Steiff - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Steiff Harry Potter Dumbledore hänge

  Detta steiff Albus dumbledore hänge har en höjd av 17 cm. Dumbledore är en källa till stor komfort för Harry Potter och är avgörande i hans strävan att förstöra den mörka Herren. Steiff Albus Dumbledore hänge är tillverkat av 100 % polyestermaterial, fyllt med syntetiska material och har en knapp i rostfritt stål i örat.
  Steiff Harry Potter Dumbledore hänge »

 • Steiff 012808 Charly smideddy 30 beige björn

  Bästa vänlig: Charly sysselteddybjörn är en trogen mys- och lekkamrat för alla barn. Han ger stor och glädje till stora och små styvfans. Mjuk & mössa: Charly skateboardteddy förtrollar alla med sin plyschmjuka päls och sina plastknappar. Lätt att kärva. En stor gåva för barn i alla åldrar. Mått: Med en total längd på 30 cm är hyllan underbart lämplig som en trogen följeslagare i skolan, på dagis eller bara för shopping. Charly vill alltid vara med och går nyfiken genom världen. Det får dina små att stråla. För barn är bara det bästa gottet: Våra stela djur övertygar med testade kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Våra plyschdjur är dina vänner för livet Specialutrymme: Genom den gosiga mjuka plyschen laddar Charly skölden teddybjörn för att knapp och känna. Skola dina barns sinnen med spel och skoj. Den hjärtliga teddybjörn har granulatpåsar i armarna och skinkorna så att han har ett bra grepp när du sitter. Lättskött: Eftersom verkliga gosiga vänner också ibland blir vridna, kan teddy enkelt tvättas i tvättmaskinen vid 30°C tack vare den säkra fyllningen och den speciella sömbearbetningen. Original Steiff plyschdjur – "KNOPF IM OHR" står för vårt löfte till dig: Plyschdjur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialbeskaffenhet.
  Steiff 012808 Charly smideddy 30 beige björn »

 • Steiff 237577 Hoppel Plysch Hare, Rosa

  Hoppel hare är en trogen vän för alla spädbarn och barn Den fina hoppel hare är tillverkad av 100 % fluffig bomull Hoppens klänning är avtagbar och haren är super gosig för babyhuden.
  Steiff 237577 Hoppel Plysch Hare, Rosa »

 • Steiff 22104 Teddyb. Ida globetrotter, vit

  BÄSTA VÄNNEN: Ida teddybjörn är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Han ger stora och små Steifffans mycket nöje och roligt. Mjuk & gosig: Teddy förtrollar alla dina små med sin gosiga mjuka plysch och söta plastknappögon. Dess krispiga utseende och sin gosiga kropp gör nallebjörnen till en favoritgosedjur. Enkelt att bli kär En fantastisk gåva för barn i alla åldrar. Mått: Med en total längd på 30 cm är nallebjörnen underbart lämplig som en lojal följeslagare i skolan, på dagis eller bara för att handla. Ida vill alltid vara med dig och går nyfiket genom världen. Därför har Ida också sitt avtagbara resedokument med dig. Nalle får dina små att stråla. För barn är endast det bästa bra: Våra Steiff-djur övertygar med testad kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Våra plyschleksaker är livets vänner Speciell spelupplevelse: Den vita nallebjörnen är gosig mjuk och inbjuder dig att mysa och gosa. Träna ditt barns sinnen med lek och kul. De flexibla lemmarna främjar extra lekglädje. Lättskött: Eftersom äkta gosiga vänner också blir smutsiga, kan Ida enkelt tvättas i maskin vid 30°C tack vare säker fyllning och speciell sömbearbetning. Original Steiff plyschdjur – "KNOPF I örat" står för vårt löfte till dig: Plyschdjur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff 22104 Teddyb. Ida globetrotter, vit »

 • Steiff 113529 Teddybär, beige

  av gosig mjuk plysch tål maskintvätt vid 30 °C.
  Steiff 113529 Teddybär, beige »

 • Steiff Moritz grov hårtax – 30 cm – gosedjur för barn – plysch hund – mjuk och tvättbar – mörkgrå spetsig – (076985)

  BÄSTA VÄNNEN: Moritz är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Oavsett om det är i sängen eller på en upptäckttur, är det fräcka taxet föredrar att resa och uppleva spännande hundäventyr Mjuk & gosig: Moritz förtrollar med sin gosiga mjuka päls av fuskpäls och plastknappögon för att bli kär med En fantastisk present till barn i alla åldrar Mått: Med en storlek på 30 cm är taxeln en söt medelstor följeslagare i vardagen. Plyschdjuret kan hållas idealiskt på de långa lemmarna och tas med från äventyr till äventyr Speciell spelupplevelse: Den säkra fyllningen med något fyllt syntetiskt fyllningsmaterial leder till stabilitet och en fantastisk sensorupplevelse. Lättskött: Eftersom små hjältar blir smutsiga, kan Moritz enkelt tvättas i maskin vid 30°C skontvätt För barn är bara det bästa bra: Våra plyschleksaker övertygar med beprövad kvalitet, ofarliga material och högkvalitativt utförande. Detta gör Steiff gossel-hunden till en vän för livet ORIGINAL STEIFF PLÅSKYCK – "knappen i örat" står för vårt löfte till dig: gosiga leksaker med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff Moritz grov hårtax – 30 cm – gosedjur för barn – plysch hund – mjuk och tvättbar – mörkgrå spetsig – (076985) »

 • Steiff 67792 Rocko 30 grupper krokodil

  Bästa vänlig: Krokodil rocko är en trogen gosig och lekkamerad för varje barn. Oavsett om du är i sängen eller på upptäckningscykel, så håller den kramdjurets hand tålmodigt ditt barns hand Mjuk & mössa: Krokodil rocko förtrollar med sin mjuka päls av vävpäls och plastknappögon för att bli förälskad. En storartad present till barn i alla åldrar Mått: Med en storlek på 30 cm är krokodilen den perfekta följeslagaren i vardagen. Den mjuka leksaken kan hållas perfekt på de långa benen och tas med från äventyr till äventyr För barn är bara det bästa gottet: Våra plyschdjur övertygar med testade kvalitet, ofarliga material och högkvalitativt utförande. Detta gör styften av gosen krokodil till en vän för livet Speciallekfull: Den säkra fyllningen med något stoppat syntetiskt fyllmaterial ger stabilitet och en fantastisk känsla. De flexibla benmåtten främjar spelnöjet ytterligare Lättskött: Eftersom även små hjältar kan vridas kan den lilla krokodilen enkelt tvättas i 30 °C skontvätt Original Steiff plyschdjur – "KNOPF IM OHR" står för vårt löfte till dig: Plyschdjur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialbeskaffenhet.
  Steiff 67792 Rocko 30 grupper krokodil »

 • Steiff 22098 nallebjörn, beige, 28 cm

  BÄSTA VÄNNEN: Einstein teddybjörnen är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Han ger stora och små Steifffans mycket nöje och roligt. Dessutom är det ett geni bland nallebjörnarna. Mjuk & gosig: Denna nallebjörn förtrollar alla dina små med sin gosiga mjuka plysch, sitt långa skägg, sitt iögonfallande hårhuvud och söta plastknappögon. Björnens avtagbara bruna väst gör den ännu mer sympatisk Enkelt att bli kär En fantastisk gåva för barn i alla åldrar. Mått: Med en total längd på 28 cm är teddy underbart lämplig som en lojal följeslagare i skolan, på dagis eller bara när du handlar. Einstein vill alltid vara med dig och går nyfikna genom världen. Björnen får dina små att stråla. För barn är endast det bästa bra: Våra Steiff-djur övertygar med testad kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Våra plyschleksaker är livets vänner Speciell spelupplevelse: Den säkra fyllningen med något fyllt syntetiskt fyllningsmaterial leder till stabilitet och en fantastisk sensorupplevelse. De flexibla lemmarna främjar extra lekglädje. Lättskött: Eftersom äkta gosiga vänner också blir smutsiga, kan teddy enkelt tvättas i maskin vid 30 °C tack vare säker fyllning och speciell sömbearbetning. Einstein-västen är avtagbar. Original Steiff plyschdjur – "KNOPF I örat" står för vårt löfte till dig: Plyschdjur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff 22098 nallebjörn, beige, 28 cm »

 • Steiff Joggi baby – 10 cm – igelkott gosedjur för barn – tygigel – mjuk och tvättbar – brun fläckig (070587)

  BÄSTA VÄNNEN: Den lilla plyschigeln är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Istället för en ryggklänning har Joggi en mjuk fuskpäls Mjuk & gosig: Mjuk leksak joggi förtrollar med sin fluffiga päls och plastkullerögon att bli kär i. En fantastisk present till barn i alla åldrar Mått: Med en storlek på 10 cm glider igelkott joggi omärkt i skolväskan eller dagispåsen. Därmed är den mini plyschleksaken den perfekta följeslagaren för vardagen För barn är bara det bästa bra: Våra gosiga leksaker övertygar med testad kvalitet, ofarliga material och högkvalitativt utförande. Detta gör Steiff gosiga ligeln till en vän för livet Speciell spelupplevelse: Med sin långa päls samt händer och fötter av filt, inbjuder den lilla igelkottet att få knappar och känna. Främja utvecklingen av ditt barns motoriska färdigheter med lek och roligt Lättskött: Eftersom äkta äventyrare också blir smutsiga, kan den söta plyschigeln enkelt tvättas i 30°C ORIGINAL STEIFF PLÅSKYCK – "knappen i örat" står för vårt löfte till dig: gosiga leksaker med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff Joggi baby – 10 cm – igelkott gosedjur för barn – tygigel – mjuk och tvättbar – brun fläckig (070587) »

 • Steiff 56284 sengångare, brun spetsig

  Bästa vänlig: Styrelsen Eric styre sengångaren är en trogen gosig och lekkamerad för varje barn. Eric är en söt lekkamera för pojkar och flickor. Med den får du mycket roligt att spela Mjuk & mössa: Eric styret sengångare förtrollar alla med sin målade mjuka vävpäls och plastknappar. Hans svarta ögon omger av brun plysch, har en brun målad mun, skuggningarna runt näskanten och skarven i sitt krämfärgade ansikte ger honom det söta utseendet. Dess mjuka klor och balerna är beige Mått: Med en total längd på 33 cm kan din lilla med Eric-styrare sengångare uppleva fantastiska äventyr hemma och på vägen och även mysa i sängen För barn är bara det bästa gottet: Våra plyschdjur övertygar med testade kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Detta gör vår Eric dödskalle till en vän för livet Speciallek: Den säkra fyllningen med något stoppat syntetiskt fyllmaterial och de inbyggda granulatpåsar ger stabilitet och en fantastisk känsla. De flexibla benmåtten främjar spelnöjet ytterligare Lättskött: Eftersom verkliga gosiga vänner också ofta blir vridna, kan Eric enkelt tvättas i tvättmaskinen vid 30 °C tack vare den säkra fyllningen och den speciella sömbearbetningen Original Steiff plyschdjur – "KNOPF IM OHR" står för vårt löfte till dig: Plyschdjur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialbeskaffenhet.
  Steiff 56284 sengångare, brun spetsig »

 • Steiff 83648 hund, gråmelerad, 30 cm

  Tillverkad av supermjuk plysch Paketstorlek: 5,842 L x 32,258 H x 18,034 W (cm).
  Steiff 83648 hund, gråmelerad, 30 cm »

 • Steiff 79627 Bernhardiner, brun/vit

  Bästa vänlig: Bärnhatt, den 64 cm stora, vänliga bärnhardiner han älskar att bli knuten och gosa länge. Bärnhardinen i brunt och vitt livar upp din favorit med sin söta, vita, broderade schnaus eftersom han vill rivas. Bärnhardiner blir din solskens bästa vän. Oavsett om det är vid läkarförsök, släktingar eller lunch-sömnen, bär bär bär bär den överallt Mjuk & unisex: hunden är en kärleksfull och trogen lekkamera för barn och är gjord av mjuk plysch Mått: Bernhard Bernhardiner är 64 cm stor och därför en idealisk partner att gosa För barn är bara det bästa gottet: Våra plyschdjur övertygar med testade kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Detta gör vår Bernhard Bernhardiner till en vän för livet Specialspel: Bernhard Bernhardiner är gosig mjuk och inbjuder dig att smälla och gosa Lättskött: Eftersom riktiga äventyrare också en gång vrids kan hunden enkelt tvättas i maskin vid 30°C tack vare den säkra fyllningen och den speciella sömbearbetningen Original pappersark – "örat knopp" står för vårt löfte till dig: Gosiga djur med högsta krav på kvalitet, säkerhet, utförande och materialbeskaffenhet.
  Steiff 79627 Bernhardiner, brun/vit »

 • Steiff 282201 – Manni hase 28 cm gräddfärg

  Artikelgrupp plysch och tyg: djur Färg plyschdjur: kräm Storlek tyg: 28 cm Kroppshållning plyschdjur: sittande Djurtyp: Has.
  Steiff 282201 – Manni hase 28 cm gräddfärg »

 • Steiff Teddybjörn Lotte – 18 cm – gosig leksak för barn – rörlig och tvättbar

  BÄSTA VÄNNEN: Fynn Nallebjörn är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Han ger stor och rolig glädje och roligt för stora och små Steiff-fans. Mjuk och gosig: Nallebjörnen förtrollar alla dina små med sin lockiga gosiga mjuka plysch och söta plastknappögon. Lätt att bli kär i. En fantastisk present till barn i alla åldrar. Mått: Med en total längd på 28 cm är teddy underbart lämplig som en lojal följeslagare i skolan, på dagis eller bara när du handlar. Fynn vill alltid vara med och går nyfiket genom världen. Det får dina små att stråla. För barn är bara det bästa väl: våra Steiff-djur övertygar med beprövad kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Våra plyschleksaker är vänner för livet Speciell spelupplevelse: För god stabilitet och en fantastisk känsla har den söta nallebjörnen granulatpåsar i armar och skinkor. De flexibla lemmarna främjar också leken. Lättskött: Eftersom riktiga gosiga vänner också blir smutsiga kan teddy enkelt tvättas i maskin vid 30 °C tack vare säker fyllning och speciell sömbearbetning. Original Steiff plyschdjur – "KNOPF I örat" står för vårt löfte till dig: Plyschleksaker med de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff Teddybjörn Lotte – 18 cm – gosig leksak för barn – rörlig och tvättbar »

 • Steiff Radjah Baby – 28 cm – slitdjur för barn – plyschleksak – mjuk och tvättbar – tigerad (066269)

  BÄSTA VÄNNEN: Den lilla tygtiger är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Inspirerar med Radjah dina små på äventyr i barnens rum och på vägen Mjuk & gosig: Den tuffa rovkatten förtrollar med sin gosiga mjuka päls av plysch och plastknappögon för att bli kär i. En fantastisk present till barn i alla åldrar Mått: Med en storlek på 28 cm är den lilla plyschleksaken den perfekta följeslagaren för vardagen. Den säkra fyllningen med granulatpåsar ger stabilitet och en fantastisk känsla för barn För barn är bara det bästa bra: Våra plyschleksaker övertygar med beprövad kvalitet, ofarliga material och högkvalitativt utförande.
  Steiff Radjah Baby – 28 cm – slitdjur för barn – plyschleksak – mjuk och tvättbar – tigerad (066269) »

 • Steiff 40 cm lotte nallebjörn (vit)

  Stel, Lotte nallebjörn, vit, 40 cm Tillverkad av gosig mjuk plysch Ett originalverk med det världsberömda varumärket, Steiff "Button in Ear" Mjuk krambar nallebjörn Maskintvättbar @ 30C.
  Steiff 40 cm lotte nallebjörn (vit) »

 • Steiff Mjuk gosiga vänner honungsbjörn, grå, 28

  ESTER VÄN: Den plyschnalle honung är en lojal kel och lekkamrat för alla barn. Med hans söta utseende kommer han att få ett leende på varje barns ansikte MJUK & MYSIG: Tygbjörnhonung förtrollar alla med sin gosiga mjuka päls gjord av plysch och plastknappögon. Bara att bli kär i. Gör en bra present till barn i alla åldrar MJUK & MYsig: Tygbjörnhonung förtrollar alla med sin gosiga mjuka päls gjord av plysch och plastknappögon. Bara att bli kär i.
  Steiff Mjuk gosiga vänner honungsbjörn, grå, 28 »

 • Steiff 505010 – pingvin

  Studio king pingvin gjord av gosig mjuk vävd päls vit/svart stående yta tvättbar 65 cm, artikelnummer 505010 varning! Den här artikeln är endast för dekoration och är inte en leksak.
  Steiff 505010 – pingvin »

 • Steiff Teddybjörn Lotte – 18 cm – gosig leksak för barn – rörlig och tvättbar

  Germany Steiff Original Fynn Artikelgrupp plysch och tyg: Djur Färg: beige Uppdelad – plyschdjur: Ja Storlek tyg: 18 cm Plyschdjurens ställning: justerbar Djurtyp: Björn.
  Steiff Teddybjörn Lotte – 18 cm – gosig leksak för barn – rörlig och tvättbar »

 • Steiff 109232 – magnetkatt

  av gosig mjuk plysch tvättbar i maskin vid 30 °C grå.
  Steiff 109232 – magnetkatt »

 • Steiff 113437 nallebjörn, grå, 38 cm

  Ålder: 6-10 år Tål maskintvätt vid 30 °C Mått: 38 cm.
  Steiff 113437 nallebjörn, grå, 38 cm »

 • Steiff 69154 Original mjuk leksak vildsvin wutzi färsk ling, gosedjur ca 20 cm, märkeplysch knapp örat", musälskare för spädbarn från födseln, ljusbrun randig

  Den ursprungliga Steiff plyschdjur vildsvin Wutzi fräschör med Steiff "knapp i örat" är idealisk som en gosevän för spädbarn från födseln och är en vän för livet Den gosiga leksaken har en mjuk mjuk päls, är utrustad med högkvalitativa plastögon, fyllda med syntetiskt fyllningsmaterial och har naturligtvis Steiff "knapp i örat" med flaggor Vildsvinen är ca 20 cm lång, har en ljusbrun randig päls och tillverkades i professionellt och kärleksfullt handgjord, det är därför unikt, precis som alla plyschleksaker från Steiff Steiff – kvalitet sedan 1880 – enligt den vägledande principen hos grundaren Margarete Steiff "Endast det bästa är bra nog för barn" – bara riktigt med Steiff-knappen i örat Djurtyp: vildsvin; namn: Wutzi färsk ling; storlek: 20 cm; färg: ljusbrun randig, material: Vävpäls, maskintvättbar vid 30 °C; Art.-Nr.
  Steiff 69154 Original mjuk leksak vildsvin wutzi färsk ling, gosedjur ca 20 cm, märkeplysch knapp örat", musälskare för spädbarn från födseln, ljusbrun randig »

 • Steiff Leo – 22 cm – plyschlejon liggande – gosedjur för barn – mjuk och tvättbar – blond (280092)

  BÄSTA VÄNNEN: Tyglejonet är en trogen gosig och lekkamrat för varje barn. Leo följer med sina små på äventyr i barnrummet Mjuk och gosig: Den tama rovkatten förtrollar med en gosig mjuk päls av plysch och knappögon av plast att bli kär i. En fantastisk present till barn i alla åldrar Mått: Med en total längd på 22 cm är det lilla plyschlejonet den perfekta följeslagaren i vardagen. Med sin storartade man och smidiga leende, vinner Leo varje barn sig själva För barn är bara det bästa nöjet: våra plyschleksaker övertygar med beprövad kvalitet, ofarliga material och ett högkvalitativt utförande. Detta gör vårt lilla lejon en vän för livet Speciell spelupplevelse: Det vänliga lejonet inbjuder till att drömma avlägsna länder och stimulerar fantasin hos sina spelkamrater. Ge bort en gosig resekamrat med Leo Lättskött: Eftersom riktiga äventyrare också blir smutsiga kan det lilla plyschlejonet enkelt tvättas i maskin vid 30 °C tack vare säker fyllning och speciell sömbearbetning Original Steiff plyschdjur – "knappen i örat" står för vårt löfte till dig: plyschdjur med de högsta kraven för kvalitet, säkerhet, utförande och materialstruktur.
  Steiff Leo – 22 cm – plyschlejon liggande – gosedjur för barn – mjuk och tvättbar – blond (280092) »

Kolla också