Tala - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Tala Bakkavel Barn Solid Bokträ Träd

  "Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet." Solid bokträ. Perkeft för unga bagare. Rullen sitter fast så det minskar skador på små bagar händer. OBS! Säljs i osorterade färger. Kaveln roterar inte.
  Tala Bakkavel Barn Solid Bokträ Träd »

  139 SEK

  FYNDIQ

 • Tala Tepåsklämma

  "Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet."   För att ta bort en varm tepåse från koppen. Rostfritt stål.
  Tala Tepåsklämma »

  129 SEK

  CDON

 • Tala Tepåsklämma Silver

  "Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet." För att ta bort en varm tepåse från koppen. Rostfritt stål.
  Tala Tepåsklämma Silver »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Tårtsåg / Kakanslag Tala 25cm

  "Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet."   Ett viktigt verktyg för att skapa tårtor med fyllning mellan lager. Sågar en jämna yta . Hanterar tårtbottnar upp till en maximal bredd på 25 cm. Vajern justeras upp till 5 cm höjd.
  Tårtsåg / Kakanslag Tala 25cm »

  139 SEK

  CDON

 • Tala Bakkavel Barn Solid Bokträ

  "Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet."   Solid bokträ. Perkeft för unga bagare. Rullen sitter fast så det minskar skador på små bagar händer.  OBS! Säljs i osorterade färger. Kaveln roterar inte.
  Tala Bakkavel Barn Solid Bokträ »

  139 SEK

  CDON

Kolla också