Schleich - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Schleich Stall med Hästar och Tillbehör

  Schleich Stall med Hästar och Tillbehör Det här är ett roligt lekset från Schleich med ett stall! Setet innehåller två arabhästar (ett sto och ett föl), en ryttare, en stallbyggnad och 12 staketdelar samt tillbehör i form av en avtagbar sadel, ett avtagbart träns, ett hästtäcke, en grimma med grimskaft, en.
  Schleich Stall med Hästar och Tillbehör »

  1249 SEK

  KidsDreamStore

 • Schleich, Gepard

  Det är svårt att hitta ett häftigare djur än en gepard! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Gepard »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Föl med Täcke och Figur Tjej 42361

  Schleich Föl med täcke och en flicka  42361 med en rörlig arm, för att mata fölet med mjölkersättning. ett mysigt hästtäcke och en nappflaska medföljer även i paketet. Passar till: Kids Globe häststall, klicka här. Längd: 7...
  Schleich Föl med Täcke och Figur Tjej 42361 »

  139 SEK

  Leksakscity

 • Stor hästgård med hus och ladu - Schleich bondgård 42416

  Den historiska Lakeside gården har varit hem för Kramers i generationer. I det stora köket finns det alltid ett varmt te eller en god soppa. Trappan leder till första våningen där Hannah och Mia delar ett vackert rum och intill huset har Mr. Kramers Trakehner och Hannahs Quarter Horse är deras stall .
  Stor hästgård med hus och ladu - Schleich bondgård 42416 »

  1248 SEK

  Eurotoys.se

 • 199 SEK

  Shopping4net.se

 • Schleich, lisas turneringsträning

  Appaloosan används vanligast för westernridning, men Lisa har upptäckt att gårdens sto älskar att hoppa! Detta lekset från Schleich ger dig allt du behöver för att hjälpa till med Lisas turneringsträning, så att ni kan ta hem den gyllene pokalen.
  Schleich, lisas turneringsträning »

  299 SEK

  FYNDIQ

 • Schleich, Frisisk Hingst

  Med denna leksakshäst föreställande en vacker Frisisk hingst kan få din alldeles egna häst! Hästen kan vara leksak eller prydnad och kommer med sadel samt betsel.Denna leksakshäst från Schleich föreställer en Frisisk hingst och kommer med avtagbar sadel samt betsel.
  Schleich, Frisisk Hingst »

  179 SEK

  eStore.nu

 • Schleich, Animantarx

  Leksaksfigur föreställande en Animantarx som är ungefär 13 cm lång och 5 cm hög. Animantarx var en långsam växtätare med ett hårt skydd av benplattor längs ryggen. Dinosaurier är fascinerande för både stora som små, och många barn älskar att leka med och samla på leksaksfigurer av dinosaurier.
  Schleich, Animantarx »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Quokka

  Det är svårt att hitta ett sötare djur än en quokka! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Quokka »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Pony Agility Race

  Efter lång och tuff träning är det dags för din ponny att delta i agility racet! Spänningen är i luften och nervositeten bubblar, har du det som krävs för att bemästra hindren och ta hem pokalen? Med denna roliga tävlingsbana uppmuntras dina barn att leka och lära sig på samma gång.
  Schleich, Pony Agility Race »

  259 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Haflinger - Föl

  Leksaksdjur av ett Haflingerföl som är ca. 9 cm lång och 7 cm hög. Haflingern är en hästras som ursprungligen kommer från Sydtyrolen i Italien, och har fått sitt namn från byn Hafling. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Haflinger - Föl »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Golden Retriever - Valp

  Det är svårt att hitta ett sötare husdjur än en golden retrievervalp! Den välkända rasen är en lojal, kärleksfull kompanjon och den perfekta familjehunden. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har små detaljer i texturen för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Golden Retriever - Valp »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Eldrador Creatures, Sten-skelett

  Fantasins värld kan bli så gott som verklighet var du än är med denna häftiga leksak! Figuren föreställer nämligen ett skräckinjagande sten-skelett med ett vapen. Leksaken uppmuntrar till många fartfyllda äventyr hemma eller var man än är.
  Schleich Eldrador Creatures, Sten-skelett »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Horse Club, Lisa och Storm

  Rid ut på nya äventyr tillsammans med Lisa & Storm! Denna leksakshäst från Schleich kommer med ryttare såväl som sadel och betsel. Leksaken är väldetaljerad och passar som både leksak och som prydnadsföremål. Det är den perfekta leksaksfiguren till dig som har - eller vill ha - en egen häst.
  Schleich Horse Club, Lisa och Storm »

  229 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit

  Öva dig på att ta hand om dina fyrbenta vänner! Alla häst-älskares dröm kan gå i uppfyllelse med detta väldetaljerade set, som låter dig agera veterinär åt dina favoritdjur. 2 hästar kommer med i paketet, en vuxen och ett föl, så väl som 1 bandage som kan sättas runt något av deras ben.
  Schleich Horse Club, Hannahs Första Hjälpen-Kit »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Tigerunge

  Det är svårt att hitta ett sötare djur än en tigerunge! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Tigerunge »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Panter

  Det är svårt att hitta ett häftigare djur än en panter! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har många små detaljer i färg och textur för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Panter »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Welshponny - Hingst

  Har en ponny stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en welshponny från Schleich. Welshponnyn är en stark och tålig gammal hästras från Wales som är känd för sin lojalitet och intelligens. Den vänliga welshen är även en stark hoppare och omtyckt som ridponny.
  Schleich, Welshponny - Hingst »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala, Enhörningsföl med Blommor

  Denna figur från Schleich föreställande ett gulligt enhörningsföl låter dig drömma dig bort till ett fjärran, magiskt land. Enhörningsfölet är vitt med blå, blommig man och svans. Den väldetaljerade figuren går utmärkt att använda både som leksak och prydnadsföremål.
  Schleich Bayala, Enhörningsföl med Blommor »

  139 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Islandshäst - Sto

  Har en häst stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en islandshäst från Schleich. Islandshästen är en trygg och tålig hästras från Island som är känd för sin speciella tölt och passgång.
  Schleich, Islandshäst - Sto »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Gepardunge

  Det är svårt att hitta ett sötare djur än en gepardunge! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan.
  Schleich, Gepardunge »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Kanin

  Alla djurälskares dröm kan gå i uppfyllelse med denna miniatyrfigur föreställande en söt kanin med vit och ljusbrun päls. Kaninen har såklart även de typiska, långa öronen och bakfötterna. Figuren är väldetaljerad i färg och textur för ett extra realistiskt intryck.
  Schleich, Kanin »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Giraffunge

  Denna söta giraffunge av märket Schleich har ett naturtroget utseende och är tillverkad av plast. Giraffungen är drygt 11.5 cm hög. De populära figurerna från Schleich fungerar utmärkt att leka med och är även fina att ha som prydnadsfigurer.
  Schleich, Giraffunge »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Stegosaurus

  Leksaksfigur föreställande en Stegosaurus som är ungefär 18.7 cm lång och 11.2 cm hög. Stegosaurus var en växtätare och känns lätt igen på grund av de imponerande plattorna längs ryggen.
  Schleich, Stegosaurus »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Dinogorgon

  Vem är inte fascinerad av urtida djur? Med denna figur föreställande det skräckinjagande, utdöda rovdjuret Dinogorgon kan fascinationen blomma ut! Leksaken uppmuntrar till många fartfyllda äventyr hemma eller var man än är.
  Schleich, Dinogorgon »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Dartmoorponny - Häst

  Leksaksdjur av en Dartmoorponny som är ca. 12 cm lång och 6.5 cm hög. Dartmoorponnyn kommer från sydvästra England, och är en trogen arbetshäst som är robust och säker på foten. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Dartmoorponny - Häst »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Velociraptor

  Denna läskiga avbildning av den köttätande dinosaurien Velociraptor av märket Schleich har ett skrämmande utseende och är tillverkad av plast. Velociraptor är 18 cm från huvud till svanstipp och har en rörlig underkäke och armar.
  Schleich, Velociraptor »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Lejon

  Detta mäktiga lejon av märket Schleich har ett naturtroget utseende och är tillverkat av plast. Lejonet är drygt 12 cm långt och drygt 7 cm högt. De populära figurerna från Schleich fungerar utmärkt att leka med och är även fina att ha som prydnadsfigurer.
  Schleich, Lejon »

  99 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Labrador Retriever - Valp

  Det är svårt att hitta ett sötare husdjur än en labrador retrievervalp! Den välkända hundrasen är en lojal, kärleksfull kompanjon som tycker om att simma. Figuren kan vara både prydnadsföremål eller leksak och har små detaljer i texturen för ett realistiskt intryck.
  Schleich, Labrador Retriever - Valp »

  59 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala - Pegasus

  En pegasus är det mest sällsynta och mystiska sagodjuret i fantasivärlden Bayala. Nu kan du äga en alldeles egen. Leksaksfiguren är omsorgsfullt målad med glittrande detaljer på vingar och man. Figuren står upprätt utan stöd och är ca. 13 cm lång och 12 cm hög.
  Schleich Bayala - Pegasus »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Hyena

  Hyenor är kanske inte de vackraste djuren på savannen, men absolut ett av de mest framgångsrika! Denna miniatyrfigur är perfekt för dig som älskar vilda, exotiska djur och vill ha ett alldeles eget hemma i bokhyllan.
  Schleich, Hyena »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Rocky Mountain - Sto

  Den vackra hästrasen Rocky Mountain kan kännas igen på kombinationen av chokladbrun päls och ljus man. Denna leksakshäst från Schleich föreställer ett Rocky Mountain sto med rosa blommor i man och svans och kommer med avtagbar sadel samt betsel.
  Schleich, Rocky Mountain - Sto »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Knabstrupper - Sto

  Har en häst stått längst upp på önskelistan längre än du kan minnas? Blidka hästälskarna med en knabstrupper från Schleich. Knabstruppern är en vacker hästras från Danmark som avlas för sin ovanliga färg och sina starka rörelser.
  Schleich, Knabstrupper - Sto »

  129 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Eldrador Creatures, Is-monster

  Fantasins värld kan bli så gott som verklighet var du än är med denna häftiga leksak! Figuren föreställer nämligen ett skräckinjagande is-monster med vapen. Leksaken uppmuntrar till många fartfyllda äventyr hemma eller var man än är.
  Schleich Eldrador Creatures, Is-monster »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Leopard

  Detaljerad och realistisk leksaksfigur av en leopard som är ca. 12 cm lång och 5 cm hög. Leoparden är ett majestätiskt och mäktigt rovdjur som idag lever i Afrika, Väst- och Centralasien samt den Indiska subkontinenten.
  Schleich, Leopard »

  89 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich Bayala, Regnbågsenhörning - Föl 10 cm

  Gömda i bergen på regnbågsön bor en enhörning med sitt föl. De sagolika enhörningarna kan göra din tillvaro lite mer magisk, och påminna dig om ett land bortom regnbågen! Enhörningsfölet har vingar i regnbågens alla färger, och glitter i den blonda manen och svansen.
  Schleich Bayala, Regnbågsenhörning - Föl 10 cm »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Carnotaurus

  Denna läskiga avbildning av den köttätande dinosaurien Carnotaurus av märket Schleich har ett läskigt utseende och är tillverkad av plast. Carnotaurus är cirka 22 cm från huvud till svanstipp och har en rörlig underkäke.
  Schleich, Carnotaurus »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Veterinärbesök

  Detta lekset från Schleich är en dröm för alla blivande veterinärer! Det väldetaljerade setet innehåller förutom en leksakshäst i form av ett sto även ett föl, en veterinär, en kulting och flera roliga tillbehör. Det fina, väldetaljerade setet går lika bra att leka med som att ställa i bokhyllan.
  Schleich, Veterinärbesök »

  239 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Hannoveranare - Föl

  Leksaksdjur av ett Hanoveranerföl som är ca. 8 cm lång och 6 cm hög. Hannoveranaren är en hästras med tyskt ursprung som är väl lämpad åt dressyr, hoppning och fälttävlan. En perfekt present till en liten hästälskare och som prydnad till någon som samlar på leksaksdjur.
  Schleich, Hannoveranare - Föl »

  119 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Schleich, Allosaurus

  Vem är inte fascinerad av dinosaurier? Med denna figur föreställande den skräckinjagande, köttätande dinosaurien Allosaururs kan fascinationen blomma ut! Leksaken uppmuntrar till många fartfyllda äventyr hemma eller var man än är.
  Schleich, Allosaurus »

  189 SEK

  vidaXL.se Marketplace

Kolla också