Vision - Träning & Träningsredskap

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Vision XF40 crosstrainer

  Användningsområde Vision XF40 passar väl på större företag, föreningar, hotell samt mindre gym etc.   Produktinformation: Det tunga svänghjulet garanterar en mycket jämn komfortabel elliptisk rörelse.
  Vision XF40 crosstrainer »

  39995 SEK

  Sporttema

 • Crosstrainer Vision X20

  Vision X20 är en crosstrainer som håller en riktigt hög standard och den vänder sig till den som tränar flera gånger i veckan och mindre företagsgym. Det är en mycket genomtänkt crosstrainer och den erbjuder mängder av funktioner som gör träningen rolig och utmanande.
  Crosstrainer Vision X20 »

  28625 SEK

  Gymspecialisten.se

 • Vision T60 Löpband

  Produktinformation Ett underhållsfritt löpdäck och en extra stor löpyta ger dig bekväm löpning. Till skillnad från Analoga drivsystem garanterar denna, invändigt kyla mycket kraftiga 3 HK (kontinuerlig effekt) motor med digitalt drivsystem, en jämn kontinuerlig kraft under varje träningspass.
  Vision T60 Löpband »

  62375 SEK

  Sporttema

 • Vision X20 crosstrainer

  Användningsområde Vision X20 passar väl på företag, föreningar, hotell etc.   Produktinformation: Det tunga svänghjulet garanterar en mycket jämn komfortabel elliptisk rörelse.    Bild 2 Den stora klassiska displayen har utformats med ett mål i sikte - att komma igång med din träning direkt.
  Vision X20 crosstrainer »

  25985 SEK

  Sporttema

 • Vision S60 Suspens crosstrainer

  Användningsområde Vision S60 passar för fullt kommersiellt bruk.   Produktinformation: Det tunga svänghjulet garanterar en mycket jämn komfortabel elliptisk rörelse.    Bild 2 Den stora klassiska displayen har utformats med ett mål i sikte - att komma igång med din träning direkt.
  Vision S60 Suspens crosstrainer »

  54275 SEK

  Sporttema

 • Vision U40 Classic motionscykel

  Användningsområde Utmärkt och driftsäker motionscykel för företag, hotell, föreningar och mindre gym.   Produktinformation   Bild 2 Dess multi-positionshandtag passar alla användare, ger flera alternativ för den mest bekväma ställningen och variation i din träning.
  Vision U40 Classic motionscykel »

  22495 SEK

  Sporttema

 • Vision Motionscykel U40 Classic

  Vision U40 Classic är en riktigt högklassig motionscykel byggd för att hålla. Den har Visions ECB-Plus magnetiska motståndssystem och ett 11-kg tungt svänghjul för mjukast möjliga cykelkänsla.
  Vision Motionscykel U40 Classic »

  22375 SEK

  Gymspecialisten.se

 • Vision Löpband T60

  Vision T60 är ett löpband för professionell användning. Löpbandet har en kraftfull motor på 3,0 hk. Hastigheten kan justeras 0,8-20 km/h. Lutningen kan justeras 0-15%. Vision T60 har en kraftig konstruktion som klarar stor påfrestning. Max användarvikt är 160 kg och löpbandets vikt är 150 kg.
  Vision Löpband T60 »

  67375 SEK

  Gymspecialisten.se

Kolla också