Symaskiner

Avancerad sökning   
 • Mannsberger Handhållen symaskin

  Denna handhållna symaskin från Mannsberger med en praktisk och lätt design passar perfekt i väskan eller resväskan. Med denna praktiska symaskin kan du laga gardiner utan att ta ner dem, laga kläder utan att klä av dig eller reparera sängkläder utan att flytta sängen.
  Mannsberger Handhållen symaskin »

  373 SEK

  vidaXL.se

 • Brother Symaskin Elektronisk

  Brother CS10 är perfekt både för dem som har erfarenhet av sömnad och för nybörjare. Maskinen har 40 sömmar, automatisk nålträdare och ett spolsystem som gör trädningen enkel för dig.
  Brother Symaskin Elektronisk »

  2800 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Singer 7470

  225 sömmar,Alfabet,Drop&Sew spolsystem,7 st 1-stegs knapphål,Minnesfunktion,Direktval av sömmar,SwiftSmart trädningssystem,.
  Singer 7470 »

  4490 SEK

  Netonnet.se

 • Singer Symaskin 3232 Simple Mekanisk

  Lätt att förstå så du snabbt kommer igång med dina sömnadsprojekt - sewing has never been so Simple! Vår senaste mekaniska Singer modell som är enkel och lätt att sy på med god prestanda till ett fantastiskt pris! 32 inbyggda sömmar varav ett 1-stegs knapphål, frontmatad undertråd, friarm, stygnbredd 5mm,.
  Singer Symaskin 3232 Simple Mekanisk »

  2159 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Legacy vit FC440

  Symaskinen Legacy från Singer är en pålitlig symaskin som är perfekt för både proffs och amatörer. Den är inte bara utmärkt för att skapa och designa, utan även för att reparera, sy, trimma bort överflödiga sömmar och snygga till kanter.
  Singer Symaskin Legacy vit FC440 »

  8425 SEK

  vidaXL.se

 • Emerio Entry SEW-122275 Resesymaskin

  smidig portabel symaskindenna otroligt smidiga och lilla symaskin är perfekt att ta med sig på exempelvis resan samt då behoven av olika sömnadsalternativ inte så stort.
  Emerio Entry SEW-122275 Resesymaskin »

  529 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Singer 14SH654N

  Sy med 3-4 trådar,Differentialmatning,Färgkodad trådspänning,Extra högt pressarfotslyft,1.
  Singer 14SH654N »

  2490 SEK

  Netonnet.se

 • Singer 2250

  9 olika sömmar,3 dekorativa sömmar,4-stegs knapphål,Automatisk undertrådsspolning,Justerbar stygnlängd,Snap-on pressarfötter,.
  Singer 2250 »

  1490 SEK

  Netonnet.se

 • Singer SE300

  Syr & brodérar,200 sömmar & 200 broderier,200 mm sy- och brodéryta,Automatisk trådspänning,Inbyggd nålträdare,.
  Singer SE300 »

  13990 SEK

  Netonnet.se

 • Singer Model One

  24 inbyggda sömmar,2 automatiska knapphålssömmar,Automatisk nålträdare,.
  Singer Model One »

  2990 SEK

  Netonnet.se

 • Brother DS120S

  Lätt och kompakt datoriserad symaskin,Stark motor för tjocka tyger,Automatisk nålträdare,LED-lampa,Toppmatad spole,.
  Brother DS120S »

  3190 SEK

  Netonnet.se

 • Singer Tradition 2273

  6 grundsömmar,Snap-on pressar,2 års tillverkargaranti,.
  Singer Tradition 2273 »

  1990 SEK

  Netonnet.se

 • Singer Symaskin M2105 Vit

  Den nya Singer M2105 är en perfekt symaskin för dig som behöver en pålitlig och rejäl bas-symaskin för sömnad i hemmet Den gör det enkelt för t ex gardinsömnad, lappning och lagning. Symaskinen har åtta nyttosömmar och ett knapphål i fyra steg. Tack vare sin användarvänlighet är M2105 idealisk för nybörjaren.
  Singer Symaskin M2105 Vit »

  1759 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Overlock

  3-4 trådig Overlockmaskin med differentialmatning för bästa resultat i bl.a. stretchtyger. 5 sömmar, 2 nållägen, friarm, mm. Skapar professionella sömnadsresultat: syr, överkastar och skär perfekt ett enda moment. Overlockmaskinen är ett perfekt komplement till din vanliga symaskin.
  Singer Symaskin Overlock »

  3399 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Tradition 2282

  23 sömmar, ett knapphål som sys i ett steg, friarm, steglös inställning av stygnbredd 5mm och nålläge, Stygnlängd 4mm, praktiskt utformad trädningsguide och mycket mer. Tradition 2282 har även nålträdare som hjälper dig att trä nålen på ett enkelt sätt.
  Singer Symaskin Tradition 2282 »

  2599 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Fashion Mate 3333 Vit

  Fashion Mate från Singer är en kompakt symaskin som är perfekt för folk som vill låta kreativiteten flöda med tyger. Du kan tillverka och laga dina egna kläder och tillbehör, men även en mängd andra saker såsom kuddfodral, mjukisdjur och i princip allt som är gjort av tyg.
  Singer Symaskin Fashion Mate 3333 Vit »

  2656 SEK

  FYNDIQ

 • eStore Mini Symaskin Grön

  Tyvärr besitter kläder inte vänligheten att bara gå sönder när du är i närheten av en syslöjdslärare - håll dig redo för allt med en portabel mini-symaskin! Den tystgående och lätta symaskinen är liten nog att enkelt packa med sig i väskan, så att du kan sy precis som vanligt, var du än är.
  eStore Mini Symaskin Grön »

  339 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Tradition (2273)

  23 sömmar, ett knapphål som sys i ett steg, friarm, steglös inställning av stygnbredd 5mm och nålläge, stygnlängd 4mm, praktiskt utformad trädningsguide och mycket mer. Tradition 2273 har även nålträdare som hjälper dig att trä nålen på ett enkelt sätt.
  Singer Symaskin Tradition (2273) »

  2099 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Starlet Model 6699

  En mycket kompetent och bra symaskin med elektroniskt enkelt söm val . 100 sömmar, 6 st. 1-stegs knapphål, Söm val genom tryckknappar, Automatisk nålträdare, Inbyggd tillbehörsask, 2 st. LED lampor. Tillbehör ingår inklusive 8 pressarfötter. Kraftig metallstomme. Hård skyddshuv medföljer.
  Singer Symaskin Starlet Model 6699 »

  3799 SEK

  FYNDIQ

 • Innovagoods Mini Symaskin 6v 800 Ma Grön

  Tillverkad av ABS-plast 2 hastigheter Mini resesymaskin Tyst, lätt och praktisk Lätt att använda och bära med sig Dubbelsömsystem Pedal för sömkontroll Cirkamått: 19 x 19 x 9 cm Innehåller: 4 trådrullar, avtagbar återspolningsaxel, pedal och synål Drivs med 4 AA batterier (medföljer ej) eller nätadapter.
  Innovagoods Mini Symaskin 6v 800 Ma Grön »

  599 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Stylist F9100 Vit

  Symaskinen Stylist från Singer är en pålitlig symaskin som är perfekt för både proffs och amatörer. Den är inte bara utmärkt för att skapa och designa, utan även för att reparera, sy, trimma bort överflödiga sömmar och snygga till kanter.
  Singer Symaskin Stylist F9100 Vit »

  6651 SEK

  FYNDIQ

 • Kompakt Symaskin Innovagoods 6 1000 Ma Vit

  Med nya och praktiska kompakta symaskinen InnovaGoods Home Houseware kan du snabbt och enkelt skapa egna syarrangemang, föra ändringar, reparationer och sy in dragkedjor mm! En bekväm och lätthanterlig bärbar symaskin är ett måste i ditt hem! Tillverkad i ABS 2 hastigheter och LED 3 olika steglängder 7.
  Kompakt Symaskin Innovagoods 6 1000 Ma Vit »

  749 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Starlet 6660 Vit

  Starlet från Singer är en funktionsfylld symaskin som är perfekt för personer som vill låta kreativiteten flöda med tyg. Du kan tillverka och laga dina egna kläder och tillbehör, men även en mängd andra saker som kuddfodral, mjukisdjur och i princip allt som är gjort av tyg.
  Singer Symaskin Starlet 6660 Vit »

  3569 SEK

  FYNDIQ

 • No name Kompakt Symaskin

  Med den kompakta och praktiska symaskinen kan du snabbt och enkelt utföra syuppgifter som fällning och små reparationer! En praktisk och bärbar symaskin som är ett absolut måste! - Tillverkad av ABS - System med dubbelsöm - 2 hastigheter och LED-ljus - 3 olika stygnlängder - 7 införlivade mönster - Sömmar.
  No name Kompakt Symaskin »

  819 SEK

  FYNDIQ

 • No name Kompakt Symaskin

  Med den kompakta och praktiska symaskinen kan du snabbt och enkelt utföra syuppgifter som fällning och små reparationer! En praktisk och bärbar symaskin som är ett absolut måste! - Tillverkad av ABS - System med dubbelsöm - 2 hastigheter och LED-ljus - 3 olika stygnlängder - 7 införlivade mönster - Sömmar.
  No name Kompakt Symaskin »

  819 SEK

  FYNDIQ

 • Toyota Symaskinsväska Svart Tas

  Den här väskan från Toyota är ett mycket praktiskt tillbehör för transportering av din symaskin. Tillverkad av svart canvas med rejäla handtag och en förstärkt botten med nitar. Den yttre fickan är försedd med en dragkedja. Denna väska passar nästan alla symaskiner eller overlock symaskiner.
  Toyota Symaskinsväska Svart Tas »

  609 SEK

  FYNDIQ

 • Singer Symaskin Heavy Duty 4411

  Singer nya efterlängtade Heavy Duty med Robust metallram Hög sömnadshastighet - 1,100 stygn/minut, Robust metallram, Arbetsyta i rostfritt stål, Toppmatad undertrådsspole, Justerbar Stygnlängd och stygnbredd, friarm, Extra högt pressarfotslyft.
  Singer Symaskin Heavy Duty 4411 »

  2549 SEK

  FYNDIQ

Märken Symaskiner

Kolla också