Rakapparater & trimmer

Avancerad sökning   
 • Panasonic 7 Multitrimset (Er-Gy10) Male

  Multitrimset för trimning och formning av hår från huvud till tå. 4 specialdesignade kammar för trimning av skägg, kropp och hårstrån på mellan 3 och 15 mm. Som kortast kan hårstrån klippas ned till 0,5 mm. - Multitrimset för trimning och formning av hår från huvud till tå. - 4 specialdesignade kammar för trimning av skägg, kropp och hårstrån på mellan 3 och 15 mm - Avancerat system med induktionsladdning för upp till 50 min. sladdlös drift. - För torr eller våt användning, till och med i duschen. - Extra öron- och nästrimmer med smart rengöringssystem och avancerade tveeggade blad för exakt trimning av kroppshår.
  Panasonic 7 Multitrimset (Er-Gy10) Male »

  411 SEK

  Stayhard.se

 • Emerio Hygientrimmer

  Ibland kan det vara trevlig att inte se ut som en vildvuxen skog, så varför inte raka öron och näsa jämn och smooth med denna hygientrimmer från Emerio? En enkel, stilren….
  Emerio Hygientrimmer »

  119 SEK

  Partykungen.se

 • Hpl - Hårborttagning Laser

  Den innovativa HPL hårborttagning laser är designad för snabb och smärtfri hårborttagning över hela kroppen. Du slipper att konstant raka dig och slita ut huden med krämer, vaxning eller hyvlar. Den effektiva lasern är perfekt till armar, armhålor, bikinilinje, ben, rygg, och bröst. Hårborttagning laser för säkert hemmabruk Hårborttagning är något som de flesta gör under varje vecka. Det ses ofta som en jobbig nödvändighet att behöva ta bort dessa oönskade hårstrå. Och då är laser det bästa alternativet som finns på marknaden, kan du dessutom göra det hemma är det ett ännu större plus. Enheten som du enkelt för längs med huden använder sig av pulserande ljus. Pigmenten i hårsäckarna absorberar ljuset och omvandlar det till värme. På så sätt stryper du syretillförseln i hårsäckarna och håret avlägsnas, utan att skada huden. Även om detta är en form av permanent hårborttagning räcker inte endast en behandling. Det krävs ofta mellan 4 till 12 behandlingar, beroende på vilket hudområde du behandlar. HPL laser använder sig av ljuspuls-teknologi, så behandlingen går djupt ner i hårsäckarna. Kliniska test visar att produkten reducerar hårväxten med upp till 82% redan efter 6 behandlingar. HPL laser har en inbyggd hudtypssensor, och det ergonomiska huvudet passar till alla kroppsdelar, även för kroppsdelar som kan vara svåråtkomliga. Specifikationer HPL (Home Pulsed Light) Fungerar på 5 hudtyper Hudtypssensor Användningsområde: armar, armhålor, bikinilinje, rygg, bröst och ben. Använd ej i ansiktet. Pulse rate: Flasher var 3,5 sekund. Låg fluens? (5J: cm2) = högt hudskydd Behandlingsområde: 4 cm2 Input power: 100V-240V/1.
  Hpl - Hårborttagning Laser »

  1009 SEK

  Satana SE

 • Tweezerman Moustache Scissors

  Tweezerman Moustache Scissors har skarpa och raka blad i rostfritt stål som är perfekta för trimning av mustasch, skägg eller bryn. Stora fingeröglor ger bra kontroll. Skarpa, raka blad för precision. Mikro-tandade blad ser till att håret inte glider. Hållbar, rostfri kvalitetsstål som enkelt rengörs. Användning: Kamma mustaschen eller skägget i riktning mot hårväxten. Klipp av lite hår i taget och arbeta symmetriskt. Mått: ca.
  Tweezerman Moustache Scissors »

  199 SEK

  Jordklok.se

 • Andis Slimline Pro Li Black

  Andis SlimLine Pro Li är en liten men kraftfull trimmer med rotationsmotor. Välj själv om du vill använda den med eller utan sladd. Info: 6000 slag per minut, skärsystem: Andis SlimLine Pro System, vikt: 140 g, hållbart li-ion batteri, laddningstid: 135 minuter, batteritid: 120 minuter, skärbredd: 30 mm, klipplängd: 0,8 mm samt 2,4 meter lång sladd. Inkluderar: 1 T-blad för detaljklippning, 4 påstickskammar (1,5- 9,5 mm), laddningsadaptor och ställ, rengöringsborste samt olja.
  Andis Slimline Pro Li Black »

  1649 SEK

  Grandparfymeri.se

 • Andis Slimline Pro Li Black

  Andis SlimLine Pro Li är en liten men kraftfull trimmer med rotationsmotor. Välj själv om du vill använda den med eller utan sladd. Info: 6000 slag per minut, skärsystem: Andis SlimLine Pro System, vikt: 140 g, hållbart li-ion batteri, laddningstid: 135 minuter, batteritid: 120 minuter, skärbredd: 30 mm, klipplängd: 0,8 mm samt 2,4 meter lång sladd. Inkluderar: 1 T-blad för detaljklippning, 4 påstickskammar (1,5- 9,5 mm), laddningsadaptor och ställ, rengöringsborste samt olja.
  Andis Slimline Pro Li Black »

  1499 SEK

  Parfymonline.se

 • 160 SEK

  Luxplus.se

 • Philips batteridriven Skäggtrimmer med 10 längdinställningar

  Med Philips batteridrivna skäggtrimmer får du 45 minuters drift och trimmern kommer med hela 10 längdinställningar vilket ger dig det klassiska tredagarsstubb utan krångel! 1 mm precisionsinställningar och med Lift & Trim-systemet skär bladen 30% snabbare!.
  Philips batteridriven Skäggtrimmer med 10 längdinställningar »

  299 SEK

  Billigteknik.se

 • 739 SEK

  Parfym.se

 • Philips Ladyshave HP6341

  Med den här mångsidiga ladyshavern kan du raka dig överallt på kroppen snabbt, enkelt och säkert. Hemligheten är det lilla rakhuvudet som skär snabbt samtidigt som din hud skyddas.
  Philips Ladyshave HP6341 »

  297 SEK

  vidaXL.se

 • Innovagoods Elektrisk Hår- Och Skäggtrimmare

  Klippa, trimma och forma ansikts- och kroppshåren med InnovaGoods elektriska hår- och skäggtrimmare. Den har LED-lampor så att du enkelt kan se vad du gör och inte får klippit mer eller mindre av än önskat. Se mer information nedan.
  Innovagoods Elektrisk Hår- Och Skäggtrimmare »

  209 SEK

  Manilloshop SE

 • Philips Ladyshave HP6341

  Med den här mångsidiga ladyshavern kan du raka dig överallt på kroppen snabbt, enkelt och säkert. Hemligheten är det lilla rakhuvudet som skär snabbt samtidigt som din hud skyddas.
  Philips Ladyshave HP6341 »

  297 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • BaByliss Skäggtrimmer Pro Beard

  Trimma, forma och stajla ditt skägg eller din skäggstubb.Den skyddande kamguiden ger en konsekvent jämn klippning med 24 längdinställningar från kortare stubb till längre skägg. 0,5-12 mm.Kan användas med eller utan sladd i 60 minuter.Skärblad som kan tas av och rengöras.Teknisk informationSkäggtrimmer med eller utan sladd60 minuters användningstid8 timmars laddningAvtagbar kamguideLängdkontroll i steg24 klipplängder0,5-12 mmÖka längden i steg om 0,5 mmBlad som kan tas av för enkel rengöring.
  BaByliss Skäggtrimmer Pro Beard »

  399 SEK

  Proshop.se

 • 559 SEK

  Meds.se

 • Philips S1333/41

  45 minuters batterietid,Självslipande PowerCut-blad,Rörligt rakhuvud i 4 riktningar,IPX7-certifierad,Enkel att rengöra under rinnande vatten,.
  Philips S1333/41 »

  549 SEK

  Netonnet.se

 • Camden Barbershop Company Skäggvårdsset från ● 100 % naturlig ● inkl. skäggolja, skäggvax, skäggborste, skäggkam och bok ● Present-set för män

  ✅ DET PERFEKTA SETET FÖR ALLA SKÄGGBÄRARE: Vårt skäggvårdsset innehåller de mest populära vårdprodukterna från Camden Barbershop Company och passar alla skäggbärare, unga som gamla: Den innehåller en 50 ml flaska av vår prisbelönta skäggolja, en handbetsad skäggborste i valnötsträ, vår Ultralight skäggkam och en 60 ml burk original skäggbalsam. ✅ GER SKÄGGET EN VÄLSKÖTT LOOK AND FEEL: Alla de inkluderade vårdprodukterna är av 100 % naturligt ursprung och ser till att ditt skägg inte bara ser välskött ut utan också känns så. De gör skägget smidigt, ger det glans, volym och fukt och förhindrar samtidigt klåda och mjäll. ✅ INKLUSIVE EN E-BOK MED SKÖTSELTIPS FÖR SKÄGGET: Varje presentset innehåller ett kort med en åtkomstkod med vilken du kan ladda ner våra bästa skäggvårdstips som e-bok. I e-boken lär du dig hur du bäst använder våra produkter, hur du bygger upp en bra skäggvårdsrutin och hur du snabbast kan få ditt skägg i form. ✅ HÅLLBART OCH VACKERT FÖRPACKAD: Presentpaketet levereras i en hållbart producerad påse av juteväv med ett tryckt motiv med en högkvalitativ look, så att du kan ge bort den direkt, utan någon extra förpackning. ✅ PRODUKTER SOM VUNNIT MÅNGA PRISER: Produkterna i vårt presentset har fått flera utmärkelser från oberoende institutioner. Vår skäggolja och vårt skäggbalsam, till exempel, blev testvinnande produkter i juni 2019 i "EU-jämförelser", medan "Jämförelse365" utsåg vår skäggolja till vinnare med bästa förhållande mellan pris och prestanda (2019).
  Camden Barbershop Company Skäggvårdsset från ● 100 % naturlig ● inkl. skäggolja, skäggvax, skäggborste, skäggkam och bok ● Present-set för män »

 • Näshårstrimmer Batteridriven

  Batteridriven näs och öronhårstrimmer, ser till att det alltid är vältrimmat i snoken. Drivs av 1st AA-batteri som givetvis är inkluderat. Det ingår även ett litet trimhuvud för att forma till kanter i skägg och mustasch.
  Näshårstrimmer Batteridriven »

  339 SEK

  Severin

 • Remington MB6850 Vacuum Beard&Stubble Groomer

  Effektiv skäggtrimmer med dammsugarteknologi från Remington.
  Remington MB6850 Vacuum Beard&Stubble Groomer »

  735 SEK

  Shopping4net.se

 • BaByliss Titanium E976E

  En snygg hårklippare som kan användas med eller utan sladd och har blad i kol/titan med mycket god skärprestanda. 60 minuters användningstid i sladdlöst läge. 26 klipplängder mellan 0,5–25 mm som enkelt ställs in med ett vridhjul. Löstagbart och tvättbart blad som underlättar rengöring. Skäggkam medföljer.
  BaByliss Titanium E976E »

  418 SEK

  Bangerhead.se

 • OBH Nordica Björn Axén Tools Grooming Kit

  Grooming Kit är utvecklat av professionella stylister på Björn Axén och är ett professionellt rakningsset med skäggtrimmer och tillbehör för styling av mustasch och skägg. Setet innehåller en skäggtrimmer med två olika kammar, mustaschsax, borste och ett hårt reseetui med plats för allt.
  OBH Nordica Björn Axén Tools Grooming Kit »

  849 SEK

  Cocopanda.se

 • Innnovagoods Elektrisk Precisionsrakapparat 3 1 Laddningsbar

  Denna innovativa elektriska rakapparat är perfekt för att uppnå en perfekt rakning bekvämt och effektivt med dess trippelfunktionalitet (trimning, formgivning, rakning). Den är även liten och laddningsbar, vilket gör den bekvämt att ta med sig och den tar upp lite plats. Den kan laddas via USB. Tillverkad i rostfritt stål, ABS, PS och PP Ergonomisk, lättviktig och användbar design 3 i 1: trimma, formge och raka På/av-knapp med LED Dubbla skärblad Rörligt huvud 3 klipplängder: 1 mm, 3 mm och 5 mm Laddningsbar (USB-kabel inkluderad) Lithiumbatteri: 500 mAh 5 V / 3,7 V / 1 W Inkluderar liten rengöringsborste Ungefärlig storlek: 3.
  Innnovagoods Elektrisk Precisionsrakapparat 3 1 Laddningsbar »

  269 SEK

  FYNDIQ

 • Paul Smith Casquette bande

  sammansättning 100% Coton Nettoyage à sec uniquement Välj Paul Smith basebollkeps i svart med märkes ikoniska Signature Stripe på sidan Denna basebollkeps är tillverkad av 100% bomull - Metalltrimmer med präglad signaturlogotyp - En storlek passar alla sammansättning Endast torrtvätt Detaljer: - Typ: beanie - Färg(er): svart - Mönster: vanlig - Stil: casual - Tillfälle: vinter Denna beskrivning är automatiskt översatt.
  Paul Smith Casquette bande »

  832 SEK

  Miinto.se

 • For BaBylissMEN Precision Cut

  BaBylissMEN Precision Cut har skapats för att vara lättviktig och enkel att hantera. Den gör det enkelt att styla och kontrollera även när du skapar de mest svåra klippningarna. Bladen i rostfritt stål ger dig smidig, precis trimning och den kraftfulla motorn har en avancerad teknologi för snabba, effektiva resultat. Med 13 längdinställningar kan den åstadkomma många olika stilar.
  For BaBylissMEN Precision Cut »

  336 SEK

  lookfantastic.se

 • Braun IPL 5117 (Grey pouch + Venus Swirl)

  Silk·expert Pro är Brauns senaste generation av IPL. • Brauns senaste generation av IPL. Den snabbaste, säkraste och mest effektiva IPL:en*. Synlig hårborttagning i upp till 6 månader**. • Den säkraste IPL-tekniken. Kliniskt testad och dermatologiskt godkänd som säker för huden av ledande internationell hudhälso-organisation (Skin Health Alliance). • SMART IPL med SensoAdapt hudtonssensor (med UV-skydd): Den enda IPL-hårborttagningstekniken som automatiskt anpassar sig efter din hudton kontinuerligt†. • Snabbaste IPL:en: Behandlar båda benen på mindre än 5 minuter på lägsta energinivån. Två gånger snabbare än tidigare Silk·expert 5. Inklusive precisionshuvud, premiumfodral och Venus-rakhyvel. • Ny kompakt design, 15 % mindre och 25 % lättare, för enkel hantering och bekväm behandling. 400 000 ljusimpulser, 30 % fler än tidigare Silk·expert 5. *Effektivitet baserat på kombinationen av fönsterstorlek, hastighet och energi. Säkerhetsteknologi delad med Cyden. **Enligt följt behandlingsschema. Individuella resultat kan variera. †Delad teknologi med Cyden.
  Braun IPL 5117 (Grey pouch + Venus Swirl) »

  3999 SEK

  Ellos.se

 • Elektriskt Laddad Rakapparat Braun 60-B1200s Blå

  Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Elektriskt laddad rakapparat Braun 60-B1200S Blå ! Färg: Blå Typ: Trådlös Egenskaper: Laddningsbart lithiumbatteri Flexibel LED-indikator Vattentålig Driftstid ca: 50' Spänning: 100-240 V Förpackningens innehåll: Adapter AC Rengöringsborste.
  Elektriskt Laddad Rakapparat Braun 60-B1200s Blå »

  2053 SEK

  CDON

 • Braun BT3222 Skägg Trimmer

  Braun BT3222 Skägg Trimmer har ultra skarpa blad, som enkelt kan komma genom kort-medium långt och tjockt skägg - helt utan att dra och nibba i huden. Den stilrena och ergonomiska designen, gör att skägg trimmern sitter bra i handen, och därmed ger dig den ultimativa precision när du trimmar, eller styler ditt skägg. Använd den medföljande kammen till att upprätthålla ditt skägg eller hår och välj mellan hela 20 olika längdinställningar. Information Märke: Braun Typ: Trimmer Modell: BeardTrimmer 3 Färg: Svart Precision: 0,5-10 mm Längdinställningar: 20 Räckvidd: Ca.
  Braun BT3222 Skägg Trimmer »

  349 SEK

  Plusshop.se

 • BaByliss Hårklippare Japanese Steel E99 Male

  Hårklippare av allra senaste modell med precisionsstyrda japanska stålblad som har en unik, supervass klippningsvinkel för ultrajämn, enkel klippning även genom längre, tjockare hår.
  BaByliss Hårklippare Japanese Steel E99 Male »

  899 SEK

  Stayhard.se

 • Wahl Color Pro Hårklippare Lithium Male

  Laddbar hårklippare tillverkad i USA med lithiumbatteri och laddindikator, diamantslipade skärblad och kraftfull professionell motor - samma höga kvalitet som frisörens klippare. Den har 90 minuters drifttid plus 15 minuters snabbladdning för 12 minuters drift och kan också användas med nätdrift. Totalt 8 st färgkodade förhöjningskammar på 3, 6, 10, 16, 13, 19, 22 och 25 mm. Color Pro klipper på endast 1 mm utan distanskam. Hårklipparen levereras även med sax, frisörcape, laddare, förvaringsväska, rengöringsborste och olja för att hålla bladen i toppskick.
  Wahl Color Pro Hårklippare Lithium Male »

  1046 SEK

  Stayhard.se

 • Wahl Li-Ion Multitrimmer Male

  Lithium Ion Laddbar Multitrimmer, tillverkad i EU, i toppkvalitet. - Precisionsslipat, självslipande skärhuvud för skäggtrimning och styling - Precisionsskär för detalj- och konturklippning - T-Blade för hårklippning och body grooming och ett rakhuvud för ansikte och kropp Trimmern har en lång drifttid på hela 180 minuter och snabbladdning på 1 min, fulladdas på 1 timme. Klippbredden med skärhuvudet för skäggtrimning är 30 mm med minsta klipphöjd 0,7 mm utan distanskam. Tillbehör för skäggtrimmer: Distanskammar 1,5, 3 och 4,5 mm och en justerbar distanskam för 2, 4, 6, 8, 10 och 12 mm. Tillbehör T-Blade för hårklippning: Distanskammar 3, 6 och 10 mm. Dessutom medföljer skägg- och mustaschkam, förvaringsetui, rengöringsborste och skärolja.
  Wahl Li-Ion Multitrimmer Male »

  746 SEK

  Stayhard.se

 • BaByliss Hårklippare Tiotanium E976e Male

  En snygg hårklippare som kan användas med eller utan sladd och har blad i kol/titan med mycket god skärprestanda.
  BaByliss Hårklippare Tiotanium E976e Male »

  494 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårklippare Hc5035 Male

  Hårklippning blev just lättare och mycket roligare med Remington ColourCut. En högkvalitativ hårtrimmer med 9 olika kulörta kammar som klipper mellan 0,5-2 mm. Vilken längd du än önskar, väljer du enkelt den färg som passar just din längd och så är du klar. Remington ColourCut är det idealiska kittet för hemmaklippning med minimalt krångel, bara enkel styling. Perfekt för familjen, innehåller 16 tillbehör för att ge dig alla verktyg du kan behöva för att styla ditt eget hår. Klippningen blir lite roligare för barnen när de får välja färg själv. En rengöringsborste möjliggör att oönskat hår avlägsnas före nästa användning, sax och en kam medföljer för att klippa längre hårlängder före klippning. - Skärblad i rostfritt stål - Självslipande blad - 9 kulörta kammar för att enkelt kunna välja klipplängd (1.5-25 mm) - Detaljtrimning (0.
  Remington Hårklippare Hc5035 Male »

  269 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårklippare Hc7170 Male

  Pro Power Titanium Ultra Funktioner: - Avancerad bladgeometri - AcuAngle blad - SlideSelect justerbara kammar med automatiskt lås - Auto Turbo boost funktion - Titaniumbelagda blad - Helt tvättbar - LED Digital Display - Löstagbart blad - Kan laddas via USB - Litiumbatteri - Sladd/Sladdlös med upp till 90 min användningstid - 4 h laddningstid - Snabbladdning - Comfort tip blad - 2 justerbara kammar: 1-44mm - LED laddningsindikator - Rengöringsborste - Oljeflaska.
  Remington Hårklippare Hc7170 Male »

  629 SEK

  Stayhard.se

 • BaByliss Hårklippare E695 Male

  Hårklippare med 39 mm rostfria blad. 2 kamguider (14-18mm, 20-34mm) med 2 mm precision ger många olika klipplängder. Inbyggd tunningsfunktion och användning med sladd.
  BaByliss Hårklippare E695 Male »

  179 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hygientrimmer Ne3870 Male

  NANOSeries Näs- och örontrimmer för att få bort oönskat hår. Den dubbelsidiga trimmern är vinklad så att du enkelt kommer åt områden som är svåra att nå och det roterande trimmerhuvudet gör att du snabbt kan få bukt med oönskat hår i näsa och öron. NE3870 är för att fixa detaljerna, tack vare det medföljande trimmerhuvudet med justerbar kam kan du med enkelhelhet forma polisonger och linjerna runt ditt skägg för att få en fulländad look. Helt duschsäker och med ett kraftfullt litiumbatteri kommer denna trimmer inte att göra dig besviken och du kan känna dig säker på att du alltid kan visa upp din bästa sida. Kraftfull med precision Det kraftfulla litiumbatteriet ger denna trimmer extra lång livslängd och den kraft du behöver för att hantera oönskad hårväxt. Den ergonomiska designen gör dessutom att du får extra bra kontroll över din trimning Många olika funktioner Den dubbelsidiga trimmern med medföljande kammar är det perfekta verktyget för att ansa och forma till snygga ögonbryn och den är även effektiv på att snabbt ta bort hår i näsa och öron. Det separata trimmerhuvudet med justerbar kam som klipper mellan 1-5mm gör det möjligt för dig att fixa de sista detaljerna som t.ex. polisonger och ansa runt ditt skägg och mustasch.
  Remington Hygientrimmer Ne3870 Male »

  269 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårklippare Hc7110 Male Svart

  Ingen känner dig bättre än dig själv. Med Pro Power Precision Steel kan säkerställa att ditt hår alltid ser perfekt ut utan att behöva boka tid hos frisören. Med en kraftfull motor ger Pro Power Precision Steel dig 2x skärprestanda* och är designad för att se till att mer av ditt hår trimmas i varje sekund. De innovativa SlideSelect kammarna gör att du med precision kan ställa in längden efter ditt önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Välj mellan längderna 1-44mm genom att enkelt skjuta på reglaget på trimmern. Tack vare kammarnas automatiska lås behöver du inte oroa dig att kammen ska flyttas under användning, den längd du valt kan du vara säker på att få. Pro Power Precision Steel kan användas både med och utan sladd, på en full laddning som tar 14-16 timmar kan du använda den i 40 min utan sladd.
  Remington Hårklippare Hc7110 Male Svart »

  386 SEK

  Stayhard.se

 • Moser Hårklippare 1400 Silver Male

  Moser 1400 är en tysktillverkad hårklippare som är lättskött och ger ett utomordentligt resultat Den används på hårsalonger världen över tack vare sin kvalitét. Klipplängden går att ställa från 1-3 mm utan förhöjningskam och med förhöjningskammen ställer du enkelt in klipplängder mellan 4-18mm. Den har diamantslipade stålblad och en kraftfull oscillerande armaturmotor. Levereras med Rengöringsborste och Olja för att bibehålla livslängd och skärpa i bladen.
  Moser Hårklippare 1400 Silver Male »

  404 SEK

  Stayhard.se

 • Wahl Frisörklippare Lithium Pro Bla Male

  Laddbar Hårklippare med High Performance Lithiumbatteri LED Indikator, precisionsslipade och självslipande skärblad tillverkade i Europa och kraftfull professionell motor - samma höga kvalitet som frisörens klippare. Skäret har inbyggd längdjustering i 5 steg 0,5-1,5-2,0-3,0-3,5mm för maximal flexibilitet, du hittar enkelt den klipplängd som passar just dig. Skäret är sköljbart och kan regöras under rinnande vatten. Den har 100 minuters drifttid plus snabbladdning på 1 minut och kan också användas med nätdrift. Totalt 6 st förhöjningskammar på 3, 6, 9, 13, 19, och 25 mm. Black Edition Li Pro klipper på endast 1 mm utan distanskam. Hårklipparen levereras även med laddare, Etui, Rengöringsborste och olja för att hålla bladen i toppskick.
  Wahl Frisörklippare Lithium Pro Bla Male »

  1121 SEK

  Stayhard.se

 • Remington Hårklippare Hc4250 Male

  Med Remington QuickCut klipper du dig själv snabbare än någonsin* så att du kan uppnå önskat resultat på kortast tid. Tack vare CurveCut-teknologin klipper den med 57% större täckning* och dess eleganta, kompakta och ergonomiska design gör det både snabbt och bekvämt. Ett groomingverktyg du inte kan vara utan för att skapa en rad olika salongsfrisyrer. Remington QuickCut har 9 olika längdinställningar mellan 1,5-15mm som gör att du enkelt kan få önskat resultat. Om du är på språng och i behov av en sista - minuten- klippning finns en praktisk tio-minuters snabbladdning som ger dig all den kraft du behöver för en trimning. Sladdlös och med en praktisk förvaringsväska är Remington QuickCut den perfekta reskamraten, redo att användas var du än är.
  Remington Hårklippare Hc4250 Male »

  629 SEK

  Stayhard.se

 • BaByliss Hygientrimmer E650e Male

  Med BaByliss multitrimmer tar du med hög precision snabbt och säkert bort hår i näsa och öron. Den profilerade formen gör att trimmern ligger bra i handen och tack vare det cirkelformade klippsystemet är den praktisk och säker att använda. För enkel rengöring kan apparatens huvud sköljas av med vatten. På- och avknapp. Batteridriven (batterier ingår ej).
  BaByliss Hygientrimmer E650e Male »

  134 SEK

  Stayhard.se

Kolla också