Sök tristar bland Leksaker

Avancerad sökning   
 • Our Generation Huvudbonad Trista Tjejer 23 Cm Blond 8-delad

  Vår Generation -frisör Trista Twist a curl, lägg till stil i ditt hår och glittra med glitter! Trista levereras med ett urval av superkul tillbehör inklusive ett hårband, klipp, glittertatueringar och naturligtvis en hårborste.
  Our Generation Huvudbonad Trista Tjejer 23 Cm Blond 8-delad »

  1299 SEK

  FYNDIQ

 • Tobar Radiostyrd Brandbil Leksak

  Glöm inte att släcka ljusen, annars måste den här brandbilen köra i illfart över vardagsrumsgolvet för att sätta stopp för eventuella faror. En rolig och kvick leksak som garanterat kommer döda flertal trista timmar i hemmet! Radiostyrd Brandbil Leksak innehåller en röd brandbil på 7,5 cm som styrs med lätthanterlig och medföljande kontroll. Brandbilen har sirener som båda låter och blinkar. Drivs av 2 stycken AA-batterier (medföljer ej).
  Tobar Radiostyrd Brandbil Leksak »

  159 SEK

  CDON

 • Omander & Ab Unicorn Fizzing Poop Dig Kit Med Ädelstenar

  Du kanske tror att arkeologer bara gräver fram trista sten- och benbitar. Det är helt fel! Vissa arkeologer hittar fina ädelstenar i bajshögar från enhörningar. Vill du bli just en sådan arkeolog har du hittat helt rätt pysselpaket för dig. Du kan också ge bort den i födelsedagspresent till en kompis. Unicorn Fizzing Poop Dig Kit med Ädelstenar är ett pysselpaket med en färgglad bajshög med två plastädelstenar inuti, samt verktyg för att kunna hamra och borsta fram stenarna. I paketet finns även olika snören så att du kan göra ett fint halsband av ädelstenarna. Rekommenderad ålder: 6+.
  Omander & Ab Unicorn Fizzing Poop Dig Kit Med Ädelstenar »

  119 SEK

  CDON

Kolla också