Koziol - Smycken

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • KOZIOL [Pi:P] , Smyckesträd, Grå

  Snyggt smyckesträd med plats för alla dina ringar, halsband och armband. Smyckesträdet är designat i miljövänlig, giftfri plast av det populära varumärket Koziol. Smyckesträdet är perfekt att ha som förvaring både i badrummet och i sovrummet. Snygg design som även är praktisk och funktionell, detta är en rolig och uppskattad present för både stora och små.
  KOZIOL [Pi:P] , Smyckesträd, Grå »

  249 SEK

  Baradesign.se

 • Koziol Cora Smyckesträd

  CORA Smyckesträd i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol. Vackert smyckesträd, tillverkat i 100 % återvinningsbar, giftfri termoplast. Koziols produkter gör sig lika bra inomhus som utomhus. Det extremt tåliga och hållbara materialet termoplast i kombination med fin och praktisk design gör deras produkter till mycket användbara under lång tid som passar lika bra i lägenheten, sommarstugan eller villan som i husvagnen/husbilen, på picknicken, i båten eller på vandringsresan. Duka upp fikat ute i trädgården, på klipporna i skärgården eller i utetältet med deras fina serviser, eller ta med en praktisk matlåda till jobbet - allt i giftfri plast. Koziol är ett modernt och miljömedvetet varumärke för dig som vill förenkla vardagen men inte tumma på designen. Inredningen från Koziol är känd för sin kvalitet och funktion. De tillverkar all sin plast själva, vilken är giftfri utan melamin och BPA. Produkterna kan bland annat kan värmas upp och kylas ner i exempelvis diskmaskinen utan att avge några gifter. Alla restprodukter återanvänds i deras egna fabrik i Erbach/Odenwald i Tyskland, ingenting går till spillo eller slängs. Termoplast är det mest miljövänliga materialet på marknaden idag. Det är inte bara livsmedels- och diskmaskinssäkert, utan produktionen sker även utan några skadliga tillsatser så som formaldehyd eller mjukmedel. I produktionsprocessen för termoplast används 90 % mindre energi jämfört med produktionen av glas, keramik eller aluminium. Se hela deras populära och tidlösa sortiment här. Färg: Crystal clear Material: 100 % återvinningsbar, giftfri termoplast Storlek: 9,3 x 26,2 x 32,2 cm (längd, bredd, höjd) Övrigt: Diskmaskinssäker, fri från BPA, fri från Melamin Leveranstid: 2-5 dagar Leveranssätt: Leverans till närmaste Schenker-ombud. Klicka här för att hitta närmaste ombud. Om Koziol Koziol är det tyska, välkända varumärket som designar och tillverkar heminredning i funktionell och giftfri plast. I deras sortiment hittar du allt från köksprodukter till lampor, förvaring och roliga presentartiklar. Koziols produkter är alltid giftfria, utan melamin och BPA, vilket gör att produkterna kan värmas upp och kylas ner utan att avge gifter. Alla produkter går att diska i diskmaskin. De återanvänder dessutom alla rester från produktionen som sker i deras egen fabrik i Erbach/Odenwald i Tyskland. Produktionen sker med enbart grön energi sedan 1 januari 2013 vilket sparar cirka 1276 ton CO² årligen.
  Koziol Cora Smyckesträd »

  237 SEK

  Peaceofhome.se

 • Koziol - [pi:p] , Smyckesträd, Grå

  Snyggt smyckesträd med plats för alla dina ringar, halsband och armband. Smyckesträdet är designat i miljövänlig, giftfri plast av det populära varumärket Koziol. Smyckesträdet är perfekt att ha som förvaring både i badrummet och i sovrummet. Snygg design som även är praktisk och funktionell, detta är en rolig och uppskattad present för både stora och små.
  Koziol - [pi:p] , Smyckesträd, Grå »

  249 SEK

  Shophome.se

 • Koziol Smyckesställ Dam 27 X 30,6 Cm Svart

  Koziol smyckesställ Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Den här standarden har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är även ett fint tillskott till en garderob, sminkbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckesställ Dam 27 X 30,6 Cm Svart »

  499 SEK

  FYNDIQ

 • Koziol Ringhållare Wow Damer 144 X 21,6 Cm Svart

  Koziol Wow ringhållare Letar du efter ett roligt och praktiskt tillbehör för att förvara dina smycken? Då är det här för dig. Med denna söta ringhållare kan du organisera dina ringar eller tillbehör och dekorera ditt rum samtidigt.
  Koziol Ringhållare Wow Damer 144 X 21,6 Cm Svart »

  356 SEK

  CDON

 • KOZIOL Cora Smyckesträd Crystal Clear

  Vackert smyckesträd, tillverkat i 100% återvinningsbar, giftfri thermoplast.
  KOZIOL Cora Smyckesträd Crystal Clear »

  239 SEK

  Baradesign.se

 • Koziol [Pi:P] Smyckesträd - Svart

  [pi:p] M Smyckesträd i giftfri plast, från det tyska kvalitetsmärket Koziol. Vackert smyckesträd i miljövänlig, giftfri plast från Koziol. Smyckesträd för kreativ förvaring av ringar, armband och andra smycken. Koziols produkter gör sig lika bra inomhus som utomhus. Det extremt tåliga och hållbara materialet termoplast i kombination med fin och praktisk design gör deras produkter till mycket användbara under lång tid som passar lika bra i lägenheten, sommarstugan eller villan som i husvagnen/husbilen, på picknicken, i båten eller på vandringsresan. Duka upp fikat ute i trädgården, på klipporna i skärgården eller i utetältet med deras fina serviser, eller ta med en praktisk matlåda till jobbet - allt i giftfri plast. Koziol är ett modernt och miljömedvetet varumärke för dig som vill förenkla vardagen men inte tumma på designen. Inredningen från Koziol är känd för sin kvalitet och funktion. De tillverkar all sin plast själva, vilken är giftfri utan melamin och BPA. Produkterna kan bland annat kan värmas upp och kylas ner i exempelvis diskmaskinen utan att avge några gifter. Alla restprodukter återanvänds i deras egna fabrik i Erbach/Odenwald i Tyskland, ingenting går till spillo eller slängs. Termoplast är det mest miljövänliga materialet på marknaden idag. Det är inte bara livsmedels- och diskmaskinssäkert, utan produktionen sker även utan några skadliga tillsatser så som formaldehyd eller mjukmedel. I produktionsprocessen för termoplast används 90 % mindre energi jämfört med produktionen av glas, keramik eller aluminium. Se hela deras populära och tidlösa sortiment här. Färg: Välj mellan olika färger Material: 100 % återvinningsbar, giftfri termoplast Storlek: 12,8 x 27,3 x 30,6 cm (längd, bredd, höjd) Övrigt: Diskmaskinssäker, fri från BPA, fri från Melamin Leveranstid: 2-5 dagar Leveranssätt: Leverans till närmaste Schenker-ombud. Klicka här för att hitta närmaste ombud. Om KoziolKoziol är det tyska, välkända varumärket som designar och tillverkar heminredning i funktionell och giftfri plast. I deras sortiment hittar du allt från köksprodukter till lampor, förvaring och roliga presentartiklar. Koziols produkter är alltid giftfria, utan melamin och BPA, vilket gör att produkterna kan värmas upp och kylas ner utan att avge gifter. Alla produkter går att diska i diskmaskin. De återanvänder dessutom alla rester från produktionen som sker i deras egen fabrik i Erbach/Odenwald i Tyskland. Produktionen sker med enbart grön energi sedan 1 januari 2013 vilket sparar cirka 1276 ton CO² årligen.
  Koziol [Pi:P] Smyckesträd - Svart »

  249 SEK

  Peaceofhome.se

 • Koziol - CORA, Smyckesträd, crystal clear

  Vackert smyckesträd, tillverkat i 100% återvinningsbar, giftfri thermoplast.
  Koziol - CORA, Smyckesträd, crystal clear »

  339 SEK

  Shophome.se

 • Koziol Smyckesställ Cora 26 X 32,2 Cm Vit/transparent

  Koziol Cora smyckesställ Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Denna standard har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är också ett fint tillskott till en garderob, sminkbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckesställ Cora 26 X 32,2 Cm Vit/transparent »

  499 SEK

  CDON

 • Koziol Smyckestativ Cora 26 X 32,2 Cm Svart/transparent

  Koziol Cora smyckestativ Letar du efter ett roligt och praktiskt tillbehör för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Denna standard har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är också ett bra komplement till en garderob, toalettbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckestativ Cora 26 X 32,2 Cm Svart/transparent »

  523 SEK

  CDON

 • Koziol Ringhållare Wow Dam 144 X 21,6 Cm Svart

  Koziol Wow ringhållare Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är det här för dig. Med denna söta ringhållare kan du organisera dina ringar eller tillbehör och dekorera ditt rum på samma gång.
  Koziol Ringhållare Wow Dam 144 X 21,6 Cm Svart »

  349 SEK

  CDON

 • Koziol Smyckesställ Dam 276 X 43,8 Cm Svart

  Koziol smyckesställ Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Den här standarden har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är även ett fint tillskott till en garderob, sminkbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckesställ Dam 276 X 43,8 Cm Svart »

  499 SEK

  CDON

 • Koziol Ringhållare Miaou Damer 86 X 21,5 Cm Svart

  Koziol Miaou ringhållare Letar du efter ett roligt och praktiskt tillbehör för att förvara dina smycken? Då är det här för dig. Med denna söta ringhållare kan du organisera dina ringar eller tillbehör och dekorera ditt rum samtidigt.
  Koziol Ringhållare Miaou Damer 86 X 21,5 Cm Svart »

  355 SEK

  CDON

 • Koziol Smyckesställ Dam 27 X 30,6 Cm Svart

  Koziol smyckesställ Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Den här standarden har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är även ett fint tillskott till en garderob, sminkbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckesställ Dam 27 X 30,6 Cm Svart »

  449 SEK

  CDON

 • Koziol Smyckesställ Cora 26 X 32,2 Cm Svart/transparent

  Koziol Cora smyckesställ Letar du efter en rolig och praktisk accessoar för att förvara dina smycken? Då är detta verkligen något för dig. Denna standard har tillräckligt med möjligheter för dina ringar, halsband, örhängen och andra smycken att hänga eller lägga och är också ett fint tillskott till en garderob, sminkbord eller nattduksbord.
  Koziol Smyckesställ Cora 26 X 32,2 Cm Svart/transparent »

  499 SEK

  CDON

Kolla också