Sök vibe bland Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Bratz Music Festival Vibes Tält

  Det er en 2-dags festival och Bratz har naturligvis medbragt deres glamouriøse tält, så de kan holde pyjamasfest under stjernerne. Sett dit eget personlige præg på teltet ved at farvelægge teltdugen. Fint stoftelt, hvor der kan være op till 3 Bratz dukker. Med de 3 medfølgende stoftusser kan du sætte dit personlige præg på teltet och farvelægge de sort/vite delar af teltdugen. Der medfølger desuden guitar, tillbehör, lejrbål och 2 smoothiebægre. Från 5 år.
  Bratz Music Festival Vibes Tält »

  68 SEK

  MidHobby SE

 • Snail Vibe Duo Pink Vibrator

  - Kraftfull motor - 10 vibrationsfunktioner - Klitoris och G-punktstimulering - Mjukt & flexibel för din insida - Innovativ design *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Snail Vibe Duo Pink Vibrator »

  1199 SEK

  CDON

 • Bratz Music Festival Vibes Docka Hip Hop Sasha

  Sasha ELSKER hip hop och ved præcis, hvordan et godt nummer skal lyde! Der medfølger et festivalarmbåns, mobiltilbehør, kuffert och naturligvis en gul Bratz hårbørste. Från 5 år.
  Bratz Music Festival Vibes Docka Hip Hop Sasha »

  109 SEK

  MidHobby SE

 • Vibes Bh Och Trosa - Extra Spicy

  Bh och trosa Extra Spicy Sexig Bh:n med kupor i mjuk spets och utan bygel. Bh:n och trosa har elastiska remmar för fin passform. Detta är ett iögonfallande snyggt set med fräck text "Extra Spicy" på bh och trosa.
  Vibes Bh Och Trosa - Extra Spicy »

  389 SEK

  CDON

 • Snail Vibe Duo Purple Vibrator

  - Kraftfull motor - 10 vibrationsfunktioner - Klitoris och G-punktstimulering - Mjukt & flexibel för din insida - Innovativ design *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Snail Vibe Duo Purple Vibrator »

  1199 SEK

  CDON

 • Lovetoy Vibe Dreamer Usb Rose Red

  Högsta tillfredsställelse är din med denna dyrbara laddningsbara silikonvibrator från Love Toy. Den har två motorer som sätter absolut kraft på ditt kommando, spänner säkerhetsbältet och njuter av överlägsen njutning. Tyst och med kraftiga vibrationer har den 7 intensitetsnivåer för att hitta din favoritkombination och starta en resa full av nöje.
  Lovetoy Vibe Dreamer Usb Rose Red »

  369 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Nyx Silicone 201 X 3.6 Cm

  Tack vare sin rundade form och dess krökning Nyx kommer att provocera spännande förnimmelser. Det har mjuk och silkeslen silikon och en kraftfull motor som du kan testa sina 8 vibration fungerar med dess lätt och bekvämt gränssnitt. Den ergonomiska formen är speciellt utformade för att stimulera din G-spot. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Nyx Silicone 201 X 3.6 Cm »

  399 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Cyclone Silicone 16 X 7.2 Cm Pink

  Låt dig ryckas med dubbel glädje av denna sammetslena silikon vibrator. Den har två super tysta motorer som gör att du kan njuta av 8 funktioner vibrationer och stimulans i punkten G. Dess yta är strukturerad för en otrolig glädje. Utforska mellan dess 3 konstanta hastigheter och dess 5 unika pulseringsmönster för att skapa en extraordinär kombination. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Cyclone Silicone 16 X 7.2 Cm Pink »

  399 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Typhoon Silicone 178 X 3.9 Cm Black

  Typhoon har två tysta motorer med vilken du kan resa mellan 8 vibrations funktioner för optimal stimulering. Dess medicinska silikon har en mjuk och sammetslen konsistens med en ergonomisk design. Den har 8 vibrations funktioner och en klitoris stimulator för dubbel stimulans. Dess tjocka böjd spets går direkt till din punkt G. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Typhoon Silicone 178 X 3.9 Cm Black »

  499 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Mini Trigger Silicone 18 X 7 Cm

  ättling till Trigger har Mini Trigger en oscillerande rörelse som kommer att lämna dig mållös. Dess funktionalitet, dess utformning, mångsidighet och styrka gör denna vibrator en av de mest innovativa. Den har hög kvalitet silikon och två kraftfulla motorer för vaginal och clitorial stimulans. Njuta med sina nio vibrations- och 4 svängnings funktioner tack vare sina 3 oberoende motorer. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Mini Trigger Silicone 18 X 7 Cm »

  1099 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Butch Cassidy Silicone 178 X 3.6 Cm

  Butch Classidy är utrustad med två kraftfulla och tysta motorer för oslagbara förnimmelser. Den har 10 vibrationslägen och 10 hastigheter som du enkelt kan aktivera tack vare dess enkla gränssnitt. Dess välvda spets uppnår en stimulering av G punkt medan klitoris stimulator smekningar dig utan att stanna. Prova deras två små utbytbara skal för att njuta av en dubbel stimulering, en med kaninöron och den andra med ett nöje horn för klitoris. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Butch Cassidy Silicone 178 X 3.6 Cm »

  599 SEK

  CDON

 • Alive Vibe Cosmic Follies 24.1 Cm

  Utrustad med två rader med magnetpärlor, en slät rotationsaxel och en kraftfull klitorisstimulator kommer denna vibrator att bli en prioritet. Den har 3 kraftfulla motorer som du kan njuta av 7 lägen och 6 vibrationsrytmer. Allt detta är utformat för att stimulera din G-punkt som du aldrig har känt förut.
  Alive Vibe Cosmic Follies 24.1 Cm »

  469 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Trigger Silicone 20.7 X 4 Cm

  En kanin vibrator som innehåller en oscillerande rörelse som kommer att lämna dig mållös. Dess funktionalitet, dess utformning, mångsidighet och styrka gör denna vibrator en av de mest innovativa. Den har hög kvalitet silikon och två kraftfulla motorer för vaginal och clitorial stimulans. Njuta med sina 7 vibrations- och två svängnings funktioner tack vare sina 3 oberoende motorer. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Trigger Silicone 20.7 X 4 Cm »

  1099 SEK

  CDON

 • Lovetoy Vibe Real Feel 8.5 Flesh

  Njut av "Real Feel" av en supermjuk och realistisk hud med denna vibrator gjord med ftalatfri kybernetisk hud, detta material efterliknar mjukheten och känslan av äkta hud. Med sin otroligt realistiska form och tjocka, lyxiga känsla är denna vibrator superrealistisk i storlek och snygg. Tack vare dessa material är det mycket lätt att rengöra, använd bara tvål och vatten eller en bra leksaksrengörare för att hålla det oklanderligt rent till nästa gång. Kom ihåg att alltid använda den med en generös portion vattenbaserat smörjmedel för maximal tillfredsställelse.
  Lovetoy Vibe Real Feel 8.5 Flesh »

  299 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Dino Silicone 151 X 3.8 Cm

  En rundad form, en krökt spets, spännande och spännande sensationer. Den har en mjuk silikonytan, en kraftfull motor och en mycket enkel att använda en knapp gränssnitt. Tack vare det kan du resa mellan sina 8 vibrations funktioner tills du når högsta möjliga tillfredsställelse. Dess rundade spetsen ger en bekväm och trevlig insättning. Men inte bara det, men tack vare sin form är perfekt att stimulera G-punkten och klitoris. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Dino Silicone 151 X 3.8 Cm »

  399 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Billy The Kid 2 Silicone 19 X 3.7 Cm

  Med inspiration från sin föregångare, är Billy ungen II kännetecknas av en gradvis volym som gör att en steg-för-steg penetrationen för total tillfredsställelse. Det har sammetslen silikon och en kraftfull och tyst motor. Njut av 10 vibration funktioner och 10 intensiteter som du kan hantera tack vare sin bekväma gränssnitt. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Billy The Kid 2 Silicone 19 X 3.7 Cm »

  499 SEK

  CDON

 • WeVibe - Par Vibrator

  We-Vibe Chorus - Par Vibrator Vad är detta för vibrator? Parvibratorn är uppladdningsbar och gjord av silikon. Tack vare det fina materialet så blir den väldigt bekväm och mjuk att använda, den har justerbar passform, (touch-responsive vibrations) och mycket mer! Vilket gör denna vibratorn den mesta avancerad parvibrator. Sexleksaken är vattentät och fungerar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel! We Vibe har: Squeeze Remote - Vilket betyder att fjärrkontrollen känner av hur hårt man klämer, desto hårdare desto mer vibrationer på vibratorn. Touch-Sense - Vibratorn kan också bli kontrollerad med rörelser. Där finns 3 olika touch-sense lägen.  Link-Technology - We Vibe har också ändrat deras sätt att länka vibratorn med appen vilket betyder att den nu har bättre anslutning mellan We-connect appen och vibratorn.
  WeVibe - Par Vibrator »

  2099 SEK

  CDON

 • Alive Vibe Enzo Remote Control 17 Cm

  En otrolig och realistisk dildo med halvrealistiska finish. Den har en idealisk storlek och med en extra stark sugkopp för en upplevelse utan att använda händerna. Skulpterad 100% silikon har en silkeslen känsla och en form skapad för nöje. Med 10 vibrationsfunktioner och en fjärrkontroll blir det din favoritleksak på mycket kort tid.
  Alive Vibe Enzo Remote Control 17 Cm »

  349 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe Cyclone Silicone 16 X 7.2 Cm Blue

  Låt dig ryckas med dubbel glädje av denna sammetslena silikon vibrator. Den har två super tysta motorer som gör att du kan njuta av 8 funktioner vibrationer och stimulans i punkten G. Dess yta är strukturerad för en otrolig glädje. Utforska mellan dess 3 konstanta hastigheter och dess 5 unika pulseringsmönster för att skapa en extraordinär kombination. För en överlägsen upplevelse prova att använda din vattenbaserat glidmedel. För att rengöra det helt enkelt använda varmt vatten och lite mild tvål med balanserad PH. Smörjmedel med silikonbas, oljor eller krämer med silikonprodukter, eftersom de kan försämra materialet, vilket begränsar dess tillämpning och dess användbara livslängd. Designad och utvecklad i Europa.
  Undefined Vibe Cyclone Silicone 16 X 7.2 Cm Blue »

  399 SEK

  CDON

 • WeVibe - App-Styrd Trosa Vibrator

  Ha möjligheten att leka med varandra över hela världen! Moxie kan enkelt sättas fast innanför dina underkläder med hjälp av en magnet. Produkten har 10 olika vibrationer och ger dig möjlighet att använda den i affären, på dejten eller hemma i sängen. Tack vare produktens bluetooth funktion kan du styra Moxie genom din eller din partners smartphone, det ger er möjlighet att leka från alla avstånd. Du kan styra den enkelt via We-Connect app, eller använda medföljande fjärrkontroll. Moxie är 100% vattentät, uppladdningsbar, och tillverkad i silkeslent silikon som känns mjukt mot huden. Vibrationerna är extra tysta så att du kan använda den var som helst och när som helst. Efter 30 min går den in i "sovläge" för att spara på batteriet. Fulladdat batteri ger full effekt i 2 timmar.
  WeVibe - App-Styrd Trosa Vibrator »

  1290 SEK

  CDON

 • Latetobed Liam Vibe Usb Silicona

  En elegant vibrator, sensuell och trevlig. Liam har 12 superkraftfulla vibrationsfunktioner och med en högkvalitativ silikon som är mjuk och silkeslen som underlättar och ökar penetrationen. Den har ett bekvämt grepp tack vare sin ergonomiska design. Så du kan ha kul var du vill, Liam är helt vattentät och laddas via USB. Kontrollpanelen är mycket enkel, den har en på / av -knapp och en knapp för att ändra vibrationsfunktionerna. Så du koncentrerar dig bara på att njuta. Kom ihåg att rengöra dina leksaker före och efter varje användning med varmt vatten och neutral PH -tvål och torka dem med en ren torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favorit vattenbaserade smörjmedel för en extra våt natt.
  Latetobed Liam Vibe Usb Silicona »

  449 SEK

  CDON

 • Latetobed Louver Vibe Silicone Black

  Louver, en vibrator med 10 vibrationsfunktioner, perfekt för när du vill njuta av mjuka vibrationer eller kraftfulla torrents av njutning. Den har också ett ergonomiskt handtag och en silikonstomme som är strukturerad för nöje. Den lite bredare och halvrealistiska spetsen är perfekt för en smidig och rolig insats. Kom ihåg att rengöra din leksak ordentligt med en leksaksrengöring (F-843) och varmt vatten och torka den väl för att maximera dess livslängd. Använd ditt favorit vattenbaserade smörjmedel (N-506) för en extra våt upplevelse.
  Latetobed Louver Vibe Silicone Black »

  349 SEK

  CDON

 • Undefined Vibe -Triplet Anal Beads Fuchsia

  Triplet Anal Beads är de enda premiumanalkulor, som presenterar tre flexibla avsmalnande storlek pärlor, en enkel grepphandtag och två kraftfulla rumbly motorer 5,4 & rdquo.
  Undefined Vibe -Triplet Anal Beads Fuchsia »

  1699 SEK

  CDON

 • Fisher-Price Vibes Hedgehog Soother

  Fisher-Price mjukdjur speldosa med lugnande vibrationer. Speldosan har en 10 minuter lång spellista. Den har lugnande vibrationer. Välj om du vill ha, bara musik, bara vibrationer eller både och. Den mjuka nallen är en trygg och kramvänlig vän när det är dags att sova och spännande att undersöka för barnet. Batterier: 3 st AA (demobatterier medföljer) Går att tvätta i maskin. Mått: ca 16x13x8 cm hög.
  Fisher-Price Vibes Hedgehog Soother »

  329 SEK

  CDON

 • Festival Taiko Vibe Silicone Purple

  Med en unik form får Taiko dig att njuta av 7 vibrationsfunktioner som smeker din G-spot som aldrig förr. På toppen av vibratorn hittar du reliefritningar som tillför textur och framför allt njutning. För en super-våt natt, prova det med ditt favorit vattenbaserade smörjmedel. Den har ett enda knapps gränssnitt som gör att du bara kan njuta. För att slå på vibratorn, håll PÅ / AV -knappen intryckt i 3 sekunder och tryck på för att ändra vibrationsfunktionen. Kom ihåg att rengöra din leksak före och efter varje användning med varmt vatten och neutral tvål för ett långt liv.
  Festival Taiko Vibe Silicone Purple »

  199 SEK

  CDON

 • Latetobed Renee Vibe 10 Vibrating Functions Usb Silver

  Renee är den vibrator du behöver i dina dagar. Renee är en vibrator som har 10 vibrationsfunktioner, kraftfull och rolig. Den har ett mycket enkelt system med en knapp, du behöver bara trycka på på / av-knappen för att resa mellan de 10 vibrationsfunktionerna. Har kroppssäkra, mjuka material med en silkeslen känsla för extra mjuk insättning. Samtidigt är den vattentät och laddningsbar med USB, perfekt för dig att ta Renee vart du än går. Kom ihåg att rengöra din leksak ordentligt med en leksaksrengöring (F-843) och varmt vatten och torka den väl för att maximera dess livslängd. Använd ditt favorit vattenbaserade glidmedel (N-506) för en extra våt upplevelse.
  Latetobed Renee Vibe 10 Vibrating Functions Usb Silver »

  199 SEK

  CDON

 • Dream Toys Vibes Of Love Double Pleasure Dubbeldildo Med Vibrator

  - 9 vibrationsfunktioner - Dubbla motorer - För klitoris-, vaginal-, och analstimulans - Flexibel med rätt mängd styvhet - Dildo med två ollon *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Dream Toys Vibes Of Love Double Pleasure Dubbeldildo Med Vibrator »

  395 SEK

  CDON

 • Latetobed Broklyn Vibe And Rotator With Rabbit Silicone

  En vibrator som inte kommer att lämna något område av din kropp utan att smeka. Kroppsformen på denna vibrator är utformad för att ge dig oändligt nöje. Den har inre kulor som roterar med 4 hastigheter för att du ska få uppleva det mest intensiva nöjet. Du kan kombinera dessa fyra rotationsfunktioner med 12 vibrationer, tro mig när jag säger att du inte har provat något liknande. Med sin klitorisstimulator i form av en kanin och hennes små öron som vibrerar i din egen takt kommer Broklyn inte att lämna dig likgiltig. Dess kontroller är mycket enkla, du har bara en strömknapp, en annan för att ändra vibrationsfunktion och en annan för rotation. Kom ihåg att rengöra dina leksaker före och efter varje användning med varmt vatten och neutral PH -tvål och torka dem med en ren torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favorit vattenbaserade smörjmedel för en extra våt natt.
  Latetobed Broklyn Vibe And Rotator With Rabbit Silicone »

  389 SEK

  CDON

 • Dream Toys Vibes Of Love Tender Tulip Purple Rabbitvibrator

  - 10 vibrationsfunktioner - Dubbla motorer - Stimulerar klitoris & G-punkt - Satin slät finish - Texturerad för extra stimulans *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Dream Toys Vibes Of Love Tender Tulip Purple Rabbitvibrator »

  269 SEK

  CDON

 • Dream Toys Vibes Of Love Remote Duo Pleaser Fjärrstyrd Vibrator

  - 9 vibrationsfunktioner - Klitoris och G-punkts stimulans - Styrs med fjärrkontroll - Ergonomisk design - Kraftfulla vibrationer *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Dream Toys Vibes Of Love Remote Duo Pleaser Fjärrstyrd Vibrator »

  349 SEK

  CDON

 • Dream Toys Vibes Of Love Magic Bunny Purple Rabbitvibrator

  - 10 vibrationsfunktioner - Dubbla motorer - Stimulerar klitoris & G-punkt - Spiraltextur för maximal sensation - Kraftfulla vibrationer *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Dream Toys Vibes Of Love Magic Bunny Purple Rabbitvibrator »

  269 SEK

  CDON

 • Tardenoche Squidy Vibe With Thrusting Movement And Rotating Beads Usb Silicone

  Denna leksak, ny för TardeNoche -familjen, är mycket speciell och ger dig nätter av oslagbart nöje. Den har högkvalitativ silikon, mjuk, silkeslen, perfekt för en extra bekväm insättning. Samtidigt har den otroligt kraftfulla funktioner så att du kan njuta av dig på tusen olika sätt. Vill du att vi ska berätta om dessa funktioner? Stanna och vi listar dem: Kraftfull teleskopisk rörelse: de av er som redan känner till denna rörelse vet varför vi älskar den, men den du kan känna i Squidy är kraftfullare. Tänker alltid på dig och ditt nöje. Interna rotationsbollar: Inuti vibratorn hittar du ett system med inre kulor som roterar för att ge överlägsen njutning. 10 vibrationsfunktioner: tillsammans med alla dessa funktioner kan du njuta av 10 vibrationsfunktioner, ett enklare och mer traditionellt nöje. Bortsett från dessa funktioner har den en bred klitorisstimulator, med en form utformad för kvinnligt nöje. Denna stimulator har en bred form, perfekt för alla klitoris, oavsett form eller storlek. Para poder utilizar todas estas funciones Squidy cuenta with 3 motores con los que podrás utilizar cualquiera de sus funciones. Det kan laddas upp via USB och är ogenomträngligt, bara för att du ska kunna använda det. Recuerda limpiar adecuadamente tu juguete con jabón neutro y agua y secarlo bien para maximizar su vida útil y utilizar tu lubricante a base de agua favorito para una experiencecia extra húmeda.
  Tardenoche Squidy Vibe With Thrusting Movement And Rotating Beads Usb Silicone »

  639 SEK

  CDON

 • Snailvibe Snail Vibe Duo - 23 Cm

  Snail Vibe Duo - 23 cm Vad är detta för vibrator? Denna vibrator stimulerar både din g-punkt och klitoris samtidigt! Den har även andra funktioner som gör att du kan välja vilket område den ska stimulera dig på. Den stora bollen följer din kropp när den penetrerar som då stimulerar din klitoris. Självklart så kan man använda den bara till g-punkt eller bara till klitoris. Utsidan är helt av silikon och känns mjukt mot huden. Själva staven är hård för enkel användning. Testa dig fram med Snail Vibe Duo och upplev nya sorters orgasmer! Hur styr jag snail? Bollen längst ut har en knappsats när du kan kontrollera dem 2 olika motorerna. Du kan välja mellan 5 olika vibrationslägen med 5 olika hastigheter. Denna design gör att du enkelt kan byta bland dem olika vibrationerna när du använder sexleksaken. Glidmedel? Vi rekommenderar alltid att använda ett vattenbaserat glidmedel istället för ett silikonbaserat. Om du använder ett silikon glidmedel så kommer materialet att bli förstört.
  Snailvibe Snail Vibe Duo - 23 Cm »

  1599 SEK

  CDON

 • Dream Toys Vibes Of Love Air Pleasure Rabbitvibrator

  - 9 vibrationsmönster & 9 suglägen - Dubbla motorer - Lufttrycksfunktion - Stimulerar klitoris & G-punkt - Lyxig, stilren design *** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress.
  Dream Toys Vibes Of Love Air Pleasure Rabbitvibrator »

  449 SEK

  CDON

 • Latetobed Defiant Vibe With Rabbit Silicone

  Tack vare sin högkvalitativa silikon Defiant är mjuk och mycket flexibel, underlättar och ökar penetrationen. Den har kraftfulla vibrationer och en idealisk form för stimulering i G-punkten och klitoris. Den har 30 superkraftfulla vibrationsfunktioner, koncentrerade i spetsen och klitorisstimulator, perfekt för dig att försöka hitta din favorit. Njut av glädjen var och när du vill, Defiant är helt vattentät och kontrollpanelen är mycket enkel, du har en på / av -knapp och en knapp för att ändra vibrationsfunktionerna. Så du koncentrerar dig bara på att njuta. Kom ihåg att rengöra dina leksaker före och efter varje användning med varmt vatten och neutral PH -tvål och torka dem med en ren torr trasa för att förlänga dess livslängd. Använd ditt favorit vattenbaserade smörjmedel för en extra våt natt.
  Latetobed Defiant Vibe With Rabbit Silicone »

  349 SEK

  CDON

 • Svakom Keri Vibe Pale Pink

  Keri är en vibrator och klitorismassagerare allt i ett. Denna klitorismassagerare har en superkraftig motor täckt av silkeslen silikon. Med 5 vibrationsfunktioner och 5 intensiteter är huvudet exakt och tar dig till platser fyllda av nöje.
  Svakom Keri Vibe Pale Pink »

  749 SEK

  CDON

 • Popsockets Anti Bad Vibes Avtagbart Grip Med Ställfunktion

  Popsockets med avtagbar Grip och ställfuntion Ny PopGrip och PopTop-design möjliggör enkelt byte Trådlös laddningskompatibilitet genom enkel borttagning av PopTop Tillåter handsfree-användning med PopMounts Ger ett säkert grepp så att du kan skriva med en hand, ta bättre bilder och titta på videofilmer handsfree.  Återmonterbar och fäster till de flesta enheter och skal (men kan inte fästas mot silikon eller vattentäta skal). Tillåter handsfree-användning med PopMounts. Kompatibel med alla fästen som säljs idag.
  Popsockets Anti Bad Vibes Avtagbart Grip Med Ställfunktion »

  170 SEK

  CDON

 • Feelztoys Feelz Toys Vibe Gino Blue

  Vibrator av hög kvalitet speciellt utformad för stimulering av g-spot. Kraftfull och extremt tyst vibrator med sju vilda lägen. Feelz Toys-produkter är tillverkade av 100% silikon av hög kvalitet av medicinsk kvalitet. Detta material är det bästa och säkraste materialet som kan användas i erotiska produkter. Samma material används redan i stor utsträckning i olika andra applikationer, till exempel inom matservering och inom hälso- och sjukvården. Silikon känns lika mjuk som naturlig hud, värmer snabbt och håller sig varm längre än andra material. Materialet är luktfritt, smakfritt, icke-poröst och mjukningsfritt. Dessutom är alla våra produkter allergivänliga och enkla att rengöra med varmt vatten och mild tvål. Feelz Toys -produkter är de mest innovativa, miljömässigt hållbara och säkra erotiska produkterna som för närvarande finns på marknaden. Alla våra produkter är CE -certifierade och uppfyller alla RoHS -riktlinjer. Använd endast vattenbaserade smörjmedel med Feelz Toys-produkter. Använd inte silikonbaserade smörjmedel.
  Feelztoys Feelz Toys Vibe Gino Blue »

  349 SEK

  CDON

 • Feelztoys Feelz Toys Vibe Fonzie Purple

  Vibrator av hög kvalitet speciellt utformad för stimulering av g-spot. Kraftfull och extremt tyst vibrator med sju vilda lägen. Feelz Toys-produkter är tillverkade av 100% silikon av hög kvalitet av medicinsk kvalitet. Detta material är det bästa och säkraste materialet som kan användas i erotiska produkter. Samma material används redan i stor utsträckning i olika andra applikationer, till exempel inom matservering och inom hälso- och sjukvården. Silikon känns lika mjuk som naturlig hud, värmer snabbt och håller sig varm längre än andra material. Materialet är luktfritt, smakfritt, icke-poröst och mjukningsfritt. Dessutom är alla våra produkter allergivänliga och enkla att rengöra med varmt vatten och mild tvål. Feelz Toys -produkter är de mest innovativa, miljömässigt hållbara och säkra erotiska produkterna som för närvarande finns på marknaden. Alla våra produkter är CE -certifierade och uppfyller alla RoHS -riktlinjer. Använd endast vattenbaserade smörjmedel med Feelz Toys-produkter. Använd inte silikonbaserade smörjmedel.
  Feelztoys Feelz Toys Vibe Fonzie Purple »

  399 SEK

  CDON

 • Private Label Snail Vibe – Synkron, Dubbel Vibrator

  Med Snail Vibe, kan du lägga åt sidan din Magic Wand, din dildovibrator och din kaninvibrator. Snail Vibe ersätter dem alla.
  Private Label Snail Vibe – Synkron, Dubbel Vibrator »

  1639 SEK

  CDON

Kolla också