TAF Toys - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Taf Toys My Feelings Crinkle Toy

  Prasselleksak med två sidor En prasslande dubbelsidig leksak som kan vikas i två lägen. På detta sätt stimuleras två faser i barnets utveckling.
  Taf Toys My Feelings Crinkle Toy »

  189 SEK

  Husochhemma.se

 • Taf Toys Plocklåda Bolltorn

  Bygg ett torn och släpp ner bollarna.
  Taf Toys Plocklåda Bolltorn »

  299 SEK

  Shopping4net.se

 • Taf Toys 12255 Pyramid Nordpol

  En pyramid av tyg med många aktiviteter: deras tjej, spegel, bitring, ringar av plast, band, strukturerade tyger och knäformer. Lätt att sätta fast var som helst tack vare plastklämman. Passar från födseln.
  Taf Toys 12255 Pyramid Nordpol »

 • Babygym North Pole 4 Season Taf Toys

  Stort babygym med många aktiviter. North Pole 4 season gym är ett superrymligt babygym med en extra vadderad matta för att vara skön att ligga på. Inkluderar mjuka bågar, roliga aktivitetsleksaker & musikspeldosa med ljus. Speciellt utformad för att uppmuntra utveckling av barnets sinnen som, fin- och grovmotorik och öga-hand koordination. Gymmet har 5 avtagbara, multisensoriska aktiviteter: jingle bell's Prince, pingvinleksaken, skrattande Paul björnen, babysäker spegel i form av en regnbåge med färgglada band och fluffigt tyg, fjärilsringsskallra och en musikalisk leksak med ljus och bitleksak. Två av aktivitetsleksakerna är dubbelsidiga (hög kontrast-sida och färgglad sida) att möta utvecklingsbehov hos spädbarn från födseln och från 3 m +. Extra vadderad lekmatta. Tvättråd: Torkas av med våt trasa. Produktens storlek: 96 X 96 cm. Kan användas från nyfödd. Produktens vikt i förpackning (g): 1188.
  Babygym North Pole 4 Season Taf Toys »

  749 SEK

  CDON

 • Taf Toys Plocklåda Fjädrar

  Pedagogisk och kul plocklåda med olika tyger i färgglada mönster som inbjuder till lekEn fin och rolig leksak till ditt barns rum. Från TAFTOYS.
  Taf Toys Plocklåda Fjädrar »

  299 SEK

  Husochhemma.se

 • Taf Toys Träningskudde för bebis

  Unikt designad maglägeskudde för att stimulera barnet att lyfta upp huvud och hals. Fanstastisk kudde som hjälper barnet träna på att höja huvudet och nacken och förbättrar sin motoririska utveckling.
  Taf Toys Träningskudde för bebis »

  219 SEK

  Husochhemma.se

 • Taf Toys Plocklåda bolltorn

  Pedagogiskt och kul ”boll-torn” som inbjuder till lekEn fin och rolig leksak till ditt barns rum! Från TAFTOYS.
  Taf Toys Plocklåda bolltorn »

  299 SEK

  Husochhemma.se

 • Taf Toys Vagnslek Tuccan

  En tuff Tucan som fästas i barnvagnen.
  Taf Toys Vagnslek Tuccan »

  129 SEK

  Shopping4net.se

 • 179 SEK

  Shopping4net.se

 • Taf Toys Vagnslek Zebra

  En gullig zebra som kan fästas på vagnen.
  Taf Toys Vagnslek Zebra »

  129 SEK

  Shopping4net.se

 • 179 SEK

  Shopping4net.se

 • 299 SEK

  Shopping4net.se

 • Taf Toys Magläge-Bok Lejonet Harry

  En bok som uppmuntrar barnet att ligga på mage.
  Taf Toys Magläge-Bok Lejonet Harry »

  229 SEK

  Shopping4net.se

 • 129 SEK

  Shopping4net.se

 • Taf Toys Maglägeskudde

  Perfekt när du vill träna barnets nackmuskler.
  Taf Toys Maglägeskudde »

  229 SEK

  Shopping4net.se

 • Taf Toys 2 1 mage timy Soft Baby utvecklingskudde för 0–5 månader, nyfödda och småbarn

  Den unikt utformade kudden hjälper barnet att lyfta huvudet och nacken och främja dess motoriska förmåga. Består av 2 kuddar för två utvecklingssteg: Steg 1: 0–3 m – mjukt och undre stöd med mjukt, fluffigt tyg för maximal komfort för barnet. Utformad i en "U-form" för att förena armbågarna så att barnet kan titta på de kontrasterande bilderna på den förseglade kudden. Steg 2: 3–6 m – fast stöd för barnets bröst, så att armarna kan röra sig fritt. Har ett veckområde för bebisen att ge idén om orsak och effekt Unik U-formad design som hjälper nyfödda att stanna kvar på magen. Kudden uppmuntrar bebisen att träna magmusklerna från första dagen med minimal frustration. Utövning av magmuskulaturen på kudde stärker ryggen, armarna och utvecklar muskler till ryggen. Perfekt för användning på alla spelmattor eller lekytor. Säkerheten kontrolleras för att uppfylla våra höga standarder.
  Taf Toys 2 1 mage timy Soft Baby utvecklingskudde för 0–5 månader, nyfödda och småbarn »

 • Taf Toys 12265 Centre Activity musik och ljus Laptoy aktiv leksak för spädbarn, flerfärgad, styck (1-pack)

  Babyunderhållning Designad för att ha kul för barn när de leker i lekhagen, på golvet eller någon annanstans. Mjuka och lekfulla aktiviteter, hans musik och ljus. Två utvecklingsfaser: (4 månader+) monterad på lekhagen, ger denna leksak ditt barn möjlighet att upptäcka de olika leksakerna. (9 månader +) Aktiv leksak när ditt barn blir mer mobilt, sitta eller leka på golvet. Ta med: Inkluderar handtag så att ditt barn enkelt kan ta leksaken med dig. Lätt att fästa – justerbar höjd med två klämmor i två positioner.
  Taf Toys 12265 Centre Activity musik och ljus Laptoy aktiv leksak för spädbarn, flerfärgad, styck (1-pack) »

 • Taf Toys 12245 North Pole 4 seasons matta, flerfärgad

  Färgglad lekfilt för att utveckla ditt barn. 0–3 månader: den ökade kanten. 3 månader +: Utan den upphöjda kanten ger lekfilten ännu mer plats för ditt barn. Avtagbara lekelement, aktivt center, utveckling och säkerhet för ditt barn. Färgglatt – vackra motiv för fyra årstider främjar interaktionen mellan föräldrar och bebis. Material – mjukt och vackert tjockt så att ditt barn känner sig riktigt bra. Extra vadderad – mysig filt mått 96 x 96 cm. 4 slipning för att sätta upp leksaken. Säkerhetstestad uppfyller denna produkt de högsta säkerhetsstandarderna.
  Taf Toys 12245 North Pole 4 seasons matta, flerfärgad »

 • Taf Toys Koala Mobile OnThe-Go föräldrar och barnets reseföljeslagare säkerställer att barnet förblir avslappnat medan du promenerar.

  Ha kul på vägen och koppla av på de flesta baldakiner i barnvagnen. Bilstolshållare med extra stor klämma för att knäppa in och lugna barnet med rörelse och musik Innehåller 3 mjuka hängande dockor - Kimmy The Koala, Scotty the Snail och en färgstark regnbåge med band från vår "Koala Daydream Collection". Erbjuder 20 minuters musik med en sekvens av 8 klassiska melodier. Dockornas klassiska melodier och rörelser lugnar barnet och utvecklar dess sinnen, kognitiva färdigheter och känslomässig intelligens. Dockornas rörelse främjar barnets räckvidd. Säkerhetstestad för att uppfylla våra höga standarder.
  Taf Toys Koala Mobile OnThe-Go föräldrar och barnets reseföljeslagare säkerställer att barnet förblir avslappnat medan du promenerar. »

 • Taf Toys Musikalisk nyfödd mysigt gym

  4-i-1 mysig gymmatta för nyfödd – 1) mysig matta för nyfödd. 2) Interaktivt babygym. 3) Maghjälpare. 4) En matta i full storlek. Designad för bebisens 2 utvecklingssteg: Steg 1 (0-3 m) funktioner: Nest-liknande mysig miljö, inkluderar avtagbar musik och ljusleksak med lugnande ljud och ljus, magtidsstöd - placera barnet på mattans uppdragningssidor för att uppmuntra barnet att lyfta upp huvudet och nacken och därmed stärka nack- och ryggmusklerna. Justerbara bågar med unikt positioneringssystem för att möjliggöra enkel interaktion med barnet. Innehåller leksaker med kontrasterande färger som kan hängas på bågarna och fästas vid mattans öglor. STEG 2 (3 m+) – lekgym i full storlek och lekmatta. Innehåller 4 multisensoriska leksaker – skallrande pingvin, klockförsegling, regnbågsspegel för bebisar och en musikalisk leksak med färgglada ljus. Med avtagbar musik och ljusleksak med speltidsmelodier, aktiverad av barnets drag, för att lära sig om orsak och effekt. Att leka med de hängande leksakerna uppmuntrar barnets sinnen utveckling, fin och grovmotorik och hand-öga-koordination. Extremt vadderad lekmatta med extra mjukt tyg för barnets komfort. Mått – 100 x 80 x 53 cm, 39 x 31,5 x 20,8 tum.
  Taf Toys Musikalisk nyfödd mysigt gym »

 • Taf Toys (Baby gym)

  4-i-1 gym är den perfekta hjälpen för att uppmuntra ditt barn att öva en mängd olika kroppspositioner från första dagen Denna proaktiva positionering är mycket värdefull för ditt barns motoriska, kognitiva, sensoriska och lärande utveckling och stimulerar ditt barns huvudrotation De förföriska lamporna och den lugnande musiken i detta gym ger en charmig upplevelse för spädbarn och föräldrar, medan ditt barn leker med de många multisensoriska hängande leksakerna som ingår i gymmet Levereras med en unik dubbelsidig 'Sensi Centre' sprakande med en kontrasterande sida för barn från 0–3 månader och en färgstark sida i 3 månader för att hjälpa ditt barn att utforska färg Detta högkvalitativa Sensi-center kan också placeras i gymmet för att uppmuntra barnet att röra sig och prova nya positioner.
  Taf Toys (Baby gym) »

 • Taf Toys North Pole 4 Season Gym

  Stort gym med många aktiviter North Pole 4 season gym  är ett superrymligt baby gym med en extra vadderad matta för att vara skön att ligga på. Inkluderar mjuka bågar, roliga aktivitetsleksaker & musikspeldosa med ljus. Speciellt utformad för att uppmuntra barnets känner av utveckling, fin- och grovmotorik och öga-hand koordination Produktinfo: Främjar lek och kontakt mellan förälder och barn. Har 5 avtagbara, multisensoriska aktiviteter: ”jingle bell's Prince”, pingvinleksaken, skrattande ”Paul” björnen, babysäker spegel i form av regnbåge med färgglada band och fluffigt tyg, fjärilsringsskallra och en musikalisk leksak med ljus och bitleksak. Två av aktivitetsleksakerna är dubbelsidiga (hög kontrast-sida och färgglad sida) att möta utvecklingsbehov hos spädbarn från födseln och från 3 m +. Extra vadderad lekmatta Utvecklingsvärden: Att leka med hängande leksaker utvecklar barnets sinnen, fin och grovmotoriska utveckling och styrka. Tränar öga-hand koordination. - Tvättråd: Handtvätt - Tillverkningsmaterial: Polyester+ABS+PP+cellophane+EVA - Produktens storlek: 96 X 96 cm - Ålder: Från 0mths+ Ta bort alla förpackningar och snören före användning.
  Taf Toys North Pole 4 Season Gym »

  799 SEK

  CDON

 • Taf Toys Plocklåda Fjädrar

  Pedagogisk och kul plocklåda med olika tyger i färgglada mönster som inbjuder till lek En fin och rolig leksak till ditt barns rum. Från TAFTOYS.
  Taf Toys Plocklåda Fjädrar »

  299 SEK

  CDON

 • Babygym Mini Moon Take Play, Taf Toys

  Robust babygym med fällbara ben för enkel förvaring och för att enkelt kunna ta med på resor. Gymmet har två sidor för två utvecklingsstadier för att hjälpa barnets sinnen och motorisk utveckling. Dubbelsidig mjuk panel & aktiviteter för två utvecklingsstadier: Steg 1: (0-3 mån) Sidor med hög kontrastfärger för barnets synutveckling Steg 2: (3m +) Färgglad sida för babyns sinnesutveckling. Har tre avtagbara, flersensoriska hängande leksaker: jingelklockstjärna med färgglada band, mini-ringar med ringar med färgglada pärlor & band och ett glatt moln med en stjärn-bitleksak. Ett bärbart babygym - benen fälls platt när de inte används till enkel förvaring och transport.
  Babygym Mini Moon Take Play, Taf Toys »

  399 SEK

  CDON

 • Plocklåda Bolltorn Taf Toys

  Pedagogisk och kul plockleksak som inbjuder till lek.
  Plocklåda Bolltorn Taf Toys »

  269 SEK

  CDON

 • Plocklåda Fjädrar Taf Toys

  Pedagogisk och kul plockleksak som inbjuder till lek.
  Plocklåda Fjädrar Taf Toys »

  269 SEK

  CDON

 • My Feelings Crinkle Taf Toys

  Prasselbok med två sidor. En prasslande dubbelsidig prasselbok som kan vikas i två lägen. På detta sätt stimuleras två faser i barnets utveckling. Denna leksak visar barnet 6 ansiktsuttryck med olika känslor vilket främjar emotionell intelligens och stimulerar kontakten mellan förälder och barn. Dubbelsidig för två utvecklingsstadier: Sida 1: (0m +) illustrationer med hög kontrast för att främja barnets syn och uppmuntra maglägesträning, stärker nack- och axelmusklerna. Sida 2: (3m +) rika färger, strukturer och 3D-aktiviteter. Detta uppmuntrar barnet att utforska lekfulla aktiviteter och utveckla sina fina motoriska färdigheter.
  My Feelings Crinkle Taf Toys »

  169 SEK

  CDON

Kolla också