Waves - Smycken

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Waves Tribal - Ljusblått Armband

  Armband från vår Steel Collection serie. Ljusblått armband av stål och gummi med utskärning på smycket av tufft tribalmönster.Steel Collection är en serie med smycken och ringar i god kvalitet med huvudfokus på stål.
  Waves Tribal - Ljusblått Armband »

  38 SEK

  Dorita.se

 • Waves Tribal - Rött Armband

  Armband från vår Steel Collection serie. Rött armband av stål och gummi med utskärning på smycket av tufft tribalmönster.Steel Collection är en serie med smycken och ringar i god kvalitet med huvudfokus på stål. Huvudmaterialet i smyckena från Steel Collection är kirurgisk stål 316L.
  Waves Tribal - Rött Armband »

  38 SEK

  Dorita.se

 • Waves Tribal - Gult Armband

  Armband från vår Steel Collection serie.Gult armband av stål och gummi med utskärning på smycket av tufft tribalmönster.Steel Collection är en serie med smycken och ringar i god kvalitet med huvudfokus på stål. Huvudmaterialet i smyckena från Steel Collection är kirurgisk stål 316L.
  Waves Tribal - Gult Armband »

  38 SEK

  Dorita.se

 • Waves Tribal - Lila Armband

  Armband från vår Steel Collection serie. Lila armband av stål och gummi med utskärning på smycket av tufft tribalmönster.Steel Collection är en serie med smycken och ringar i god kvalitet med huvudfokus på stål. Huvudmaterialet i smyckena från Steel Collection är kirurgisk stål 316L.
  Waves Tribal - Lila Armband »

  38 SEK

  Dorita.se

Kolla också