Rubies - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 110/116 Cl (5-6 År) Dräkt

  Skydda dina kvarter och stoppa de onda krafterna genom att förvandla sig till Marinette, Paris egen superhjälte! Använd din dräkt och din mask för att försöka klå den mystiska Hawk Moth. Håll bara ögonen öppna för hans fladdrande fjärilar som är fyllda av ond och svart magi. Innehåller hel dräkt med hologrammärke som skiftar motiv, på framsidan. Även masken och fingerdockan ingår. OBS peruk eller skor ingår ej. Passar 5-6 år. Rekommenderade mått på användaren är 116 cm lång och midjemått 53 cm. Motsvarar storlek 110/116 cl. Detta är en original Miraculous Ladybug-dräkt. Levereras i en praktisk förvaringspåse i plast med upphängningsanordning.
  Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 110/116 Cl (5-6 År) Dräkt »

  479 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 134/140 Cl (9-10 År) Dräkt

  Skydda dina kvarter och stoppa de onda krafterna genom att förvandla sig till Marinette, Paris egen superhjälte! Använd din dräkt och din mask för att försöka klå den mystiska Hawk Moth. Håll bara ögonen öppna för hans fladdrande fjärilar som är fyllda av ond och svart magi. Innehåller hel dräkt med hologrammärke som skiftar motiv, på framsidan. Även masken och fingerdockan ingår. OBS peruk eller skor ingår ej. Passar 9-10 år. Rekommenderade mått på användaren är 140 cm lång och midjemått 62 cm. Motsvarar storlek 134/140 cl. Detta är en original Miraculous Ladybug-dräkt. Levereras i en praktisk förvaringspåse i plast med upphängningsanordning.
  Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 134/140 Cl (9-10 År) Dräkt »

  499 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 98/104 Cl (3-4 År) Dräkt

  Skydda dina kvarter och stoppa de onda krafterna genom att förvandla sig till Marinette, Paris egen superhjälte! Använd din dräkt och din mask för att försöka klå den mystiska Hawk Moth. Håll bara ögonen öppna för hans fladdrande fjärilar som är fyllda av ond och svart magi. Innehåller hel dräkt med hologrammärke som skiftar motiv, på framsidan. Även masken och fingerdockan ingår. OBS peruk eller skor ingår ej. Passar 3-4 år. Rekommenderade mått på användaren är 104 cm lång och midjemått 51 cm. Motsvarar storlek 98/104 cl. Detta är en original Miraculous Ladybug-dräkt. Levereras i en praktisk förvaringspåse i plast med upphängningsanordning.
  Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 98/104 Cl (3-4 År) Dräkt »

  479 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Spiderman Mask Avengers

  Känn dig precis som din nätslingrande hjälte med denna supercoola Spiderman-mask. Den döljer din sanna identitet när du föreställer dig spindelnäts-slingrande äventyr och kämpar mot ondskans krafter. Skurkarna har inte en chans när du har denna superhjältemask på dig. Produkten är CE-märkt. Rekommenderas från 5+ år.
  Rubies Spiderman Mask Avengers »

  239 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 122/128 Cl (7-8 År) Dräkt

  Skydda dina kvarter och stoppa de onda krafterna genom att förvandla sig till Marinette, Paris egen superhjälte! Använd din dräkt och din mask för att försöka klå den mystiska Hawk Moth. Håll bara ögonen öppna för hans fladdrande fjärilar som är fyllda av ond och svart magi. Innehåller hel dräkt med hologrammärke som skiftar motiv, på framsidan. Även masken och fingerdockan ingår. OBS peruk eller skor ingår ej. Passar 7-8 år. Rekommenderade mått på användaren är 128 cm lång och midjemått 56 cm. Motsvarar storlek 122/128 cl. Detta är en original Miraculous Ladybug-dräkt. Levereras i en praktisk förvaringspåse i plast med upphängningsanordning.
  Rubies Miraculous Ladybug Deluxe 122/128 Cl (7-8 År) Dräkt »

  479 SEK

  FYNDIQ

Kolla också