Viking - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 18 SEK

  Kontorsgiganten

 • Tipplastbil/plocklåda Ecoline - Viking Toys

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil och plocklåda i ett. Tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar. Ett perfekt val för hållbar barndriven lek. Rekommenderas från 12 månader. Mått: 28 cm. Säkra leksaker med högt lekvärde och enkel tidlös design. Leksaker speciellt utformade för att ge barnen utrymme att använda och utveckla sin fantasi när de upptäcker världen med alla sinnen. Eco Vikings leksaker är gjorda för att lekas med och tål hårda tag. De gör sig lika bra i sandlådan och på gräsmattan såväl som i vardagsrummet eller på köksbordet. Viking toys uppfyller alltid kraven på giftfri förskola därför finns deras produkter ofta hos olika förskolor. Vi har valt att gå steget längre för miljön och säljer endast produkter ur deras Ecoline serie. Miljövänlig lek för en friskare planet. Ecolines miljövänliga leksaker för säker och rolig lek för en hälsosam planet, eftersom vi vill att även morgondagens barn ska kunna leka i en ren och vacker värld.
  Tipplastbil/plocklåda Ecoline - Viking Toys »

  428 SEK

  FYNDIQ

 • Viking Toys - Tipplastbil Jumbo Ecoline

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil med tippbart flak tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. Ett perfekt val för hållbart barndriven lek.
  Viking Toys - Tipplastbil Jumbo Ecoline »

  269 SEK

  Ellos.se

 • Viking Trampolin Kantskydd - Blå - 426 Cm

  Trampolinkant. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 426 cm (14 fot).
  Viking Trampolin Kantskydd - Blå - 426 Cm »

  687 SEK

  CDON

 • Viking 747812-51 Jumbo brandbil rolig , flerfärgad

  Brandbilen har en vattenbehållare och en stege, som kan justeras och justeras i olika riktningar Innehåller två figurer Allt packat i en vacker presentförpackning Denna leksak är lämplig för barn från 1 år timmar av nöje och kreativitet.
  Viking 747812-51 Jumbo brandbil rolig , flerfärgad »

 • Maxi Lastbilar - Viking Toys

  Miljövänliga, hållbara och giftfria Maxi leksaksbilar gjorda av förnybara råvaror, sockerrör. 100% återvinningsbar. 10 cm långa fordon. 5 modeller. Ett perfekt val för hållbart lek på barnens vilkor. OBS SKRIV I MEDDELANDE VILKEN MODELL SOM ÖNSKAS! priset avser 1 st. Mått. 10 cm. Rekommenderas från 1 år.
  Maxi Lastbilar - Viking Toys »

  128 SEK

  FYNDIQ

 • Tipplastbil Med Klossar Ecoline - Vikingtoys

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil och plocklåda i ett. Tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar. 28 cm. Ett perfekt val för hållbar barndriven lek. Rekommenderas från 12 månader. Mått: 28 cm. Säkra leksaker med högt lekvärde och enkel tidlös design. Leksaker speciellt utformade för att ge barnen utrymme att använda och utveckla sin fantasi när de upptäcker världen med alla sinnen. Eco Vikings leksaker är gjorda för att lekas med och tål hårda tag. De gör sig lika bra i sandlådan och på gräsmattan såväl som i vardagsrummet eller på köksbordet. Viking toys uppfyller alltid kraven på giftfri förskola därför finns deras produkter ofta hos olika förskolor. Vi har valt att gå steget längre för miljön och säljer endast produkter ur deras Ecoline serie. Miljövänlig lek för en friskare planet. Ecolines miljövänliga leksaker för säker och rolig lek för en hälsosam planet, eftersom vi vill att även morgondagens barn ska kunna leka i en ren och vacker värld.
  Tipplastbil Med Klossar Ecoline - Vikingtoys »

  388 SEK

  FYNDIQ

 • Viking Toys - Mighty Grävlastbil

  Mighty grävlastbil med sin tuffa design, grova däck och rörliga grävare är redo att gräva det djupaste hålet du sett i sandlådan. När leken flyttar in från sandlådan är det bara att tvätta lastbilen i diskmaskinen.
  Viking Toys - Mighty Grävlastbil »

  249 SEK

  Ellos.se

 • Viking Toys - Traktor Ecoline

  En miljövänlig, hållbar och giftfri traktorgrävare tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. Ett perfekt val för hållbart barndriven lek.
  Viking Toys - Traktor Ecoline »

  269 SEK

  Ellos.se

 • Viking Toys - Mighty Cementbil

  Mighty Cement bil med tuff design, grova däck och hållbara blandare tål hårda tag och är redo för de roligaste och mäktigt lekäventyren du kan tänka dig. Kanske är det den tuffaste cementbilen du har sett. Den tåliga blandaren på flaket går att snurra på och skapar den bästa cementen i världen utav sandlådans sand. När leken flyttar in från sandlådan är det bara att tvätta lastbilen i diskmaskinen.
  Viking Toys - Mighty Cementbil »

  269 SEK

  Ellos.se

 • Viking Toys - Mighty sopbil

  Mighty Garbage Truck är redo att göra världen ren. Inget städjobb är för stort för Mighty. Med sin tuffa design, grova däck och hållbara flak och sopkärl kan du samla skräp var som helst, bara fantasin sätter gränser. När leken flyttar in från sandlådan är det bara att tvätta lastbilen i diskmaskinen.
  Viking Toys - Mighty sopbil »

  269 SEK

  Ellos.se

 • Viking Studsmatta 312 Cm Med Skyddsnät Och Stege - Upp Till 120 Kg

  Komplett studsmatta 312 cm med skyddsnät, stege och tjockt kantskydd. Den perfekta leksaken för trädgården. Viking Sports studsmatta är tillverkad av lätt, stark aluminium och kan bära en belastning på upp till 120 kg. Superelastisk hoppmatta med fjädrar i rostfritt stål. Skyddsnätet är tillverkat av Mesh och har en dubbelsidig dragkedja framtill. Finns i färgerna blå och svart. Föredrar du en annan färg? Se våra separata . Studsmattan är utförligt testad för stress och säkerhet under produktionen. Studsmattorna har därför GS-sigill och EU-certifikat som standard. Hoppa bekymmerslöst och säkert, utan att behöva oroa dig för att ramla. 312 studsmatta levereras som standard med en praktisk stege. Så även de minsta hopparna kan komma in i sitt hoppparadis. Studsmattan kan grävas ner i marken, men kan även byggas upp på golvet. De U-formade benen säkerställer en stabil position och fördelar krafterna jämnt. När du sätter upp din studsmatta, ta alltid hänsyn till en frizon på 100 cm runt studsmattan. Vill du veta mer användbara tips & tricks om studsmattor? Du kan läsa allt du behöver veta i vår . Är studsmattan 312 för stor för din trädgård? Eller letar du efter en XXL studsmatta på 427 cm eller större? Se alla , tillgängliga i alla tänkbara diametrar. Har studsmatta 312 med skyddsnät Skyddsnätet förhindrar att studsmattan faller farligt Med individuellt vadderade stödstolpar Kraftig kantkåpa förhindrar skador på dragfjädrarna Nätet kan stängas från insidan med en dragkedja på insidan Max lastbar vikt: 120 kg.
  Viking Studsmatta 312 Cm Med Skyddsnät Och Stege - Upp Till 120 Kg »

  2092 SEK

  CDON

 • Viking Trampolinnät - 180 Cm - Innerkant

  Trampolinnät inuti kanten. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 180 cm (6 fot).
  Viking Trampolinnät - 180 Cm - Innerkant »

  491 SEK

  CDON

 • Viking Pojazd Straż Pożarna Z Figurkami Jumbo Fun Colors 701251 Dante

  Observera att objektet erbjuds kan ha varianter av färg, stilar och språk. För att se till att du får den speciella stil, färg eller språkversionen, kontakta oss innan eller medan du gör din beställning.
  Viking Pojazd Straż Pożarna Z Figurkami Jumbo Fun Colors 701251 Dante »

  209 SEK

  CDON

 • Tipplastbil/plocklåda Ecoline - Viking Toys

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil och plocklåda i ett. Tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar.Ett perfekt val för hållbar barndriven lek.Rekommenderas från 12 månader.Mått: 28 cm.Säkra leksaker med högt lekvärde och enkel tidlös design. Leksaker speciellt utformade för att ge barnen utrymme att använda och utveckla sin fantasi när de upptäcker världen med alla sinnen. Eco Vikings leksaker är gjorda för att lekas med och tål hårda tag. De gör sig lika bra i sandlådan och på gräsmattan såväl som i vardagsrummet eller på köksbordet.Viking toys uppfyller alltid kraven på giftfri förskola därför finns deras produkter ofta hos olika förskolor.Vi har valt att gå steget längre för miljön och säljer endast produkter ur deras Ecoline serie. Miljövänlig lek för en friskare planet. Ecolines miljövänliga leksaker för säker och rolig lek för en hälsosam planet, eftersom vi vill att även morgondagens barn ska kunna leka i en ren och vacker värld.
  Tipplastbil/plocklåda Ecoline - Viking Toys »

  418 SEK

  CDON

 • Viking Studsmatta Edge 305 Cm Limegrön

  Trampolinkant av märket Viking Sports. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 305 cm (10 fot).
  Viking Studsmatta Edge 305 Cm Limegrön »

  527 SEK

  CDON

 • Viking Trampolin Kantskydd - Blå - 396 Cm - Ap Sport

  Trampolinkant av märket AP Sport. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 396 cm (13 fot).
  Viking Trampolin Kantskydd - Blå - 396 Cm - Ap Sport »

  647 SEK

  CDON

 • Viking Wigwam Tipitält - Lektält - 4 Delar - 100% Bomull - Svart / Vit

  Detta vackra lektält är ett paradis för alla barn. De har ett eget mysigt ställe här att läsa, leka och koppla av. Våra tipitält är helt tillverkade av naturmaterial, 100% bomull, furu. Tältet har en lucka fram, som är lätt att öppna och stänga. Det finns ett litet fönster åt sidan, så föräldrar kan alltid ta en titt in. -Furstänger-Längd 160cm-Diameter ca 2,2cm av furu-Tältpresenningen är gjord av luftgenomsläpplig och stark 100% bomull-Mjuk golvmatta är fylld med silikon material vikt 300g/m2 och detta gör den lätt att använda snygg och bekväm.
  Viking Wigwam Tipitält - Lektält - 4 Delar - 100% Bomull - Svart / Vit »

  732 SEK

  CDON

 • Viking Toys - Mighty Sopbil

  Mighty Garbage Truck är redo att göra världen ren. Inget städjobb är för stort för Mighty. Med sin tuffa design, grova däck och hållbara flak och sopkärl kan du samla skräp var som helst, bara fantasin sätter gränser.
  Viking Toys - Mighty Sopbil »

  297 SEK

  CDON

 • Viking Studsmatta 404 Cm Med Skyddsnät Och Stege - Upp Till 180 Kg

  Komplett studsmatta 404 cm med skyddsnät, stege och tjockt kantskydd. Den perfekta leksaken för trädgården. Viking Sports studsmatta är tillverkad av lätt, stark aluminium och tål en belastning på upp till 180 kg. Superelastisk hoppmatta med fjädrar i rostfritt stål. Skyddsnätet är tillverkat av Mesh och har en dubbelsidig dragkedja framtill. Finns i färgerna blå och svart. Föredrar du en annan färg? Se våra separata . Studsmattan är utförligt testad för stress och säkerhet under produktionen. Studsmattorna har därför GS-sigill och EU-certifikat som standard. Hoppa bekymmerslöst och säkert, utan att behöva oroa dig för att ramla. 404-studsmattan levereras som standard med en praktisk stege. Så även de minsta hopparna kan komma in i sitt hoppparadis. Studsmattan kan grävas ner i marken, men kan även byggas upp på golvet. De U-formade benen säkerställer en stabil position och fördelar krafterna jämnt. När du sätter upp din studsmatta, ta alltid hänsyn till en frizon på 100 cm runt studsmattan. Vill du veta mer användbara tips & tricks om studsmattor? Du kan läsa allt du behöver veta i vår . Är trampolinen 404 för stor för din trädgård? Eller letar du efter en XXL studsmatta på 427 cm eller större? Se alla , tillgängliga i alla tänkbara diametrar.
  Viking Studsmatta 404 Cm Med Skyddsnät Och Stege - Upp Till 180 Kg »

  3163 SEK

  CDON

 • Viking Studsmatta - 305 Cm - Med Skyddsnät & Stege - Blå

  Hoppa in i sommaren med denna Viking Choice utomhusstudsmatta. Denna studsmatta har en diameter på 305 cm och är utrustad med ett skyddsnät med dragkedja och är utrustad med en stege. Skyddsnätet är spänt av de 6 upprättstående stängerna av glasfiber och är tillverkat av starkt MESH. Detta ger dina barn ett optimalt skydd. Denna robusta studsmatta har 3 U-formade ben med 6 kontaktpunkter på marken. Denna studsmatta kan därför placeras på marken eller grävas ner i marken. De upprättstående sidostolparna har ett skyddande skumlager, precis som den yttre kragen, som också förhindrar att du kommer i kontakt med fjädrarna när du hoppar. Denna robusta och rejäla studsmatta har 2 års garanti på ram, nät, hoppmatta och fjädrar. På grund av sin höga kvalitet har denna studsmatta EN71-2 och EN71-3 kvalitetsmärken. Skyddsnätet är 180 cm högt. Ramen är belagd med högkvalitativ färg, så den rostar aldrig. De 54 kraftfulla fjädrarna är galvaniserade för maximalt skydd och hållbarhet.
  Viking Studsmatta - 305 Cm - Med Skyddsnät & Stege - Blå »

  1967 SEK

  CDON

 • Viking Elstyrbar Traktor Med Släp Och Fjärrkontroll

  Ditt barn föreställer sig en utsikt över en gård En supercool eltraktor med släp och en 2,4Ghz fjärrkontroll. Utrustad med LED-belysning på framsidan och en musikpanel med USB, microSD och en AUX-anslutning. Den elektriskt styrda traktorns utseende Denna elstyrda traktor är vackert avslutad med blå lackfärg på kraftig plast och har gummidäck med EVA-skum som ger bra dämpning. Fordonet har LED-belysning framtill som manövreras via en strömbrytare i instrumentbrädan. Traktorns egenskaper Den elektriskt styrda traktorn drivs av 2x45W motorer, var och en med ett 12V4,5AH batteri. Dessa ger 1-2 timmars nöje, med en laddningstid på 8 timmar. Med dessa motorer når den elektriskt styrda traktorn en topphastighet på 8 km i timmen och har 2 växlar. Måtten är 136 x 50 x 52 cm (längd x bredd x höjd) och det elektriskt styrda fordonet har en totalvikt på 12 kg. Den maximala lastbara vikten är 30 kg. Detta fordon täcks av en 2 års tillverkargaranti. Säkerhet Måtten och användningen av denna artikel är designad för barn i åldrarna 3 till 8 år. Observera att den maximala användarvikten är 30 kg. Med det europeiska kvalitetsmärket (CE) garanterar du ditt barns säkerhet när du köper denna elektriskt styrda traktor. För extra säkerhet har traktorn säkerhetsbälten som måste spännas fast innan användning.
  Viking Elstyrbar Traktor Med Släp Och Fjärrkontroll »

  2195 SEK

  CDON

 • Viking Toys - Tipplastbil Jumbo, Ecoline

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil med tippbart flak tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar. Ett perfekt val för hållbart barndriven lek.
  Viking Toys - Tipplastbil Jumbo, Ecoline »

  277 SEK

  CDON

 • Viking Trampolinfjädrar 16,5 Cm (72st)

  Trampolinfjäder lämplig för studsmattor med fjädrar på 16,5 cm. Mycket stark galvaniserad fjäderversion förpackad per 72 stycken (lämplig för 366 / 374 cm studsmatta). Hur mäter du fjädern? Mät det yttersta måttet när fjädern inte är spänd.
  Viking Trampolinfjädrar 16,5 Cm (72st) »

  995 SEK

  CDON

 • Viking Betoniarka + Figurka P.6 Cena Za Sztukę

  Observera att objektet erbjuds kan ha varianter av färg, stilar och språk. För att se till att du får den speciella stil, färg eller språkversionen, kontakta oss innan eller medan du gör din beställning.
  Viking Betoniarka + Figurka P.6 Cena Za Sztukę »

  279 SEK

  CDON

 • Viking Stor Nallebjörn - Vit - Mjuk - 155 Cm - Xl

  Superfin stor vit/rosa nalle på 155 cm. Unik kvalitet. Den perfekta (kärleks)presenten! Tillverkad i EU med kännetecken. Egenskaper: - Björnen är 155 cm lång. - Plysch av högsta kvalitet tillverkad i Europa. – Inget billigt Kina-skräp, när man ger en gåva vill man ge något unikt. - Längd mätt från ben till öra. - Realistiskt utseende. - Super välfylld, med kvalitetsfyllning. För åratal av njutbart mys.
  Viking Stor Nallebjörn - Vit - Mjuk - 155 Cm - Xl »

  1016 SEK

  CDON

 • Viking Studsmatta 305 Cm Regnbåge - Med Skyddsnät & Stege - Upp Till 120 Kg

  Studsmatta med stege och skyddsnät. Diametern på denna studsmatta är 305 cm. Denna studsmatta är flerfärgad som en regnbåge. Perfekt för sport och spel och timmar av nöje. Med GS-sigill och certifikat! Hög kvalitet, intensivt testad för kvalitet och säkerhet. Med praktisk stege för klättring. Extra slitstark och elastisk hoppmatta. De U-formade benen säkerställer en stadig och stabil position mot marken. För din säkerhet: Skyddsnätet förhindrar att studsmattan faller farligt. Med individuellt vadderade stödstolpar. Kantskyddet förhindrar skador på dragfjädrarna. Nätet kan stängas från insidan med en dragkedja på insidan. Mått: 305 cm diameter Skyddsnätets höjd: 180 cm. Stegebredd: 36 cm. Steglängd: 111 cm. Kantskyddets bredd: 30 cm. Max belastning: 120 kg. Inkluderar installationsmaterial och instruktioner. Inkluderar T-handtag med krokar, stjärnskruvmejslar, stjärnskruvmejslar (delar av ramen), fjädrar, plasthållare, raka stänger (ram), böjda rör (ram), monteringsanvisning, hoppmatta, ramskydd, fyllda rör:, täcklock, skyddsnät, medföljande smådelar.
  Viking Studsmatta 305 Cm Regnbåge - Med Skyddsnät & Stege - Upp Till 120 Kg »

  2330 SEK

  CDON

 • Viking Trampolinnät - 396 Cm - Ytterkant

  Trampolinnät av märket AP Sport. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 396 cm (13 fot).
  Viking Trampolinnät - 396 Cm - Ytterkant »

  627 SEK

  CDON

 • Viking Stor Nallebjörn Brun 155 Cm Xxl

  Superfin stor brun nalle på 155 cm lång. Unik kvalitet. Den perfekta (barn)presenten! Tillverkad i EU. Egenskaper: - Björnen är 155 cm lång. - Plysch av högsta kvalitet tillverkad i Europa. – Inget billigt Kina-skräp, när man ger en gåva vill man ge något unikt. - Längd mätt från ben till öra. – Mycket fin avslutning. - Super välfylld, med kvalitetsfyllning. För åratal av njutbart mys.
  Viking Stor Nallebjörn Brun 155 Cm Xxl »

  823 SEK

  CDON

 • Viking Mighty Jeep Wojskowy 1862

  Observera att objektet erbjuds kan ha varianter av färg, stilar och språk. För att se till att du får den speciella stil, färg eller språkversionen, kontakta oss innan eller medan du gör din beställning.
  Viking Mighty Jeep Wojskowy 1862 »

  209 SEK

  CDON

 • Viking Toys - Tipplastbil/plocklåda Ecoline

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil och plocklåda i ett. Tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar. 28 cm. Ett perfekt val för hållbar barndriven lek.
  Viking Toys - Tipplastbil/plocklåda Ecoline »

  327 SEK

  CDON

 • Tipplastbil Med Klossar Ecoline - Vikingtoys

  En miljövänlig, hållbar och giftfri lastbil och plocklåda i ett. Tillverkad av förnybara resurser, sockerrör. 100% återvinningsbar. 28 cm. Ett perfekt val för hållbar barndriven lek.Rekommenderas från 12 månader.Mått: 28 cm. Säkra leksaker med högt lekvärde och enkel tidlös design. Leksaker speciellt utformade för att ge barnen utrymme att använda och utveckla sin fantasi när de upptäcker världen med alla sinnen. Eco Vikings leksaker är gjorda för att lekas med och tål hårda tag. De gör sig lika bra i sandlådan och på gräsmattan såväl som i vardagsrummet eller på köksbordet.Viking toys uppfyller alltid kraven på giftfri förskola därför finns deras produkter ofta hos olika förskolor.Vi har valt att gå steget längre för miljön och säljer endast produkter ur deras Ecoline serie. Miljövänlig lek för en friskare planet. Ecolines miljövänliga leksaker för säker och rolig lek för en hälsosam planet, eftersom vi vill att även morgondagens barn ska kunna leka i en ren och vacker värld.
  Tipplastbil Med Klossar Ecoline - Vikingtoys »

  378 SEK

  CDON

 • Viking Toys - Mighty Cement Bil

  Mighty Cement bil med tuff design, grova däck och hållbara blandare tål hårda tag och är redo för de roligaste och mäktigt lekäventyren du kan tänka dig. Kanske är det den tuffaste cementbilen du har sett.
  Viking Toys - Mighty Cement Bil »

  297 SEK

  CDON

 • Viking Trampolinkantskydd - 366 Cm Diameter - Svart

  Kantskydd för spänningsfjädrar på studsmattor. Passar alla studsmattor med en diameter på 366 cm. I färgen blå. Optimalt skydd vid hoppning. Så viktigt! Egenskaper: - Högkvalitativ produktion av PVC- och PE-material. - Kantskyddet förhindrar skador från dragfjädrarna. – För säkerheten för lekande barn är ett bra kantskydd väldigt viktigt. – Vår studsmattakant är lätt att byta ut mot originalkantskyddet. - Kantskyddets bredd: 29 cm. - Locket på insidan är blått, vilket inte längre syns efter montering. - Färgen blå Observera, max 5 cm spel i diameter (så från 361 cm till 371 cm passar).
  Viking Trampolinkantskydd - 366 Cm Diameter - Svart »

  618 SEK

  CDON

 • Viking Trampolinnät - 305 Cm - Ytterkant - 8 Stolpar

  Trampolinnät. Lämplig för alla studsmattor med en diameter på 305 cm (10 fot).
  Viking Trampolinnät - 305 Cm - Ytterkant - 8 Stolpar »

  598 SEK

  CDON

 • Zamek Vikingów P.4

  Observera att objektet erbjuds kan ha varianter av färg, stilar och språk. För att se till att du får den speciella stil, färg eller språkversionen, kontakta oss innan eller medan du gör din beställning.
  Zamek Vikingów P.4 »

  529 SEK

  CDON

 • Viking Barnskoter Med 12'' Pneumatiska Däck – Dubbel V-Broms – Röd

  Supercool barnskoter med 12'' luftdäck för att kryssa genom gatorna och lekplatsen eller för att utforska världen på semestern. Denna barnskoter är lämplig för barn upp till 10 år eller en maxlast på 50 kg. Utrustad med kraftiga ekerfälgar med uppblåsbara däck. Båda hjulen är utrustade med en V-broms handbroms för bästa stoppkraft. Ramen är gjord av metallrör med röd och svart pulverlackering. Lätt att parkera med det fällbara stativet. Framgaffeln är designad på basis av en BMX crosscykel. Däcket är tillverkat av plast som säkerställer ett bra grepp. Precis som gummigreppen på styret. Längden på denna barnskoter är 119 cm. Skoterns maximala bredd är 56 cm. Styrets höjd är justerbar från 74 till 87 cm, mätt från marken. Plattformen är 31 cm lång och 11 cm bred.
  Viking Barnskoter Med 12'' Pneumatiska Däck – Dubbel V-Broms – Röd »

  1258 SEK

  CDON

 • Viking Stor Nalle , Meter Vit 220 Cm Xxl

  Denna gigantiska nallebjörn har en vit färg och är 220 cm lång. Gosedjuret uppfyller våra höga kvalitetskrav och känns dessutom underbart mjukt. Att gosa en sån här nalle är så kul! Garanterat mycket kul. Egenskaper: - Björnen är 220 cm lång. - Toppkvalitetsplysch tillverkad i Europa, av antiallergisk bomull. – Inget billigt Kina-skräp, när man ger en gåva vill man ge något unikt. - Längd mätt från ben till öra. – Fin avslutning. - Super välfylld, med kvalitetsfyllning. Inte en halvfylld goselek, då billigare leverantörer levererar. För åratal av njutbart mys.
  Viking Stor Nalle , Meter Vit 220 Cm Xxl »

  1129 SEK

  CDON

 • Viking Toys Mini Knubbisar 7 Olika

  Färgglada småbilar perfekt för en småbarnshand. 7 modeller av 7cm blandade fordon förpackade i en genomskinlig låda. Denna leksak är lämplig för barn i åldern 1-5.
  Viking Toys Mini Knubbisar 7 Olika »

  179 SEK

  CDON

Kolla också