Smart Games - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Smart Games - IQ Focus

  Fokusera på den centrala kvadraten och placera alla pusselbitarna för att lösa respektive utmaning! En kompakt spelplan innehållande 10 pussel bitar med olika färgkombinationer och form, 120 utmaningar att lösa med 5 svårighetsnivåer. Från 8 år.
  Smart Games - IQ Focus »

  119 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Squirrels Go Nuts

  Hjälp ekorrarna göra sig redo inför vintern! Kan du flytta runt ekorrarna och gömma deras ekollon under jorden? Squirrels Go Nuts är ett glidpusselspel med 60 utmaningar. Börja med att placera ekorrarna och ekollonen på spelplanen enligt utmaningens instruktioner.
  Smart Games - Squirrels Go Nuts »

  179 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Parking Puzzle

  Parkera bilarna på rätt plats! Var är min bil? Testa dina parkeringskunskaper genom 60 utmaningar skapade i Smart Games spelet Parking Puzzle. Här måste spelaren finna den rätta platsen att parkera på i enlighet med de 60 utmaningarna i häftet.
  Smart Games - Parking Puzzle »

  149 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Asteroid Escape

  Superspä:nnande spel frå:n SmartGames! Det hä:r galaktiska glidande pusslet innehå:ller 60 olika utmaningar i varierande svå:righetsgrad.
  Smart Games - Asteroid Escape »

  199 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - SnowWhite

  Det var en gång... Använd ditt logiska tänkande för att komma fram till var Snövit och Dvärgarna skall placeras i detta utmanings- sagospel från Smart Games. Utmaningsbok med 48 styck utmaningar med 4 svårighetsnivåer, som skall lösas med 24 st från insidan och 24 st från utsidan av 3D huset.
  Smart Games - SnowWhite »

  279 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Jump In

  Hjälp kaninerna att hoppa och gömma sig! Placera kaniner, rävar och svampar på spelplanen enligt respektive utmaning i utmaningsboken. Kaninerna får endast hoppa om de har något att hoppa över! Detta utmaningsspel från Smart Games innehåller 60 utmaningar i 5 svårighetsnivåer.
  Smart Games - Jump In »

  179 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Camelot Jr

  En romantisk utmaning! Använd de fina träklossarna till att skapa en väg åt riddaren så att han kan nå fram till prinsessan. 48 kluriga utmaningar i svårighetsgrader från väldigt lätt till mycket svår.
  Smart Games - Camelot Jr »

  299 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - IQ Stars

  IQ Stars är ett unikt logikspel med 120 super-roliga utmaningar för att göra det väldigt svårt! Tanken med spelet är att ställa sju stjärnformar på brädet till utmaningen. Uppgifterna hindras gradvis och spelet erbjuder en utmaning för spelare på alla nivåer. IQ Stars är en favorit för hela familjen.
  Smart Games - IQ Stars »

  129 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Trucky 3

  Bättra på dina packningskunskaper, det är dags att lasta! Tre glada lastbilar är på väg mot sina destinationer, kan du hjälpa dem att lasta ordentligt så att allt får plats bak på flaket? Trucky 3 utvecklas i takt med ditt barns färdigheter, först en leksak - sedan ett spel. För 1 spelare från 3 år.
  Smart Games - Trucky 3 »

  299 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Castle Logix

  Låt oss bygga slott! Från 3 års ålder kan barn börja spela detta unika och logiskt utvecklande spel. Sju olika trätorn och träklossar utgör grunden för 48 utmaningar, från väldigt enkla till mycket svåra. De fyra svårighetsnivåerna ger gradvis ökade färdigheter i problemlösning.
  Smart Games - Castle Logix »

  269 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - IQ Candy

  En godisbutik för hjärnan! Kan du passa ihop alla de godisfärgade pusselbitarna på spelplanen? Locka fram dina sinnen med det här unika pusselspelet.
  Smart Games - IQ Candy »

  169 SEK

  babyland.se

 • Smart Games - Penguins Pool Party

  De smarta pingvinerna är tillbaka, det är dags för en simtur! Upptäck Penguins Pool Party genom de 60 kluriga och svåra utmaningarna. Placera pingvinerna i vattnet enligt utmaningshäftet och placera isblocken så att de täcker spelplanen runt pingvinerna.
  Smart Games - Penguins Pool Party »

  149 SEK

  babyland.se

Kolla också