Ty - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Ty, Pailletrygsæk, Katt, Kiki

  Med en Beanie Boo-rygsæk fra Ty er du sikker på at skille dig ud i mængden! De unikke rygsække med vendbare pailletter och sjove dyredesigns, der matcher Beanie Boo-plysdyrene, er virkelig i en klasse for sig. Rygsækken er perfekt till alle de ting, du gerne vil have med på tur – put de store ting i det store rum och småtingene i den mindre frontlomme. De justerbare skulderstropper gør, at tasken kan justeres till børn i flere størrelser.
  Ty, Pailletrygsæk, Katt, Kiki »

  246 SEK

  MidHobby SE

 • TY Beanie Boos Darla rózowy smok 20 cm

  Över 40 olika mönster Beanie Boo's Samlarkollektion.
  TY Beanie Boos Darla rózowy smok 20 cm »

 • Ty Squish Boos 25cm Giselle Leopard Multifärg

  TY Squish-a-boos är superhärliga kuddar/mjukdjur. De är stoppade med ett klämvänligt, mjukt material som gör att de både är mysiga att krama på och bekväma som kuddar. Dessa söta kuddar passar lika bra som kramdjur eller inredningsdetalj. Ta med dig Squish a Boos på resan, de ger ett bra stöd och är lätta att forma vilket gör det lättare att vila till exempel i bilen eller på flygplanet. TY Squish a Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Födelsedag: 12 maj. Mått: ca 25x20x10 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Squish Boos 25cm Giselle Leopard Multifärg »

  139 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos M Austin Uggla Vit

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Austin är en mjuk, vit uggla med glittriga detaljer. Födelsedag: 2 juni. Storlek M, höjd ca 21-24 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos M Austin Uggla Vit »

  149 SEK

  CDON

 • TY 36442 Beanie Boos 24 cm uppstoppade djur, flerfärgad

  Beanie Boo's Samlarkollektion Över 40 olika mönster Glitterögon Originalet.
  TY 36442 Beanie Boos 24 cm uppstoppade djur, flerfärgad »

 • Ty Flippables CHECKS sequin pink/blk owl 23 cm

  Ty plush is #1 selling Plush for over 30 years High quality Collector's collection.
  Ty Flippables CHECKS sequin pink/blk owl 23 cm »

 • TY Olaf W/Sound Frozen 2 plysch vit stor

  TY-plysch-kvalitet Paljettklaquetter för barn med plyschhuvud Med ljud stort.
  TY Olaf W/Sound Frozen 2 plysch vit stor »

 • TY Beanie Boo's XL Katt Kiki 42 CM

  Ty Beanie Boos XL Kiki är en 42 cm lång grå katt Skimrande glitterögon och superglittrande texturer Tillverkad av supermjukt TY -siden Kikis födelsedag är den 16 augusti Denna produkt innehåller: 1 x TY Beanie Boo's XL - Katt Kiki - 42 CM.
  TY Beanie Boo's XL Katt Kiki 42 CM »

 • TY Squish Boo Katt Kiki 31 CM

  Ty Squish a Boo Kiki är en mjuk, kattformad kudde Fin mjuk kudde till din säng TY Squish a Boo är en 31 cm hög kudde Kikis födelsedag är den 16 augusti Denna produkt innehåller: 1 x TY Squish a Boo - Katt Kiki - 31 CM.
  TY Squish Boo Katt Kiki 31 CM »

 • TY Gear plecak pies Duke

  Den mest populära Beanie Boo's för när du är på språng! med 2 justerbara axelremmar i storlek och dragkedja på baksidan Finns som plånbok, axelväska och ryggsäck i olika mönster Rekommenderad ålder: från 3 år.
  TY Gear plecak pies Duke »

 • Ty Beanie Boos REAGAN cat with pink curly hair 23 cm

  Ty plush is #1 selling Plush for over 30 years High quality Collector's collection.
  Ty Beanie Boos REAGAN cat with pink curly hair 23 cm »

 • TY Gear portfelik pudel Rainbow

  Den mest populära Beanie Boo's för när du är på språng! Finns som plånbok, axelväska och ryggsäck i olika mönster inkl.
  TY Gear portfelik pudel Rainbow »

 • TY Beanie Buddy Struts Avery 24 CM

  Ty Beanie Buddy Avery är en 24 cm lång, pastellfärgad bukett. Beanie Buddies ser väldigt söta ut med sina stora, glittrande pärlögon Den här mösskompisen kan bli din bästa vän som du tar med dig överallt! Averys födelsedag är den 21 maj.
  TY Beanie Buddy Struts Avery 24 CM »

 • TY Mel plyschdjur flera färger en storlek

  Ändra färgen på din plysch med sina reversibla paljetter så fort du vill Oemotståndliga djur Förtjusande.
  TY Mel plyschdjur flera färger en storlek »

 • TY 7140469 – Svampbob – Gary Die Snöke, 12 cm, Beanie Babies

  Kulmärke Svampbob Beanie Babies Enastående kvalitet Utmärkta mönster och material Samlarkollektion.
  TY 7140469 – Svampbob – Gary Die Snöke, 12 cm, Beanie Babies »

 • TY 36796 Sterling leopard plyschdjur, flerfärgad

  Oemotståndlig med paljetter och stora lysande ögon Färgförändring med vändbara paljetter Hög kvalitet.
  TY 36796 Sterling leopard plyschdjur, flerfärgad »

 • TY Frozen Ren Sven 24 CM

  Sven är den glada renen från Frozen -filmerna. Om du trycker på hans mage skrattar han! Sven är 24 cm lång. Nödvändiga batterier ingår.
  TY Frozen Ren Sven 24 CM »

 • Ty Flippables DANGLER sequin sloth 15 cm

  Ty plush is #1 selling Plush for over 30 years High quality Collector's collection.
  Ty Flippables DANGLER sequin sloth 15 cm »

 • Ty Beanie Boos Prince Husky Blå Reg Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sitt gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Prince är en mjuk husky med blått glitter i ögonen och öronen. Födelsedag: 18 juni Höjd ca 14-16 cm (reg). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Prince Husky Blå Reg Multifärg »

  119 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Fashion Moonlight Handväska Med Vändbara Paljetter

  TY mjukdjurs-handväska. Två flätade bärremmar medföljer så du kan bära den precis som du vill. Svep med fingret över paljetterna och se hur de ändrar färg från en färg till en annan. Öppnas och stängs med dragkedja (med ty-hjärta som berlock). Ena remmen är kort och passar bra om du vill bära väskan i handen. Den långa remmen går att reglera längden på och den passar bra när du vill bära väskan på axeln, över kroppen eller som magväska. Remmarna har clip-spännen och byts enkelt ut. Moonlight är en uggla med lila glitter i ögonen och på näbben. Paljetterna ändrar färg mellan lila och turkos. Den har mjuk vit päls i ansiktet. Mått ca: 18x15x7 (bxhxd) cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Fashion Moonlight Handväska Med Vändbara Paljetter »

  359 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Slush Hund Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Slush är en Husky med blått glitter i ögonen. Födelsedag: 30 april. Storlek M, höjd ca 21-22 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Slush Hund Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Giselle Regnbågsfärgad Leopard Med Horn Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Giselle är en mjuk, regnbågsfärgad, leopard med horn. Födelsedag: 12 maj. Storlek M, höjd ca 21-24 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Giselle Regnbågsfärgad Leopard Med Horn Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Harmonie Spräcklig Enhörning Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. Harmonie är en spräcklig enhörning med glittrande hovar, horn och öron. Ögonen har glitter i flera färger. Födelsedag: 7 september. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Höjd ca 40 cm (storlek Large). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Harmonie Spräcklig Enhörning Multifärg »

  459 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Kenya Struts Lila Reg Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sitt gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Kenya är en struts med lila glitter i ögonen, på näbben och fötterna. Kenya födelsedag: 19 maj Höjd ca 14-15 cm (reg). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Kenya Struts Lila Reg Multifärg »

  119 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Squish Boos 35cm Helena Husky Multifärg

  TY Squish-a-boos är superhärliga kuddar/mjukdjur. De är stoppade med ett klämvänligt, mjukt material som gör att de både är mysiga att krama på och bekväma som kuddar. Dessa söta kuddar passar lika bra som kramdjur eller inredningsdetalj. Ta med dig Squish a Boos på resan, de ger ett bra stöd och är lätta att forma vilket gör det lättare att vila till exempel i bilen eller på flygplanet. TY Squish a Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Helena är en Husky, hund, med horn. Födelsedag: 29 maj. Mått: ca 35x30x16 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Squish Boos 35cm Helena Husky Multifärg »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Puffies Owen Uggla Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Puffies är mjuka gosedjur som ser ut som små bollar (plush puff balls!). Om du kastar iväg mjukdjuret landar det nästan alltid på sina fötter. Underdelen är fylld med bönor. Varje figur har ett namn och födelsedatum som står på lappen. Samla dina favoriter och få den sötaste samlingen av mjukdjur. Owen är en regnbågsfärgad uggla med glittriga detaljer. Tabitha födelsedag: 12 september. Mått: ca 7 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Puffies Owen Uggla Multifärg »

  109 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Austin Uggla Vit Reg Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sitt gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Austin är en vit uggla med guldglittriga ögon och svartglittrig näbb, öron, fötter och vingar. Födelsedag: 2 juni Höjd ca 14-16 cm (reg). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Austin Uggla Vit Reg Multifärg »

  119 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Grindal Drake Med Horn Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Grindal är en drake med horn, guldglittrigt horn och rött glitter på vingar och ryggtaggar. Födelsedag: 30 januari. Storlek M, höjd ca 21-24 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Grindal Drake Med Horn Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Heather Katt Med Horn Xl Multifärg

  Jättestort gosedjur från populära TY. Mysigt att kramas med tack vare den underbart mjuka ytan. Även fint som inredningsdetalj. Heather är en katt med pastellspräcklig päls, silverglittrigt horn och stora glittriga ögon i två färger. Hon tar gärna emot pussar på sin rosaglittriga nos. Födelsedag: 26 april. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Mått: ca 65 cm hög (storlek XL) Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Heather Katt Med Horn Xl Multifärg »

  1599 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Reagan Katt Med Rosa Krullig Päls Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Reagan är en katt med rosa, krullig päls och rosaglittriga detaljer. Födelsedag: 2 april. Storlek M, höjd ca 21-24 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Reagan Katt Med Rosa Krullig Päls Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Sock-boos Bamboo Multifärg

  Fantastiskt söta strumpor med snyggt mönster som har ett litet mjukdjur på skaftet. De är både söta och bekväma. TY Beanie Boos mjukdjur är en favorit för många, både barn och vuxna. Dessa strumpor är bekväma och lätta att tycka om tack vare den fina mjukdjursapplikationen som har stora ögon med glitter. Bamboo är en panda med blåglittriga ögon och öron. Födelsedag: 7 juni Material: 95% polyester, 5% elastan. One size ca 6-12 år. Mått ca 18 cm från häl till tå (ej utstretchad). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Sock-boos Bamboo Multifärg »

  109 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Heather Katt Med Horn Reg Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. Heather är en katt med pastellspräcklig päls och silverglittrigt horn. Den har guldigt glitter i ena ögat och blått i andra. Födelsedag: 26 april. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Längd ca 16 cm (storlek reg, normal). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Heather Katt Med Horn Reg Multifärg »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Socka-boos Kiki Multifärg

  Fantastiskt söta strumpor med snyggt mönster som har ett litet mjukdjur på skaftet. De är både söta och bekväma. TY Beanie Boos mjukdjur är en favorit för många, både barn och vuxna. Dessa strumpor är bekväma och lätta att tycka om tack vare den fina mjukdjursapplikationen som har stora ögon med glitter. Kiki är en grå katt med rosa rosett på huvudet och rosaglittriga ögon. Födelsedag: 16 augusti. Material: 95% polyester, 5% elastan. One size ca 6-12 år. Mått ca 18 cm från häl till tå (ej utstretchad). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Socka-boos Kiki Multifärg »

  109 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Squish Boos 25cm Helena Husky Multifärg

  TY Squish-a-boos är superhärliga kuddar/mjukdjur. De är stoppade med ett klämvänligt, mjukt material som gör att de både är mysiga att krama på och bekväma som kuddar. Dessa söta kuddar passar lika bra som kramdjur eller inredningsdetalj. Ta med dig Squish a Boos på resan, de ger ett bra stöd och är lätta att forma vilket gör det lättare att vila till exempel i bilen eller på flygplanet. TY Squish a Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Födelsedag: 29 maj. Mått: ca 25x20x10 cm. Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Squish Boos 25cm Helena Husky Multifärg »

  139 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Reg Spirit Schäfer Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sitt gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Spirit är en mjuk schäfer, hund, med guldglitter i ögonen. Födelsedag: 15 maj. Höjd ca 14-16 cm (reg). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Reg Spirit Schäfer Multifärg »

  119 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Med Livvie Leopard Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sitt gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Livvie är en söt leopard med rosa detaljer. Födelsedag: 8 augusti. Storlek M, höjd ca 21-22 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Med Livvie Leopard Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Flippables Dangler Sengångare Reg Multifärg

  TY Flippables Dangler Sequin sengångare. TY mjukdjur med vändbara paljetter. Svep med fingret över paljetterna och se hur de ändrar färg från en färg till en annan. Dangler är en sengångare med guldigt glitter i ögonen. Paljetterna ändrar färg mellan bronsbrunt och guld. Den har mjuk vit päls i ansiktet och glittriga tassar. Födelsedag: 22 februari. TY Gosedjur blir med sitt gulliga utseende och sina stora ögon med glitter lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Mått ca 17 cm hög (storlek reg, normal). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Flippables Dangler Sengångare Reg Multifärg »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Beaks Tukan Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. TY Beanie Boos Gosedjur blir med sin mjuka yta och gulliga utseende lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Beaks är en mjuk tukanfågel med härliga färger. Födelsedag: 16 november. Storlek M, höjd ca 21-22 cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Beaks Tukan Multifärg »

  209 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Flippables Checks Rosa/svart Uggla Multifärg

  TY Flippables Checks Sequin Uggla M. TY mjukdjur med vändbara paljetter. Svep med fingret över paljetterna och se hur de ändrar färg från en färg till en annan. Checks är en uggla med lila glitter i ögonen, på näbben och på fötterna. Paljetterna ändrar färg mellan rosa-svart rutig och guld-svart rutig. Den har mjuk vit päls i ansiktet. Födelsedag: 19 november. TY Gosedjur blir med sitt gulliga utseende och sina stora ögon med glitter lätt en favorit för både barn och vuxna. Varje gosedjur har ett namn och ett födelsedatum som står på lappen. Samla dina TY-favoriter och få en alldeles underbar samling av mjukdjur. Mått ca 24 cm hög (storlek M, medium). Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Flippables Checks Rosa/svart Uggla Multifärg »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Ty Beanie Boos Slush Hund Multifärg

  Fantastiskt sött mjukdjur som har stora ögon med glitter. Vilken blir din favorit? Höjd ca 14-15cm Rekommenderas ej till barn under 3 år.
  Ty Beanie Boos Slush Hund Multifärg »

  129 SEK

  FYNDIQ

Kolla också