Tomy - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • TOMY Chuggington LC54304 – Broar och tunnlar tillbehörspaket

  3 år Tillverkarens garanti: 2 år Produktbeskrivning: Tillbehörssats för bro och tunnel Batterier krävs: nej.
  TOMY Chuggington LC54304 – Broar och tunnlar tillbehörspaket »

 • Tomy Gosedjur Basic Molangs Gråa Vän Grå

  Ett stort och gosigt grått kramdjur i form av en av Molangs vänner från den populära tv-serien Molang! Molangs gråa vän är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur tappar inte formen oavsett hur mycket du kramar den. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekta att krama då de är stora och mjuka som inte tappar formen. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 18 x 18 x 12,5 cm Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Basic Molangs Gråa Vän Grå »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Lamaze Henry The Squeaky Chick 25 Cm

  Tomy Lamaze Henry gnissande fågelunge Dra i snöret ovanpå huvudet och Henrys små ögon kikar ungar dyker upp! Samtidigt aktiveras roliga ljud Fem olika ljud spelas omväxlande med enstaka hemliga ljud. Ljusa färger, kontrasterande mönster, olika tyger och vridande ljud uppmuntrar ditt barn att upptäcka något nytt varje gång.
  Tomy Lamaze Henry The Squeaky Chick 25 Cm »

  501 SEK

  CDON

 • Tomy Gosedjur Molang Sleepy Collect Cow Vache Vit

  Ett supermjukt och gosigt mjukisdjur i form av en söt karaktär som är Cow Vache från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Cow Vache är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur är ca 7,5 cm långt och kan staplas och visas på olika sätt. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekt storlek för små händer. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 11,5 x 7,5 x 6,5 cm Storlek på produkt: ca 7,5 cm lång Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Molang Sleepy Collect Cow Vache Vit »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Gosedjur Basic Kock Molang Vit

  En gosig Molang i kockkläder från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Molang är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur tappar inte formen oavsett hur mycket du kramar den. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekta att krama då de är stora och mjuka som inte tappar formen. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 18 x 18 x 12,5 cm Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Basic Kock Molang Vit »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Fountain Rocket

  FOUNTAIN ROCKET - The Fountain Rocket skapar en out-of-här-världen bad tid upplevelse! Submerge i ditt badkar eller pool och blast bort från vattnet för att skapa en fantastisk vatten effekt. Watch som sjöstjärnor wiggles och flyter när du fylla och tömma den om och om igen. Ett idealiskt sätt att introducera hälla vatten över ett litet barn? Huvud vattnet omger ansiktet för en magisk välvd vattenfall. Vare sig i ditt badkar eller pool ditt barn kommer att ha skitkul! The Fountain Rocket inte kräver batterier.
  Tomy Fountain Rocket »

  329 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Greedy Granny A Spin

  Kom ihåg det roliga du hade med Greedy Granny, försöker ta sina kex utan att vakna upp henne? Well Granny rygg och hon s visar inga tecken på att släppa. I Greedy Granny I Spin, kommer du ställa henne beady, giriga ögon snurrar med ett tryck på hunger kolven. Runt, runt de går som vet vad de kommer att se ut när de slutar? När de gör det, är loppet på att hitta kortet med ögonen visar på Granny ansikte. Först att upptäcka paret som matchar samlar antalet cookies visas på ratten. Spela tills alla korten är klar, eller tills kakorna är borta! Spelaren med den största samlingen av cookies vinner spelet! Det är snabbt, är det frenetiska och full av roliga! När dags att sätta Granny till sängs, fälls inrättandet prydligt med sin egen förvaringsfack för alla dina kort och leksaks kex. Lämplig för 2-4 spelare i åldern 5 och över. Inga batterier krävs.
  Tomy Greedy Granny A Spin »

  399 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Barnlek Bright Chicks 30 X 20 Cm Blå

  Tomy Bright Chicks barns lek Denna uppsättning består av en ljusblå ägglåda med sex färgade ägg i. Till en början ser det ut som bara en ägglåda med färgade ägg, men snart upptäcker du alla möjliga roliga spelelement! Alla ägg har olika, roliga ansikten och du öppnar äggen och sedan kommer söta ungar fram. Tryck på huvudet och de kommer att göra söta ljud för dig. Alla äggskal har en annan form i botten, så barn lär sig att sätta tillbaka rätt form i rätt fack.
  Tomy Barnlek Bright Chicks 30 X 20 Cm Blå »

  329 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Lamaze Rainbow Discovery Larv 40 Cm

  Tomy Lamaze rainbow discovery larv Lamaze rainbow discovery larven i Tomy är gjord av åtta separata delar som lätt håller ihop Skaka eller kläm dem och baby upptäcker fina gnisslar och blad.
  Tomy Lamaze Rainbow Discovery Larv 40 Cm »

  569 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Gosedjur Sleepy Collect Molangs Bruna Vän Brun

  Ett supermjukt och gosigt mjukisdjur i form av en söt karaktär som är Molangs bruna vän från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Molangs vän är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur är ca 7,5 cm långt och kan staplas och visas på olika sätt. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekt storlek för små händer. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 11,5 x 7,5 x 6,5 cm Storlek på produkt: ca 7,5 cm lång Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Sleepy Collect Molangs Bruna Vän Brun »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Gosedjur Sleepy Collect Circus Molang Röd

  Ett supermjukt och gosigt mjukisdjur i form av en söt karaktär som är Circus Molang från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Circus Molang är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur är ca 7,5 cm långt och kan staplas och visas på olika sätt. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekt storlek för små händer. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 11,5 x 7,5 x 6,5 cm Storlek på produkt: ca 7,5 cm lång Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Sleepy Collect Circus Molang Röd »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Gosedjur Sleepy Collect Ninja Molang Vit

  Ett supermjukt och gosigt mjukisdjur i form av en söt karaktär som är Molang i ninjakläder från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Ninja Molang är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur är ca 7,5 cm långt och kan staplas och visas på olika sätt. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekt storlek för små händer. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder: + 3 år Storlek på förpackningen: 11,5 x 7,5 x 6,5 cm Storlek på produkt: ca 7,5 cm lång Material: Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Sleepy Collect Ninja Molang Vit »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Tomy Vatten Visselpipa Delfin Junior 15 12 X 10 Cm Gummiblå

  Tomy vatten visselpipa delfin Att leka i badet blir ännu roligare med denna visselpipa från Tomy! När delfinen kommer i kontakt med vattnet hörs ett visslande ljud.
  Tomy Vatten Visselpipa Delfin Junior 15 12 X 10 Cm Gummiblå »

  361 SEK

  CDON

 • Tomy Lamaze Freddie The Firefly Lekduk Junior 78 Cm

  Tomy Lamaze lekmatta Med denna söta lekmatta från Lamaze kan ditt barn ha timmar av roligt. Mattan är utformad för att användas i tre faser: liggande, sittande och liggande på magen. Tack vare den medföljande benhållningsdynan kan ditt barn ligga lite längre på magen. Freddie the firefly har roliga färger, knarrande vingar och olika texturer för att låta ditt barn upptäcka. Tandringarna är inte bara jättekul att ta, de hjälper också ditt barn om det kommer ont i tänderna! Lekmattan kan användas från födseln.
  Tomy Lamaze Freddie The Firefly Lekduk Junior 78 Cm »

  1209 SEK

  CDON

 • Tomy Bad Zwem & Zing Leksaksköldpadda 21,5 Cm Grön

  Tomy zwem & zing sköldpadda badleksaker Tomy zwem & zingturtle kommer glatt att göra bröstcrawl efter spänningen. Han ackompanjerar sig själv med en rolig och glad melodi. Precis som en riktig sköldpadda känns den här glada sköldpaddan inte bara hemma i vattnet, utan kan också lekas med på land. Skrattar i vattnet, det är det glada resultatet av denna färgglada vattenleksak av Tomy.
  Tomy Bad Zwem & Zing Leksaksköldpadda 21,5 Cm Grön »

  539 SEK

  CDON

 • Tomy Lamaze Rainbow Discovery Larv 40 Cm

  Tomy Lamaze rainbow discovery larv Lamaze rainbow discovery larven i Tomy är gjord av åtta separata delar som lätt håller ihop Skaka eller kläm dem och baby upptäcker fina gnisslar och blad.
  Tomy Lamaze Rainbow Discovery Larv 40 Cm »

  529 SEK

  CDON

 • Tomy Traktor Buddy Bonnie Junior 15 Cm Grön/gul 11-Delar

  Tomy Buddy Bonnie traktor Denna supersöta traktor och vagn kan tas isär. Små barn kommer att ha det bra med den medföljande skruvmejseln för att ta isär Bonnie och sedan sätta ihop honom igen. När de väl är monterade är traktorn och vagnen med rullande hjul perfekta för att skjuta. Alla leksaker i denna serie har utbytbara delar som kan bytas från fordon till fordon. Var kreativ och gör ett roligt lantbruksfordon! Klar för idag? Skruvmejseln kan enkelt förvaras under Bonnies traktor, så han är redo att plocka isär ännu fler leksaker.
  Tomy Traktor Buddy Bonnie Junior 15 Cm Grön/gul 11-Delar »

  427 SEK

  CDON

 • Tomy Aktivitetsleksak Jacques De Pauw 30 Cm

  Tomy Jacques de Pauw aktivitetsleksak Jacques de Pauw av TOMY Lamaze är en överraskande leksak med roliga ljud som din bebis kommer att njuta av i timmar. De olika ljuden och effekterna underhåller bebisar och får dem att le och fnissa. De mjuka olika materialen inbjuder dig att upptäcka. Det glada ansiktet och de ljusa, ljusa färgerna inbjuder dig att hålla påfågeln om och om igen. Med hjälp av den praktiska upphängningsklämman kan du ta denna roliga lekkamrat vart du än går.
  Tomy Aktivitetsleksak Jacques De Pauw 30 Cm »

  410 SEK

  CDON

 • Tomy Gosedjur Sleepy Collect Molangs Bruna Vän

  Ett supermjukt och gosigt mjukisdjur i form av en söt karaktär som är Molangs bruna vän från den populära tv-serien Molang! Super mjuka Molangs vän är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur är ca 7,5 cm långt och kan staplas och visas på olika sätt. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekt storlek för små händer. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder:  + 3 år Storlek på förpackningen: 11,5 x 7,5 x 6,5 cm Storlek på produkt: ca 7,5 cm lång Material:  Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Sleepy Collect Molangs Bruna Vän »

  119 SEK

  CDON

 • Tomy Lamaze Min Flickvän Emily -Tjejer Plysch 28 Cm

  Tomy Lamaze min flickvän Emily Min flickvän Emily är en mjuk, plysch docka med ett sött ansikte och flera utvecklingsfunktioner. Hennes halsband skramlar, ringarna ringer och dockan har olika tyger och ljud för att underhålla din baby och låta honom upptäcka mer. Emily kan fästas i en spjälsäng, barnvagn, bilbarnstol eller någon annanstans.
  Tomy Lamaze Min Flickvän Emily -Tjejer Plysch 28 Cm »

  379 SEK

  CDON

 • Tomy Lamaze Aktivitet Spiral Formbar 23 Cm Mångfärgad

  Tomy Lamaze aktivitetsspiral Denna roliga leksak är lätt att fästa i en spjälsäng, bilbarnstol eller barnvagn och erbjuder därför mycket roligt överallt.
  Tomy Lamaze Aktivitet Spiral Formbar 23 Cm Mångfärgad »

  469 SEK

  CDON

 • Tomy Gosedjur Basic Molangs Gråa Vän

  Ett stort och gosigt grått kramdjur i form av en av Molangs vänner från den populära tv-serien Molang! Molangs gråa vän är redo att leka och utforska världen tillsammans med dig. Detta är ett högkvalitativt kramdjur som är tillverkat av plysch med broderade detaljer. Detta söta kramdjur tappar inte formen oavsett hur mycket du kramar den. Det finns många andra kramdjur från Molang som du kan samla på för att få Molangs alla vänner. Molang är en glad, excentrisk och äventyrlig kanin som bor med sin blyga och lojala vän Piu Piu. Kollektionen består bland annat utav Molang, Piu Piu, Brown and White Molang's Friend och Gray Molang's Friend - alla från den älskade tv-serien. Dessa älskade karaktärer i form av gosiga kramdjur är söta och perfekta att krama då de är stora och mjuka som inte tappar formen. Samla dem alla och ta Molang och hans vänner på alla dina äventyr. Rekommenderad ålder:  + 3 år Storlek på förpackningen: 18 x 18 x 12,5 cm Material:  Plysch CE-märkt Rekommenderas ej för barn under 3 år.
  Tomy Gosedjur Basic Molangs Gråa Vän »

  159 SEK

  CDON

 • Tomy Barnlek Bright Chicks 30 X 20 Cm Blå

  Tomy Bright Chicks barns lek Denna uppsättning består av en ljusblå ägglåda med sex färgade ägg i. Till en början ser det ut som bara en ägglåda med färgade ägg, men snart upptäcker du alla möjliga roliga spelelement! Alla ägg har olika, roliga ansikten och du öppnar äggen och sedan kommer söta ungar fram. Tryck på huvudet och de kommer att göra söta ljud för dig. Alla äggskal har en annan form i botten, så barn lär sig att sätta tillbaka rätt form i rätt fack.
  Tomy Barnlek Bright Chicks 30 X 20 Cm Blå »

  269 SEK

  CDON

 • Tomy Lamaze Min Flickvän Emily -Tjejer Plysch 28 Cm

  Tomy Lamaze min flickvän Emily Min flickvän Emily är en mjuk, plysch docka med ett sött ansikte och flera utvecklingsfunktioner. Hennes halsband skramlar, ringarna ringer och dockan har olika tyger och ljud för att underhålla din baby och låta honom upptäcka mer. Emily kan fästas i en spjälsäng, barnvagn, bilbarnstol eller någon annanstans.
  Tomy Lamaze Min Flickvän Emily -Tjejer Plysch 28 Cm »

  420 SEK

  CDON

Kolla också