Trunki - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
  • Trunki ToddlePak Fritidsfri barntyglar och barns säkerhetssele, rosa betsy, 35 cm

    FUSSFRITT - Babytyglar som passar framifrån och fästs säkert på baksidan vilket gör det mycket enkelt att ta på och av dina småbarn. Skapa en säkrare och ergonomisk passform jämfört med en ryggsäck med tyglar Lätt att justera – remmarna justeras samtidigt för en snabb och bekväm passform. Vad som någonsin vädret får den perfekta passformen för baby eller småbarns tömmar på några sekunder och justera snabbt passform för lätta toppar till tjocka rockar Älskar att bära – Sött utbud av ljusa och färgglada tyglar för småbarn, pojkar och flickor som de vill sätta och hjälper dem att bli säkra och synda. Designad för att vara mer bekväm när du använder kopplet än ryggsäck tyglar för småbarn GROGER MED BARN - Designad för att passa som en barnsele för att gå till en barnsäkerhetssele som förhindrar glada barn från att gå vilse. Remmarna justeras från träning av spädbarn till en ledande tyll för barn HÖG KVALITET - Vadderad konstruktion med 3D-nät för komfort och andningsförmåga, säkert bälte stil band som används för rem. Regerar lämplig för baby 6 månader till barn upp till 4 år.
    Trunki ToddlePak Fritidsfri barntyglar och barns säkerhetssele, rosa betsy, 35 cm »

  • Trunki ToddlePak krångelfri barntyglar och barnsäkerhetssele anpassar sig från en baby som går till koppel, blå bert , 6 månader – 4 år

    Säkringsfri - Säkerhetssele passar framifrån och fästs säkert på baksidan vilket gör det mycket snabbt att sätta på och av dina barn. Skapa en säkrare och ergonomisk passform jämfört med en ryggsäck med tyglar. Lätt att justera – remmarna justeras samtidigt för en snabb och bekväm passform. Vad som någonsin vädret får den perfekta passformen på några sekunder för barn som bär lätta toppar till tjocka rockar Älskar att bära – Sött utbud av ljusa och färgglada djurselar som små pojkar och flickor vill ta på och hjälper dem att bli säkra och ses. Designad för att vara mer bekväm när du använder kopplet än ryggsäck tyglar för småbarn GROGER MED BARN - Designad för att passa från en barnsele för att gå till glada barn som älskar att utforska och förhindrar att de kommer vilse. Remmarna justeras från träning av spädbarn till ledande tyglar för barn HÖG KVALITET - Vadderad konstruktion med 3D-nät för komfort och andningsförmåga, säkert bälte stil band som används för rem. Regerar lämplig för baby 6 månader till barn upp till 4 år.
    Trunki ToddlePak krångelfri barntyglar och barnsäkerhetssele anpassar sig från en baby som går till koppel, blå bert , 6 månader – 4 år »

Kolla också