Schleich - Leksaker


Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Schleich, Welshponny - Hingst

  Har en ponny stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en welshponny från Schleich. Welshponnyn är en stark och tålig gammal hästras från Wales som är känd för sin lojalitet och intelligens. Den vänliga welshen är även en stark hoppare och omtyckt som ridponny.
  Schleich, Welshponny - Hingst »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Gris Sugga 13782

  Schleich Gris Sugga 13782 är ett leksaksdjur som passar perfekt till Kids Globe, klicka här. Tamsvinet, eller grisen, härstammar från vildsvinet. Genom avel har man skapat cirka 70 raser i olika färger världen över. Grisar har borstliknande...
  Schleich Gris Sugga 13782 »

  69 SEK

  Leksakscity

 • 493 SEK

  Eurotoys.se

 • Schleich Säl 14801

  Knubbsälar är en art i familjen öronlösa sälar. De tillbringar inte så mycket tid på land utan simmar för det mesta omkring i de iskalla vattnen i Nordatlanten och Norra Ishavet. I jakten på fisk och kräftdjur dyker knubbsälarna 200 meter djupt och kan hålla andan upp till 30 minuter.
  Schleich Säl 14801 »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • 149 SEK

  Fruugo.se

 • Schleich 41466 Flykt från Velociraptor

  Lekset med dinosaurieforskaren Flynn, två dinosaurier och många tillbehör.
  Schleich 41466 Flykt från Velociraptor »

  449 SEK

  Shopping4net.se

 • Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit

  Öva dig på att ta hand om dina fyrbenta vänner! Detta första hjälpen-kit för hästar kommer med 2 hästar samt första hjälpen-låda, stetoskop, spruta, bandage samt en samling äpplen.
  Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit »

  179 SEK

  eStore.nu

 • Schleich SUV - 42410

  Schleich Wild Life SUV leksaksset gör det möjligt att lätt komma runt i djungeln. Den smarta SUV ser till ska tt du snabbt kan komma ut och hjälpa djuren. Figuren är handmålad och fylld med vackra detaljer, som hjälper med att göra leken mer verklig. Information Märke: Schleich Typ.
  Schleich SUV - 42410 »

  319 SEK

  Plusshop.se

 • Schleich Bayala, Surah och Pegasus

  Surah är en fe från drömmarnas värld och hon rider på Pegasus, en ljuvlig magisk häst med glittrande vingar.
  Schleich Bayala, Surah och Pegasus »

  259 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Panter

  Det är svårt att hitta ett häftigare djur än en panter! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Panter »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Veterinärbesök

  Detta lekset från Schleich är en dröm för alla blivande veterinärer! Det väldetaljerade setet innehåller förutom en leksakshäst i form av ett sto även ett föl, en veterinär, en kulting och flera roliga tillbehör. Det fina, väldetaljerade setet går lika bra att leka med som att ställa i bokhyllan.
  Schleich, Veterinärbesök »

  239 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala, Enhörningsföl med Blommor

  Denna figur från Schleich föreställande ett gulligt enhörningsföl låter dig drömma dig bort till ett fjärran, magiskt land. Enhörningsfölet är vitt med blå, blommig man och svans. Den väldetaljerade figuren går utmärkt att använda både som leksak och prydnadsföremål.
  Schleich Bayala, Enhörningsföl med Blommor »

  139 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala - Enhörningsföl med vingar

  En leksaksfigur av ett älskvärt litet enhörningsföl, som håller på att lära sig flyga med sina nya vingar. Han är väldigt modig och gillar att leka med sina vänner i det magiska landet Bayala. Leksaksfiguren är målad och detaljerad med omsorg, och har glittrande vingar och man.
  Schleich Bayala - Enhörningsföl med vingar »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala, Regnbågsenhörning - Föl 10 cm

  Gömda i bergen på regnbågsön bor en enhörning med sitt föl. De sagolika enhörningarna kan göra din tillvaro lite mer magisk, och påminna dig om ett land bortom regnbågen! Enhörningsfölet har vingar i regnbågens alla färger, och glitter i den blonda manen och svansen.
  Schleich Bayala, Regnbågsenhörning - Föl 10 cm »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Gepardunge

  Det är svårt att hitta ett sötare djur än en gepardunge! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan.
  Schleich, Gepardunge »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Giraffunge

  Denna söta giraffunge av märket Schleich har ett naturtroget utseende och är tillverkad av plast. Giraffungen är drygt 11.5 cm hög. De populära figurerna från Schleich fungerar utmärkt att leka med och är även fina att ha som prydnadsfigurer.
  Schleich, Giraffunge »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Hannoveranare - Föl

  Leksaksdjur av ett Hanoveranerföl som är ca. 8 cm lång och 6 cm hög. Hannoveranaren är en hästras med tyskt ursprung som är väl lämpad åt dressyr, hoppning och fälttävlan. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Hannoveranare - Föl »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Velociraptor

  Denna läskiga avbildning av den köttätande dinosaurien Velociraptor av märket Schleich har ett skrämmande utseende och är tillverkad av plast. Velociraptor är 18 cm från huvud till svanstipp och har en rörlig underkäke och armar.
  Schleich, Velociraptor »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Islandshäst - Sto

  Har en häst stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en islandshäst från Schleich. Islandshästen är en trygg och tålig hästras från Island som är känd för sin speciella tölt och passgång.
  Schleich, Islandshäst - Sto »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Gepard

  Det är svårt att hitta ett häftigare djur än en gepard! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Gepard »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Golden Retriever - Valp

  Det är svårt att hitta ett sötare husdjur än en golden retrievervalp! Den välkända rasen är en lojal, kärleksfull kompanjon och den perfekta familjehunden. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har små detaljer i texturen för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Golden Retriever - Valp »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Oviraptor

  Vem är inte fascinerad av dinosaurier? Med denna figur föreställande den skräckinjagande, bevingade dinosaurien Oviraptor kan fascinationen blomma ut! Leksaken uppmuntrar till många fartfyllda äventyr hemma eller var man än är.
  Schleich, Oviraptor »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Connemaraponny - Sto

  Har en ponny stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en connemaraponny från Schleich. Connemaraponnyn är en modig och snäll hästras från Irland som är känd för sina vackra och säkra rörelser.
  Schleich, Connemaraponny - Sto »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Ponny Agility Set

  Agilityträning är ett sätt för små ponnyer att lära sig manövrera olika slags hinder i sin omgivning. Med detta leksaksset från Schleich får du två ponnyer, en ryttare samt massor av roliga tillbehör.
  Schleich, Ponny Agility Set »

  389 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Animantarx

  Leksaksfigur föreställande en Animantarx som är ungefär 13 cm lång och 5 cm hög. Animantarx var en långsam växtätare med ett hårt skydd av benplattor längs ryggen. Dinosaurier är fascinerande för både stora som små, och många barn älskar att leka med och samla på leksaksfigurer av dinosaurier.
  Schleich, Animantarx »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit

  Öva dig på att ta hand om dina fyrbenta vänner! Alla häst-älskares dröm kan gå i uppfyllelse med detta väldetaljerade set, som låter dig agera veterinär åt dina favoritdjur. 2 hästar kommer med i paketet, en vuxen och ett föl, så väl som 1 bandage som kan sättas runt något av deras ben.
  Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Labrador Retriever - Hona

  Leksaksfigur av en labrador retriever hona. Labrador retriever är en klassisk familjehund som gillar att simma och är väldigt snäll mot barn. Figuren är ca. 7 cm lång och 5 cm hög.
  Schleich, Labrador Retriever - Hona »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Clydesdale - Föl

  Leksaksdjur av ett Clydesdaleföl som är ca. 9 cm lång och 7 cm hög. Clydesdale är en hästras med skotskt ursprung som idag är väldigt populär i Australien, där den ofta används på utställningar. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Clydesdale - Föl »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Tjur, Texas Longhorn

  Texas Longhorn är boskapsdjuret som är känt för sina långa, ståtliga horn. Men Texas Longhorn är även ett mycket fridfullt och lättsamt djur. Denna figur föreställande en tjur av den berömda rasen är väldetaljerad i färg samt textur för en extra genuin känsla.
  Schleich Tjur, Texas Longhorn »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Lejon

  Detta mäktiga lejon av märket Schleich har ett naturtroget utseende och är tillverkat av plast. Lejonet är drygt 12 cm långt och drygt 7 cm högt. De populära figurerna från Schleich fungerar utmärkt att leka med och är även fina att ha som prydnadsfigurer.
  Schleich, Lejon »

  99 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Knabstrupper - Sto

  Har en häst stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en knabstrupper från Schleich. Knabstruppern är en vacker hästras från Danmark som avlas för sin ovanliga färg och sina starka rörelser.
  Schleich, Knabstrupper - Sto »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Dartmoorponny - Häst

  Leksaksdjur av en Dartmoorponny som är ca. 12 cm lång och 6.5 cm hög. Dartmoorponnyn kommer från sydvästra England, och är en trogen arbetshäst som är robust och säker på foten. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Dartmoorponny - Häst »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala - Pegasus

  En pegasus är det mest sällsynta och mystiska sagodjuret i fantasivärlden Bayala. Nu kan du äga en alldeles egen. Leksaksfiguren är omsorgsfullt målad med glittrande detaljer på vingar och man. Figuren står upprätt utan stöd och är ca. 13 cm lång och 12 cm hög.
  Schleich Bayala - Pegasus »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Hjortkalv

  Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Hjortkalv »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Leopard

  Detaljerad och realistisk leksaksfigur av en leopard som är ca. 12 cm lång och 5 cm hög. Leoparden är ett majestätiskt och mäktigt rovdjur som idag lever i Afrika, Väst- och Centralasien samt den Indiska subkontinenten.
  Schleich, Leopard »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Yorkshireterrier

  Det är svårt att hitta ett bättre husdjur än en yorkshireterrier! Den söta lilla hunden har silkeslen päls och är en lojal, kärleksfull kompanjon. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Yorkshireterrier »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Kanin

  Alla djurälskares dröm kan gå i uppfyllelse med denna miniatyrfigur föreställande en söt kanin med vit och ljusbrun päls. Kaninen har såklart även de typiska, långa öronen och bakfötterna. Figuren är väldetaljerad i färg och textur för ett extra realistiskt intryck.
  Schleich, Kanin »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Quokka

  Det är svårt att hitta ett sötare djur än en quokka! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Quokka »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Labrador Retriever - Valp

  Det är svårt att hitta ett sötare husdjur än en labrador retrievervalp! Den välkända hundrasen är en lojal, kärleksfull kompanjon som tycker om att simma. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har små detaljer i texturen för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Labrador Retriever - Valp »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Rocky Mountain - Sto

  Den vackra hästrasen Rocky Mountain kan kännas igen på kombinationen av chokladbrun päls och ljus man. Denna leksakshäst från Schleich föreställer ett Rocky Mountain sto med rosa blommor i man och svans och kommer med avtagbar sadel samt betsel.
  Schleich, Rocky Mountain - Sto »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

Kolla också