Weber - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Weber Leksak Smokey Joe Svart

  Weber Leksak Smokey Joe Svart perfekt för dem yngre grillmästarna. Låt barnen vara en del av grillandet med hjälp av det här leksaksgrillen. Grillen är tillverkad i plast och är en kopia av Webers modell Smokey Joe klotgrill. Tänger och hamburgarset medföljer. Set för kompakt förvaring och enkel hantering.
  Weber Leksak Smokey Joe Svart »

  209 SEK

  duabhuset.se

 • Weber Grill Med Tillbehör

  En minigrill för ditt barn från Klein Toys i Weberimitation. Med hamburgare, tomat och sallad i plast. En grilltång och en grillspade ingår så klart också så att ditt barn kan vända på burgaren! Kul och inspirerande för ditt barn. Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: 26 x 26 x 24 cm. Material: Plast.
  Weber Grill Med Tillbehör »

  219 SEK

  Jollyroom.se

 • Theo klein Weber Grill One Touch Premium

  Weber Grill One Touch Premium med ljud och ljus. Med tillbehör: Kol med elektrisk funktion, tändare, grillgaller, kolgaller, grilltång, lax, paprika, tomat, lök, räkor och en köttbit.
  Theo klein Weber Grill One Touch Premium »

  399 SEK

  pinkorblue.se

 • Weber Grill

  Weber Grill är en fin leksaksgrill med tillhörande leksaksmat. Grillen är utrustad med ljus och ljud. Setet innehåller bland annat T-benstek, kol med elektrisk funktion, tändare, två galler och tång. Bjud dina vänner och din familj på god grillad mat! Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: 32 x 20 x 59 cm.
  Weber Grill »

  399 SEK

  Jollyroom.se

Kolla också