Wwf - Leksaker

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • WWF Koala 15 cm

  Supermjuk, verklighetstrogen mjuk leksak för att gosa och älska Koala, ca 15 cm lång från WWF-Australien-kollektionen En bra lekkamrat för pojkar och flickor, också perfekt som en presentidé till födelsedag och jul Tillverkad av högkvalitativt material, uppfyller leksakens riktlinjer EN71 och vissa delar av Oeko-Tex Standard 100 för babykläder Varje köp kommer att stödja ett av de över 3 000 globala projekt av WWF.
  WWF Koala 15 cm »

 • Nyckelring Papegoja Wwf - Kalikå

  Mjuk Nyckelring - Papegoja, 10 cm Fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Rekommenderas från 3 år Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Nyckelring Papegoja Wwf - Kalikå »

  158 SEK

  FYNDIQ

 • Gosig Haj, Wwf - Kalikå

  Inte så farlig som den ser ut, detta är en gosig haj från WWF som gör fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld.Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade.Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten.Passar utmärkt från 0 år. Dragfasta detaljer.Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Gosig Haj, Wwf - Kalikå »

  269 SEK

  CDON

 • WWF Panda czerwona 23 cm

  Supermjuk, verklighetstrogen mjuk leksak för att gosa och älska Röd panda, ca 23 cm lång från WWF Asien-kollektionen En fantastisk lekkamrat för pojkar och flickor, också perfekt som en presentidé till födelsedag och jul Tillverkad av högkvalitativt material, uppfyller leksakens riktlinjer EN71 och vissa delar av Oeko-Tex Standard 100 för babykläder Varje köp stöder ett av de över 3 000 världsomspännande projekt.
  WWF Panda czerwona 23 cm »

 • WWF Koala dzieckiem 28 cm

  Supermjuk, verklighetstrogen mjuk leksak för att gosa och älska Koalabjörn mamma och baby, ca 28 cm från WWF-Australien-kollektionen En bra lekkamrat för pojkar och flickor, också perfekt som en presentidé till födelsedag och jul Tillverkad av högkvalitativt material, uppfyller leksakens riktlinjer EN71 och vissa delar av Oeko-Tex Standard 100 för babykläder Varje köp kommer att stödja ett av de över 3 000 globala projekt av WWF.
  WWF Koala dzieckiem 28 cm »

 • WWF Tygrys 15 cm

  WWF plyschdjur Motiv: Tiger Storlek: ca.
  WWF Tygrys 15 cm »

 • Gosig Giraff, Wwf - Kalikå

  Gosig Giraff i lagom storlek. Fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Passar utmärkt från 0 år. Dragfasta detaljer. Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Gosig Giraff, Wwf - Kalikå »

  418 SEK

  FYNDIQ

 • Gosig Haj, Wwf - Kalikå

  Inte så farlig som den ser ut, detta är en gosig haj från WWF som gör fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Passar utmärkt från 0 år. Dragfasta detaljer. Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Gosig Haj, Wwf - Kalikå »

  318 SEK

  FYNDIQ

 • Nyckelring Delfin Wwf - Kalikå

  Mjuk Nyckelring - Delfin, 10 cm Fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Rekommenderas från 3 år Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Nyckelring Delfin Wwf - Kalikå »

  158 SEK

  FYNDIQ

 • Nyckelring Giraff Wwf - Kalikå

  Mjuk Nyckelring - Giraff, 10 cm Fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Rekommenderas från 3 år Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Nyckelring Giraff Wwf - Kalikå »

  158 SEK

  FYNDIQ

 • Gosigt Lejon, Wwf - Kalikå

  Inte så farlig som den ser ut, detta är ett gosigt lejon från WWF som gör fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Passar utmärkt från 0 år. Dragfasta detaljer. Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Gosigt Lejon, Wwf - Kalikå »

  338 SEK

  FYNDIQ

 • Nyckelring Sköldpadda Wwf - Kalikå

  Mjuk Nyckelring - Sköldpadda, 10 cm Fantastiska gosedjur med högsta kvalitet. Som inte bara är fina att titta på utan otroligt mjuka och bidrar dessutom till ett bättre värld. Den uppfyller branschens högsta kvalitetsstandard och är noga testade. Vid köp av ett WWF mjukisdjur bidrar man med en donation till den lokala WWF-verksamheten. Rekommenderas från 3 år Material: 100 % Polyester. Miljövänliga material.
  Nyckelring Sköldpadda Wwf - Kalikå »

  158 SEK

  FYNDIQ

 • Wwf Gosedjur Vildsvinskulting

  Vår söta lilla vildsvinskulting är ett kramdjur av allra högsta kvalitet. Dessutom bidrar du med en donation till den lokala WWF-verksamheten om du väljer att adoptera den här lilla krabaten. Detta är ett mjukisdjur som är ÖKO-tex certifierad och testad godkänt enligt EN71 del 1, 2 och 3. Det innebär att det är enleksak som är säker även för de allra minsta barnen.
  Wwf Gosedjur Vildsvinskulting »

  349 SEK

  CDON

 • Wwf Mjukt Kramdjur Kakadua

  När du köper ett WWF kramdjur ger du samtidigt ett bidrag till WWFs verksamhet och arbete. Läs mer på www.panda.org. Just det här kramdjuret föreställer en stolt kakadua och är precis lika mjukt och gosigt som våra andra WWF kramdjur – som också är mycket naturtrogna. Gosedjuret är gjort av 100 % polyester, fyllning av 100% återvunnen polyester.
  Wwf Mjukt Kramdjur Kakadua »

  419 SEK

  CDON

 • Wwf Gosedjur Varg

  Den raraste lilla varg du sett. Ett gosedjur av lite annorlunda sort, med en särskilt god bieffekt. 12% från tillverkarens försäljning går tillbaka till WWF och dess viktiga arbete. Den här vargvalpen är ett mjukt gosedjur som uppfyller kraven i Ökotex standard 100. Och förstås EUs standard EN71. Fritt fram att gosa loss med alltså.
  Wwf Gosedjur Varg »

  319 SEK

  CDON

Kolla också