Zoobles leksaksfigurer

Jämför priser på alla Zoobles leksaksfigurer, deras zooblesbon och playset som Zoobles Födelsedagskalas lekset.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Zoobles Lekset Magic Mansion Junior Rosa

  Zoobles Magic Mansion lekset Magiskt Zoobles hus med tre olika rum, en bild att rulla, visningsområden och hotspots, plus en exklusiv Zoobles Z-Girl. Stapla, anslut och kombinera rummen i det magiska huset till vilken konfiguration du vill. Kolla in bubbelpoolen ovan och starta din Zoobles Z-Girl från kudden via bilden för att få henne att leva när hon når den heta platsen nedan. Koppla av i vardagsrummet och vrid på ratten för att förvandla dina rum. Möblerna kan vändas och skapa nya lekplatser. Bubbelbadet blir en säng och vardagsrummet förvandlas till ett rum för makeovers. Placera din Zoobles Z-Girl på dansgolvet och vrid på golvhjulet för att få henne att dansa. Du kan till och med byta den vändbara bakgrunden till det magiska huset. Det är väldigt enkelt att ordna om herrgårdens rum och skjuta in dem i över 25 unika kombinationer.
  Zoobles Lekset Magic Mansion Junior Rosa »

  1129 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset & Happitat Fiskflickor Lila/aqua 3-Delad

  Zoobles & Happitat lekset Upplev magiska pop-up-transformationer med Zoobles. Denna lekuppsättning innehåller en förtjusande Zoobles Animal -karaktär, en matchande Happitat med temabakgrund och en checklista för att hålla koll på din samling. Varje Zoobles -djur börjar som en färgstark boll och öppnar sig till ett supersöt djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera din karaktärs fantastiska förvandling, släpp eller rulla bollen över metall -hotspot på Happitat. Efter detta får ditt djur magiskt liv. Varje Zoobles Animal -barnleksak har djärva mönster och ljusa färger och detaljer.
  Zoobles Lekset & Happitat Fiskflickor Lila/aqua 3-Delad »

  289 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset Diva Ballerina Trio Junior Rosa 4 Delar

  Zoobles Diva Ballerina Trio lekset Zoobles Multipack lekset med den exklusiva Diva Ballerina Trio: förvandlar ett förvaringsfodral till en dansstudiosats! Skjut av locket och upptäck två exklusiva, förtjusande Zoobles-djur och en exklusiv Zoobles Z-Girl som du inte kan hitta någon annanstans. Vänd fallet och placera temabakgrunden. Locket på lekset gör den perfekta entrén för en diva: rulla och fäll ut dina Zoobles på scenen. Varje karaktär börjar som en färgstark boll och kommer till liv som ett supersöt djur när du rullar den över den stora metallen. Förvandla din Z-Girl-karaktär från djur till fashionabla Z-Girl genom att stryka och trycka på huvudet. Tryck ner för att få dina karaktärer att återfå sin bollform. Rulla dem sedan till dansstudionscenen! När du är klar spelar Multipack -leksatsen upp till 10 Zoobles.
  Zoobles Lekset Diva Ballerina Trio Junior Rosa 4 Delar »

  809 SEK

  CDON

 • Zoobles Multipack Förvaringsset

  Bli centrum för uppmärksamheten med Zoobles Multipack Play Set! Det här Z-tastiska leksetet innehåller den exklusiva Diva Ballerina Trio och förvandlas från en förvaringslåda till en dansstudio för dina Zoobles-figurer! Ta bort locket och upptäck två förtjusande, exklusiva Zoobles-djur och en exklusiv Zoobles Z-Girl-figur som du inte hittar någon annanstans! Vänd lådan upp och ner, montera den tematiska bakgrunden och skapa ett lekutrymme. Lådans lock blir den perfekta ingången för att göra ditt framträdande som en diva som rullar och förvandlar Zoobles på scenen! Varje figur är först en färgglad boll som förvandlas till ett mycket gulligt djur när du rullar den över metallspetsen på lådan! Dessutom kan du förvandla din Z-Girl-figur från ett djur till en modern Z-Girl genom att klicka på figurens huvud! Tryck nedåt för att återställa karaktären till bollform och rulla sedan tillbaka den till studioscenen för att förvandla den så många gånger du vill! När du inte leker kan Multipack Play Set användas för att förvara upp till 10 Zoobles. Med handtaget kan du ta med dig samlingen och visa upp den! Lägg till alla Zoobles och Z-Girlz Zoobles i din samling (säljs var och en för sig) och utöka den underbara världen av Zoobles! Zoobles leksaksfigurer är den perfekta presenten för flickor från 5 år och uppåt.
  Zoobles Multipack Förvaringsset »

  390 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekuppsättning ZGirls Mermarina Tjejer Aqua / Lila 3-Delad

  Zoobles Z-Girlz lekset Möt Zoobles Z-Girlz, de söta och tjuriga BFF: erna från Zoobles Animals. Denna Zoobles Z-Girlz lekset innehåller en trendig Zoobles Z-Girlz-karaktär, en matchande Happitat och en checklista för att hålla koll på din samling. Zoobles Z-Girlz har alla en spännande omvandling i två steg. De börjar som en färgstark boll och öppnar sig till ett supersöt djur när du rullar dem på deras Happitat. Zoobles Z-Girlz-dockor har vardera djärva mönster och ljusa färger och detaljer, och alla har sitt eget unika utseende och stil.
  Zoobles Lekuppsättning ZGirls Mermarina Tjejer Aqua / Lila 3-Delad »

  419 SEK

  CDON

 • Zoobles Lama Och Elefant Junior Lekset Lila/vitt 6 St

  Zoobles Llama and Elephant speelset Denna Zoobles and Happitat 2-pack innehåller två Zoobles Animal-karaktärer med ett motsatt tema: Llama och Elephant. Du får också 2 matchande Happitats med temabakgrunder och en checklista för att hålla koll på din Opposite Obsessed -samling. Varje Zoobles -djur börjar som en färgstark boll och öppnas för att avslöja sig som ett sött djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera varje karaktärs förvandling, släpp eller rulla bollen på metallens hotspot på Happitat. Din karaktär öppnas för att avslöja ditt Zoobles -djur. Tryck ner för att få dina karaktärer att återgå till sin bollform. Upptäck karaktärer som en söt enhörning, isig isbjörn, läskig tiger och mer. Happitat-bakgrunden matchar varje djurs stil och är perfekt för rollspel. Anslut dem tillsammans för att slutföra motsatta besatta bakgrunder.
  Zoobles Lama Och Elefant Junior Lekset Lila/vitt 6 St »

  489 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset ZGirls UniQt Tjejer Blå/lila 3-Delad

  Zoobles Z-Girlz lekset Möt Zoobles Z-Girlz, de söta och tjuriga BFF: erna från Zoobles Animals. Denna Zoobles Z-Girlz lekset innehåller en trendig Zoobles Z-Girlz-karaktär, en matchande Happitat och en checklista för att hålla koll på din samling. Zoobles Z-Girlz har alla en spännande omvandling i två steg. De börjar som en färgstark boll och öppnar sig till ett supersöt djur när du rullar dem på deras Happitat. Zoobles Z-Girlz-dockor har vardera djärva mönster och ljusa färger och detaljer och alla har sitt eget unika utseende och stil.
  Zoobles Lekset ZGirls UniQt Tjejer Blå/lila 3-Delad »

  392 SEK

  CDON

 • Zoobles 1 Pack

  Upplev magiska pop-up-transformationer med Zoobles. Zoobles and Happitat 1-Pack innehåller en bedårande Zoobles Animal-karaktär, en matchande Happitat med tema som bakgrund och en checklista för att hålla koll på din samling. Varje Zoobles-djur börjar som en färgstark boll och öppnar sig till ett supersöt djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera din karaktärs fantastiska förvandling, släpp eller rulla bollen över metallens heta plats på Happitat - din karaktär väcker magiskt till liv och avslöjar ditt Zoobles -djur. Det är så kul. Tryck ner för att återställa din karaktär till bollform, rulla, pop och transformera om och om igen. Varje Zoobles Animal -barnleksak har djärva mönster och ljusa färger och detaljer, och var och en har sitt eget unika utseende och stil. Upptäck karaktärer som genomskinlig Crystal Narwhal, Sparkelle; glittrande Kawaii Bunny, Hoppy Heartz; neon Hip Hop Panda, Bam Bae; och mer. Happitats bakgrund är perfekt för kreativt låtsaslek. Varje bakgrund matchar ditt djurs stil och har ett annat rörligt 3D -element att lägga till i ditt berättande. Rotera för att lysa upp en strålkastare, flytta en hårtork, slå på vad som bakas i ugnen och mer. För ännu fler sätt att spela, är inget Zoobles Animal komplett utan sitt tjuriga och söta Z-Girlz BFF. Leta efter din karaktärs bästa (säljs var för sig) och anslut deras Happitats för att skapa ett stort spelutrymme. Samla alla 12 Zoobles-djur och 12 Zoobles Z-Girlz (säljs var för sig) för att utöka din underbara Zoobles-värld. Zoobles leksaksfigurer är de perfekta gåvorna till tjejer i åldern 5 och uppåt. Roll 'n' pop och väck ditt eget Zoobles-djur till liv med Zoobles och Happitat 1-Pack.
  Zoobles 1 Pack »

  199 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset Bear And Pup Junior Rosa/vit 6-Delad

  Zoobles Bear and Pup lekset Detta Zoobles and Happitat 2-pack innehåller två Zoobles Animal-karaktärer med motsatta teman: Bear and Pup. Du får också 2 matchande Happitats med temabakgrunder och en checklista för att hålla koll på din Opposite Obsessed -samling. Varje Zoobles -djur börjar som en färgstark boll och öppnas för att avslöja sig som ett sött djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera varje karaktärs förvandling, släpp eller rulla bollen på metallens hotspot på Happitat. Din karaktär öppnas för att avslöja ditt Zoobles -djur. Tryck ner för att få dina karaktärer att återgå till sin bollform. Upptäck karaktärer som en söt enhörning, läskig tiger, regnbågsfjäril och mer. Happitat -bakgrunden matchar varje djurs stil och är perfekta för rollspel. Anslut dem tillsammans för att slutföra den motsatta besatta bakgrunden.
  Zoobles Lekset Bear And Pup Junior Rosa/vit 6-Delad »

  489 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset Butterfly And Fox Junior Lila/vit 6 St

  Zoobles Butterfly and Fox lekset Detta Zoobles och Happitat 2-pack innehåller två Zoobles Animal-karaktärer med ett motsatt tema: Butterfly and Fox. Du får också 2 matchande Happitats med temabakgrunder och en checklista för att hålla koll på din Opposite Obsessed -samling. Varje Zoobles -djur börjar som en färgstark boll och öppnas för att avslöja sig som ett sött djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera varje karaktärs förvandling, släpp eller rulla bollen på metallens hotspot på Happitat. Din karaktär öppnas för att avslöja ditt Zoobles -djur. Tryck ner för att få dina karaktärer att återgå till sin bollform. Upptäck karaktärer som en söt enhörning, isig isbjörn, läskig tiger och mer. Happitat-bakgrunden matchar varje djurs stil och är perfekt för rollspel. Anslut dem tillsammans för att slutföra motsatta besatta bakgrunder.
  Zoobles Lekset Butterfly And Fox Junior Lila/vit 6 St »

  489 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset Diva Ballerina Trio Junior Rosa 4 Delar

  Zoobles Diva Ballerina Trio lekset Zoobles Multipack lekset med den exklusiva Diva Ballerina Trio: förvandlar ett förvaringsfodral till en dansstudiosats! Skjut av locket och upptäck två exklusiva, förtjusande Zoobles-djur och en exklusiv Zoobles Z-Girl som du inte kan hitta någon annanstans. Vänd fallet och placera temabakgrunden. Locket på lekset gör den perfekta entrén för en diva: rulla och fäll ut dina Zoobles på scenen. Varje karaktär börjar som en färgglad boll och kommer till liv som ett supersöt djur när du rullar den över den stora metall-hot spot. Förvandla din Z-Girl-karaktär från djur till fashionabla Z-Girl genom att stryka och trycka på huvudet. Tryck ner för att få dina karaktärer att återfå sin bollform. Rulla dem sedan till dansstudionscenen! När du är klar spelar Multipack -leksatsen upp till 10 Zoobles.
  Zoobles Lekset Diva Ballerina Trio Junior Rosa 4 Delar »

  596 SEK

  CDON

 • Zoobles Lekset Bear And Pup Junior Rosa/vit 6-Delad

  Zoobles Bear and Pup lekset Detta Zoobles and Happitat 2-pack innehåller två Zoobles Animal-karaktärer med motsatta teman: Bear and Pup. Du får också 2 matchande Happitats med temanbakgrunder och en checklista för att hålla reda på din Opposite Obsessed-samling. Varje Zoobles -djur börjar som en färgstark boll och öppnas för att avslöja sig som ett sött djur när du rullar det på dess Happitat. För att aktivera varje karaktärs förvandling, släpp eller rulla bollen på metallens hotspot på Happitat. Din karaktär öppnas för att avslöja ditt Zoobles -djur. Tryck ner för att få dina karaktärer att återgå till sin bollform. Upptäck karaktärer som en söt enhörning, läskig tiger, regnbågsfjäril och mer. Happitat -bakgrunden matchar varje djurs stil och är perfekta för rollspel. Anslut dem tillsammans för att slutföra den motsatta besatta bakgrunden.
  Zoobles Lekset Bear And Pup Junior Rosa/vit 6-Delad »

  462 SEK

  CDON

 • Zoobles Djur

  Rulla bara sitt Zoobles -djur över hans hus, kallat Happitat, för att se det öppna sig och ta reda på vem som gömmer sig inuti. Han förvandlas på ett ögonblick och avslöjar sitt ansikte. Ett Animal Zoobles och ett universum ingår. Med rörliga 3D -element att placera på universum för att skapa ditt eget hem.
  Zoobles Djur »

  216 SEK

  CDON

Kolla också