Worlds Apart - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Worlds Apart Bord och stolar 3 delar dinosaurier

  Detta söta bordsset med dinosaurier från Worlds Apart blir en rolig plats för dina barn. Det består av ett bord och 2 stolar, alla dekorerade med lekfulla dinosauriebilder. Barnbordet passar perfekt i ett lekfullt barnrum. Dessutom har bordet och stolarna en stadig träram och är enkla att montera.
  Worlds Apart Bord och stolar 3 delar dinosaurier »

  1053 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Leksakskista Room2build 44x43x40cm Vit

  Städningen blir roligare när du använder leksakskistan Room2Build från Worlds Apart! Den här starka och stadiga leksakskistan ger dina barn friheten att bygga sin egen värld med sina byggleksaker. Bara skjut undan locket och byggandet kan börja! Leksakskistan är perfekt för att städa undan leksaker och spel efter en rolig dag. Dessutom är den praktisk för föräldrar då den kan bäras från ett rum till ett annat med dess handtag på vardera sida, den är också byggd för att hålla. Observera: leksakerna på bilderna ingår ej. Färg: Vit, grön och rödMaterial: MDFMått: 44 x 40 x 43 cm (L x B x H)Slitstark och robust för att förvara leksaker eller något annatMed handtag på varje sida, enkel att förflytta och bäraPerfekt för småbarn och uppmuntrar dem att städa uppEnkel montering VARNING: Inte lämplig för barn under 36 månader.VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Leksakskista Room2build 44x43x40cm Vit »

  1065 SEK

  FYNDIQ

 • Worlds Apart Barnsäng Med Låda Enhörning 142x77x128cm

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med enhörningssängen från Worlds Apart. Den har färgglada enhörningar och regnbågar som får dina barn att se fram emot att gå till sängs. Huvudgaveln är dekorerad med blinkande lampor (batterier ingår). Med dess skyddande sidopaneler kan du vara säker på att dina små inte ramlar ur sängen på natten. Dessutom är den utrustad med en undre låda som dina barn kan förvara sina favoritleksaker i. Barnsängen är enkel att montera. Färg: Flerfärgad Material: MDF Mått: 142 x 77 x 128 cm (L x B x H) Lämplig madrasstorlek: 140 x 70 cm (L x B) Med skyddspaneler på båda sidorna Med blinkande lampor (batterier ingår) Med undre låda Rekommenderad ålder: från 18 månader Enkel montering Sängmadrass säljs separat VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Barnsäng Med Låda Enhörning 142x77x128cm »

  2372 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Tipitält Musse Pigg 100x100x120 cm

  Dina små kommer ha massor av skoj i detta Musse Pigg tipitält från Worlds Apart! Det är optimalt för äventyr både inomhus och utomhus. Detta färgglada popuptält är redo för lek på nolltid! Dessutom är det enkelt att ställa upp och förvara.
  Worlds Apart Tipitält Musse Pigg 100x100x120 cm »

  531 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Leksakslåda lapptäcke 60x39x39 cm rosa WORL230004

  Om dina barn tycker att det är tråkigt att städa undan sina leksaker och andra tillhörigheter efter lekstunden, kommer denna robusta leksakslåda från Worlds Apart att få dem på andra tankar. Den är den perfekta lösningen för att hålla barnens sovrum eller lekrum städat.
  Worlds Apart Leksakslåda lapptäcke 60x39x39 cm rosa WORL230004 »

  785 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Barnsäng med låda enhörning 142x77x128cm

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med enhörningssängen från Worlds Apart. Den har färgglada enhörningar och regnbågar som får dina barn att se fram emot att gå till sängs. Huvudgaveln är dekorerad med blinkande lampor (batterier ingår).
  Worlds Apart Barnsäng med låda enhörning 142x77x128cm »

  2339 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart 2 Pop-up bollhav Rainbow 100x76x30 cm flerfärgad

  Dina barn kommer ha massor av skoj när de leker med detta underbara pop-up bollhav Rainbow från Worlds Apart! Bollhavet är optimalt för att stimulera sinnen och kan användas som aktivitetsmatta såväl som bollhav. Gör dig redo för timmar av aktiv lek, både inomhus och utomhus.
  Worlds Apart 2 Pop-up bollhav Rainbow 100x76x30 cm flerfärgad »

  546 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Barnsäng med låda dinosaurier 142x77x138cm blå och grön

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med dinosuriesängen från Worlds Apart. Den har en vänlig dinosauriegavel som gör det roligt att gå till sängs. Med dess skyddande sidopaneler kan du vara säker på att dina små inte ramlar ur sängen på natten.
  Worlds Apart Barnsäng med låda dinosaurier 142x77x138cm blå och grön »

  2525 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Leksakskista Room2Build 44x43x40cm vit

  Städningen blir roligare när du använder leksakskistan Room2Build från Worlds Apart! Den här starka och stadiga leksakskistan ger dina barn friheten att bygga sin egen värld med sina byggleksaker.
  Worlds Apart Leksakskista Room2Build 44x43x40cm vit »

  1072 SEK

  vidaXL.se

 • Worlds Apart Barnsäng Med Låda Dinosaurier 142x77x138cm Och Blå

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med dinosuriesängen från Worlds Apart. Den har en vänlig dinosauriegavel som gör det roligt att gå till sängs. Med dess skyddande sidopaneler kan du vara säker på att dina små inte ramlar ur sängen på natten. Dessutom är den utrustad med en undre låda som dina barn kan förvara sina favoritleksaker i. Barnsängen är enkel att montera. Färg: Blå och grönMaterial: MDFMått: 142 x 77 x 138 cm (L x B x H)Lämplig madrasstorlek: 140 x 70 cm (L x B)Med skyddspaneler på båda sidornaHuvudgavel med en vänlig dinosaurieMed undre lådaRekommenderad ålder: från 18 månaderEnkel montering Sängmadrass säljs separatVARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Barnsäng Med Låda Dinosaurier 142x77x138cm Och Blå »

  2486 SEK

  FYNDIQ

 • Worlds Apart Bord Och Stolar 3 Delar Dinosaurier Flerfärgsdesign

  Detta söta bordsset med dinosaurier från Worlds Apart blir en rolig plats för dina barn. Det består av ett bord och 2 stolar, alla dekorerade med lekfulla dinosauriebilder. Barnbordet passar perfekt i ett lekfullt barnrum. Dessutom har bordet och stolarna en stadig träram och är enkla att montera. Färg: FlerfärgadMaterial: MDFMått på bord: 63 x 63 x 45 cm (L x B x H)Mått på stol: 29 x 26 x 53 cm (B x D x H)Med dinosaurie-bilderEnkel montering Rekommenderad ålder: 18 månader och uppVARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Bord Och Stolar 3 Delar Dinosaurier Flerfärgsdesign »

  1045 SEK

  FYNDIQ

 • Worlds Apart Barnsäng Med Låda Enhörning 142x77x128cm Flerfärgsdesign

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med enhörningssängen från Worlds Apart. Den har färgglada enhörningar och regnbågar som får dina barn att se fram emot att gå till sängs. Huvudgaveln är dekorerad med blinkande lampor (batterier ingår). Med dess skyddande sidopaneler kan du vara säker på att dina små inte ramlar ur sängen på natten. Dessutom är den utrustad med en undre låda som dina barn kan förvara sina favoritleksaker i. Barnsängen är enkel att montera. Färg: FlerfärgadMaterial: MDFMått: 142 x 77 x 128 cm (L x B x H)Lämplig madrasstorlek: 140 x 70 cm (L x B)Med skyddspaneler på båda sidornaMed blinkande lampor (batterier ingår)Med undre lådaRekommenderad ålder: från 18 månaderEnkel montering Sängmadrass säljs separatVARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Barnsäng Med Låda Enhörning 142x77x128cm Flerfärgsdesign »

  2306 SEK

  FYNDIQ

 • Worlds Apart Nyckelpiga Popup Bollhav

  Bollhav i form av en nyckelpiga med hål på sidorna för att öva på koordinationen. Perfekt rekvisita för barnrummet. Bollhavet kan lätt vikas ihop platt för lättare förvaring. OBS: Bollar ingår inte.
  Worlds Apart Nyckelpiga Popup Bollhav »

  349 SEK

  FYNDIQ

 • Worlds Apart - Pyjamashjältarna - Bord Och Stolar

  Pyssla, rita, spela och lek med Pyjamashjältarna! Det här fina bordet är dekorerat med bilder på alla tre av de pyjamas-klädda hjältarna: Kattpojken, Ugglis och Gecko. Både bordet och de tillhörande stolarna kommer i Pyjamashjältarnas färger: röd, blå och grön. På stolarna syns också de roliga hjältarna. Det här möbelsetet blir en fin färgklick i barnrummet.
  Worlds Apart - Pyjamashjältarna - Bord Och Stolar »

  899 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Bord Och Stolar 3 Delar Dinosaurier

  Detta söta bordsset med dinosaurier från Worlds Apart blir en rolig plats för dina barn. Det består av ett bord och 2 stolar, alla dekorerade med lekfulla dinosauriebilder. Barnbordet passar perfekt i ett lekfullt barnrum. Dessutom har bordet och stolarna en stadig träram och är enkla att montera. Färg: Flerfärgad Material: MDF Mått på bord: 63 x 63 x 45 cm (L x B x H) Mått på stol: 29 x 26 x 53 cm (B x D x H) Med dinosaurie-bilder Enkel montering Rekommenderad ålder: 18 månader och upp VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Bord Och Stolar 3 Delar Dinosaurier »

  1072 SEK

  CDON

 • Worlds Apart 2 Pop-Up Bollhav Rainbow 100x76x30 Cm Flerfärgad

  Dina barn kommer ha massor av skoj när de leker med detta underbara pop-up bollhav Rainbow från Worlds Apart! Bollhavet är optimalt för att stimulera sinnen och kan användas som aktivitetsmatta såväl som bollhav. Gör dig redo för timmar av aktiv lek, både inomhus och utomhus. Det finns även bollhål på sidorna som man kan leka med. Uppsättningen är lämplig för barn över 6 månader och kan användas med olika leksaker. Vänligen observera att de färgglada bollarna inte ingår i leveransen. Färg: Flerfärgad Material: Plast Mått: 100 x 76 x 30 cm (L x B x H) Hopfällbar för enkel förvaring och förflyttning Passar både inom- och utomhus Rekommenderad ålder: från 6 månader Vid leverans ingår: 3 x leksak Bollar ingår ej VARNING: Får endast användas under direkt övervakning av vuxna.
  Worlds Apart 2 Pop-Up Bollhav Rainbow 100x76x30 Cm Flerfärgad »

  558 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Leksakskista Room2build 44x43x40cm Vit

  Städningen blir roligare när du använder leksakskistan Room2Build från Worlds Apart! Den här starka och stadiga leksakskistan ger dina barn friheten att bygga sin egen värld med sina byggleksaker. Bara skjut undan locket och byggandet kan börja! Leksakskistan är perfekt för att städa undan leksaker och spel efter en rolig dag. Dessutom är den praktisk för föräldrar då den kan bäras från ett rum till ett annat med dess handtag på vardera sida, den är också byggd för att hålla. Observera: leksakerna på bilderna ingår ej. Färg: Vit, grön och röd Material: MDF Mått: 44 x 40 x 43 cm (L x B x H) Slitstark och robust för att förvara leksaker eller något annat Med handtag på varje sida, enkel att förflytta och bära Perfekt för småbarn och uppmuntrar dem att städa upp Enkel montering VARNING: Inte lämplig för barn under 36 månader. VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Leksakskista Room2build 44x43x40cm Vit »

  1092 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Paw Patrol Min Första Studsmatta

  Studsmatta för små barn, rekommenderas från 12 månaders ålder. Studsmattan låter ditt barn öva balans samtidigt som barnet hoppar och har kul. Med det mjuka handtaget på studsmattan håller sig barnet stadigt medan hen studsar och leker. Fötterna på studsmattan är i ett halkfritt material så att den står stadigt på golvet.
  Worlds Apart Paw Patrol Min Första Studsmatta »

  629 SEK

  CDON

 • Worlds Apart - Juniorsäng - Mimmi Flaggor

  En fin, vit säng med en av de mest älskade Disney-karaktärerna - Mimmi Pigg! Perfekt som ditt barns första säng. Den låter ditt barn sova tryggt och säkert tack vare de höjda kanterna vid huvudänden av sängen. På både huvud och fotgavel så syns det bilder på Mimmi själv. Söt, mysig och som gjord för söta drömmar! Bäddmått: 140 x 70 cm Maxlast 25 kg Obs . Madrass och sängkläder ingår ej.
  Worlds Apart - Juniorsäng - Mimmi Flaggor »

  1859 SEK

  CDON

 • Worlds Apart - Förvaringshyllor Med Lådor - Disney Prinsessor

  Förvara leksakerna i stil med denna snygga förvaringshyllan med sex tillhörande textillådor. Med den här hyllan så kommer ditt barn lätt kunna hämta sina favoritleksaker och städa undan efter sig själv då hyllan har en barnvänlig höjd. Denna förvaringshylla passar till ett rum med prinsesstema! Här hittar du nämligen några av Disneys populäraste prinsessor - Snövit, Aurora, Askungen, Belle, Rapunzel och Ariel. Alla prinsessor får varsin låda medan Ariel och Rapunzel även syns i större, fina illustrationer på hyllans kanter.
  Worlds Apart - Förvaringshyllor Med Lådor - Disney Prinsessor »

  729 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Peppa Pig Kids Toy Storage Unit

  Håll koll på ditt barns alla leksaker med denna fantastiska hylla med smarta textilkorgar. Bokhyllan är i fina motiv med Greta Gris.
  Worlds Apart Peppa Pig Kids Toy Storage Unit »

  499 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Barnsäng Med Förvaring 140x70 Cm, Disney Princess Ariel

  En fin juniorsäng med Disney Princess-motiv och förvaringsmöjligheter. Den här sängen är ett perfekt nästa steg från spjälsängen för ditt lilla barn. De härliga motiven från Disney Princess gör den ännu roligare att sova i, och sidoskydden erbjuder extra säkerhet och trygghet. Under sängen finns två förvaringslådor som gör det både enkelt och kul att hålla ordning i barnrummet. OBS! Madrass medföljer ej. Bäddmått: 140x70 cm.
  Worlds Apart Barnsäng Med Förvaring 140x70 Cm, Disney Princess Ariel »

  2199 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Leksakskista 45x70x35 Trä Vit

  Städningen blir roligare när du använder leksakskistan från Worlds Apart! Den starka och robusta leksakskistan är perfekt när du städar upp dina barns leksaker och spel efter en dag full av bus. Leksakskistan är rolig för barn och praktisk för vuxna och kan bäras rån rum till rum tack vare handtagen på båda sidorna. Den är byggd för att hålla länge. Om du vill göra den roligare kan du måla den i fina färger. Observera: leksakerna på bilderna ingår ej. Färg: Vit Material: Trä Mått: 70 x 35 x 45 cm (L x B x H) Slitstark och robust för att förvara leksaker eller något annat Med handtag på varje sida, enkel att förflytta och bära Perfekt för småbarn och uppmuntrar dem att städa upp Enkel montering VARNING: Inte lämplig för barn under 36 månader. VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Leksakskista 45x70x35 Trä Vit »

  955 SEK

  CDON

 • Worlds Apart Barnsäng Med Låda Dinosaurier 142x77x138cm Blå Och Grön

  Gör det roligt att byta från spjälsäng till barnsäng med dinosuriesängen från Worlds Apart. Den har en vänlig dinosauriegavel som gör det roligt att gå till sängs. Med dess skyddande sidopaneler kan du vara säker på att dina små inte ramlar ur sängen på natten. Dessutom är den utrustad med en undre låda som dina barn kan förvara sina favoritleksaker i. Barnsängen är enkel att montera. Färg: Blå och grön Material: MDF Mått: 142 x 77 x 138 cm (L x B x H) Lämplig madrasstorlek: 140 x 70 cm (L x B) Med skyddspaneler på båda sidorna Huvudgavel med en vänlig dinosaurie Med undre låda Rekommenderad ålder: från 18 månader Enkel montering Sängmadrass säljs separat VARNING: Endast för hemmabruk.
  Worlds Apart Barnsäng Med Låda Dinosaurier 142x77x138cm Blå Och Grön »

  2564 SEK

  CDON

 • Worlds Apart - Leksakskista - Thomas Tåget V.1

  Behöver du bättre förvaring för alla leksaker som har en tendens att hamna på golvet? En leksakskista är både förvaring och blir lätt en fin inredningsdetalj. Låt den här leksakskistan både locka till lek och lära ditt barn om ordning och reda. Den här blåa lådan med rött tak har ett mysiga tågmotiv med tåget Thomas och hans vänner. I bakgrunden ser man ett riktigt häftigt mönster med olika tågsymboler.
  Worlds Apart - Leksakskista - Thomas Tåget V.1 »

  899 SEK

  CDON

Kolla också