Roba - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • roba Lekmatta Princess

  Ge ditt barn en bekväm plats att leka och krypa på med den mjuka och färgglada lekmattan Princess från roba! Den multifunktionella lekmattan kan enkelt vikas ihop från en 120 x 120 x 4 cm lekmatta till en matta på 120 x 60 x 8 cm.
  roba Lekmatta Princess »

  795 SEK

  vidaXL.se

 • Roba 0310 S159 lek/lockmatta med prinsessdesign

  120 x 120 x 4 cm Kan också vikas ihop för att användas som en resevaggsmadrass som mäter 120 x 60 x 8 cm Med prinsessdesign Liggande yta: polyesterbomull (TC) Undersida: polyesterbomull (TC) Kan också vikas ihop för att användas som en resevaggsmadrass som mäter 120 x 60 x 8 cm Med prinsessdesign Liggande yta: polyesterbomull (TC) Undersida: polyesterbomull (TC).
  Roba 0310 S159 lek/lockmatta med prinsessdesign »

 • Roba Marknadsstånd Junior 112, 90 X 75 Cm Trä Naturligt

  Roba leksaksaffär Butiken med svarta tavlan ger barn gott om plats för kreativa rollspel. Oavsett om det är bagare, slaktare eller ekologisk matbutik, allt är möjligt med detta marknadsstånd. Butiken av plywood och färgade element tryckta med matmotiv imponerar med sitt goda utförande och stora stabilitet. Träbutiken med många hyllor, tre lådor och en stor träbänk erbjuder tillräckligt med plats för ett varierat sortiment. Krita tavlan på sidan ger ännu mer spelkul och erbjuder ännu mer utrymme för fantasi.
  Roba Marknadsstånd Junior 112, 90 X 75 Cm Trä Naturligt »

  2079 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Dockgarderob Prinsessan Sophie Junior Trärosa

  Roba klädskåp för dockor Denna dockgarderob erbjuder den unga dockan mamma eller pappa utrymme att sortera, stapla och lagra dockans kläder.
  Roba Dockgarderob Prinsessan Sophie Junior Trärosa »

  1889 SEK

  CDON

 • roba BBQ av trä, med 14-delad tygtillbehör, leksak grillgrill barn, rollspel för pojkar och flickor från 3 år

  ROBA BBQ GRILL INKL. GRILLZANGE, HOLZ-KETCHUPFLÅNG OCH 14-TLG. Material: Burgerbröd, patty, sallad, ost, bacon, gurka, tomat, ketchup, lökring, biak, fisk, korv & varm hund bröd. Den lacerade och tryckta barbeCUE grillen är en fantastisk rullleksak, med vilket de små kan öva sin sociala kompetens och låta fantasin flöda. Under grillen på barbeCUE grillen med roterande plastmuggar ger ett förvaringsyta för lagringsutrymme. ROBA BBQ grillen utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsnormen för spel EN 71-1:2014 + A1:2018 och är EPH-certifierad. ROBA BBQ grillen är lämplig som rullande leksak för barn från 3 år. Ytorna är avtorkningsbara och lätta att rengöra. (HxBxD) 103 x 52 x 30 cm. Ø Patty 10 cm. Ostskiva 10 x 10 cm.
  roba BBQ av trä, med 14-delad tygtillbehör, leksak grillgrill barn, rollspel för pojkar och flickor från 3 år »

 • roba Spel- & krypfilt 'Heartbreaker', babys vadderade lekunderlägg/lekgallerinsats x cm, 100% bomull, inkl. babyleksak

  Den gosiga Roba-spel- och stötskyddet är ett underbart mjukt underlag för ditt barns första gymnastiksförsök. På grund av avtäckningen av din skötsel, förstoras mellan 5:e och 6:e Månaden för rörelseradie och hans önskan att forska växer. Han rullar HIN OCH HER och skänker sig i först. Den krypande filten håller bottenkylan tack vare sin mjuka fleecefyllning. Slitstark bomull (100 %) och högkvalitativa material säkerställer lång krypning. På grund av avtäckningen av din skötsel, förstoras mellan 5:e och 6:e Månaden för rörelseradie och hans önskan att forska växer. Han rullar HIN OCH HER och skänker sig i först. Den krypande filten håller bottenkylan tack vare sin mjuka fleecefyllning. Slitstark bomull (100 %) och högkvalitativa material säkerställer lång krypning.
  roba Spel- & krypfilt 'Heartbreaker', babys vadderade lekunderlägg/lekgallerinsats x cm, 100% bomull, inkl. babyleksak »

 • Roba Butikstillbehör Juniorpapper/kartong

  Roba shop -tillbehörsset Gör din lekbutik ännu roligare med denna accessoar -uppsättning från Roba. Tillbehören kan användas med Robas skannerkassa. Tillbehören passar till Robas olika säljställ. Med dessa tillbehör lär unga affärsinnehavare på ett lekfullt sätt att hantera produkttyper, mängder och mängder. Butikstillbehören har utvecklats enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 i Tyskland och är lämpliga för barn från 3 år. Allt använt material är testat och certifierat för skadliga ämnen och är salivsäkert.
  Roba Butikstillbehör Juniorpapper/kartong »

  1349 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Dockgarderob Fienchen Junior 31 X 25 Cm Mdf Rosa

  Roba klädskåp för dockor Denna vitlackade dockgarderob erbjuder den lilla dockans mamma eller pappa utrymme att snyggt förvara dockornas kläder. Skåpet har en lantlig karaktär vid hjärtformen i dörren. Dessutom är skåpet barnvänligt och lätt att hålla rent. Möblerna levereras demonterade, men installationen är mycket enkel.
  Roba Dockgarderob Fienchen Junior 31 X 25 Cm Mdf Rosa »

  1509 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Lekmatta Princess Girls 120 X 4 Cm Rosa 2-delat

  Roba Princess lekmatta Princess lekmattan från Roba är härlig och mjuk och speciellt designad för ditt barns första gymnastikförsök. Den vadderade lekkudden ger ett skyddande lager mellan det kalla golvet och ditt barn. Polyester- och bomullsmaterialet är hudvänligt för ditt barn. PU-skumkärnan erbjuder den bästa ligg- och sittkomforten. Överdraget kan enkelt tas bort från madrassen och tvättas. Den rejäla lekmattan kan enkelt vikas ihop och användas som madrass till en spjälsäng.
  Roba Lekmatta Princess Girls 120 X 4 Cm Rosa 2-delat »

  1999 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Dockhus Med Inredning 74 70 X 30 Cm Mdf/träbeige

  Roba dockhus med inredning Med dockahuset Roba i massivt trä med omfattande dockmöbler och dockor kan små dockmödrar och pappor låta sin fantasi och kreativitet bli vild. Den söta lekstugan med tre våningar är särskilt lämplig för kreativt rollspel och främjar kommunikation. Livet återskapas perfekt i ett dockhus. Med dockhuset och de små dockorna har barnet alltså möjlighet att bearbeta sina egna upplevelser i familjen, hitta på historier och spela ut dem. Allt använt material är testat och certifierat för skadliga ämnen. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen. Ytorna kan torkas av och är lätta att rengöra. Detta dockhus utvecklades enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN 71) i Tyskland. Detta Roba dockhus med möbler och dockor är en utmärkt present till barn från 3 år och uppåt.
  Roba Dockhus Med Inredning 74 70 X 30 Cm Mdf/träbeige »

  2799 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Butikstillbehör Junior Papper/kartong

  Roba butik tillbehörsset Gör din lekbutik ännu roligare med detta tillbehörsset från Roba. Tillbehören kan användas med Roba skannerkassa. Tillbehören passar till Robas olika säljstånd. Med dessa tillbehör lär sig unga butiksägare på ett lekfullt sätt hur man hanterar produkttyper, kvantiteter och mängder. Butikstillbehören har utvecklats enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1:2014 i Tyskland och är lämpliga för barn från 3 års ålder. Alla material som används är testade och certifierade för skadliga ämnen och är salivsäkra.
  Roba Butikstillbehör Junior Papper/kartong »

  645 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Lekkök Junior 52 30 X 63 Cm Trä Naturligt 8-delat

  Roba lekkök i ditt barn Ditt barn kommer att ha timmars matlagning i detta roliga kök. De små kockarna kan utveckla sin talang till hjärtat och lägga något annat på bordet varje dag. Handfatet har två skålar och ett handfat med en kran. Ugnen har riktiga vred och ett litet fönster för att hålla koll på maten. Köksredskapen kan förvaras snyggt i skåpet. Bakväggen har en klocka, hylla och hängkrokar Köket levereras komplett med metallpanna, visp, matsked, spatel, ugnshandske och salt- och pepparskakare.
  Roba Lekkök Junior 52 30 X 63 Cm Trä Naturligt 8-delat »

  2519 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Gunghäst Junior 55 82 X 43 Cm Trävit

  Roba gunghäst Klättra på ryggen av denna häst och upplev de vackraste sagoäventyren. Din lilla kommer att ha mycket roligt med denna vackra häst och samtidigt träna sin kroppskoordination och balanssinne. Hästen är gjord av massivt trä och MDF. Denna gunghäst är en bra följeslagare för hästälskare från ett år och uppåt.
  Roba Gunghäst Junior 55 82 X 43 Cm Trävit »

  1999 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Speldosa Lil Cuties 20 Cm Ljusblå

  Roba Lil Cuties speldosa Lil Cuties speldosa är den perfekta följeslagaren för hem och resor och är också en fantastisk present till födseln! Musiken är avkopplande och följer försiktigt din lilla älskling till drömlandet.
  Roba Speldosa Lil Cuties 20 Cm Ljusblå »

  999 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Lekmatta Princess Rosa

  Ge ditt barn en bekväm plats att leka och krypa på med den mjuka och färgglada lekmattan Princess från roba! Den multifunktionella lekmattan kan enkelt vikas ihop från en 120 x 120 x 4 cm lekmatta till en matta på 120 x 60 x 8 cm. Lekmattans mjuka fyllning skyddar barn från att ramla när de leker och kryper runt, och det glada mönstret stimulerar barnets fantasi. När den är hopvikt får du en 8 cm hög matta, perfekt för spjälsängar på 120 x 60 cm eller för små övernattande gäster och på resan.
  Roba Lekmatta Princess Rosa »

  793 SEK

  FYNDIQ

 • Roba Tavla Magnetisk Junior 112 Cm Träbrun

  Robatavla och magnetisk tavla Den praktiska tavlan från Roba inbjuder ditt lilla, nyfikna barn att lära sig läsa, skriva och måla på ett lekfullt sätt. Den dubbelsidiga brädan med sin vita magnetiska sida ger gott om plats för kreativ design. För lekfullt lärande har tavlan en klocka med rörliga händer och ett kärleksfullt utformat tryckt alfabet. Ett förvaringsfack under brädans yta är praktiskt för förvaring av saker.
  Roba Tavla Magnetisk Junior 112 Cm Träbrun »

  1199 SEK

  CDON

 • Roba - Riddarslott Grå

  Tuffa riddare, modiga prinsessor, hästar och spännande strider. Upplev allt med detta vackra träslott från Roba. Upplev ett äventyr i ett stort slott, eller låt två mindre slott tävla mot varandra. Det finns inga gränser för din fantasi och kreativitet med detta slott. Förundras också över de vackra detaljerna som en dragbro, portcullis eller en hemlig gång. Basplattan gör den komplett. Timmar av lekglädje garanterat.
  Roba - Riddarslott Grå »

  1449 SEK

  CDON

 • Roba - Docksäng 52 30 X 60 Cm Vit/rosa

  Ditt barns dockor och gosedjur kommer säkert att sova gott i denna vackra docksäng från Roba. Den romantiska himlen ovanför sängen har en rosa rosett och är dekorerad med ett hängande hjärta. En krona är tryckt på de underbart mjuka sängkläderna. Sängkläderna kan tvättas i tvättmaskin. Dockor och gosedjur kommer säkert att drömma sig bort i den här sängen.
  Roba - Docksäng 52 30 X 60 Cm Vit/rosa »

  709 SEK

  CDON

 • Roba Gunghäst Junior 55 82 X 43 Cm Trävit

  Roba gunghäst Klättra på ryggen av denna häst och upplev de vackraste sagoäventyren. Din lilla kommer att ha mycket roligt med denna vackra häst och samtidigt träna sin kroppskoordination och balanssinne. Hästen är gjord av massivt trä och MDF. Denna gunghäst är en bra följeslagare för hästälskare från ett år och uppåt.
  Roba Gunghäst Junior 55 82 X 43 Cm Trävit »

  1999 SEK

  CDON

 • Roba Tipi Lektält Junior 115 X 156 Cm Polyestergrå

  Roba lekset 'Little Stars' Ditt barn kommer att uppleva de roligaste och mest spännande äventyren i detta lektält. Med en yta på 115 x 115 cm finns det gott om plats att leka, men också att drömma sig bort eller läsa en bra bok. Tältet är lätt att sätta upp och när de små äventyrarna tar ner det kan det förvaras i den medföljande bärväskan. Tältets öppning kan säkras med band. Fönstren får tältet att se ut som ett litet hus. En ficka på utsidan är praktisk för att förvara alla saker din lilla behöver för sina äventyr. Tyget på tipi kan tvättas i tvättmaskin.
  Roba Tipi Lektält Junior 115 X 156 Cm Polyestergrå »

  1699 SEK

  CDON

 • Roba Dockstol Prinsessan Sophie Junior Trä 42 Cm Rosa/silver

  Roba dockstol Med denna söta dockstol kan dina dockor sitta vid bordet med dig och du kan enkelt mata dina dockor. Denna stol har den perfekta storleken för dockor eller gosedjur. Sittdynan kompletterar designen av denna stol.
  Roba Dockstol Prinsessan Sophie Junior Trä 42 Cm Rosa/silver »

  666 SEK

  CDON

 • Roba Försäljningsbås Tante Emma Junior 113 X 75 Cm Trävit

  Roba Tante Emma försäljningsställ Denna vackra försäljningsställ är speciellt för de små affärsinnehavarna. Stativet har en stor bänk, en bakvägg med många hyllor och 6 lådor och en sidoficka. Det glada trycket gör att spela med den här butiken till en glädje varje gång. Allt material som används i butiken är testat och certifierat för skadliga ämnen, salivbeständigt och hudvänligt. Ytorna kan torkas av och är lätta att rengöra.
  Roba Försäljningsbås Tante Emma Junior 113 X 75 Cm Trävit »

  1989 SEK

  CDON

 • Roba Marmorspår Junior Trä/glas 100 St

  Roba marmorspår Robas träspår i marmor är varierande i storlek och erbjuder små byggare färgglada byggnöjen och oändliga möjligheter att bygga ett nytt, spännande marmorspår. Med de tjugo glasmarmorerna och 80 byggstenarna i 100-delars marmorspårset kan marmorglädjen börja omedelbart. Färgglada, tryckta och naturliga byggstenar av trä kan smart kombineras. Byggleksakset innehåller element med ljudeffekter som två höjdjusterbara klockor och en xylofon-scen och främjar kreativitet, tålamod, koncentration och finmotorik.
  Roba Marmorspår Junior Trä/glas 100 St »

  1549 SEK

  CDON

 • Roba Musiklåda Nijntje 27 Cm Vit

  Roba Nijntje musiklåda Nijntje musiklåda är den perfekta följeslagaren för hem och resor och gör också en bra present till födseln! Musiken är avkopplande och följer försiktigt din lilla älskling till drömlandet.
  Roba Musiklåda Nijntje 27 Cm Vit »

  465 SEK

  CDON

 • Roba Sandlåda Utomhus + Junior 117,5 X 70 Cm Trägrå

  Roba Outdoor + sandlåda Roba sandlåda med lekkar är gjord av väderbeständigt massivt trä från hållbart skogsbruk och är glaserat i grått för att säkerställa väderbeständighet. Sandlådan är stabil och hållbar. Den har också två badkar där du kan lagra leksaker eller lägga vatten i under fint väder för ännu mer speltid! Sandlådan har inga skruvar på sittytorna och är barnvänlig med rundade kanter.
  Roba Sandlåda Utomhus + Junior 117,5 X 70 Cm Trägrå »

  3119 SEK

  CDON

 • Roba Lekhagematta Style Hexagon Junior 100 X 115 Cm Polyesterrosa

  Roba Style lekhagematta Den härliga mjuka lekhagemattan passar alla sexkantiga Roba lekhagor. Det supermjuka materialet låter ditt barn ligga och leka bekvämt. Sidofyllningen ser till att ditt barn inte kan stöta på lekhage och håller sig varm och varm. Med hjälp av sidoremmarna kan mattan enkelt och säkert fästas på lekstångens stänger. Mattan är tillverkad av lättskött mikrofiberpolyester och kan tvättas i maskin och torktumlas upp till 30 ° C.
  Roba Lekhagematta Style Hexagon Junior 100 X 115 Cm Polyesterrosa »

  888 SEK

  CDON

 • Roba Bänk 3 1 57 Cm Trävit

  Roba bänk 3 i 1 Denna bänk kan användas på 3 olika sätt, sitta på 18 cm höjd, sitta på 27,5 cm höjd eller så kan du använda den som ett bord.
  Roba Bänk 3 1 57 Cm Trävit »

  1939 SEK

  CDON

 • Roba Dockbädd Flickor 52 30 X 60 Cm Träpolyester Vit/rosa

  Roba 'Scarlett' dockbädd Ditt barns dockor och gosleksaker kommer säkert att sova gott i denna vackra dockbädd från Roba. Den romantiska himlen ovanför sängen har en rosa rosett och är dekorerad med ett hängande hjärta. En krona är tryckt på de underbart mjuka sängkläderna. Sängkläderna kan tvättas i tvättmaskinen. Dockor och mysiga leksaker drömmer säkert bort i den här sängen.
  Roba Dockbädd Flickor 52 30 X 60 Cm Träpolyester Vit/rosa »

  1179 SEK

  CDON

 • Roba - Dockvagga Princess Sophie 58 Cm Rosa/vit

  Sätt dina dockor i denna söta Roba Princess Sophie dockvagga. I vaggan finns gardin, filt och kudde. Materialen är testade för skadliga ämnen och är barnvänliga. Materialet kan enkelt rengöras.
  Roba - Dockvagga Princess Sophie 58 Cm Rosa/vit »

  915 SEK

  CDON

 • Roba Lektält Avokado Junior 95 X 75 Cm Polyester

  Roba lek tält bollgrop avokado Ditt barn kommer att ha de roligaste och mest spännande äventyren i detta lektält. Tältet är lätt att fälla ihop, som du kan se på bilderna. Tältet är fyllt med 100 bollar i 5 olika färger. Fönstren får tältet att se ut som ett litet hus.
  Roba Lektält Avokado Junior 95 X 75 Cm Polyester »

  694 SEK

  CDON

 • Roba Nallebjörn Lil Cuties Pojkar 20 Cm Polyester Blå

  Roba Lil Cuties nallebjörn Denna nalle är den perfekta följeslagaren hemma och borta. Björnen, som heter Benny, är en kombination mellan en mysig leksak och en kudde. Nallen ger en trevlig trygghet och förtroende. Småbarn bygger ofta ett intimt band med sin leksak. Den vägleder din lilla genom barndomen och utvecklas med tiden till en god vän och förtrolig.
  Roba Nallebjörn Lil Cuties Pojkar 20 Cm Polyester Blå »

  529 SEK

  CDON

 • Roba Bilgarage Junior 48 47 X 37 Cm Mdf 3-Delar

  Roba autogarage Upplev timmar av roligt med detta supercoola bilgarage. Garaget har tre parkeringsnivåer, en övergångsnivå, en hiss och till och med ett däck där en helikopter kan landa! Längst ner i garaget hittar du en bensinstation för att tanka bilen efter en dag full av roligt. Garaget levereras med två bilar. Materialet i garaget är barnvänligt och lätt att rengöra.
  Roba Bilgarage Junior 48 47 X 37 Cm Mdf 3-Delar »

  1156 SEK

  CDON

 • Roba Byggsats Junior Trä Grå/brun 46 Delar

  Roba träbyggnadssats Med hjälp av en skruvmejsel, skruvar, skruvblock, brickor och skruvplattor kan små uppfinnare förverkliga sina kreativa idéer till verklighet. Denna Roba byggsats skapar många möjligheter för fantasin hos dessa unga ingenjörer. Alla delar är testade för skadliga ämnen. Färgen i leksaken är salivresistent och hudvänlig och att leka med byggsatsen främjar barns motorik. På grund av de många delarna finns det många variationer möjliga och tristess är inte ett alternativ.
  Roba Byggsats Junior Trä Grå/brun 46 Delar »

  646 SEK

  CDON

 • Roba Mjukisdjur Lil Cuties Pojkar 12 X 7 Cm Polyesterblå

  Roba Lil Cuties goshänge Denna gosleksak är den perfekta följeslagaren på språng. Björnen, som heter Benny, är en liten gosedjur och går lätt att ta med sig. Mellan öronen sitter en hängare, som du kan fästa på din väska eller vagn. Nallebjörnen ger en behaglig känsla av trygghet och självförtroende.
  Roba Mjukisdjur Lil Cuties Pojkar 12 X 7 Cm Polyesterblå »

  499 SEK

  CDON

 • Roba Dockor Våningssäng Happy Fee Junior 57 X 31 Cm Trärosa

  Roba Happy Fee trädockor våningssäng I denna våningssäng från Roba kan inte en utan två dockor koppla av. Låt din babydocka drömma sig bort i denna vackra dockbädd. Sängen har sängkläder (2x filtar, 2x kuddar) och är barnvänlig. Sängen är demonterad, men att installera den är barnspel. Materialet är lätt att rengöra och sängkläderna kan tvättas i maskin.
  Roba Dockor Våningssäng Happy Fee Junior 57 X 31 Cm Trärosa »

  879 SEK

  CDON

 • Roba Sandlåda Utomhus + Junior 117,5 X 70 Cm Trägrå

  Roba Outdoor + sandlåda Roba sandlåda med lekkar är gjord av väderbeständigt massivt trä från hållbart skogsbruk och är glasgrått för att säkerställa väderbeständighet. Sandlådan är stabil och hållbar. Den har också två badkar där du kan lagra leksaker eller stoppa i vatten under fint väder för ännu mer speltid! Sandlådan har inga skruvar på sittytorna och är barnvänlig med rundade kanter.
  Roba Sandlåda Utomhus + Junior 117,5 X 70 Cm Trägrå »

  2014 SEK

  CDON

 • Roba - Doll' House With Interior 74 70 X 30 Cm Mdf/wood Beige

  Med docka Roba i massivt trä med omfattande dockmöbler och dockor kan små dockmödrar och pappor låta sin fantasi och kreativitet springa iväg. Den söta lekstugan med tre våningar är särskilt lämplig för kreativt rollspel och främjar kommunikation. Livet återskapas perfekt i ett dockhus. Med dockhuset och de små dockorna har barnet alltså möjlighet att bearbeta sina egna upplevelser i familjen, hitta på berättelser och spela ut dem. Allt använt material är testat och certifierat för skadliga ämnen. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen. Ytorna kan torkas av och är lätta att rengöra. Detta dockhus utvecklades enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN 71) i Tyskland. Detta Roba dockhus med möbler och dockor är en utmärkt present till barn från 3 år och uppåt.
  Roba - Doll' House With Interior 74 70 X 30 Cm Mdf/wood Beige »

  1715 SEK

  CDON

 • Roba Dockgarderob Prinsessan Sophie Junior Trärosa

  Roba klädskåp för dockor Denna dockgarderob erbjuder den unga dockan mamma eller pappa utrymme att sortera, stapla och lagra dockans kläder.
  Roba Dockgarderob Prinsessan Sophie Junior Trärosa »

  1044 SEK

  CDON

 • Roba Blackboard Junior 146 X 53,5 Cm Trä Naturligt/grönt

  Robatavla Tavlan från Roba låter ditt barn lära sig läsa, skriva och rita på ett lekfullt sätt. Den inramade brädan är vikbar. På framsidan fungerar den som en tavla, men när du stänger sidan kan du använda den som ett magnetbräda.
  Roba Blackboard Junior 146 X 53,5 Cm Trä Naturligt/grönt »

  1359 SEK

  CDON

 • Roba - Lekkök Med Tillbehör

  Ditt barn kommer att ha många timmars matlagning i detta roliga kök. De små kockarna kan utveckla sin talang för matlagning och lägga något nytt på bordet varje dag. Diskbänken har två skålar och ett handfat med en kran. Ugnen har riktiga vred och ett litet fönster för att hålla koll på maten. Köksredskapen kan förvaras snyggt i skåpet. Bakväggen har en klocka, hylla och hängkrokar. Köket levereras komplett med metallpanna, visp, matsked, spatel, ugnshandske och salt- och pepparskakare.
  Roba - Lekkök Med Tillbehör »

  1565 SEK

  CDON

Kolla också