United - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • United Entertainment Kulbana bergoch-dalbana Spacerail

  Med Spacerail från United Entertainment kan du bygga en egen kulbana. Stålkulorna rullar i en otrolig hastighet på spåret längs skarpa kurvor och en looping. Sen rullar de in i hissen som förflyttar dem uppåt för en till runda. Kulbanan har två separata spår, stuntsektioner och lyser även i mörkret.
  United Entertainment Kulbana bergoch-dalbana Spacerail »

  405 SEK

  vidaXL.se

 • United Pack 2 mjuk leksak Bert och Ernie Sesame Street

  Ernie och Bert mjuk leksak 25 cm Stor realism, med originallicens I erbjudandet ingår de två tecknen.
  United Pack 2 mjuk leksak Bert och Ernie Sesame Street »

 • United Spargris 11 X 8,5 Cm Keramisk Fuchsia

  United Entertainment spargris Denna söta lilla gris älskar pengar! Spara alla dina besparingar från och med nu i denna söta lilla spargris. Spargrisen har en gummilock i botten för att ta ut de sparade pengarna. Denna spargris gör inte bara sparandet roligt utan är också ett riktigt blickfång. Spargrisen finns i olika färger och är en trevlig presentidé.
  United Spargris 11 X 8,5 Cm Keramisk Fuchsia »

  399 SEK

  FYNDIQ

 • United Minihögtalare Bluetooth 5 X 6 Cm Röd/svart

  United Entertainment mini-högtalare bluetooth Mini Bluetooth-högtalaren är en praktisk liten trådlös högtalare. Njut av musik via Bluetooth eller från vilken enhet som helst med en 3,5 mm utgång och minihögtalaren har till och med en ingång för ett Mini SD -kort. Högtalaren kan ladda upp till 4 timmars musik och laddningen tar 2-5 timmar.
  United Minihögtalare Bluetooth 5 X 6 Cm Röd/svart »

  589 SEK

  CDON

 • United Handbagage Vagn 55 37 X 23 Cm Svart

  United Entertainment Handbagage vagn Denna vagn är perfekt för resor. Dess dimensioner gör den perfekt att bära som handbagage. Utsidan är superstark och har ett lås för säkerheten. Vagnen har ett speciellt fack där du kan förvara din bärbara dator och två separata fack med dragkedja.
  United Handbagage Vagn 55 37 X 23 Cm Svart »

  2139 SEK

  FYNDIQ

 • Newcastle United Fc Rubber Duck One Size Black

  UTTA6100 - Newcastle United FC Rubber Duck One Size Black. Storlekar i denna lista är brittiska storlekar. Design: Tryckt. 100% officiellt licensierad. Längd: 10 cm. Höjd: 9 cm. Bredd: 7 cm.
  Newcastle United Fc Rubber Duck One Size Black »

  147 SEK

  FYNDIQ

 • West Ham United Fc Mini Bear Plush Toy One Size Red

  UTTA3411 - West Ham United FC Mini Bear plyschleksak One Size Red. Storlekar i denna lista är brittiska storlekar. Nalle med West Ham United FC klubbvapen på framsidan. Sömmar. 20 cm (7,9 tum). Swing -tagg. Perfekt för alla West Ham United -supporter. Detta är en officiellt licensierad produkt.
  West Ham United Fc Mini Bear Plush Toy One Size Red »

  165 SEK

  FYNDIQ

 • United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit

  United Entertainment bank Den här söta hunden äter gärna pengar! Lägg dina mynt i brickan och hunden äter upp det direkt! Denna spargris hjälper dig att spara förändringar. Hunden går på två 1,5V AA -batterier. Spargrisen har en av och på -knapp och pengarna kan enkelt tas tillbaka från spargrisen.
  United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit »

  549 SEK

  FYNDIQ

 • West Ham United Fc Officiella Timmy Bear One Size Grey / Claret

  UTTA2106 - West Ham United FC Official Timmy Bear One Size Grey/Claret. Storlekar i denna lista är brittiska storlekar. En plyschbjörn som bär en t-shirt med lagvapnet. Mjukt att röra vid och med sömmar. Ca 14 cm hög. Officiellt licensierad produkt.
  West Ham United Fc Officiella Timmy Bear One Size Grey / Claret »

  202 SEK

  FYNDIQ

 • West Ham United Fc Stressboll One Size Röd

  UTTA4475 - West Ham United FC Stressboll One Size Röd. Storlekar i denna lista är brittiska storlekar. Mini stressboll i PU-skum. Ca 6 cm i diameter. Kommer på ett huvudkort. Officiell licensierad produkt.
  West Ham United Fc Stressboll One Size Röd »

  114 SEK

  FYNDIQ

 • United Spacerail Marmorbana 32 Meter Nivå 5 Svart/vit

  United Entertainment spacerail marmorspår Detta galna marmorjobb är inte för wimps! Kulorna rullar över spåret med blixtsnabbhet längs skarpa böjar, slingor och ett lyft. Totalt är banan 32 meter lång, så tillräckligt med tid för att se vad som händer. Detta marmorspår är för den avancerade byggaren.
  United Spacerail Marmorbana 32 Meter Nivå 5 Svart/vit »

  1309 SEK

  FYNDIQ

 • United Tejphållare Retro Cassette 16,5 Cm Svart

  United Entertainment tejphållare Gå tillbaka i tiden med denna funky svarta retrokassettbandhållare. Inte bara kan du använda tejpen från den retro coola hållaren, men du kan också förvara dina pennor, pennor och memopapper i de två separata facken i arrangören.
  United Tejphållare Retro Cassette 16,5 Cm Svart »

  429 SEK

  FYNDIQ

 • United Byggsats Timmerstuga 31 Cm Träbrun 170 Delar

  United Entertainment byggsats Blockhouse Building med träblock är bra för små barns motorik. Lär barn att leka tillsammans genom att ge dem detta paket med byggstenar som en gåva. Denna uppsättning innehåller vackra träklossar som är väl slipade för säkra, släta kanter. Satsen består av 170 byggstenar i trä som enkelt kan användas för att bygga en timmerstuga.
  United Byggsats Timmerstuga 31 Cm Träbrun 170 Delar »

  1579 SEK

  FYNDIQ

 • United Stiftlampor Led Junior 5 St

  United Entertainment pin lights LED Denna uppsättning med fem LED Pin Lights kan användas var som helst. Eftersom de har en magnet i sig fastnar de i kylskåpet så att du kan sätta anteckningar på dem, eller använda sugkoppen och fästa dem på ett skåp eller annan plan yta och tända lampan.
  United Stiftlampor Led Junior 5 St »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • United Bluetooth Högtalare Moodlight 12,7 Cm Vit

  United Entertainment bluetooth -högtalare Denna Bluetooth -högtalare är också en vacker atmosfärisk RGB LED -lampa. Högtalaren högst upp på LED -lampan är också tryckknappen för att välja tre ljusstyrkenivåer. Eller välj bland färgerna rött, lila, grönt, rosa eller blått. Tryck igen och låt färgerna förändras kontinuerligt eller till och med blinka i takt med musiken. Moodlight -högtalaren är enkel att använda efter anslutning av din smartphone via Bluetooth och har ett 1200mAh 3,7V uppladdningsbart litiumbatteri. Lyssna på din egen musik eller ring handsfree genom högtalaren. Den atmosfäriska RGB LED -belysningen är lätt att bära och kan till och med hängas på det inre fästet längst ner på lampan. Moodlight Bluetooth -högtalare med RGB LED -belysning skapar atmosfäriskt ljus medan du lyssnar på din favoritmusik.
  United Bluetooth Högtalare Moodlight 12,7 Cm Vit »

  829 SEK

  FYNDIQ

 • United Högtalare Skull Bluetooth 13 Cm Stål Silver

  United Entertainment bluetooth -högtalare Skull Spela dina favoritlåtar med denna trådlösa Skull Bluetooth -högtalare. Högtalaren är gjord av plast och metall och har en väldigt cool skalle -design. Du kan ansluta vilken Bluetooth-aktiverad enhet som helst till högtalaren för att förbättra ljudet. Högtalaren är kompakt och bärbar så att du kan ta den med dig vart du än går. När batteriet är svagt kan du ladda det snabbt och enkelt med en USB -kabel.
  United Högtalare Skull Bluetooth 13 Cm Stål Silver »

  673 SEK

  CDON

 • Manchester United Fc Minifotbollsstövlar

  Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Manchester United FC Minifotbollsstövlar. Minifotbollsskor för att hänga i bilen. Ca 3.5cm x 8cm. Officiell licensierad produkt. English: Manchester United FC Mini Football Boots. Mini football boots for hanging in your car. Approx 3.5cm x 8cm.
  Manchester United Fc Minifotbollsstövlar »

  128 SEK

  CDON

 • United Toalettgolfset 6-Delat Grönt

  United Entertainment toalettvåg Blir du så uttråkad under det stora budskapet? Från och med nu handlar du mycket mer sportigt. Städaren på jobbet eller skolan kommer också att bli mycket gladare, eftersom du lär dig att sikta bättre med den här uppsättningen! På så sätt vinkar du mot ett roligt och extra användbart toalettbesök.
  United Toalettgolfset 6-Delat Grönt »

  379 SEK

  CDON

 • United Elbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Vit 2-Delad

  United Entertainment powerbank Magic Mushroom Denna powerbank är tillräckligt kraftfull för att ladda olika enheter. Under huven på svampen finns en USB -anslutning och på sidan finns en mikro -USB -anslutning. Svampen ger mjukt, starkt LED -ljus och är också en powerbank med ett kraftfullt och pålitligt batteri på 8000 mAh, lämpligt för laddning av surfplattor, smartphones eller kameror. Powerbanken har fyra indikator -LED -lampor så att du alltid vet hur mycket ström du har kvar. Dessutom har den ett intelligent system för flera skydd som garanterar säkerhet och tillförlitlighet Specifikationer: Färg: vit Material: plast Mått: 8 x 8 x 13 cm (lxbxh) Vikt: 216 gram Tekniska egenskaper Batteri: litiumpolymer Kapacitet: 8000mAh Ingång: DC5V 1A Utgång: DC5V 2.1A Laddningstid: 2.
  United Elbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Vit 2-Delad »

  609 SEK

  CDON

 • United Stiftlampor Led Junior 5 St

  United Entertainment pin lights LED Denna uppsättning med fem LED Pin Lights kan användas var som helst. Eftersom de har en magnet i sig fastnar de i kylskåpet så att du kan sätta anteckningar på dem, eller använda sugkoppen och fästa dem på ett skåp eller annan plan yta och tända lampan.
  United Stiftlampor Led Junior 5 St »

  306 SEK

  CDON

 • United Bilparaply 400 X 210 Cm Nylon/pvc Mörkblå

  United Entertainment bilparaply Det automatiska bilparaplyet är ett innovativt skydd för bilen. På bara 8 sekunder fälls paraplyet ut och på bara 30 sekunder fästs skärmen på bilen. Med Bilparaplyet skyddar du bilen mot sol och värme, men även mot regn, damm och löv. Bilparaplyet kan enkelt placeras på taket av en bil på den mjuka gummisugkoppen och öppnas med ett enkelt tryck på fjärrkontrollen. Plastramen är förstärkt med glasfiber och har 4 gummistöd. Skärmen kan fästas med ett stöldskyddsband och de 4 justerbara remmarna ser till att skärmen är tät och vindtät. Utrymmet mellan skärmen och bilen förhindrar värmeöverföring, vilket kan resultera i en temperaturskillnad på upp till 30 grader. Det automatiska bilparaplyet har en standbytid på 30 dagar och kan laddas via en billaddare eller en AC-laddare (ingår). Perfekt att ta med sig på semestern och kommer med en förvaringsficka med dragkedja.
  United Bilparaply 400 X 210 Cm Nylon/pvc Mörkblå »

  7999 SEK

  CDON

 • West Ham United Fc Officiell Design Av En Björn

  Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. West Ham United FC Officiell design av en björn. Plyschbjörn med West Ham United FC-märkning. Mjuk att röra vid med sydda detaljer. Ca 20cm hög. Officiell licensierad produkt. English: West Ham United FC Official Crest Design Bear. Plush bear with West Ham United FC branding. Soft to touch with stitched features. Approx 20cm tall. Official licensed product.
  West Ham United Fc Officiell Design Av En Björn »

  156 SEK

  CDON

 • United Powerbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Svart 2-Delat

  United Entertainment powerbank Magic Mushroom Denna powerbank är tillräckligt kraftfull för att ladda olika enheter. Under huven på svampen finns en USB -anslutning och på sidan finns en mikro -USB -anslutning. Svampen ger mjukt, starkt LED -ljus och är också en powerbank med ett kraftfullt och pålitligt batteri på 8000 mAh, lämpligt för laddning av surfplattor, smartphones eller kameror. Powerbanken har fyra indikator -LED -lampor så att du alltid vet hur mycket ström du har kvar. Dessutom har den ett intelligent multipelskyddssystem som garanterar säkerhet och tillförlitlighet Specifikationer: Färg: svart Material: plast Mått: 8 x 8 x 13 cm (lxbxh) Vikt: 216 gram Tekniska egenskaper Batteri: litiumpolymer Kapacitet: 8000mAh Ingång: DC5V 1A Utgång: DC5V 2.1A Laddningstid: 2.
  United Powerbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Svart 2-Delat »

  609 SEK

  CDON

 • United Bluetooth Högtalare Moodlight 12,7 Cm Vit

  United Entertainment bluetooth -högtalare Denna Bluetooth -högtalare är också en vacker atmosfärisk RGB LED -lampa. Högtalaren högst upp på LED -lampan är också tryckknappen för att välja tre ljusstyrkenivåer. Eller välj bland färgerna rött, lila, grönt, rosa eller blått. Tryck igen och låt färgerna förändras kontinuerligt eller till och med blinka i takt med musiken. Moodlight -högtalaren är enkel att använda efter anslutning av din smartphone via Bluetooth och har ett 1200mAh 3,7V uppladdningsbart litiumbatteri. Lyssna på din egen musik eller ring handsfree genom högtalaren. Den atmosfäriska RGB LED -belysningen är lätt att bära och kan till och med hängas på det inre fästet längst ner på lampan. Moodlight Bluetooth -högtalare med RGB LED -belysning skapar atmosfäriskt ljus medan du lyssnar på din favoritmusik.
  United Bluetooth Högtalare Moodlight 12,7 Cm Vit »

  789 SEK

  CDON

 • United Byggsats Timmerstuga 31 Cm Träbrun 170 Delar

  United Entertainment byggsats Blockhouse Building med träblock är bra för små barns motorik. Lär barn att leka tillsammans genom att ge dem detta paket med byggstenar som en gåva. Denna uppsättning innehåller vackra träklossar som är väl slipade för säkra, släta kanter. Satsen består av 170 byggstenar i trä som enkelt kan användas för att bygga en timmerstuga.
  United Byggsats Timmerstuga 31 Cm Träbrun 170 Delar »

  881 SEK

  CDON

 • United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit

  United Entertainment bank Den här söta hunden äter gärna pengar! Lägg dina mynt i brickan och hunden äter upp det direkt! Denna spargris hjälper dig att spara förändringar. Hunden går på två 1,5V AA -batterier. Spargrisen har en av och på -knapp och pengarna kan enkelt tas tillbaka från spargrisen.
  United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit »

  454 SEK

  CDON

 • United Entertainment Panda Bank Sparkonto

  United Entertainment Panda piggybank Panda Bank Sparbank är perfekt för barn att spara pengar. Den söta Panda är gömd i spargrisen och älskar pengar. Lägg ett mynt på tallriken med bambu och Panda tar myntet inuti med ett ben. Den söta lilla Panda med söta ögon lyssnar på dig och tar väl hand om pengarna. Så snart Moneybox Panda Bank är full kan Moneybox enkelt tömmas genom att vrida myntskyddet i botten.
  United Entertainment Panda Bank Sparkonto »

  389 SEK

  CDON

 • United Högtalare Skull Bluetooth 13 Cm Stål Silver

  United Entertainment bluetooth -högtalare Skull Spela dina favoritlåtar med denna trådlösa Skull Bluetooth -högtalare. Högtalaren är gjord av plast och metall och har en väldigt cool skalle -design. Du kan ansluta vilken Bluetooth-aktiverad enhet som helst till högtalaren för att förbättra ljudet. Högtalaren är kompakt och bärbar så att du kan ta den med dig vart du än går. När batteriet är svagt kan du ladda det snabbt och enkelt med en USB -kabel.
  United Högtalare Skull Bluetooth 13 Cm Stål Silver »

  1049 SEK

  CDON

 • United Pianohandskar Junior Nylon Vit/svart

  United Entertainment magiska pianohandskar Med de elektroniska pianohandskarna kan du göra vilken yta som helst till ett piano. Ta på dig handskarna och spela varje låt genom att trycka fingrarna på ytan. Använd en bakgrundsrytm eller olika instrumentala toner. Volymen kan justeras med volymknapparna på kontrollen. Pianohandskarna körs på fyra AAA -batterier. Demoläget spelar sex olika förprogrammerade låtar. Bra leksaker för alla som gillar att göra eller spela sin egen musik.
  United Pianohandskar Junior Nylon Vit/svart »

  621 SEK

  CDON

 • United Entertainment - Marble Roller Coaster Spacerail 60 Meters Stål Svart/vit

  Med Spacerail Level 6 kan du bygga din egen galna berg-och dalbana. Med spektakulär hastighet rasar stålkulorna över spåren längs skarpa kurvor, loopar upp till liften som tar upp kulorna igen för nästa varv. Nivå 6 marmorberg-och dalbana har separata spår, riktningsbestämare, svängarm och stuntsektioner. Stålkulorna följer olika spår och stuntsektioner. Lederna har spännande dubbelslingor, imponerande dopp och hårnålsböjar! Upplev den spännande snurrande gungbrädan, öglorna, vändningarna och stunts, plus den allra senaste svängarmssektionen. Njut av det oändliga skådespelet och se med bestående förvåning stålkulorna som färdas den fantastiska 60 000 mm banan. Färg: svart, vit Banmaterial: plast Material bollar: stål Svårighetsgrad: nivå 6 Ålder: från 12 år Spårlängd: 60 m Vikt: ca.
  United Entertainment - Marble Roller Coaster Spacerail 60 Meters Stål Svart/vit »

  955 SEK

  CDON

 • United Pianohandskar Junior Nylon Vit/svart

  United Entertainment magiska pianohandskar Med de elektroniska pianohandskarna kan du göra vilken yta som helst till ett piano. Ta på handskarna och spela varje låt genom att trycka fingrarna på ytan. Använd en bakgrundsrytm eller olika instrumentala toner. Volymen kan justeras med volymknapparna på kontrollen. Pianohandskarna körs på fyra AAA -batterier. Demoläget spelar sex olika förprogrammerade låtar. Bra leksaker för alla som gillar att göra eller spela sin egen musik.
  United Pianohandskar Junior Nylon Vit/svart »

  919 SEK

  CDON

 • Manchester United Fc Timmy Nallebjörn

  Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Manchester United FC Timmy nallebjörn. Tyg: Soft Touch, sytt. Längd: 15cm. Utförande: Crest, slät. Bredd: 10cm. 100 % officiellt licensierad. Fyllning: Polyester. Förpackning: Swing Tag. English: Manchester United FC Timmy Teddy Bear. Fabric: Soft Touch, Stitched. Length: 15cm. Design: Crest, Plain. Width: 10cm. 100% Officially Licensed. Filling: Polyester. Packaging: Swing Tag.
  Manchester United Fc Timmy Nallebjörn »

  187 SEK

  CDON

 • United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit

  United Entertainment bank Den här söta hunden äter gärna pengar! Lägg dina mynt i brickan och hunden äter upp det direkt! Denna spargris hjälper dig att spara förändringar. Hunden går på två 1,5V AA -batterier. Spargrisen har en av och på -knapp och pengarna kan enkelt tas tillbaka från spargrisen.
  United Spargris Matskål Hund Brunsvart/vit »

  499 SEK

  CDON

 • United Entertainment - Building Kit Log Cabin 31 Cm Brun 170 Delar

  Att bygga med träklossar är bra för små barns motorik. Lär barn att leka tillsammans genom att ge dem detta paket med byggstenar i present. Detta set innehåller vackra träblock som är väl slipade för säkra, släta kanter. Satsen består av 170 byggklossar i trä som kan användas för att enkelt bygga en timmerstuga.
  United Entertainment - Building Kit Log Cabin 31 Cm Brun 170 Delar »

  865 SEK

  CDON

 • United 3dSkrivarpenna 18, Cm Grå/vit 5-Delad

  United Entertainment 3D -skrivarpenna 3D -skrivarpennan är den senaste uppfinningen inom det kreativa området! Pennan liknar en limpistol, men också en 3D -skrivare.
  United 3dSkrivarpenna 18, Cm Grå/vit 5-Delad »

  1309 SEK

  CDON

 • United Spargris 11 X 8,5 Cm Keramisk Röd

  United Entertainment spargris Denna söta lilla gris älskar pengar! Spara alla dina besparingar från och med nu i denna söta lilla spargris. Spargrisen har en gummilock i botten för att ta ut de sparade pengarna. Denna spargris gör inte bara sparandet roligt utan är också ett riktigt blickfång. Spargrisen finns i olika färger och är en trevlig presentidé.
  United Spargris 11 X 8,5 Cm Keramisk Röd »

  339 SEK

  CDON

 • United Elbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Vit 2-Delad

  United Entertainment powerbank Magic Mushroom Denna powerbank är tillräckligt kraftfull för att ladda olika enheter. Under huven på svampen finns en USB -anslutning och på sidan finns en mikro -USB -anslutning. Svampen ger mjukt, starkt LED -ljus och är också en powerbank med ett kraftfullt och pålitligt batteri på 8000 mAh, lämpligt för laddning av surfplattor, smartphones eller kameror. Powerbanken har fyra indikator -LED -lampor så att du alltid vet hur mycket ström du har kvar. Dessutom har den ett intelligent system för flera skydd som garanterar säkerhet och tillförlitlighet Specifikationer: Färg: vit Material: plast Mått: 8 x 8 x 13 cm (lxbxh) Vikt: 216 gram Tekniska egenskaper Batteri: litiumpolymer Kapacitet: 8000mAh Ingång: DC5V 1A Utgång: DC5V 2.1A Laddningstid: 2.
  United Elbänk Magic Mushroom8 X 13 Cm Vit 2-Delad »

  497 SEK

  CDON

 • United Organisator Bilstol Dubbel 90 X 34 Cm Svart

  United Entertainment -arrangör När du packar för en bilsemester kommer du snart att upptäcka att du aldrig har tillräckligt med plats i din bil. Denna bilbarnstolorganisator för baksätet hjälper dig att dra nytta av utrymmet ovanför golvet. På så sätt kan du fortfarande lägga bagage och andra stora föremål på golvet.
  United Organisator Bilstol Dubbel 90 X 34 Cm Svart »

  538 SEK

  CDON

 • United 3dSkrivarpenna 18, Cm Grå/vit 5-Delad

  United Entertainment 3D -skrivarpenna 3D -skrivarpennan är den senaste uppfinningen inom det kreativa området! Pennan liknar en limpistol, men också en 3D -skrivare.
  United 3dSkrivarpenna 18, Cm Grå/vit 5-Delad »

  777 SEK

  CDON

Kolla också