Sök Black 4 Steel Boned Latex Waist Trainer Vest bland Sexiga Kläder & Underkläder

Avancerad sökning   
 • Black 4 Steel Boned Latex Waist Trainer Vest

  Black 4 Steel Boned Latex Waist Trainer Vest Material: Naturgummi 96% Bomull 100% Spandex 4% Ingår: Korsett Denna träningskorsett kommer med 3 nivåer "Hook & Eye" för att stänga träningskorsetten med kompression som du vill ha. Om din midjeutbildare har vita fläckar eller fläckar som vatten, är det normalt för latex. Skyddsmaterial användes vid tillverkning och förpackning för att förhindra skador på latexen. Det är helt normalt för en produkt gjord av latex. Använd endast en ren mjuk trasa med lite vatten för att torka dem. Det betyder inte att din midjeträner är använd eller defekt.
  Black 4 Steel Boned Latex Waist Trainer Vest »

  399 SEK

  Pleasuredome.se

 • MediasLigueros Passion Woman Tiopen 001 Black Stockings Size 3/4

  Lev fantastiska upplevelser och känn dig som en gudinna med dessa strumpor Denna pjäs är tillverkad av det prestigefyllda underklädsmärket: Passion. Förbättra dina kurvor och sensualitet med denna fantastiska bit av sensualitet och du kommer att veta hur du känner att du är & nbsp; ren passion! TIOPEN 001 strumpor & nbsp; & nbsp; Färg: Svart < /li> Storlek: 3/4: Höfter (85 & nbsp; - 105 cm) & nbsp; Höjd (160 - 180 cm) & nbsp; Tänkt och designat för nuvarande och dynamiska & nbsp; kvinnor, Passion är underkläder tillverkade i Europeiska unionen med strikta kvalitetskontroller. Den maximala detaljen i tillverkningen och dess dekorativa element är huvuddragen i denna underkläder som är designad för dagens värld och dynamiska människor med önskan att förnya sig.
  MediasLigueros Passion Woman Tiopen 001 Black Stockings Size 3/4 »

  199 SEK

  CDON

 • 4 Steel Bones Black Latex Corset

  Material: Foder: 100% Bomull Yttre: 100% Gummi Inkluderat: Korsett Denna träningskorsett levereras med tre olika nivåer av hakar och öglor för att stänga träningskorsetten med den komprimering som du vill ha. Om din waist trainer har vita märken eller fläckar från vatten, det är normalt från latex. I tillverkningsprocessen och packning används skyddsmaterial för att inte skada latexen eller tyget och detta avger dessa märken. Använd bara en ren mjuk trasa med lite vatten för att torka dem. Det betyder inte att din waist trainer är använd eller defekt. Det är helt normalt för en produkt tillverkad av latex.
  4 Steel Bones Black Latex Corset »

  360 SEK

  Pleasuredome.se

 • 4 Steel Bones Latex Corset Vest Waist Cincher Body Shaper Svart

  4 Steel Bones Latex Corset Vest Waist Cincher Body Shaper Black Material: Naturgummi 96% Bomull 100% Spandex 4% Ingår: Korsett Denna träningskorsett kommer med 4 nivåer "Hook & Eye" för att stänga träningskorsetten med kompression som du vill ha. Om din midjeutbildare har vita fläckar eller fläckar som vatten, är det normalt för latex. Skyddsmaterial användes vid tillverkning och förpackning för att förhindra skador på latexen. Det är helt normalt för en produkt gjord av latex. Använd endast en ren mjuk trasa med lite vatten för att torka dem. Det betyder inte att din midjeträner är använd eller defekt.
  4 Steel Bones Latex Corset Vest Waist Cincher Body Shaper Svart »

  424 SEK

  Pleasuredome.se

Kolla också