Sök tefal bland Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Smoby Tefal Studio Barnkök

  Tefal Studio kombinerar fantasirikt rollspel med realistiska funktioner. Perfekt för matlagning, bakning och lek. Till köket ingår en spis med kokplattor, en fläkt, en ugn och ett kylskåp. Utöver det ingår en stor diskho med vattenkran och många förvaringsfack för t.ex porslin och leksaksmat.
  Smoby Tefal Studio Barnkök »

  699 SEK

  pinkorblue.se

 • Diverse Playhouse - Tefal kök

  Lekplatsen från Mini Tefal har allt som din lilla framtida kock behöver för att laga den stora festmåltiden! Det finns gott om plats för matlagning, äta och ha kul! Köket är utrustat med espressomaskin, ismaskin, grillplatta, kylskåp, ugn, spis, spis och handfat.
  Diverse Playhouse - Tefal kök »

  1856 SEK

  Eurotoys.se

 • Unbranded Smoby - tefal frukostset

  God morgon allihopa! Denna färgglada Frukostset från Smoby hjälper ditt barn att förbereda en härlig frukost för två. Tryck ner spaken på brödrosten och titta på när toastskivorna ploppar upp - precis som på en riktig brödrost. Starta kaffemaskinen för att fullända eran frukost.
  Unbranded Smoby - tefal frukostset »

  349 SEK

  FYNDIQ

 • Smoby Tefal Studio Bubble XL Barnkök

  Tefal Studio Bubble XL kombinerar fantasirikt rollspel med realistiska funktioner. Perfekt för matlagning, bakning och lek. Den har även en fläkt, ugn, kylskåp och diskmaskin. Utöver det ingår en stor diskho med vattenkran och många förvaringsfack för t.ex porslin och leksaksmat.
  Smoby Tefal Studio Bubble XL Barnkök »

  1058 SEK

  pinkorblue.se

 • Smoby Tefal Studio XL Barnkök

  Tefal Studio XL kombinerar fantasirikt rollspel med realistiska funktioner. Perfekt för matlagning, bakning och lek. Utöver det ingår en stor diskho med vattenkran och många förvaringsfack för t.ex porslin och leksaksmat. Elektronisk modul i spislplattorna gör realistisk matlagningsljud.
  Smoby Tefal Studio XL Barnkök »

  1132 SEK

  pinkorblue.se

Kolla också