Sök celine bland Smycken

Avancerad sökning   
 • 220 SEK

  Klockmagasinet.com

 • 2426 SEK

  Miinto.se

 • No name Örhängen Kristallörhängen Silver - Celine

  Snygga och moderna kristallörhängen som glittrar vackert. De har fin lyster som ger dem den rätta känslan av stil och elegans. Storlek: 9,5x2,5 cm Material: miljövänlig legering.
  No name Örhängen Kristallörhängen Silver - Celine »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • of Sweden Snö - Celine Small Ear

  1014-5700010 - Celine Small Ear s/white från Snö of Sweden. Snö of Sweden är ett av Sveriges största smyckesmärken. De producerar kvalitetssmycken av halvädel-karaktär där materialet består av en bottenmetall, oftast en blandning av zink, järn och rostfritt stål vilket är nickelfritt. Bottenmetallen är sedan pläterad med ett tunt lager av äkta silver, guld eller rosé varefter man lägger på en lack för att skydda lagret från oxidation. Så länge lacken är intakt kommer du aldrig behöva putsa smycket och är du rimligt försiktig med smycket så håller det i många år innan ytskiktet missfärgas. Stenar som används är ofta cubic zirkoner men ibland används även glas. Smyckena är nickelfria och kemikalietestade. Det finns fler delar i samma serie. Sök på "Snö - Celine".
  of Sweden Snö - Celine Small Ear »

  199 SEK

  CDON

 • No name Örhängen Kristallörhängen Svart - Celine

  Snygga och moderna kristallörhängen som glittrar vackert. De har fin lyster som ger dem den rätta känslan av stil och elegans. Storlek: 9,5x2,5 cm Material: miljövänlig legering.
  No name Örhängen Kristallörhängen Svart - Celine »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • of Sweden Snö - Celine Chain Brace

  1014-3200010 - Celine Chain Brace s/white från Snö of Sweden. Snö of Sweden är ett av Sveriges största smyckesmärken. De producerar kvalitetssmycken av halvädel-karaktär där materialet består av en bottenmetall, oftast en blandning av zink, järn och rostfritt stål vilket är nickelfritt. Bottenmetallen är sedan pläterad med ett tunt lager av äkta silver, guld eller rosé varefter man lägger på en lack för att skydda lagret från oxidation. Så länge lacken är intakt kommer du aldrig behöva putsa smycket och är du rimligt försiktig med smycket så håller det i många år innan ytskiktet missfärgas. Stenar som används är ofta cubic zirkoner men ibland används även glas. Smyckena är nickelfria och kemikalietestade. Det finns fler delar i samma serie. Sök på "Snö - Celine".
  of Sweden Snö - Celine Chain Brace »

  299 SEK

  CDON

 • of Sweden Snö - Celine Short Ear

  1014-6500010 - Celine Short Ear s/white från Snö of Sweden. Snö of Sweden är ett av Sveriges största smyckesmärken. De producerar kvalitetssmycken av halvädel-karaktär där materialet består av en bottenmetall, oftast en blandning av zink, järn och rostfritt stål vilket är nickelfritt. Bottenmetallen är sedan pläterad med ett tunt lager av äkta silver, guld eller rosé varefter man lägger på en lack för att skydda lagret från oxidation. Så länge lacken är intakt kommer du aldrig behöva putsa smycket och är du rimligt försiktig med smycket så håller det i många år innan ytskiktet missfärgas. Stenar som används är ofta cubic zirkoner men ibland används även glas. Smyckena är nickelfria och kemikalietestade. Det finns fler delar i samma serie. Sök på "Snö - Celine".
  of Sweden Snö - Celine Short Ear »

  249 SEK

  CDON

Kolla också