Leksaker som Disney Frost och Bakugan

På Bryderi hittar du Disney Frost leksaker, söta Zoobles leksaksfigurer och Bakugan leksaker.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • You2toys Dubbel Vibrerande StrapOn - Till Henne

  Dubbel Vibrerande Strap-On - Till Henne En uppladdningsbar vibrerande strap-on till henne. Den är flexibel och har en stark motor med 10 olika vibrationslägen! Vibratorn är formad som en "bullet" som man också kan ta bort om man inte vill ha den. Detta gör den också enklare att ladda. Denna sexleksak har en "dubbel" dildo som även stimulerar dig vid användning! Denna strap-on är även justerbar som gör att den passar nästan alla. Sexleksaken är perfekt för båda nybörjare och även dom som har använt en strap on förut. Dildon är gjort av ett mjukt silikon material som gör den enkel att använda. Sexleksaken fungerar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel.  Tips: Rengör med vatten och mild tvål. Du kan även använda ett sexleksaks rengörningsmedel som verkligen tar bort alla bakterier. Ø - 1.9 - 3.8 cm Längd - 15.
  You2toys Dubbel Vibrerande StrapOn - Till Henne »

  499 SEK

  CDON

 • You2toys Vibrerande Dildo - Classic 20 Cm

  Dildo med vibration - Naturskön 23 cm Vad är detta för dildo? En silikon dildon som även har olika vibrationer. Dem realistiska detaljerna som ådror är där för att du ska få extra stimulans samt knappen i botten gör att du snabbt och enkelt kan ändra vibration. Det mjuka silikonet känns skönt mot huden och formen är gjord för att stimulera din g-punkt samt vara enkel att använda! Hur styr jag sexleksaken? Börja med att ladda upp din dildo. Håll sedan knappen i botten intryckt i några sekunder. När du känner att den startar så tryck igen snabbt på knappen för att byta vibration. Håll knappen intryckt igen för att stänga av din vibrerande dildo! Glidmedel? Vi rekommenderar till alla sexleksaker att man använder ett vattenbaserat glidmedel! Kombinera dildon med ett värmande glidmedel och en lusthöjande kräm för att öka simuleringen med din dildo. OH Holy mary är en perfekt lusthöjande kräm som ger av en tinglande känsla.
  You2toys Vibrerande Dildo - Classic 20 Cm »

  399 SEK

  CDON

 • You2toys Metall Dilator Med Kristall

  Metall Dilator Med Kristall En metall dilator som har en fin kristall. Tack vare dom små kurvorna så stimulerar det dig på ett nytt sätt. Kristallen gör så att du kan visa upp dig på ett snyggt sätt. Dilatorn gör också att den stannar av din sperma. Tips: Du kan rengöra sexleksaken med vatten och mild tvål. Tänk på att använda mycket med glidmedel. Ø - 0.5 - 1.3 cm Längd - 6.
  You2toys Metall Dilator Med Kristall »

  299 SEK

  CDON

 • You2toys Uppblåsbar Vibrerande Buttplug 13 Cm

  Uppblåsbar Vibrerande Prostata Vibrator - 13 cm En uppblåsbar prostata vibrator som är flexibel och gjort av ett mjukt silikonmaterial. Den stimulerar din prostata och din bäckenbottenmuskulaturen. Sexleksaken kan också användas som en vaginal vibrator som träffar din g-punkt. Du kan enkelt få den uppblåst genom att trycka på en knapp. Sexleksaken kan också användas som en buttplug.  Den är uppladdningsbar med 12 olika vibrationslägen. Du kan självklart ha med i badkaret eller i duschen utan problem för att du ska kunna njuta överallt! Buttplugen fungerar bäst med ett vattenbaserat glidmedel.
  You2toys Uppblåsbar Vibrerande Buttplug 13 Cm »

  899 SEK

  CDON

 • You2toys Rabbit Vibrator - Super Mjuk 20 Cm

  Rabbit Vibrator - Super Mjuk 20 cm En fantastisk rabbit vibrator som är gjort av ett super mjukt silikonmaterial. Denna rabbit är uppladdningsbar och har 2 stycken starka motorer som du kan kontrollera på knappsatsen. Njut av dom 7 stycken olika vibrationerna per motor! Ringen i botten gör så att du kan hålla sexleksaken enkelt och kontrollera den snabbt.  Formen gör att den träffar din G-punkt lätt samtidigt som den stimulerar din klitoris. Vatten? Inga problem för denna vibrator. Ta med den i badkaret eller duschen och njut av den där med! Du får med en snygg påse med, så du kan förvara sexleksaken. Använd ett vattenbaserat glidmedel för bäst effekt.  Tips: Rengör med vatten och mild tvål. Det bästa är dock ett sexleksaks rengöringsmedel för att verkligen få bort alla bakterier. Ø - 2.8 - 4 cm Längd - 20.
  You2toys Rabbit Vibrator - Super Mjuk 20 Cm »

  899 SEK

  CDON

 • You2toys Uppblåsbar Triangulär Sexkudde

  Drömmer du om mer kinky sex? Vill du uppnå snabbare takt eller djupare penetration? Då är You2Toys triangulära sexkudde den perfekta investeringen! Upplev djupare penetration, enklare åtkomst och större njutning Få stöd för att prova nya stygga sexställningar i sovrummet Uppblåsbar och lätt att ta på resa eller packa ner i lådan Utrustad med en uppsättning handbojor som enkelt kan justeras i storlek Levereras med en paddel och en tickler av fjädrar för sensoriskt spel och BDSM Innehåller även ett reparations kit så att du kan släppa loss  SPECIFIKATIONER Material: PVC och metall Storlek: 60 x 36 x 36 (LxBxH) Vikt: 695 g Färg: Svart.
  You2toys Uppblåsbar Triangulär Sexkudde »

  499 SEK

  CDON

 • You2toys Vibrerande StrapOn - Till Henne

  Vibrerande Strap-On - Till Henne En uppladdningsbar vibrerande strap-on till henne. Den är flexibel och har en stark motor med 10 olika vibrationslägen! Vibratorn är formad som en "bullet" som man också kan ta bort om man inte vill ha den. Detta gör den också enklare att ladda.  Denna strap-on är även justerbar som gör att den passar nästan alla. Sexleksaken är perfekt för båda nybörjare och även dom som har använt en strap on förut. Dildon är gjort av ett mjukt silikon material som gör den enkel att använda. Sexleksaken fungerar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel.  Tips: Rengör med vatten och mild tvål. Du kan även använda ett sexleksaks rengörningsmedel som verkligen tar bort alla bakterier.  Ø - 1.9 - 3.8 cm Längd - 15.
  You2toys Vibrerande StrapOn - Till Henne »

  399 SEK

  CDON

 • You2toys Curved Dildo - Crystal Clear 22 Cm

  Curved Dildo - Crystal Clear 22 cm Vad är detta för dildo? En transparent dildo som är 22 cm lång! Dildon har realistiska detaljer som ådror för extra stimulans. Produkten har även en stark sugpropp så du kan sätta fast den på vissa väggar och njuta av en hands-free upplevelse! Dildon är även latex-fri, phthalate-free och gjord för att vara säker mot huden. Kan jag ha den till min harness? Det viktiga är att kolla så din dildo har samma diameter som dina strap-on ringar. Diametern på dildon är 3.5 cm så om du har en ring som är 3.5 cm i diameter som vår så kommer dildon att fungera med din Harness Strap-on! Glidmedel? Vi rekommenderar alltid att använda ett vattenbaserat glidmedel men till denna dildo så kan du använda vilket glidmedel som du vill! Kombinera dildon med ett värmande glidmedel och en lusthöjande kräm för att öka simuleringen med din dildo. OH Holy mary är en perfekt lusthöjande kräm som ger av en tinglade känsla. Tips Kolla in våra lusthöjande produkter under fliken . Där kan ni hitta massa olika produkter som gör en känsligare så man kommer lättare eller produkter som kan fördröja utlösningen så man kan hålla på längre. Finns även produkter som gör oralsexet bättre.
  You2toys Curved Dildo - Crystal Clear 22 Cm »

  199 SEK

  CDON

 • Bondage Ring - You2toys

  Bondage Ring - You2Toys Vad är detta för bondage ring? Lägg din partner i den perfekta positonen! Detta är en bondage ring som även har handbojor samt ett lås så du verklingen kan dominera din parner! Låset kommer med totalt 3 nycklar så att dem inte skulle försvinna. Ringen är Ø - 48 cm och har en tjocklek på 1.6 cm vilket betyder att den klarar av mycket slitage! Handbojorna är Ø 5 cm och kan enkelt sättas på och av med karbinhackarna. Glidmedel? Använd ett vattenbaserat till dina leksaker. Silikonbaserat glidmedel fungerar endast till leksaker som är i metall, glas eller hårdplast. Det finns många olika vattenbaserade glidmedel att välja mellan: Neutrala Smaksatta/doftande Värmande Avslappnande för exempelvis analsex eller fisting 2i1 massage och glidmedel Tips Kolla in våra lusthöjande produkter under fliken . Där hittar ni många produkter som bl.a. ökar känsligheten eller har fördröjande effekt så man kan hålla på längre. Finns även produkter för oralsex.
  Bondage Ring - You2toys »

  1299 SEK

  CDON

 • You2toys Jewellery Pin - Silikon Dilator 9 Cm

  Jewellery Pin - Silikon Dilator 9 cm Vad är detta för silikon dilator? Stimulera din urinväg med denna silikon dilator! En silikon dilator är flexibel och kan även användas som en spermie stoppare. En dilator kan även hjälpa dig hålla kvar ståndet längre. Tips: Vi rekommenderar att använda ett speciellt till dilatorer som tar bort bakterier.
  You2toys Jewellery Pin - Silikon Dilator 9 Cm »

  199 SEK

  CDON

 • You2toys Dubbel Dilator Metall - 10 Cm

  Dubbel Dilator Metall - 10 cm En dilator som kan användas på båda hållen. Den är gjort av metall som gör att du kan använda vilket glidmedel som helst. Vid användning så är det bra att använda mycket med glid. Denna dilator är bra för både nybörjare och dom som har använt en dilator förr tack vare att man kan använda båda sidorna av dilatorn. Tips: Rengör med vatten eller ett sexleksaks rengörningsmedel! Ø - 0.5 - 1.1 cm Längd - 9.
  You2toys Dubbel Dilator Metall - 10 Cm »

  295 SEK

  CDON

 • You2toys Dilator Metall Med Ring - 13 Cm

  Dilator Metall Med Ring - 13.6 cm En dilator med som är gjord av metall. Dilatorn blir tjockare och tjockare vid ringen så du kan välja själv hur långt den ska gå in. Den har en ring som gör den enkel att använda. Dilatorn är också en spermia stoppare. Det finns ett speciellt glidmedel som är gjort till att användas med dilatorer. Tips: Du kan rengöra den med vatten och mild tvål, eller ett sexleksaks rengörningsmedel för att verklingen få bort alla bakterier. Ø - 0.6 - 1.1 cm Längd - 13.
  You2toys Dilator Metall Med Ring - 13 Cm »

  298 SEK

  CDON

 • You2toys Vagina Pump Med Vibration - 14 Cm

  Vagina Pump Med Vibration - 14 cm En vagina pump som är med vibrationer. För fantastiska labia och spännande stimuleringar! Anatomiskt formad vagina sugkopp med avtagbar bullet och ett lätt grepphandtag. De olika vibrationerna kan styras via fjärrkontrollen. Man kan också super enkelt lätta på trycket på handtaget med en knapp.  Kontrollen använder sig av 2st AA batterier och kan enkelt bytas. Sexleksaken fungerar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel som är rekommenderat att använda.
  You2toys Vagina Pump Med Vibration - 14 Cm »

  499 SEK

  CDON

 • You2toys Funktion Vibrator Med Tunga - 22 Cm

  2 Funktion Vibrator Med Tunga - 22 cm Vad är detta för vibratorn? Denna sexleksak är en perfekt G-Punkt vibrator och klitoris vibrator. Man kan böja vibratorn där den stannar kvar i det läget. Den har också två starka motorer (själva vibratorn och tungan som klitoris vibrator). Den har ett totalt av 10 olika vibrationslägen och 10 olika vibrationer som "tunga". Tack vare det fina materialet av silikon så blir den också bekväm och mjuk att använda. Sexleksaken är uppladdningsbar och fungerar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel. Du kan enkelt rengöra produkten med vatten och mild tvål. Vill du verkligen få bort alla bakterier så kan du använda ett sexleksaks rengörningsmedel. Hur styr jag vibratorn? För att starta vibrationen i hela vibratorn så håll knappen längst upp intryckt i några sekunder tills den vibrerar till. En LED-Lampa ska tändas runt knappen. Tryck sedan snabbt på knappen för att ändra bland dem olika vibrationerna. Gör likadant för att starta tungan. Glidmedel? Vi rekommenderar att alltid använda ett vattenbaserat glidmedel. Om du har ett silikonbaserat glidmedel så kan materialet bli förstört.
  You2toys Funktion Vibrator Med Tunga - 22 Cm »

  495 SEK

  CDON

 • You2toys Transperant Dildo - 22 Cm

  Transperant Dildo - 22 cm Vad är detta för dildo? En transparent dildo som är 22 cm lång! Dildon har realistiska detaljer som ådror för extra stimulans. Produkten har även en stark sugpropp så du kan sätta fast den på vissa väggar och njuta av en hands-free upplevelse! Dildon är även latex-fri, phthalate-free och gjord för att vara säker mot huden. Kan jag ha den till min harness? Det viktiga är att kolla så din dildo har samma diameter som dina strap-on ringar. Diametern på dildon är 3.5 cm så om du har en ring som är 3.5 cm i diameter som vår så kommer dildon att fungera med din Harness Strap-on! Glidmedel? Vi rekommenderar alltid att använda ett vattenbaserat glidmedel men till denna dildo så kan du använda vilket glidmedel som du vill! Kombinera dildon med ett värmande glidmedel och en lusthöjande kräm för att öka simuleringen med din dildo. OH Holy mary är en perfekt lusthöjande kräm som ger av en tinglade känsla.
  You2toys Transperant Dildo - 22 Cm »

  199 SEK

  CDON

Kolla också