Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Toro Krone Tip Cup For Men Masturbator

  - 10 vibrationsfunktioner - Stimulerar toppen av penis - Stimulerande struktur på insidan - Resevänlig, diskret storlek - Används tillsammans med vattenbaserat glidmedel *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Toro Krone Tip Cup For Men Masturbator »

  359 SEK

  CDON

 • Jurassic World Animation Toro Dinosaurie

  Jurassic World Animation Dinosauriefigur Carnotaurus Toro är en leksaksdinosaurie med ljudfunktion och flera rörelsefunktioner. När barnen rör svansen upp och ned, eller vrider på svansen rör sig leksaksdinosauriens huvud och...
  Jurassic World Animation Toro Dinosaurie »

  499 SEK

  Leksakscity

 • 2500 SEK

  Kids-world.com/sv

 • Jurassic World GNL07 Control ’ Conquer Carnotaurus Toro, Stor Dinosaurie, för barn från 4 år och uppåt

  Control ’N Conquer Carnotaurus Toro-dinosauriefiguren är inspirerad av Jurassic Worlds tecknade serie Camp Cretaceous! Den här större figuren har en ”Primal Attack”-funktion som ger total kontroll genom att luta svansen uppåt för att få den att röra på huvudet, midjan och vrida sig i sidled.  Lyft svansen uppåt för att få Carnotaurus att VRÅLA eller tryck på knappen på svansens baksida för att få den att VRÅLA! Använd knappen på svansen för att få käken att öppna och stänga sig, så den kan lyfta upp figurer och tillbehör! Control ’N Conquer Carnotaurus Toro har också filminspirerad skulptering, rörliga leder, autentisk färg och realistisk textur. Karta och broschyr med återanvändningsbara dinosaurieklistermärken medföljer.
  Jurassic World GNL07 Control ’ Conquer Carnotaurus Toro, Stor Dinosaurie, för barn från 4 år och uppåt »

 • Toro Guner Adapt Soft With Bullet Stroker

  - 10 vibrationsfunktioner - Med avtagbar bulletvibrator - 2 ingångar - 1 produkt - Unik stimulerande textur - Kompakt & naturtrogen design *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Toro Guner Adapt Soft With Bullet Stroker »

  379 SEK

  CDON

 • Toro Tiper Tip Cup Masturbator For Men Silicone Usb

  Toro, avancerad teknik onani för män. Tiper är en onani utformad för en mycket mer koncentrerad stimulering. Denna onani är liten i storlek, perfekt för att stimulera ollonet och den övre delen av penis. Med en mycket speciell form har Tiper ett mycket flexibelt och bekvämt rundat huvud och med en texturerad insida, både på sidorna och på spetsen. Tack vare den kraftfulla motorn kan du njuta av 10 vibrationsfunktioner. Den är fullt uppladdningsbar med USB och vattentät, perfekt för dig att njuta av hur, när och var du vill. Kom ihåg att rengöra din onani med en leksaksrengöring (F-843) och varmt vatten och torka den väl. Använd ditt favorit vattenbaserade glidmedel (N-506) för en extra våt upplevelse.
  Toro Tiper Tip Cup Masturbator For Men Silicone Usb »

  369 SEK

  CDON

 • Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro 94 cm

  Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro, kolla in den här skräckinjagande och gigantiska leksaksdinosaurien. Med den här tar barnen leken till en helt ny nivå av spänning och fantasi, dinosaurien föreställer en Carnotaurus och de mäter hela...
  Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro 94 cm »

  999 SEK

  Leksakscity

 • 479 SEK

  CDON

 • Monster Jam El Toro Loco

  En autentisk licenserad Monster Jam bil från Spinmaster.Monster trucks är redo att krossa sina motståndare i tävlingen Monster Jam. Bilarna har mega-stora hjul och en attityd som bryter sig lätt igenom hinder. Gjord i metall,är ca 8 cm.Varning!! Ej lämplig för barn under tre år.
  Monster Jam El Toro Loco »

  199 SEK

  CDON

 • Jurassic World Animation Toro Dinosaurie

  Jurassic World Animation Dinosauriefigur Carnotaurus Toro är en leksaksdinosaurie som har flera rörelsefunktioner och även ljudfunktion. Rek. ålder från: 3 år. Funktionen kallas Primal Attack och är en attackaktivering som innebär att dinosaurien kan röra sig på olika sätt och ge ifrån sig ljud, dinosaurievrål. Barnen kan leka att dinosaurien ska ut på jakt, den ser riktigt hungrig ut :). Dinosauriens ljudeffekter aktiveras bland annat då barnen trycker ned knappen på svansen och olika dinosaurieläten kommer från den. När man rör svansen upp och ned och samtidigt håller i dinosauriekroppen, rör sig halsen/huvudet upp och ned. När svansen trycks fullt nedåt då lyfts huvudet max upp och det låter ett dinosaurievrål. Roterar man svansen, rör sig halsen/huvudet i sidled. När knappen på svansen trycks in stängs käken och ett dinosaurievrål hörs. Släpper man knappen öppnas käken igen. Dinosauriefiguren är inspirerad av den animerade serien Jurassic World Camp Cretaceous. Dinosaurien är brun med med mörkare nyans av brunt på ryggen och den har ett rött märke på nosen som ska illustrera ett ärr/skada. Dinosaurien Toro har ett detaljerat utseende, med rörlig svans, ben, hals och armar vilket gör leken ännu mer leveande. I verkligheten - Carnotaurus har hittats i Sydamerika och den levde för ca 70 miljoner år sedan. - Den kunde bli ända upp till 9 meter lång och väga 3 ton. - Det var fasanfull dinosaurie som jagade och åt alla sorters djur. - Den köttätande dinosaurien hade långa bakben, små framben och en stor svans för att balansera upp kroppen. - Forskare tror den kunde springa ganska fort och var ett riktigt optimerat rovdjur. Batterier ingår - 3 x LR44. - Demobatterier ingår, endast för att visa funktionen måttligt. - För att leksaken ska fungera som den ska, behöver man byta till helt nya batterier som har full kraft. Funktioner - Trycks knappen ned på svansen, stänger den käken. Släpper man knappen så öppnas käken igen.  - Olika typer av dinosaurievrål-ljud hörs då man tryckt på knappen. Dinosaurieläten, ljud som låter att den går och tuggar en bit mat mm.  - Fötterna kan också vridas till viss del. - Rörlig kropp, då man trycker ned eller upp svansen. - Rörliga leder, armar, ben, svans, huvud och hals. Storlek - Längd: 39 cm - Bredd: 8,5 cm - Höjd med kroppen och huvudet rakt fram: 17 cm - Höjd med svansen nedåt och huvudet uppåt: 25 cm.
  Jurassic World Animation Toro Dinosaurie »

  549 SEK

  CDON

 • Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro 94 Cm

  Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro, kolla in den här skräckinjagande och gigantiska leksaksdinosaurien. Med den här tar barnen leken till en helt ny nivå av spänning och fantasi, dinosaurien föreställer en Carnotaurus och de mäter hela 94 cm mellan svanstipp och mun. Carnotaurus var en köttätande dinosaurie som levde för ca 70 miljoner år sedan, namnet betyder ungefär "köttätande tjur" vilket den fått på grund av de tjurliknande horn den på huvudet. Denna gigantiska dinosaurie kan äta upp små dinosauriefigurer, stoppa dem i Carnotaurusens mun så hamnar de sedan i magen som kan öppnas med en lucka så att man kan få ut smådinosaurierna igen. Dinosaurien har även rörliga leder i benen och käken för ännu verkligare lek. En riktigt rolig dinosaurie för spännande och fantasifulla lekar i dinosauriernas värld. Rek. ålder från: 3 år. Storlek - Längd: 94 cm. - Bredd: 30 cm. - Höjd: 40 cm.
  Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro 94 Cm »

  1099 SEK

  CDON

 • Jurassic World Camp Cretaceous Carnotaurus Toro

  Jurassic World Dinosaurie, actionfigur. Denna dinosaurie blir lätt en favorit för dinosaurieälskaren. Roliga funktioner med rörliga delar. Tryck på en knapp för att öppna och stänga munnen samtidigt som dinosaurien morrar och ryter! Vrid och vicka på svansen för att få huvudet och kroppen att röra sig åt olika håll. Mått: ca 38 cm lång. Dinosauriestickers medföljer. Batterier: 3 st AG13 (LR44), demobatterier medföljer. Rek 4+ Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Jurassic World Camp Cretaceous Carnotaurus Toro »

  499 SEK

  CDON

 • Monster Jam Click & Flap El Toro Loco 1:43

  Dags att tävla med de verklighetstrogna Monster Jam-bilarna! Click & Flip  bilen har förstås monster-stora däck och massor av coola detaljer.  Tryck baktill på bilen så åker den iväg och gör en volt. Monster Jam bilen är i skala 1:4 3.   Innehåll: 1 monstertruck Längd bil ca  11 cm .    Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Monster Jam Click & Flap El Toro Loco 1:43 »

  159 SEK

  CDON

 • Monster Jam Spin Rippers El Toro Loco

  Dags att tävla med de verklighetstrogna Monster Jam-bilarna! Spin Rippers  bilen har förstås monster-stora däck och massor av coola detaljer.  Stoppa in dragsnöret längst bak på bilen och ut det igen. Sätt ner bilen och se hur den far iväg och gör coola stunttrick! Beroende på hur du sätter ner bilen kommer den att göra olika stunts!  Monster Jam bilen är i skala 1:4 3.   Innehåll: 1 monstertruck och 1 dragsnöre. Längd bil ca  11 cm .    Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Monster Jam Spin Rippers El Toro Loco »

  149 SEK

  CDON

 • Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro

  Jurassic World Camp Cretaceous Dinosaurie Carnotaurus Toro. En superstor dinosaurie som kan äta upp mindre dinosaurier (eller andra leksaker)! Carnotaurus sväljer och de mindre dinosaurierna kan sedan plockas ut ur magen. Dinosauriens mun går att öppna och stänga och den har flera rörliga leder. Denna dinosaurie blir lätt en favorit för dinosaurieälskaren. Mått: Carnotaurus Toro är hela 99 cm lång! Svalget är ca 6,5x5 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Jurassic World Super Colossal Carnotaurus Toro »

  1099 SEK

  CDON

 • Monster Jam 1:24 Collector Truck El Toro Loco

  Dags att tävla med de verklighetstrogna Monster Jam-bilarna från Spin Master! Monster Jam bilen är i skala 1/24, har metallgjutna karosser, stora däck med stötdämpning och massor av coola detaljer. Innehåll: 1 monstertruck Mått ca 19x13x13 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Monster Jam 1:24 Collector Truck El Toro Loco »

  229 SEK

  CDON

 • Monster Jam , 5 Stk. Mini-Biler, 1:87

  Nu findes de superseje Monster Jam-biler også som små, fikse mini-udgaver, der er perfekte at samle på! Start din samling med denne pakke med fem flotte minibiler: Grave Digger, El Toro Loco, Dragon, Megalodon – og en hemmelig! Ingen ved, hvilken den femte bil er, før du har lukket pakken op.
  Monster Jam , 5 Stk. Mini-Biler, 1:87 »

  164 SEK

  MidHobby SE

Kolla också