med Tillbehör Lekset Multifärg »

  298 SEK

  FYNDIQ

 • 2-pack Polly Pocket Figure Doll Mini Docka Med Tillbehör Lekset Multifärg

  Inkluderar mini docka och tillbehör. Varje paket har ca. 5-7 st delar. OBS: 2st Slumpvalda olika produkter levereras.Längd: ca. 3 cm. År: 4+. Tillverkare: Mattel. Material: Plast. OBS: Vuxen ska ta bort och kassera fästanordningar / förpackningskomponenter. VARNING: KVÄVNINGSRISK. Ej för barn under 3 år. Officiellt licensierad produkt.
  2-pack Polly Pocket Figure Doll Mini Docka Med Tillbehör Lekset Multifärg »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Pocket Zip N Blast Polly Figure

  Dockan är gjord av hårdplast är ca 8-9 cm .Ej lämplig för barn under 4 år.
  Pocket Zip N Blast Polly Figure »

  169 SEK

  CDON

 • Polly Pocket Lekset Butterfly Girls Pink 16-Del

  Polly Pocket Big Pocket Backyard Butterfly lekset Det förtjusande Polly Pocket Backyard Butterfly lekset har en fjärilsdesign med skakbart glitter mitt på fjärilen och öppnar för ett äventyr med utomhuspolicy med mikro Polly docka och moderdocka. Barnen kan utforska dessa roliga aktiviteter: öppna dörren till trädkojan; åk fjärilens zipline fram och tillbaka; gunga på gungan; snurra mat på grillen; och hoppa av dykbrädan i poolen! Kompakt har tretton tillbehör - några av dessa bitar har en Pop & Swap peg -funktion så att barn kan ansluta dem till olika delar av kompakten för oändliga spelmöjligheter.
  Polly Pocket Lekset Butterfly Girls Pink 16-Del »

  499 SEK

  CDON

 • Pocket Pollyville Party Limo

  Pollyville Party Limo är redo med alla typer av roliga festligheter! Party Limo innehåller mikro-Lila docka, dold avslöja, 3 tillbehör och klistermärkeark. Fordonet förvandlas för att avslöja ett dansområde med spinning golv och DJ-monter - mikro Lila docka och vänner kan dansa och sedan koppla av i badtunnan! Polly Stick-tekniken gör det möjligt för mikro Lila docka och vänner att hålla sig var som helst på eller runt fordonet. Placera klistermärke från arket på området och dockorna klistrar fast på klistermärken var som helst. Bygg ut och anpassa din värld med Pollyville små Hangouts och fordon! Samla dem alla för obegränsade sätt att spela.
  Pocket Pollyville Party Limo »

  259 SEK

  CDON

 • Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure

  Gjord av hårdplast, mäter ca 8-9cm, originalprodukt från Mattel, ej lämplig för barn under fyra år!.
  Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure »

  149 SEK

  CDON

 • Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure

  Dockan är gjord av hårdplast är ca 8-9 cm .Ej lämplig för barn under 4 år.
  Polly Pocket Selfie Stick Nicolas Figure »

  169 SEK

  CDON

 • Polly Pocket Lekset Draai & Verras 15 Cm Lila/rött 26 St

  Polly Pocket Draai & Verras lekset Gör dig redo för nöjesparkäventyr med Polly Pocket! Det supersnygga Draai & Verras lekset är format som en tropisk smoothiedrink och har tre öppningar med alla möjliga överraskningar! Leksatsen innehåller 25 överraskningar med tema, inklusive Polly och Shani dockor, en delfin, bläckfisk och sjöhäst. Låt det stänkande roliga börja i vattenparken med en dykbräda, en ananaspool jordgubben, karusellen en apelsinpool och en glidstång. Vissa tillbehör har en Pop & Swap peg -funktion som kan placeras i olika delar av leksetet för ännu mer mångsidighet.
  Polly Pocket Lekset Draai & Verras 15 Cm Lila/rött 26 St »

  1099 SEK

  CDON

 • Mattel Polly Pocket Rainbow Playground15 Cm

  Mattel Polly Pocket -lekset Med detta coola lekset från Polly Pocket kommer du att uppleva de bästa äventyren! Leksatsen är kompakt så att du kan ta den med dig vart du än går. Du kan till och med bära den med dig som axelväska. Så du har alltid dina favoritleksaker till hands Specifikationer: Kön: tjejer Material: plast Längd: ca.
  Mattel Polly Pocket Rainbow Playground15 Cm »

  534 SEK

  CDON

 • Pocket Polly Snow Cabin Compact

  Ta denna Polly Pocket Polly Snow Cabin-kompakt för att åka på ett roligt äventyr i snön! Compact inkluderar Micro Polly docka, hennes avtagbara snöskotertillbehör (barnen kan placera det i eller utanför kompaktpaketet) och hennes bedårande "snö" kaninkompis.
  Pocket Polly Snow Cabin Compact »

  199 SEK

  CDON

 • Polly Pocket Adventskalender 2021

  Ring in i julen med Polly Pocket adventskalender! Barn kommer att älska att fira 24 dagars överraskningspresenter (totalt 34 pjäser) med denna adventskalender med ett snöigt, familjärt roligt tema! På dag ett av högsäsongen öppnar barnen en överraskningspresent och avslöjar sedan en ny överraskning dagligen under de kommande 24 dagarna! Överraskningar inkluderar Pocket-familjen mikrodockor, snölekbilar, leksaksgodisar, bärbara smycken, en häst med rotat hår, en husky, en kanin, två pingviner och mer för att skapa vinterinspirerade äventyr. Paketet har också en utfällbar vinterhelgscen för att spela ut ännu mer berättande roligt och skapa en rolig display! Barnen kommer att älska att räkna ner semestern med denna adventskalender med 25 dagars överraskningar (totalt 34 pjäser) att upptäcka! Färger och dekorationer kan variera. Original produkt från Mattel Officiellt licensierad produkt CE-märkt Varning !! Ej lämplig för barn under fyra år.
  Polly Pocket Adventskalender 2021 »

  495 SEK

  CDON

 • 3-Pack Polly Pocket Party Pops Micro Playset Figure Doll Mini Docka

  Inkluderar mini docka, party hat och tillbehör.   OBS: 3st Slumpvalda produkter levereras. Längd: ca. 3 cm.   År: 4+.   Tillverkare: Mattel.   Material: Plast.   OBS: Vuxen ska ta bort och kassera fästanordningar / förpackningskomponenter.   VARNING: KVÄVNINGSRISK. Ej för barn under 3 år.   Officiellt licensierad produkt.
  3-Pack Polly Pocket Party Pops Micro Playset Figure Doll Mini Docka »

  175 SEK

  CDON

 • Mattel Lekset Polly Pocket Freezin Fun 12,8 Cm Blått 6 Delar

  Mattel Polly Pocket Freezin Roligt lekset Denna supersöta Polly Pocket handlar om isbjörnar och andra djur på Nordpolen. Ta med dina favorit Polly Pocket -karaktärer på en resa och lär känna Nordpolens djur! Super praktiskt att ta med sig på långa bilturer eller på semester.
  Mattel Lekset Polly Pocket Freezin Fun 12,8 Cm Blått 6 Delar »

  456 SEK

  CDON

 • Mattel Polly Pocket Karaoke Queen Shani

  Wow! Äntligen en Polly Pocket Karaoke Queen Shani med en fin karaoke maskin! Polly Pocket figur Karaoke Queen Shani med en karaoke maskin som har ett rörlig skärm som snurrar! Polly Pocket Karaoke Queen Shani har ett speciellt klister under skorna som gör att dem kan lätt stå för sig själva på Polly Pocket produkter utan att falla omkull! Produktinformation Polly Pocket Karaoke Queen Shani figur Mattel Material: Hårdplast Mått: Figur ca 9x4x3cm Rek.
  Mattel Polly Pocket Karaoke Queen Shani »

  149 SEK

  CDON

 • Mattel Lekset Polly Pocket Jumpin Pony 12,5 Cm Lila 8-Delat

  Mattel Polly Pocket Jumpin Pony lekset Upplev de bästa äventyren på Polly Pocket hästshow med detta lekset! Polly Pocket har en vacker lila färg och är i form av en häst.
  Mattel Lekset Polly Pocket Jumpin Pony 12,5 Cm Lila 8-Delat »

  456 SEK

  CDON

 • Mattel Lekuppsättning Polly Pocket Corgi Cuddle 12,3 Cm Brun 7-Delad

  Mattel Polly Pocket Corgi Cuddle lekset Gå på ett äventyr med detta Polly Pocket -set! Kör över hinderbanan i trädgården, vänd dig om, hitta brandposten och sök sedan efter den hemliga åsen. Hoppa som ett spjut på löpbandet, plaska i poolen och gå sedan upp i hissen för att städa.
  Mattel Lekuppsättning Polly Pocket Corgi Cuddle 12,3 Cm Brun 7-Delad »

  499 SEK

  CDON

 • Pocket Pollyville Party Limo

  Pollyville Party Limo är redo med alla typer av roliga festligheter! Party Limo innehåller mikro-Lila docka, dold avslöja, 3 tillbehör och klistermärkeark. Fordonet förvandlas för att avslöja ett dansområde med spinning golv och DJ-monter - mikro Lila docka och vänner kan dansa och sedan koppla av i badtunnan! Polly Stick-tekniken gör det möjligt för mikro Lila docka och vänner att hålla sig var som helst på eller runt fordonet. Placera klistermärke från arket på området och dockorna klistrar fast på klistermärken var som helst. Bygg ut och anpassa din värld med Pollyville små Hangouts och fordon! Samla dem alla för obegränsade sätt att spela..Gjord av hårdplast.Ej lämplig för barn under 4 år.
  Pocket Pollyville Party Limo »

  299 SEK

  CDON

Kolla också