Motorcyklar & Mopeder


Avancerad sökning   
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team E Svart

  Kopiera och klistra in EAN-koden för att söka på CDON för att hitta skotertillbehör. EAN finns i listpunkt. Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition Unik Design Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition är elegant och smidig med en design som gör att den går att fälla ihop på endast tre sekunder. Karossen är tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket gör att den endast väger 14.2 kg, är lätt att fälla ihop och enkel att alltid ha med sig. Smarta FunktionerI Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition får du ett transportmedel med enkel och smidig körning. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. Mer Kraft, Högre HastighetMi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition är utrustad med ett högkvalitativt batteri som tar dig upp till 45 km. Det inbyggda BMS-systemet ser till att batteriet varken över- eller underladdas. Bortsett från det drivs scootern av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram bekvämt på vägarna. Dubbelt BromssystemScootern har slitstarka däck med halkskydd och dämpning, vilket gör att du kan ta dig fram säkert och smidigt på vägarna. Bortsett från det, är scootern även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS-system Få Överblick I Mi Home-AppenMi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en stor LED-skärm som ger dig en snabb överblick av hastighet, batterinivå, körsträcka och körläge. Du ansluter dig snabbt och enkelt till Mi Home-appen där diú kan hålla koll på din hastighetåterstående batteri och även låsa din scooter, direkt i din smartphone.
  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team E Svart »

  5990 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Mercedes Amg Petronas F1 Team Edition, 600 W, 25 Km/h, Svart

  TI -vikt (kg): 0,50 kg Klassificering av batteri: CL126: NE: 2016-12-09 Batteriets sammansättning: CL127: KT: 2016-12-09 Typ av batteri: Ackumulator Garanti: 24 månader Produktnamn: Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition Hastighet: 25 km/h Färg: Svart Bluetooth: Ja Batterikapacitet: 446 Wh Övervakningsapp: Ja Reseavstånd: 45 km Broms: E-ABS och skivbroms Display: Inbyggd display Rammaterial: Aluminiumlegering Max förarvikt: 100 kg Lämplig ålder: 16-50 år Laddningstid: 8-9 timmar Motorns märkeffekt: 600 W Stoppljus: Ja Förpackningsinnehåll: 1 x Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition; 1 x nätadapter; 1 x sexkantnyckel; 1 x förlängd munstycksadapter; 5 x skruvar; 1 x däck Effekt: 71 W.
  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro Mercedes Amg Petronas F1 Team Edition, 600 W, 25 Km/h, Svart »

  8538 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team E

  TI -vikt (kg): 0,50 kg Klassificering av batteri: CL126: NE: 2016-12-09 Batteriets sammansättning: CL127: KT: 2016-12-09 Typ av batteri: Ackumulator Garanti: 24 månader Produktnamn: Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition Hastighet: 25 km/h Färg: Svart Bluetooth: Ja Batterikapacitet: 446 Wh Övervakningsapp: Ja Reseavstånd: 45 km Broms: E-ABS och skivbroms Display: Inbyggd display Rammaterial: Aluminiumlegering Max förarvikt: 100 kg Lämplig ålder: 16-50 år Laddningstid: 8-9 timmar Motorns märkeffekt: 600 W Stoppljus: Ja Förpackningsinnehåll: 1 x Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition; 1 x nätadapter; 1 x sexkantnyckel; 1 x förlängd munstycksadapter; 5 x skruvar; 1 x däck Effekt: 71 W.
  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team E »

  8538 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

  Motor som presterar Starkare effekt med en maximal effekt på 600w. Scootern har en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobb, skola eller till en kaffe med kompisar. Smartare batteri När batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska. Säkrare för dig och andra Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stort dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Den nya dubbla skivbromsen ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare. Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkleltRamen är tillverkad av en höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, utrustad med bekvämare luftdäck. Den totala vikten är endast 13 kg, vilket gör det bekvämt att ta med sig överallt. Håll koll på din körning, direkt i mobilenPå den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och iOS.
  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black »

  4490 SEK

  FYNDIQ

 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team Edition

  Kopiera och klistra in EAN-koden för att söka på CDON för att hitta skotertillbehör. EAN finns i listpunkt. Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition Unik Design  Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition är elegant och smidig med en design som gör att den går att fälla ihop på endast tre sekunder. Karossen är tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket gör att den endast väger 14.2 kg, är lätt att fälla ihop och enkel att alltid ha med sig.  Smarta Funktioner I Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition får du ett transportmedel med enkel och smidig körning. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. Mer Kraft, Högre Hastighet Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition är utrustad med ett högkvalitativt batteri som tar dig upp till 45 km. Det inbyggda BMS-systemet ser till att batteriet varken över- eller underladdas. Bortsett från det drivs scootern av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram bekvämt på vägarna. Dubbelt Bromssystem Scootern har slitstarka däck med halkskydd och dämpning, vilket gör att du kan ta dig fram säkert och smidigt på vägarna. Bortsett från det, är scootern även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS-system Få Överblick I Mi Home-Appen Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en stor LED-skärm som ger dig en snabb överblick av hastighet, batterinivå, körsträcka och körläge. Du ansluter dig snabbt och enkelt till Mi Home-appen där diú kan hålla koll på din hastighetåterstående batteri och även låsa din scooter, direkt i din smartphone.
  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes Amg Petronas F1 Team Edition »

  5990 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

  Motor som presterar  Starkare effekt med en maximal effekt på 600w. Scootern har en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobb, skola eller till en kaffe med kompisar. Smartare batteri När batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska. Säkrare för dig och andra Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stort dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Den nya dubbla skivbromsen ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare. Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enklelt Ramen är tillverkad av en höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, utrustad med bekvämare luftdäck. Den totala vikten är endast 13 kg, vilket gör det bekvämt att ta med sig överallt.  Håll koll på din körning, direkt i mobilen På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och  iOS.
  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black »

  4484 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  Starkare effekt med en maximal effekt på 600w. Scootern har en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobb, skola eller till en kaffe med kompisar.
  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 »

  4435 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Elektrisk Skoter Pro 2 Mercedes-Amg Petronas F1 Team Edition

  Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition är en specialutgåva elektrisk scooter, utvecklad i samarbete med Mercedes-AMG Petronas Formel 1-team.   Xiaomi har lanserat denna elektriska skoter i begränsad upplaga Xiaomi Mi Pro 2 inspirerad av designen av Mercedes-AMG Petronas F1-teamet. Den elektriska skoter har unika inskriptioner och är stämplad med det distinkta AMG-märket bredvid bakhjulet.   När det gäller prestanda fick Xiaomi Mi Pro 2 elektriska skoter inte en ökning av effekten (300 W), den har en maximal hastighet på 25 km / h.   Specifikationerna är desamma som standardmodellen. En av förbättringarna är den utökade räckvidden på 45 km.   Xiaomi Mi Electric Scooter Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition har pneumatiska däck (8,5 tum) för att ge komfort och ett dubbelt bromssystem - regenerativ bromsning plus skivbromsning på bakhjulet för att stoppa dig snabbt och säkert.   Modellen har också en skärm inbyggd i styret. Displayen hjälper användarna att kontrollera hastigheten i realtid, välja ett körläge, ansluta till Bluetooth och till och med övervaka lampornas status. Scootern har en 2W-strålkastare som lyser upp till 10 meter.   Sparkcykeln är hopfällbar för att vara lätt att transportera och ta liten plats. Xiaomi elektriska skoter kan klättra vägar med 20% lutning. Dess vikt är 14,2 kg. Produkttyp: Elektrisk skoter Modell: Xiaomi Mi Pro 2 Böjlig: Ja Motoreffekt (W): 300 Maxhastighet (km / h): 25 Maximal räckvidd (Km): 45 Ljus: Ja Hjul (tum): 8.5 Bromsar: På skivan Lutningsvinkel (grader): 20 Batteri: 12400mAh / 446Wh Specialfunktioner: Bluetooth 4.1 Maximal stödvikt (kg): 100 Fordonsvikt (kg): 14.
  Xiaomi Mi Elektrisk Skoter Pro 2 Mercedes-Amg Petronas F1 Team Edition »

  11966 SEK

  CDON

 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Svart

  Prestanda Mi Electric Scooter 3 har en maximal effekt på 600w, en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar. Smart batteri När batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska. Säkrare  Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare. Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkelt Ramen är tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, och är utrustad med våra bekvämaste luftdäck hittills. Mi Electric Scooter 3 väger endast 13 kg, vilket gör det enkelt att ha den med sig överallt.  Håll koll på din körning, direkt i mobilen På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och iOS. SpecificationVikt13.2kgMått1080x430x1140mmMått ihopvikt1080x430x490mmSkärmLED with Speed/Battery/KM/ModeMotorkraft300WMaxhastighet25 km/hKlättringsvinkel16%Bromssträcka6.2mBatterikapacitet7650mAh 275WhRäckvidd30km*Kompatibel medAndroid & iOsTrådlös anslutningBluetooth  *Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer.
  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Svart »

  4480 SEK

  CDON

Märken Motorcyklar & Mopeder

Kolla också