Sandberg - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Sandberg Datorheadset Saver USB

  Sandberg Saver USB Headset är ett enkelt och stilrent headset till din PC, som fungerar direkt när det anslutits till USB-porten.Sandberg Saver USB Headset är ett enkelt och stilrent headset till din PC, som fungerar direkt när det anslutits till USB-porten.
  Sandberg Datorheadset Saver USB »

  311 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Usb Webcam Saver, Black

  Sandberg USB Webcam Saver är perfekt för online-möten. Det fungerar direkt utan installation av drivrutiner. Inkluderar en smart klämma för att fästa kameran på t.ex. en skärm. Dessutom har kameran en inbyggd mikrofon. Specifikationer: USB 2.0 interface Cable length: 1.
  Sandberg Usb Webcam Saver, Black »

  296 SEK

  FYNDIQ

 • Sandberg Usb Webcam Pro 4k

  4K webbkamera med inbyggd autofokus och stereomikrofon.
  Sandberg Usb Webcam Pro 4k »

  699 SEK

  Scandinavianphoto.se

 • Sandberg Usb Office Headset

  Sandberg USB Office Headset ansluts till datorns USB-port. Sandberg USB Office Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen. På sladden finns en elegant volymkontroll, så att du enkelt och bekvämt kan reglera ljudstyrkan. Kabeln är 2 meter lång.
  Sandberg Usb Office Headset »

  369 SEK

  CDON

 • Sandberg Datorheadset USB Office Saver

  Sandberg USB Office Headset Saver ansluts till datorns USB-port. Sandberg USB Office Headset Saver passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen. På sladden finns en elegant volymkontroll, så att du enkelt och bekvämt kan reglera ljudstyrkan.
  Sandberg Datorheadset USB Office Saver »

  249 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Office Headset Pro BT

  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro är ett Bluetooth-headset med ett bekvämt huvudband.Sandberg Bluetooth Office Headset Pro är ett Bluetooth-headset med ett bekvämt huvudband.
  Sandberg Office Headset Pro BT »

  749 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Datorheadset Office USB

  Sandberg USB Office Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen.Sandberg USB Office Headset ansluts till datorns USB-port. Sandberg USB Office Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen.
  Sandberg Datorheadset Office USB »

  286 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Datorheadset Saver MiniJack

  Med Sandberg MiniJack Headset Saver får du ett mycket bra ljud i ett snyggt headset.Med Sandberg MiniJack Headset Saver får du ett mycket bra ljud i ett snyggt headset. Ett vadderat huvudband och mjuka örondynor gör det bekvämt att bära detta headset även längre stunder.
  Sandberg Datorheadset Saver MiniJack »

  236 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Webbkamera USB Saver

  Sandberg USB Webcam Saver är perfekt för online-möten. Det fungerar direkt utan installation av drivrutiner. Inkluderar en smart klämma för att fästa kameran på t.ex. en skärm. Dessutom har kameran en inbyggd mikrofon.USB 2.
  Sandberg Webbkamera USB Saver »

  249 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Office Headset Pro+ BT

  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+ är ett stilrent och mycket bekvämt trådlöst stereoheadset.Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+ är ett stilrent och mycket bekvämt trådlöst stereoheadset.
  Sandberg Office Headset Pro+ BT »

  1499 SEK

  Staples.se

 • Sandberg Datorheadset Chat USB

  Sandberg USB Chat Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen.Sandberg USB Chat Headset ansluts till datorns USB-port. Sandberg USB Chat Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen.
  Sandberg Datorheadset Chat USB »

  374 SEK

  Staples.se

 • 399 SEK

  Scandinavianphoto.se

 • Sandberg Bluetooth Office Headset Pro.

  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro. Sandberg Bluetooth Office Headset Pro är ett Bluetooth-headset med ett bekvämt huvudband. Ansluter trådlöst till din smartphone eller annan Bluetooth-enhet, så att du får händerna fria när du skriver på tangentbordet eller promenerar. Högkvalitativa högtalare och mikrofon för kristallklar kommunikation åt båda hållen. En elegant magnetbas medföljer för uppladdning när produkten inte används.   Handsfree conversation at your work station.   Superior sound quality.   Left or right-ear use by 180° rotatable microphone. Specifikationer: Bluetooth 5.0 Supports A2DP, AVRCP, HFP, HSP Up to 10 metres wireless range Bluetooth frequency range: 2.4 GHz-2.4835 GHz Talking time: Approx. 14 hours Stand-by time: Approx. 200 hours Charging input: Micro USB DC 5V Battery capacity: 180 mAh / 3.7V Paketinformation: 1 Sandberg Bluetooth Office Headset Pro 1 Charge dock 1 USB charge cable 80 cm Mått, paket: Höjd 17 cm Bredd 17.5 cm Djup 5.
  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro. »

  699 SEK

  CDON

 • Sandberg Usb Speakerphone Pro

  Sandberg USB Speakerphone är den idealiska ljudlösningen för onlinemöten. Anslut den till USB-porten på din dator och du har högtalare och mikrofon i en och samma enhet. Ett perfekt alternativ till headset på hemmakontoret eller till möteslokalen på kontoret. Med 360 graders ljuddämpande mikrofon som fångar upp röster från varje vinkel i lokalen och återger det kristallklart och utan eko.
  Sandberg Usb Speakerphone Pro »

  1159 SEK

  CDON

 • Datorheadset Sandberg Saver Usb

  Sandberg Saver USB Headset är ett enkelt och stilrent headset till din PC, som fungerar direkt när det anslutits till USB-porten. Sandberg Saver USB Headset är ett enkelt och stilrent headset till din PC, som fungerar direkt när det anslutits till USB-porten. Perfekt för möten och konferenser online. Kabeln är utrustad med en smidig kontrollknapp för justering av ljudstyrkan.
  Datorheadset Sandberg Saver Usb »

  319 SEK

  CDON

 • Sandberg Savage Gaming Headset Usb 7.1, Black

  Sandberg Savage Headset är ett gediget konstruerat headset som kommer att slå knockout på dig med sitt virtuella 7.1 surround-ljud. Dessutom får du en snygg flexibel mikrofon så att du kan prata med såväl vänner som fiender i stridens hetta. Du slipper slösa tid på tråkiga och långsamma installationer – headsetet ansluts med USB och det är bara för dig att sätta igång så fort headsetet ansluts.
  Sandberg Savage Gaming Headset Usb 7.1, Black »

  688 SEK

  CDON

 • Datorheadset Sandberg Office Usb

  Sandberg USB Office Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen. Sandberg USB Office Headset ansluts till datorns USB-port. Sandberg USB Office Headset passar utmärkt till Internettelefoni tack vare den tydliga ljudåtergivningen. På sladden finns en elegant volymkontroll, så att du enkelt och bekvämt kan reglera ljudstyrkan.
  Datorheadset Sandberg Office Usb »

  289 SEK

  CDON

 • Sandberg Minijack Headset Saver

  Med Sandberg MiniJack Headset Saver får du ett mycket bra ljud i ett snyggt headset. Ett vadderat huvudband och mjuka örondynor gör det bekvämt att bära detta headset även längre stunder. Kan anslutas direkt till en smartphone. Adapter för PC medföljer. Justerbar mikrofonarm och huvudband så att det lätt kan anpassas efter dina behov. Anslut headsetet så är det klart att användas.
  Sandberg Minijack Headset Saver »

  287 SEK

  CDON

 • Sandberg Usb 3.0 Pocket Hub 4 Ports, Silver

  Med Sandberg USB 3.0 Pocket Hub får du många möjligheter att ansluta extra USB-enheter till din dator. Därmed kan du samtidigt ha en extern hårddisk, skrivare och mus ansluten. Den ansluts till en USB-port och fungerar direkt – utan att du behöver installera några drivrutiner.
  Sandberg Usb 3.0 Pocket Hub 4 Ports, Silver »

  308 SEK

  CDON

 • Sandberg Usb 3.0 Hub 4xdata + 4xcharge

  Med Sandberg USB 3.0 Hub 4xData + 4xCharge får du två mycket användbara funktioner i en smart enhet. Dels får du ytterligare fyra USB-A 3.0-portar för att ansluta mer USB-utrustning till din dator, till exempel mus, tangentbord, skrivare och externa minnen. Dels får du fyra laddningsuttag, så att du kan ladda smartphones och surfplattor. En kraftfull strömförsörjningsenhet medföljer, så att du är garanterad full strömstyrka. Perfekt till arbetsplatsen eller hemmakontoret.
  Sandberg Usb 3.0 Hub 4xdata + 4xcharge »

  729 SEK

  CDON

 • Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+

  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+ är ett stilrent och mycket bekvämt trådlöst stereoheadset. Det är optimerat för användning med mobiltelefon eller för onlinesamtal på din dator och säkerställer kristallklar röståtergivning. Headsetet kan anslutas till två enheter samtidigt, t.ex. både din dator och din mobiltelefon. Det har inbyggd lysdiod för "upptagen" så att dina kollegor lätt kan se om du är upptagen med ett samtal i headsetet. I förpackningen medföljer en elegant bas som headsetet kan laddas i när det inte används. Frekvensomfång: 2.4 GHz-2.4835 GHzMultiple-points technology for Dual Device connectionStödjer A2DP, AVRCP, HFP, HSP, AACUpp till 39 meters räckviddHörlursfrekvens: 20Hz - 20KHzKänslighet, högtalare: 118dB ± 3dBKänslighet, mikrofon: -38dB ± 3dBLED-indikator1 knapp för flera funktionerVolymknappar och mute-knappLaddningstid: 2 timmarSpeltid: 20 timmarStand-by-tid: 200 timmarLaddas via microUSB Passar: iPhone, Mac Färg: Svart Anslutning: Bluetooth 5.
  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+ »

  1449 SEK

  CDON

 • Sandberg Usb Webcam Saver

  Sandberg USB Webcam Saver 480P är perfekt för online-möten. Det fungerar direkt utan installation av drivrutin. Kameran sitter på en klämma för att enkelt fästa kameran på en bärbar dator, skärm och liknande. Kameran har också mikrofon. Sandberg USB Webcam Saver är perfekt för online-möten. Det fungerar direkt utan installation av drivrutin. Kameran sitter på en klämma för att enkelt fästa kameran på en bärbar datorskärm och liknande. Kameran har också mikrofon.
  Sandberg Usb Webcam Saver »

  299 SEK

  CDON

 • Sandberg Saver 4 Port Usb 30 Hi-Speed Hub. Silver.

  Sandberg SAVER 4 port USB 3.0 Hi-Speed Hub. Silver. Med Sandberg USB 3.0 Hub 4 ports Saver får du många möjligheter att ansluta extra USB-enheter till din dator.  Därmed kan du samtidigt ha en extern hårddisk, skrivare och mus ansluten.  Den ansluts till en USB-port och fungerar direkt – utan att du behöver installera några drivers. Instant USB 3.0 ports extension. USB 3.0 SuperSpeed 5 Gbit/sec. Features : Aluminium case Interface standard: USB 3.0 USB 3.0, USB 2.0 and USB 1.1 compliant Supports SuperSpeed (5 Gbit/sec), high-speed (480 Mbit/s), full-speed (12 Mbit/s) transfer rates USB 3.0 connectors: 4 x USB 3.0 A-female, 1 x USB 3.
  Sandberg Saver 4 Port Usb 30 Hi-Speed Hub. Silver. »

  269 SEK

  CDON

 • Sandberg Saver Usb Headset Large, Black

  Sandberg Saver USB Headset är ett enkelt och stilrent headset till din PC, som fungerar direkt när det anslutits till USB-porten. Perfekt för möten och konferenser online. Kabeln är utrustad med en smidig kontrollknapp för justering av ljudstyrkan.
  Sandberg Saver Usb Headset Large, Black »

  417 SEK

  CDON

 • Sandberg Face Recognition Webcam 1080p

  Sandberg USB Face Recognition Webcam 1080P HD ger superskarp bild i och med full HD-upplösning med 1080 pixlar. Inkluderar en smart klämma för att fästa kameran på t.ex. en skärm. Dessutom har kameran en inbyggd stereomikrofon. Stöder ansiktsigenkänning kompatibel med Windows Hello.
  Sandberg Face Recognition Webcam 1080p »

  1592 SEK

  CDON

 • Sandberg Bluetooth Office Headset Pro

  Bluetooth-headset med bekvämt huvudband. Anslut trådlöst till din smartphone, laptop eller annan bluetooth-enhet så får du händerna fria när du skriver på tangentbordet eller är ute på promenad. Högkvalitativa högtalare och mikrofon för kristallklar kommunikation åt båda hållen. En elegant magnetbas medföljer för uppladdning när kontorsheadsetet inte används. Mikrofonen går att rotera 180 grader, för att headsetet ska kunna användas både på höger och vänster öra. Bluetooth 5.0Supports A2DP, AVRCP, HFP, HSPUpp till 10 meters trådlös kopplingBluetooth frekvens: 2.4 GHz-2.4835 GHzSamtalstid: Cirka 14 timmarStandby tid: Cirka 200 timmarLaddning input: Micro USB DC 5VBatteri kapacitet: 180 mAh / 3.
  Sandberg Bluetooth Office Headset Pro »

  899 SEK

  CDON

Kolla också