Övrigt för personvård

Avancerad sökning   
 • BaByliss Hårfön Cordkeeper 2000 D373e Male

  Kraftfull hårfön på 2000 W för snabb torkning. Fönen har en unik självindragande sladd och kan därmed förvaras säkert och prydligt utan trassel. Tryck bara på knappen så dras sladden in i handtaget! Med joniserande effekt som ger ett slätt resultat. Stor diffuser som förstärker naturliga lockar och ett smalt munstycke för släta frisyrer medföljer.
  BaByliss Hårfön Cordkeeper 2000 D373e Male »

  404 SEK

  Stayhard.se

 • Revolt Massagekudde + Ögon- & Tinningmassage Set

  Få den ultimata avkopplingen med detta kit som innehåller följande produkter: 1st Relax Pro Massageapparat för ögonen & tinning med musikterapi Denna apparat ger dig maximal avkoppling med en omfamnande känsla av massage & tryck på ögonen och tinningarna, värme- samt lugnande musikterapi. Upplev den unika massagen för pannan, ögonen och tinningarna med avancerad 3-dimensionellt lufttryck och mjuka vibrationer. Ta hand om dina ögon och den ömtåliga huden kring ögonområdet med  Revolt RelaxPro ögonmassageapparat. Om du lider av spänningshuvudvärk, migrän och trötta ögon och du har svårt att koppla av är detta något för dig! Optimalt för att använda innan läggdags eller på jobbet för snabb avkoppling & spänningsavlastning! Nyckelfunktioner:3D massage med lufttryck från 3 luftkuddar (1st för ögonen + 2st för tinning)VärmeterapiVibrationInbyggd musikterapi med olika valbara avkopplande musikVikbar design: passar alla huvudstorlekar + enkel förvaringSkönt & mjukt material på insidanElegant och smart touch panelJusterbart bandStilren touchpanelSladdlös användningLaddningsbart batteriSnygg Revolt RelaxPro loggaPresentförpackningVarför använda Relax Pro Massageapparat för ögonen & tinning med musikterapi? En mjuk och behaglig massage för ögonområdet och tinningarna är mycket avslappnande och fyller en med välbefinnande! Det tycks vara en enkel och liten del av vår kropp, men likt fötterna är ögonen ett område som arbetar på högvarv hela dagen....mycket intryck från skärmar, ljus från starka lampor eller för svaga lampor, ja ögonen jobbar hela tiden.  Denna ögonmassageapparat stimulerar akupunkturpunkterna runt ögonen och påskyndar blodcirkulationen, minskar spänningar,  rynkor och förbättrar hudens elasticitet. Den inbyggda tekniken för styrning av kolfiberuppvärmning och mikrodatorer kan också hjälpa till att eliminera ögonpåsar och mörka cirklar under ögonen orsakade av otillräcklig sömn och dålig blodcirkulation. Ögonmassageraren kan hjälpa till att lindra ögonbelastningar, svullnader, torra ögon, sinustryck och huvudvärk. Vi skulle säga att ge denna apparat några minuter varje dag och ditt välmående kommer att höjas! Vad den gör:Ger en unik omfamnande känsla av massage för maximal avkoppling.Stimulerar akupunkturpunkterna kring ögonpartiet och tinningarna med avancerad 3D teknik.Lugnar ömma, trötta eller brinnande ögon.Ger bahaglig värme.Har inbyggd musikterapi.Hur fungerar ReVolt Relax Pro – Massageapparat för ögonen & tinning med musikterapi?Avslappnade ögon och tinningar:Den inbyggda intelligenta rörelsen slappnar av ögonens nerver. Ömma, trötta eller brinnande ögon hör till det förflutna.Ögats vitalitet:Mikromagnetisk terapi gör huden runt ögonen mer elastisk och ger den vitalitet vilket hjälper till att jämna ut rynkor & linjer runt ögonen.Hjälper blodcirkulationen i ögat:Den 180 graders vikbara, justerbara och bärbara designen passar bekvämt på ansiktet. Inbyggda värmekuddar ger en behaglig temperatur mellan 40 ℃ -42 ℃, vilket är bäst för att...
  Revolt Massagekudde + Ögon- & Tinningmassage Set »

  1179 SEK

  Revoltbeauty.se

 • Hyperice Hypervolt Bluetooth®

  Massagepistolen hypervolt skänker en unik och skräddarsydd massageupplevelse som främjar ökad rörelseförmåga.
  Hyperice Hypervolt Bluetooth® »

  2490 SEK

  Proteinbolaget.se

 • Salonshaper – Din Egna Nagelsalong

  Få din egna nagelsalong med Salon Shaper. Du kan ta denna lilla och smarta elektriska nagelfilen med dig över allt och kan lätt vara i väskan eftersom den inte behöver mycket plats. På trots av den lilla storleken, har den ett högt varvtal som är svår att stoppa. Det inkluderas fem olika filar och de är mycket lätta att byta. Du ska bara pressa in filen och så sitter den fast – inga skruvar eller annat krångel. Kan användas till vanliga naglar, akryl, tånaglar och är dessutom mild nog till att massera och stimulera nagelbanden.
  Salonshaper – Din Egna Nagelsalong »

  99 SEK

  Satana SE

 • 400 SEK

  Klockmagasinet.com

 • Toppik Spray Applicator

  Denna pump fördelar Toppik fibrerna precis där du vill ha dom. Med hjälp av Spray Applicator blir appliceringen mycket enklare och du kommer märka stor skillnad första gången du använder den. Passar extra bra för användare med ett håravfall i fronten, tack vare sin precision. Även andra användare kommer uppleva ett märkbart bättre resultat.
  Toppik Spray Applicator »

 • Toppik Spray Applicator

  Denna pump fördelar Toppik fibrerna precis där du vill ha dom. Med hjälp av Spray Applicator blir appliceringen mycket enklare och du kommer märka stor skillnad första gången du använder den. Passar extra bra för användare med ett håravfall i fronten, tack vare sin precision. Även andra användare kommer uppleva ett märkbart bättre resultat.
  Toppik Spray Applicator »

  175 SEK

  Parfymonline.se

 • White One Body RollerXL För kropp

  Få enkelt bort rynkor, ärr, celluliter på kroppen!.
  White One Body RollerXL För kropp »

  399 SEK

  Whiteone.com

 • 20 SEK

  Luxplus.se

 • Hyperice Hypervolt Massagepistol

  Vi kan varmt rekommendera Hyperice enormt populära Hypervolt massage pistol med ”Quiet Glide ™” teknik för dig som vill förbättra din rörlighet och bli av med stelhet. Handla idag från Sportproffsen.
  Hyperice Hypervolt Massagepistol »

  3490 SEK

  Sportproffsen.se

 • Booster laddnings-docka

  Booster laddnings- och förvaringsdocka håller din massagepistol och massagehuvuden bekvämt på plats.
  Booster laddnings-docka »

  349 SEK

  e-ville.com

 • Beurer elektrisk fotvärmare

  Elektrisk fotvärmare som både kan värma dina fötter och ge dig en skön fotmassage samtidigt!.
  Beurer elektrisk fotvärmare »

  599 SEK

  Billigteknik.se

 • physa Fotmassagemaskin

  Fotmassagemaskin I framtiden behöver du inte längre uppsöka fotvården för att få hjälp med värkande, trötta fötter. Physas fotmassagemaskin PHY-50SM-1 är idealisk för professionell hemanvändning, samtidigt som den har ett extremt överkomligt pris. Speciellt om du varit på benen länge eller måste stå mycket på jobbet är denna snyggt designade fotmassagemaskin ett funktionellt och komfortabelt alternativ till en fotsalong.
  physa Fotmassagemaskin »

  859 SEK

  expondo.se

 • 1143 SEK

  Kontorsgiganten

 • Beurer GL50 Evo Bluetooth adapter

  En blueatooth-apter till Beurer för att trådlöst överföra mätdata till mobiltelefon eller PC.
  Beurer GL50 Evo Bluetooth adapter »

  374 SEK

  Medistore.se

 • Luxway Nordic AB Infraröd Benvärmare Med Turmalin

    Infra-Benvärmare med Turmalin sten och Yellowmud. Placera Benvärmaren på golvet. Koppla infravärmaren till befintligt vägguttag och ställ in önskad gradtal för infravärmen. Inframadrassen för fotvärme är utrustad med turmalin stenar jämt fördelade under och över fötterna samt Yellowmud (germanium granulat) vid smalben och knäna. Turmalin stenarna på i benvärmaren är mjukt utformade för maximal komfort och en masserande känsla. Turmalin stenarna har en brunsvart ton. Benvärmaren är tillverkad i ett högkvalitativt syntetiskt läder. På insidan är det ett infra-reflekterande material. Benvärmarens kanter är försedda med slitstarkt syntetband.Temperaturinställning av benvärmaren sker med kontrollpanel mellan 30-70 grader. Samt timer funktion med inställning upp till 9 timmar.Benvärmaren kommer i praktisk väska vilket gör det enkelt att ta den med sig samt att förvara i.Rengöring av produkten sker med torr till mycket lätt fuktad trasa, det är viktigt att benvärmaren är helt torr innan användning.Specifikationer Benvärmare med Turmalin och Yellowmud Bredd : 370 mmLängd : 370 mmHöjd: 550 mm Leveranstid: 2-3 dagar (Finns i lager)Fraktkostnad 150:-kr / hela Sverige Total mått: 37x37x55 cmVikt: 4kgStenstorlek: Turmalin, 2 cm i diameter + Yellowmud granulatEffekt: 230,50Hz 180WAutomatisk avstängning efter 9 timmar.Ansluts till vanligt vägguttag.Kabellängd: 180 cm.
  Luxway Nordic AB Infraröd Benvärmare Med Turmalin »

  2095 SEK

  Luxway.se

 • Remington CI9132 E51 PRO-Luxe 32mm Tong

  Remington CI9132 E51 PRO-Luxe 32mm Tong har en bred tång av keramik med sval tipp och GripTech-beläggning som skapar lätt motstånd så att håret inte glider av locktången. Den är även tillverkad med intelligent OptiHeat teknik som sliter mindre på håret genom att fördela värmen smart, högre temperatur vid rötterna och lägre vid de ofta försvagade topparna. Ditt hår är redo att stylas efter 30 sekunder! PRO-Luxe 32mm Tong från Remington skapar salongsvärdiga lockar som håller hela 24 timmar. Locktången har 10 temperaturlägen med digital display, från 120–210°C och stängs av automatiskt efter 60 minuter. Pro+ är en specialdesignad temperaturinställning på 185°C för extra skonsam värmestyling.
  Remington CI9132 E51 PRO-Luxe 32mm Tong »

  619 SEK

  Parfym.se

 • Staples Blodtrycksmätare kpl 12x35cm 2-slang

  Blodtrycksmätare 2-slang, komplett med manometer vid manschetten och bollpump med tryckventil. Manschetten har tydliga markeringar för kontroll så att rätt storlek används. Hela blodtrycksmätaren är latexfri. Separat tvättbar yttermanschett och blåsa.
  Staples Blodtrycksmätare kpl 12x35cm 2-slang »

  1156 SEK

  Staples.se

 • Polar Speed & Cadence Sensor Set Bluetooth Smart Svart

  Hastighetssensor & Kadenssensor Bluetooth Smart är kompatibel med iPhone 4S och senare modeller, samt Android-enheter med Android 4.3 och senare. Du kan även analysera din träning i Polar Flow webbtjänsten.
  Polar Speed & Cadence Sensor Set Bluetooth Smart Svart »

  717 SEK

  Outnorth.se

 • Beurer Muskelstimulering EM20 Nacke

  Elektronisk Muskel Stimulering (EMS) för ond nacke och axlar. Stimulerar musklerna så att värk släpper efter genomgått program. Dubbelhäftande dioder utan kabler. - 15 olika program - Batteridriven.Notera, alla elektronikprodukter från denna säljare har EU standard 220/240V.
  Beurer Muskelstimulering EM20 Nacke »

  632 SEK

  vidaXL.se

 • Justerbart Ländstöd Från Innovagoods

  Effektivt och multifunktionellt ländryggsstöd med akupunktur och magnetterapi. Köp den idag, vi har snabb leverans.
  Justerbart Ländstöd Från Innovagoods »

  259 SEK

  Manilloshop SE

 • Steamery Pilo Fabric Shaver Jet Black

  Till en början bör noppborttagaren testas vid ett litet och mindre synligt parti. Fungerar på alla typer av material. Laddas med inkluderad USB-kabel. 50 minuters användningstid. 5 timmars uppladdningstid. 1 års garanti. Läs mer om hur du använder en noppborttagare här.
  Steamery Pilo Fabric Shaver Jet Black »

  399 SEK

  CareOfCarl.com

 • Garmin Index S2 Smart Scale

  Mer än en våg Kompatibel med andra produkter Visar vikt, muskelmassa, benmassa m.m.
  Garmin Index S2 Smart Scale »

  1490 SEK

  CyberPhoto

 • BaByliss Multistyler 1200W AS121E

  Multifunktionsborste med jonfunktion som ger torrt hår och volym på ett skonsamt sätt Passar mellanlångt till långt hår. Försedd med jonfunktion som motverkar statiskt elektricitet och efterlämnar ett glansfullt och friskt hår.
  BaByliss Multistyler 1200W AS121E »

  648 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Circulator - Elektrisk fotmassageapparat - För dålig blodcirkulation benen, svullna ben och kalla fötter - Två års garanti

  Cirkulatorn är en elektrisk fotmassage maskin som kan stödja blodcirkulation och minska smärta och svullnad i fötter och ben med en innovativ EXOpulse-teknik. Cirkulator hjälper mot dålig blodcirkulation i benen. Den lätta 2kg enheten är enkel att bära. 2-års garanti ingår.
  Circulator - Elektrisk fotmassageapparat - För dålig blodcirkulation benen, svullna ben och kalla fötter - Två års garanti »

  1429 SEK

  Weightworld.se

 • Garmin Index S2 Smart Scale - Svart

  GARMIN Index S2 Smart Scale - Svart (010-02294-12).
  Garmin Index S2 Smart Scale - Svart »

  1799 SEK

  Milrab.se

 • Silk'n FaceTite VELVET

  FaceTite, Reduces wrinkles and fine lines, Builds volume, tightens skin, lifts facial contours, Restores collagen and elastin fibres, Strengthens the deeper layers of skin and improves skin structure and elasticity, Blurs superficial sun and age spots, whiteWant to rejuvenate your skin without undergoing surgery? Well, you can with the Silk’n FaceTite Ritual! This anti-ageing device tightens the skin, reduces wrinkles and crow's feet, and restores collagen and elastin fibres, leaving you with lifted, younger-looking and radiant skin. Combine the treatment with Silk'n Hyaluronic Serum to boost your results and reduce wrinkles by an additional 66%.
  Silk'n FaceTite VELVET »

  1976 SEK

  Proshop.se

 • tectake 3zons massagebänk aluminium 5 cm stoppning + väska - beige

  Vår massagebänk garanterar en enastående upplevelse med välbefinnandegaranti. Massagebänken kan fällas upp och monteras ned på några få sekunder tack vare det snabba och enkla fällsystemet. Beställ redan idag denna massagebänk som enkelt kan transporteras samt förvaras kompakt. HIGHLIGHTS • Extra tjock stoppning (ca 5 cm) för optimal liggkomfort • Högkvalitativ fincellig skumplast • Olje- och vattenresistent vinylöverdrag • Kan snabbt och enkelt ställas in för olika behov: Höjd, ben, nacke och armar • Ansiktshål med uttagbar plugg för ökad komfort • Ergonomiskt avtagbart multifunktionshuvudstöd med kardborrfäste • Huvudstöd med uttagbar dyna för hygienisk rengöring • Inkl. komfortabelt armstöd för att ligga bekvämt • Steglöst inställbart armstödsavstånd • Kan snabbt fällas ihop för kompakt förvaring och transport • Glidsäkra plastfötter • Låg egenvikt tack vare aluminiumram • Plastmantlad stålvajer för högsta stabilitet • lMed bekväm axelremsväska • Inkl. bärfunktion • Kan belastas med upp till ca.
  tectake 3zons massagebänk aluminium 5 cm stoppning + väska - beige »

  1725 SEK

  tectake.se

 • Trind Flexi File

  Nagelfil för förkortning av naglar Kvalitetspil för finger- och tånaglar.
  Trind Flexi File »

 • BaByliss Big Hair Dual Gold Edition AS952E

  650 W effekt,Två keramiska borstar,2 värmelägen + kalluft,Roterar åt båda håll,Jonfunktion,.
  BaByliss Big Hair Dual Gold Edition AS952E »

  499 SEK

  Netonnet.se

 • Varmluftsborste Stylingset 6-delar

  Hårstylingset med 6-delar, perfekt för den som vill ha allt samlat. Borsta, torka, locka med den här varmluftsborsten kan man göra det mesta. Ionic funktion som motverkar statisk elektricitet i håret.
  Varmluftsborste Stylingset 6-delar »

  649 SEK

  Severin

 • VITAMMY Ultra slag axel tryckmätare, färg choklad/stål

  intel_den vitammy Ultra slå axeltrycksmätare är din personliga sphygmomanometer Det finns i olika exklusiva färger Material: Rostfritt tryckmätare med automatisk avstängningsfunktion, stor tydlig display och automatisk blodtrycksmätning med en knapp Tryckmätning omedelbart efter uppblåst manschetten Material: Metallmaterial med praktisk resväska.
  VITAMMY Ultra slag axel tryckmätare, färg choklad/stål »

 • HH1449/00 Philips Medium resekit – DreamStation Go

  Philips HH1449/00 medium resekit fodral typ: fodral. Färg: grå Antal artiklar per förpackning: 1 st.
  HH1449/00 Philips Medium resekit – DreamStation Go »

 • 169 SEK

  Shopping4net.se

 • Foreo UFO mini 2 Fuchsia

  Nya UFO mini 2 ger dig ansiktsboost på 2 minuter! Den svenska innovationen UFO mini 2 passar alla hudtyper oavsett ålder. Den förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, T-Sonic-pulseringar och fullt spektrum av LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden. Välj den ansiktsmask som just ditt ansikte behöver och uppnå resultatet av en fantastisk och återfuktad hy. Varje behandling består av en noggrant utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för en maximal effekt och lugnande ansiktsmassage. Värme på upp till 45 ? och T-Sonic-pulseringar ökar ingrediensupptaget genom att vidga porerna samt få ansiktsmusklerna att slappna av. LED-ljusen har sina unika hudvårdegenskaper såsom anti-aging, lyster och motverkande av rodnad m.m. Varje mask erbjuder ett förinställt ljusprogram vilket ger dig den perfekta kombinationen för din ansiktsbehandling. Ta farväl av traditionella ansiktsmasker och säg hej till den koreanska hudvårdsrevolutionen! UFO mini 2 kan användas till utvalda masker och UFO 2 till alla masker från FOREO.
  Foreo UFO mini 2 Fuchsia »

  1454 SEK

  Bangerhead.se

 • Cloud Nine Original Iron

  Original Iron är en plattång med släta, keramiska och flytande plattor. Temperaturen kan ställas in till mellan 100 och 200°C. Plattången går in i viloläge efter 30 minuters inaktivitet. Den har en tre meter lång sladd som kan roteras i 360°.
  Cloud Nine Original Iron »

  1890 SEK

  Cocopanda.se

 • Beurer Oslagbar Ljusterapi - Tl 90

  TL 90 - Mest ljus bland Beurers ljusterapilampor För användning om du har ljusberoende symtom under vintermånaderna som t.ex. trötthet och brist på energi. Lampan skapar en simulering av solljus. Ljusintensitet på ca 10 000 Lux, mätt på långt avstånd: 15-20 cm. 8 olika timerinställningar 15 - 120 minuter. Certifierad medicinsk produkt. Flimmerfri och UV-fri.
  Beurer Oslagbar Ljusterapi - Tl 90 »

  1399 SEK

  FYNDIQ

 • Beurer - Pure Skin Pro IPL 5500

  IPL (intensivt pulserande ljus). 3 st energinivåer. Enkel och säker applikation för användning hemma. Integrerat UV-filter för att skydda huden. För ansikte, armar, ben, armhålor och bikinilinjen. Kan ej användas på mörk hud. Kan vara ineffektivt på vitt eller ljust hår. * Vid maximal energinivå för armar, ben, ansikte, armhålor och bikinilinjen ** Teknik bedöms av institutet ProDERM, Hamburg - Teknik för långvarig hårborttagning - Kompakt design och format - Snabb, säker och pålitlig - Kliniskt testad - Fungerar med Beurer MyIPL - Inkluderar patron med 200.000 ljuspulser - Ca 20 minuter för att behandla hela kroppen * - Ljusyta (3,1 cm2) för speciellt snabb behandling.
  Beurer - Pure Skin Pro IPL 5500 »

  1599 SEK

  Ellos.se

 • MTK SUN 1S 48W Nagel UV Lampa Manikyrtork

  SUN 1S 48W Nagel UV Lampa Manikyrtork   30st LED-ljuspärlor, snabb och effektiv Intelligent timing: 10s, 30s, 60s, 99s Med LED-display, som visar den tid du har torkat, bekvämare att använda Det finns 4 knappar på ovansidan där du kan välja 10, 30, 60 eller 99 sekunder Torkar alla typer av UV- och LED nagellackgel Med infraröd avkänningsfunktion Perfekt för alla hem eller professionella salonger, eller som en gåva Specifikationer: Material: ABS Ingångsspänning: 100-240V 50 / 60Hz 1A Utgångsspänning: DC24V 1.
  MTK SUN 1S 48W Nagel UV Lampa Manikyrtork »

  499 SEK

  Malmoteknik.se

Kolla också