Sök Latextrosa bland Sexiga Kläder & Underkläder

Avancerad sökning   
 • Latextrosa Stl Medium

  En härligt svart trosa i vanlig modell, gjord av latex. Trosan är tillverkad av 100% latex. Tvättas för hand i ljummet vatten och mild tvål. För att få till det läckert blanka utseendet kan du använda latex-spray eller ett par droppar valfritt silikonbaserat glidmedel.
  Latextrosa Stl Medium »

  349 SEK

  Lastbryggan

 • Latextrosa Med Dildo XL

  Trosa av latex med en dildo på insidan som låter dig njuta av penetration när och var du vill. Använd dem på promenaden eller varför inte när du är och jobbar? Bara du vet om vad som döljer sig innanför dina kläder...
  Latextrosa Med Dildo XL »

  599 SEK

  Lastbryggan

 • Latextrosa Dildo Medium

  Den populära latextrosan som tidigare funnits i storlek Small har nu äntligen kommit även i större storlekar. Trosan är av latex och låter dig som bär den njuta av en 12 cm lång dildo under tiden du har trosan på dig. Dildons diameter är 3,5 cm.
  Latextrosa Dildo Medium »

  599 SEK

  Lastbryggan

 • Latextrosa Med Dildo Large

  Latextrosa i storlek Large som låter dig känna den penisformade dildon inuti dig medan du bär trosorna. Denna modell har sedan tidigare bara funnits i storlek Small men finns nu alltså även i storlek Large.
  Latextrosa Med Dildo Large »

  599 SEK

  Lastbryggan

 • Cottelli Collection Stringtrosa Latex Medium

  Föreställ dig att ha på dig ett par trosor som inte bara är otroligt sexiga att titta på och skönt tighta att bära. Denna latextrosa i g-string modell är syndigt svart till färgen och ett måste för den verkliga latexfantasten.
  Cottelli Collection Stringtrosa Latex Medium »

  199 SEK

  Lastbryggan

Kolla också