Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Top Model Pysselbok Magic Scratch Skrapa Hand Lettering

  Hand Lettering Magic scratch-bok från TOPModel. Skrapa på de svarta sidorna med den medföljande skrappennan och upptäck fantastiska regnbågsmönster. Innehåller designtips för att kunna skapa snygga bokstäver.... Rekommenderad ålder är från 3 år.
  Top Model Pysselbok Magic Scratch Skrapa Hand Lettering »

  159 SEK

  CDON

 • Depesche 8073 – Top Model pennor set 24 färger

  Pennor set Design: TOPModel 24 färgpennor i grundfärger Storlek: ca 19 x 18,5 x 1 cm Särskilt mjuka påfyllningar med hög färgglans.
  Depesche 8073 – Top Model pennor set 24 färger »

 • Top Pysselbok Manga Model 70st Sidor Med Stickers Turkos

    Produktinfo Med TOPModel Manga Model Målarbok kan du kasta dig ut i den förtrollande Manga Model-världen och låta fantasin flöda! Målarboken innehåller 70 sidor med trendiga mangafigurer som du kan designa precis hur du vill och teckningar av mangafigurer med coola kläder och accessoarer som du kan färglägga. Målarboken innehåller två ark med stickers/klistermärken och har en stabil spiralrygg. Se fram emot flera timmar med roligt pyssel med TOPModel!   Övrigt Mått: ca. 2x21x28 cm. Rekommenderas från 6 år.
  Top Pysselbok Manga Model 70st Sidor Med Stickers Turkos »

  189 SEK

  CDON

 • Top Model Pyssel Bok Design Create Your Jill & Lexy Blå

  TOPModel favoriten! Create Your TOPModel Designbok innehåller färg- och designidéer samt blanka skisser där du kan skapa och färglägga egna designs. Perfekt för alla blivande modedesigners. 21 x 24,5 x 1,5 cm. Rekommenderad ålder är från 3 år.
  Top Model Pyssel Bok Design Create Your Jill & Lexy Blå »

  159 SEK

  CDON

 • Top Model Färgpennor 12st Basic Färger + Vässare Och Tips

  TOP Model Färgpennor 12st Basic färger + Vässare + Designfolder med tips rek ålder 3+  .
  Top Model Färgpennor 12st Basic Färger + Vässare Och Tips »

  119 SEK

  CDON

 • Top Model Pyssel Bok Doggy Hundar + 118st Stickers Rosa

  För alla som älskar hundar! Färglägg och dekorera alla söta hundar i denna kreativa TOPModel Doggy Målarbok. Innehåller även massor med fina klistermärken. 21 x 22 x 1,5 cm.
  Top Model Pyssel Bok Doggy Hundar + 118st Stickers Rosa »

  139 SEK

  CDON

 • Top Model Pysselbok Pappfigurer Stand-Up

  Top Model bok Stand-Up, färglägga pappfigurer som kan stå upp och leka med.
  Top Model Pysselbok Pappfigurer Stand-Up »

  149 SEK

  CDON

 • 1099 SEK

  CDON

 • Top Model Pysselbok Miss Melody Häst Mini Magic Scratch Skrapa

   Magic scratch-bok från TOPModel. Skrapa på de svarta sidorna med den medföljande skrappennan och upptäck fantastiska regnbågsmönster. Innehåller designtips för att kunna skapa snygga bokstäver.... Längd:  1.8 cm Bredd:  15.3 cm Höjd:  13.2 cm Rekommenderad ålder är från 3 år.
  Top Model Pysselbok Miss Melody Häst Mini Magic Scratch Skrapa »

  149 SEK

  CDON

 • Topmodel Miss Melody Trippel Penalhus Glitter Ocean

  Bliv insyn till skolestart med dette store, smarte penalhus från Top Model i det flotteste glitrende design med med en flot vit hest på forsiden. Penalhuset er opdelt i 3 rum och fyldt med alt du behøver till at skrive, farvelægge och tegne i skolen och derhjemme. Der medfølger 18 tuscher, 18 farveblyanter, 2 blyanter - en tynd och en tyk, lineal, saks, blyantspidser, viskelæder, limstift och spejl.    Egenskaber Størrelse: 20 x 13 x 7,5 cm Inkl.
  Topmodel Miss Melody Trippel Penalhus Glitter Ocean »

  479 SEK

  MidHobby SE

 • Topmodel Miss Melody, Trippel-Penalhus, Galop

  Bliv insyn till skolestart med dette flotte, Miss Melody penalhus från Top Model med en flot häst på forsiden.  Penalhuset er opdelt i 3 rum och fyldt med alt du behøver till at skrive, farvlægge och tegne i skolen och derhjemme. Der medfølger 18 tuscher, 18 farveblyanter, 2 blyanter - en tynd och en tyk, lineal, saks, blyantspidser, viskelæder, limstift och spejl.    Egenskaber Størrelse: 20 x 13 x 8 cm Inkl.
  Topmodel Miss Melody, Trippel-Penalhus, Galop »

  479 SEK

  MidHobby SE

 • Topmodel Fantasy, Trippel-Penalhus, Fairy

  Bliv insyn till skolestart med dette flotte, lyserøde penalhus från Top Model i det flotteste glitrende design. På forsiden er der et motiv af en yndefuld fe på baggrund af rent och skært glimmer! Bagsiden er af flot, metallicpink kunstlæder, och en af lynlåsene har et vedhæng med en blød, turkos pompon. Penalhuset er opdelt i 3 rum och fyldt med alt du behøver till at skrive, farvlægge och tegne i skolen och derhjemme.
  Topmodel Fantasy, Trippel-Penalhus, Fairy »

  479 SEK

  MidHobby SE

 • Topmodel Miss Melody, Trippel-Penalhus, Palietter

  Bliv insyn till skolestart med dette store, smarte penalhus från Top Model i det flotteste glitrende design med Miss Melody på forsiden. Penalhuset er opdelt i 3 rum och fyldt med alt du behøver till at skrive, farvelægge och tegne i skolen och derhjemme. Der medfølger 18 tuscher, 18 farveblyanter, 2 blyanter - en tynd och en tyk, lineal, saks, blyantspidser, viskelæder, limstift och spejl.    Egenskaber Størrelse: 20 x 13 x 7,5 cm Inkl.
  Topmodel Miss Melody, Trippel-Penalhus, Palietter »

  451 SEK

  MidHobby SE

 • Topmodel Dinoworld, Trippel-Penalhus, Palietter

  Bliv insyn till skolestart med dette store, smarte penalhus från Top Model i det flotteste glitrende design med DinoWorld på forsiden. Penalhuset er opdelt i 3 rum och fyldt med alt du behøver till at skrive, farvelægge och tegne i skolen och derhjemme. Der medfølger 18 tuscher, 18 farveblyanter, 2 blyanter - en tynd och en tyk, lineal, saks, blyantspidser, viskelæder, limstift och spejl.    Egenskaber Størrelse: 20 x 13 x 7,5 cm Inkl.
  Topmodel Dinoworld, Trippel-Penalhus, Palietter »

  479 SEK

  MidHobby SE

 • Topmodel Pennfodral Wintery Blossom

  Snyggt pennfodral från TOPModel. Öppnas och stängs med dragkedja. Inuti pennfodralet finns tre fack. Facket i mitten har även det en dragkedja så du enkelt kan hålla ordning på dina småsaker. På framsidan av fodralet är TOP Model-tjejerna Christy och Nyela. Snyggaste sättet att förvara sina pennor och sudd, eller varför inte använda som sminkväska eller plånbok? Mått: ca 22x11 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Pennfodral Wintery Blossom »

  129 SEK

  CDON

 • Topmodel Skolryggsäck Paljettstjärna Rosa

  Trendig, tuff och rejäl skolryggsäck från TOP Model. På framsidan har den en stjärna med vändbara paljetter som ändrar färg från rosa till siverglittrig när du sveper över den. Ryggsäcken har vadderade axelband och rygg, den har remmar som går att justera längden på. Den väger bara 660 g. Väskan har bärhandtag och reflexer både på sidorna och axelremmarna. Smuts- och vattenavvisande undersida. TopModel-logga på framsidan. Flera fack för alla dina prylar. Ett stort fack som är avdelat, ett rymligt fack på framsidan och ett mindre framfack. Två öppna sidofack som passar bra till till exempel en vattenflaska. Den här väskan rymmer både gympakläder, läxor, böcker och allt annat du kan behöva. Mått: ca 44x34x23 cm. Volym: 20 liter. Material: 100% polyester. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Skolryggsäck Paljettstjärna Rosa »

  999 SEK

  CDON

 • Topmodel Axelväska Friends Rainbow

  Trendig, tuff och rejäl axelremsväska från TOP Model. Perfekt som skolväska eller handbagage på resan. Glittrig framsida i regnbågsfärger med en TopModel-tjej (Christy) och Top Model-logga. Lila metallic på övriga sidor. Axelremmens längd går att reglera. Väskan öppnas och stängs med dragkedja. Inuti väskan finns ett mindre innerfack med dragkedja, perfekt till småsaker som t ex plånbok och nycklar, samt en ficka för mobilen. Mått ca 33x24x10 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Axelväska Friends Rainbow »

  399 SEK

  CDON

 • Topmodel Skolryggsäck Friends Rosa

  Trendig, tuff och rejäl skolryggsäck från TOP Model. Glittrig framsida med två TOPModel-tjejer. TopModel-logga på framsidan och på tyghängen på dragkedjorna. Ryggsäcken har vadderade axelband, den är ventilerad i ryggen och har remmar som går att justera på flera sätt. Den väger bara 950 g. Väskan har ett vadderat, bekvämt bärhandtag, reflexer på fram- och baksida samt smuts- och vattenavvisande undersida. Många fack för alla dina prylar. Två stora fack, ena är avdelat och i det andra finns ett mindre fack med dragkedja samt plats för mobiltelefon och pennor. På framsidan finns ytterligare ett fack. Två sidofack, ett öppet och ett med kardborreknäppning. På baksidan av väskan finns ett hemligt fack med dragkedja, perfekt för dina mest värdefulla saker. Mått: ca 42x31x21 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Skolryggsäck Friends Rosa »

  1299 SEK

  CDON

 • Topmodel Magic Tuschpennor 10-Pack

  TOP Model pennor med dubbla spetsar. 10 st dubbelsidiga färgpennor i olika färger. En av färgpennorna är magisk och när du använder den och målar på de andra färgerna trollas det fram nya färger! Perfekt när du t ex vill måla randiga eller prickiga klädesplagg eller skriva text där du redan målat med en färg. Två olika storlekar på pennspetsarna. Filt-tuschpennor. Pennorna är ca 17 cm långa. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Magic Tuschpennor 10-Pack »

  109 SEK

  CDON

 • Topmodel Axelväska Liten Friends Rainbow

  Trendig, tuff och smidig handväska från TOP Model. Glittrig framsida i regnbågsfärger med en TopModel-tjej (Christy) och Top Model-logga. Lila metallic på övriga sidor. Axelremmens längd går att reglera. Väskan öppnas och stängs med magnetspänne. Inuti väskan finns ett mindre innerfack med dragkedja, perfekt till småsaker som t ex plånbok och nycklar. Mått ca 18,5x19x6,5 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Axelväska Liten Friends Rainbow »

  269 SEK

  CDON

 • Topmodel Färgpennor 24-Pack

  Detta set innehåller träfärgpennor i 24 olika basfärger. Pennorna har glittrigt TOPModel-motiv. Perfekt till dina TOP Model-designer eller andra teckningar. Levereras i en återförslutningsbar plastförpackning. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Färgpennor 24-Pack »

  139 SEK

  CDON

 • Topmodel Smyckeskrin Med Ljus

  Smyckesskrin från TOP Model. När du öppnar smyckeskrinet börjar LED-lampor blinka i olika färger runt spegeln i locket. Lamporna blinkar en stund innan de slocknar. Ett stort fack och en uttagbar låda med tre små fack. Det här skrinet rymmer massor av smycken och andra småsaker. Stängs med ett knäppe i metall. Mått ca 18x13x14,2 cm. Batterier ingår. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Topmodel Smyckeskrin Med Ljus »

  349 SEK

  CDON

Kolla också