Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • SPIRE BR MAKE AND CREATE ritpapper

  30 ark med ritpapper för barn Se till att du alltid har tillräckligt med papper för dina mästerverk med det här BR MAKE & CREATE-ritpappret. Innehåller 10 ark med vitt papper, 10 ark med orangefärgat papper och 10 arkmed ljusgrönt papper.
  SPIRE BR MAKE AND CREATE ritpapper »

  129 SEK

  Toysrus.se

 • Spire Desktop World Globe

  Desktop jordglob Res världen runt på bara några ögonblick med denna Spire Desktop-jordglob. Lär dig om olika länder och få en större förståelse för geografin hos den planet som är vårt hem. 13 cm i diameter. All text är på engelska.
  Spire Desktop World Globe »

  104 SEK

  BR.se

 • Disney Elena från Avalor - Lysande spira

  Här är en magisk spira från populära Disney Channel-serien Elena från Avalon. Upplev de förtrollande krafterna och regera kungariket tillsammans med prinsessan och denna fantastiska ljuskälla. Förpackningsmått 15,3 x 56 x 9 cm.
  Disney Elena från Avalor - Lysande spira »

  249 SEK

  Babyland.se

 • Crayola tvättbara utomhus Spira-krita Blaster

  Den tvättbara trottoaren Spira krita Blaster ger en ny spinn på trottoar krita genom att vrida din uppfart till startplatta. Barn ca...
  Crayola tvättbara utomhus Spira-krita Blaster »

  159 SEK

  Fruugo.se

 • Spire berg- och dalbana

  Bygg-det-själv STEM berg- och dalbana Upptäck teknikens och vetenskapens värld när du skapar din egen Spire berg- och dalbana. Koppla ihop kretsen och sätt ihop bitarna för att se din högteknologiska och spännande åkattraktion i aktion, och alltihop samtidigt somdu får lära dig om drivkraft och fart.
  Spire berg- och dalbana »

  269 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE bakelseset

  Det är dags att baka en smaskig tårta med detta SPIRE bakelseset! Stimulera ditt barns sorterings- och problemlösningsförmågor meddessa 4 tårtor. Sätt ihop bitarna för att göra tårtan och hitta sedan rätt plats för att placera dem på brickan. 9 delar.
  SPIRE bakelseset »

  229 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE BR MAKE AND CREATE litet konstnärsset

  Kreativt set med stämplar och mönster för barn Stämpla och dekorera dina fantastiska mästerverk med dethär lilla BR MAKE & CREATE-konstnärssetet. Stimulerar barnens motoriska färdigheter när de övar på sitt hantverk. Med 1 skål, 2 stora stämplar och 2 mönsterredskap. Pensel säljs separat.
  SPIRE BR MAKE AND CREATE litet konstnärsset »

  100 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE Parkeringshus i trä

  Tut-tut! Det är dags att parkera bilen med parkeringshuset i trä. Kör runt detta parkeringshus med flera våningar tills du hittar den perfekta parkeringsplatsen. Känner du inte för att köra uppför rampen? Kör in i hissen, vrid på spaken och vips! så åker du upp!Med 1 parkeringshus i trä och 2 fordon i trä.
  SPIRE Parkeringshus i trä »

  499 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE Trädkoja på en ö

  Stig in i en värld av idyllisk fantasi med trädkojan på ön. Öppna ytterdörren för att duka bordet och njut av en trevlig måltid, eller dra dig tillbaka en trappa upp för att vila och titta till de fyra underbara kaninungarna i sin vagga.
  SPIRE Trädkoja på en ö »

  499 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE vattenkikare

  Öppna upp en värld fylld av undervattensunderverk med denna SPIRE vattenkikare. Med imponerande 5x förstoring så att du kan se saker riktigt nära, och LED-ljus för att lysa upp det som sker. Du kan upptäcka oändligt med vattenliv.
  SPIRE vattenkikare »

  329 SEK

  Toysrus.se

 • Spire frukostset i trä

  Frukostset i trä Frukosten är dagens viktigaste måltid, och detta Spire frukostset i trä ser precis ut som en riktig frukost! Sättbrödet i brödrosten och ta upp det när du är redo att bre på lite god sylt, eller skiva lite ost på skärbrädan för att göra lite osttoast. Set med 12 delar.
  Spire frukostset i trä »

  239 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE CREATE kladdblock

  Släpp loss konstnären inom dig med detta roliga SPIRE CREATE kladdblock. Använd den magnetiska pennan för att ge liv åt din skapelse eller använd de magnetiska formerna för att skapa häftiga mosaikmönster. Torka rent med sudden och börja om igen.
  SPIRE CREATE kladdblock »

  249 SEK

  Toysrus.se

 • Spire bakset i trä

  Bakset i trä Bakning kan vara en riktigt god och njutbar upplevelse! Detta Spire bakset i trä innehåller allt en spirande bagare behöver för att påbörja resan. Välj ingredienserna och lägg dem i den verklighetstrogna mixern för att börja baka. Set med 12 delar.
  Spire bakset i trä »

  169 SEK

  Toysrus.se

 • Spire tygbok

  Bilderbok med mjuka sidor för bebisar. Denna Spire-tygbok är färgglad och har härliga mönster, en blomformad spegel, ljud och tygdjur som håller bebisen road och glad. Den kan också enkelt fästas i spjälsängen, bilstolen, hoppgungan eller barnvagnen för att roa barnet.
  Spire tygbok »

  119 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE krumelursköldpadda

  SPIRE krumelursköldpadda Med bara en knapptryckning kan ditt barn skapa fantastiska mönster på nolltid. Sätt upp till 3 pennor i vilka som helst av de 5 hålen, tryck på startknappen och se den gå! Byt placering av pennan för att skapa olika vackra mönster.
  SPIRE krumelursköldpadda »

  249 SEK

  Toysrus.se

 • Spire fingerfärg

  Fingerfärg i olika färger för barn Små konstnärer älskar att använda sina fingrar! Den lilla Picasson kommer att ha massor av skojmed dessa Spire fingerfärger. Set med 6 burkar fingerfärg.
  Spire fingerfärg »

  189 SEK

  Toysrus.se

 • Spire bok i trä – bondgård

  Färgglad bok i trä för barn Hjälp till på bondgården samtidigt som du lär dig allt om djuren där med den här Spire-boken i trä. Med8 färgglada sidor i trä. Den här boken är perfekt för att lära små barn mer om djur och natur.
  Spire bok i trä – bondgård »

  59 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE bondgårdslek

  Denna Spire bondgård har alla möjliga roliga aktiviteter för att se till att du får en fullspäckad dag. Ta ut traktorn på åkrarna,åk med skateboarden runt bondgården, eller åk nedför den superroliga rutschbanan! Alla figurer fästs magnetiskt vid fordonen för attleken ska vara trygg.
  SPIRE bondgårdslek »

  349 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE reseinsekt bitleksak

  SPIRE reseinsekt bitleksak Ta med ditt lilla barns bitleksak vart era resor än för er med denna SPIRE reseinsekt-bitleksak. Med greppvänlig bitleksak, gullig goseinsekt och behändig ring för att kunna hänga bitleksaken där den behövs.
  SPIRE reseinsekt bitleksak »

  99 SEK

  Toysrus.se

 • Spire stadstågset

  Tågset i trä Kliv ombord! Det är dags att ta en åktur runt staden med Spire-stadstågsetet. Vagnarna sitter ihop med magneter när tåget kör runt banan som är formad som en åtta, under tunneln, över kullen och förbi de spännande byggnaderna.
  Spire stadstågset »

  249 SEK

  Toysrus.se

 • Spire dinosaurieutgrävning T-rex

  Pedagogiskt dinosaurieutgrävningsset Res bakåt i tiden till ett land där dinosaurierna levde med detta Spire dinosaurieutgrävningsset. Avtäck skelettet från denna urgamla, fruktansvärda varelse och lär dig om naturens värld och vetenskapliga metoder.
  Spire dinosaurieutgrävning T-rex »

  169 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE rullande roligt &S polartåg

  SPIRE rullande roligt L&S polartåg Lär ditt barn om fingerrörelser och greppförmåga när de puttar på eller drar med sig sitt SPIRErullande roliga L&S polartåg. De vickande hjulen introducerar barnet för olika typer av rörelser.
  SPIRE rullande roligt &S polartåg »

  399 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE traktor

  Det är dags att ge sig ut på åkern med denna charmiga SPIRE traktor.
  SPIRE traktor »

  149 SEK

  Toysrus.se

 • 'Spire Rockin'' Rollers bondgård'

  Dragko med ljud Vrid på kons huvud eller rör grisens öron för att höra klapperljud. Putta på eller dra i djuren för att se dem vicka fram. De vickande hjulen introducerar barnet för olika typer av rörelser och stimulerar synen. De söta djuren uppmuntrar bebisen att krypa och främjar också muskelutvecklingen.
  'Spire Rockin'' Rollers bondgård' »

  189 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE helikopter

  Det är dags att stiga upp i skyn med denna charmiga SPIRE helikopter! Med rejäl utformning för att små händer ska kunna greppa samtstötdämpare i gummi som skyddar ytorna, kommer ditt barn att älska att flyga runt hela världen!.
  SPIRE helikopter »

  149 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE Födelsedagståg

  Fira ditt barns födelsedag med detta charmiga födelsedagståg. Trätåget har vagnar med djur, födelsedagsljus och träklossar som visar födelsedagsbarnets ålder. För barn i åldrarna 1–6 år.
  SPIRE Födelsedagståg »

  199 SEK

  Toysrus.se

 • Spire 50 delar tågbordsset

  Tågbordsset Kliv ombord! Detta Spire 50 delars tågbordsset kommer att glädja ditt lilla barn när de ger sig in i tågäventyren i staden och på landsbygden, och möter djur och människor längs vägen! Uppmuntrar kreativt tänkande genom fantasilek samtidigt som motoriken utvecklas.
  Spire 50 delar tågbordsset »

  799 SEK

  Toysrus.se

 • Spire Create A4 ritpapper

  A4-ritpapper Rita, klottra och skapa med detta Spire Create-ritpapper. Ditt lilla barn kommer att älska att uttrycka sig själv, oavsett om det är med kritor, blyertspennor eller pennor. Inspirera deras fantasi och uppmuntra nästa generation konstnärer.
  Spire Create A4 ritpapper »

  80 SEK

  Toysrus.se

 • Spire sommarstugekök

  Leksakskök för barn Inspirera nästa generation mästerkockar med detta Spire sommarstugekök. Det charmiga husutförandet har allt enspirande kockkonstnär behöver för att påbörja sin resa, inklusive en spis, ugn med klickbara vred, vask och låtsaslampa.
  Spire sommarstugekök »

  699 SEK

  Toysrus.se

 • Spire Desktop World Globe

  Desktop jordglob Res världen runt på bara några ögonblick med denna Spire Desktop-jordglob. Lär dig om olika länder och få en större förståelse för geografin hos den planet som är vårt hem. 13 cm i diameter. All text är på engelska.
  Spire Desktop World Globe »

  139 SEK

  Toysrus.se

 • 'SPIRE Rockin'' Rollers jet'

  'Gör dig redo för start med denna SPIRE Rockin'' Rollers jet. Detta flygplan med rörelseaktiverat ljus och ljud har en rejäl utformning, plus en passagerare och en pilot som vinglar och rullar när planet rör sig.
  'SPIRE Rockin'' Rollers jet' »

  399 SEK

  Toysrus.se

 • Spire Scoot Along åkvalp

  Spire Scoot Along-åkvalp för småbarn Ditt lilla barn kan verkligen dra igång det roliga med denna Spire-åkvalp! Den är utformad såatt små växande ben når golvet så att de enkelt kan ta fart och ditt barn kommer att älska att styra sin nya valpkompis med de greppvänliga handtagen.
  Spire Scoot Along åkvalp »

  399 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE CREATE glitterfärg

  SPIRE glitterfärg Med denna SPIRE glitterfärg kommer ditt lilla barns konstnärliga skapelser att anta magiska mått. Använd tillsammans med vanlig färg (ingår ej) för vackra accenter, eller måla med enbart glitterfärg för att skapa fantastiska glittrande målningar! Med 4 glitterfärger.
  SPIRE CREATE glitterfärg »

  119 SEK

  Toysrus.se

 • 'SPIRE Gear ''N'' Go byggtrio'

  Det är dags för en dag med hårt arbete med denna SPIRE Gear N’ Go byggtrio. Kör runt dem och se kugghjulen inuti snurra tack vare den unika genomskinliga utformningen. Varje fordon har interaktiva, flyttbara delar som hjälper dig att få jobbet gjort.
  'SPIRE Gear ''N'' Go byggtrio' »

  199 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE brandbil

  Ge dig iväg på räddningsuppdrag med denna charmiga SPIRE brandbil! Med rejäl utformning för att små händer ska kunna greppa samt stötdämpare i gummi som skyddar ytorna, kommer ditt barn att älska att vara dagens hjälte!.
  SPIRE brandbil »

  149 SEK

  Toysrus.se

 • Spire Junior våg

  Våg för barn Hjälp ditt barn att ta sina första stapplande steg in i vetenskapens värld med denna Spire Junior våg. Med aktivitetersom stimulerar utvecklingen inom matematik, fysik och problemlösning när ditt lilla barn kombinerar vikter och använder addition och subtraktion för att komma på svaren.
  Spire Junior våg »

  269 SEK

  Toysrus.se

 • Spire godstågset

  Godstågset i trä Arbetarna i Spire-godstågsetet har en hektisk dag framför sig. Lossa lasten från containerskeppet och placera denpå frakttåget, redo för nästa destination.
  Spire godstågset »

  449 SEK

  Toysrus.se

 • Spire kakbakningsset i trä

  Kakbakningsset i trä Baka några smaskiga kakor till dig och dina vänner med detta Spire kakbakningsset i trä! Sätt kakorna på plåten och använd grytvanten i leksaksutförande och sätt den i ugnen i Happy House sommarstugekök (säljs separat). Dekorera med florsocker och servera med kakspaden. Set med 13 delar.
  Spire kakbakningsset i trä »

  169 SEK

  Toysrus.se

 • SPIRE Grannens hus

  Var den bästa granne du kan vara med grannens hus. Gångjärn på sidorna gör att du kan öppna upp husen så att de är sida vid sida. Kör runt i grannskapet med bilen eller skotern med magneter som håller förarna på plats på och i sina fordon.
  SPIRE Grannens hus »

  369 SEK

  Toysrus.se

 • 'Spire Rockin'' Rollers brandbil'

  Brandbil med ljud och ljus Spire Rockin’ Rollers brandbil med ljus och ljud har en vickande brandman och en brandbil med blinkandeljus, 8 realistiska ljudeffekter, rörlig stege och vickande hjul. Ger näring åt barnets fantasi, äventyrskänsla och kunskap om världen omkring.
  'Spire Rockin'' Rollers brandbil' »

  349 SEK

  Toysrus.se

Kolla också