Underhållning & Spel

Avancerad sökning   
 • Dokument Press Bok Remarkable Sneakers Male Vit

  Denna volym sammanför en fantastisk samling av samtida skulptur och installationskonst gjord för hela världen. De presenterade artisterna har nått nya höjder av kreativitet och uppfinningsrikedom, vilket resulterar i bitar som är exemplifierande uttryck för kultur och plats. Dessa projekt syftar inte bara till att representera samhällen runt dem utan också att engagera dem genom interaktiva funktioner och mönster som är gjorda för att klättras, gå igenom, sitta på och programmeras. Offentlig konst är en viktig resurs för alla intresserade av konst som skapas för samhället. Höjdpunkterna inkluderar LAVA: s Digital Origami Emergency Shelter, Eden-projektets biomer, som utgör den största anläggningen i världen, Aether & Hemera's Voyage, en display med tre hundra pappersbåtar med interaktiva LED-lampor och Tonkin Luis symbol för hopp om förnybar energi, Future Flower, som använder små vindkraftverk för att driva sina lampor.
  Dokument Press Bok Remarkable Sneakers Male Vit »

  625 SEK

  Stayhard.se

 • Kakao Förlag 300 Gåtor Spel

  Detta är ett spel med roliga gåtor och frågor som passar både vuxna och barn.
  Kakao Förlag 300 Gåtor Spel »

  99 SEK

  Partykungen.se

 • Förlag Kosta Boda Art Hotel

  Sommaren 2009 öppnades portarna till världens första glashotell. I boken Kosta Boda Art Hotel möter du designers från Kosta Boda som har varit med och utformat de olika delarna av hotellet. Du får ta del av allt från vackra interiörbilder till bra recept signerade Bengt Sjöström och Edin Dzemat. Låt dig inspireras av lite kuriosa, till att laga en god middag eller varför inte till att faktiskt besöka hotellet? 160 sidor, publicerad våren 2011. Skapad av: Ove Pihl. Text: svenska. Boken består av cirka 80% bilder.
  Förlag Kosta Boda Art Hotel »

  438 SEK

  ArtGlassVista.se

 • Amiga Stickpropp 400v/16a Hane

  3-fas stickpropp, 5-polig, Eropastandard, 400 V/16 A IP44.
  Amiga Stickpropp 400v/16a Hane »

  48 SEK

  Duab.se

 • 145 SEK

  Ljudfront

 • Rizzoli Louis Vuitton & Marc Jacobs

  Boken Louis Vuitton & Marc Jacobs presenterar två personer som började sin verksamhet i en liten verkstad i 1800-tales Paris, som kom att bli en av de största varumärkena i världen. Louis Vuitton är känd för sin design, hantverk och sina lyxiga varuhus. Boken visar lyxmärkets innovationer genom åren med en kundkrets som bestod av den franska adeln och eliten.  Halva boken handlar om Marc Jacobs roll som Louis Vuittons creative director, där han fick möjligheten att skapa många fantastiska samarbeten med artister och designers som Takashi Murakami, Richard Prince, and Stephen Sprouse.
  Rizzoli Louis Vuitton & Marc Jacobs »

  949 SEK

  Newport.se

 • 16 SEK

  Luxplus.se

 • Svensk Mårdjakt nr 1

  I denna film får du följa med Rasmus Boström på äkta svensk mårdjakt i dalaskogarna. Filmen handlar om mårdjakt med hund. Hundarna som används i de otaliga jaktsekvenserna är stövare, spets och terrier.Filmen visar på ett pedagogiskt sätt hur man bör tänka och vilken utrustning man kan behöva ha för att lyckas med mårdjakten. Filmen berör allt från mård under mark till mård i hålträd och ekorrbon och tar upp allt du behöver veta. Mycket jakt och många skottsekvenser utlovas.
  Svensk Mårdjakt nr 1 »

  285 SEK

  PNjakt.se

 • Goobay guldpläterad VGA-kabel i flera längder (10 meter)

  Goobay guldpläterad VGA-kabel för anslutning mellan skärm och dator. Med ferritkärna som skyddar mot störningar. Finns i flera längder.
  Goobay guldpläterad VGA-kabel i flera längder (10 meter) »

  149 SEK

  Billigteknik.se

 • Den Goda Fen Maskeraddräkt Doktor

  Maskeraddräkt i många delar för den som vill vara doktor.Komplett doktors set (Doktorsrock, scrubs byxor+skjorta, munskydd, stetoskop, mössa). Detaljer är fastsydda eller tryckta, dämpat stetoskop.Kardborreknäppning på alla plagg och resår i byxmidjan.
  Den Goda Fen Maskeraddräkt Doktor »

  524 SEK

  Staples.se

 • Yamaha Fc-4a

  Yamaha FC-4 sustain fotpedal.
  Yamaha Fc-4a »

  749 SEK

  Digitalpiano.se

 • smartphoto MyNameBook Talanger Pojke

  MyNameBook Talanger är den perfekta gåvan till barn. I denna sagobok är barnets fullständiga namn skrivet bokstav för bokstav med roliga verser om talanger och yrken. MyNameBook Talanger är inte bara väldigt underhållande för barn den lär dem också om en rad olika yrken och talanger. Dessutom lär sig små barn alla bokstäver i sitt namn på ett roligt sätt. En underbar och lärorik gåva som de alltid kommer att vårda.
  smartphoto MyNameBook Talanger Pojke »

  249 SEK

  Smartphoto SE

 • Info Märkflikar 37x50mm 3x10st/fp

  Skrivbara och extra starka märkflikar med färgkodning. Avtagbara och kan återanvändas. Tre färger. Mått: 37x50mm.
  Info Märkflikar 37x50mm 3x10st/fp »

  42 SEK

  SwedOffice.se

 • Bygghandbok SFRO

  SFRO:s nya bygghandbok Innehåll: FÖRORD BIL Besiktning Bilprovningen, Transportstyrelsen och sfro Planera rätt Fordonsdynamik Hjulupphängning Välja bakaxlel Tryckluftfjädring & sänkning Sammanfogning och skarvning av styraxlar Däck & fälgar Bromssystemet Avgaskrav, effekt och motorbyten samt trimning.
  Bygghandbok SFRO »

  427 SEK

  Verktygsboden.se

 • Brenenstuhl Radiouttagsset Comfort-Line RC CE1 3001 3 x IP20

  Radiostyrda uttag Comfort-Line RC CE1 3001 - set om 3 med fjärrkontroll Det radiostyrda uttaget RC CE1 3001 från Comfort Line innehåller tre uttag med kapslingsklass IP20 för inomhusbruk och en fjärrkontroll (inklusive CR2032-batteri). Fjärrkontrollen har en räckvidd på 25 m. - för elektriska apparater och lampor upp till 1000 W. - självlärande kodning, permanent lagring - inklusive barnskydd - Kan också användas manuellt - Max. Strömbelastning 4,35 A.
  Brenenstuhl Radiouttagsset Comfort-Line RC CE1 3001 3 x IP20 »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • 349 SEK

  Padelson

 • New Mags Nordic Family Kitchen

  Nordic Family Kitchen är en inspirerande kokbok skriven av den välrenommerade danska kocken Mikkel Karstad. Under flera år har Karstad lärt sina fyra barn glädjen med enkel och miljömedveten matlagning. Den hyllade NOMA-kocken var med och satte nordeuropeisk gastronomi på kartan och delar nu med sig av rätter som alla, inklusive barn, kan tillaga och servera. I kokboken Nordic Family Kitchen delar han med sig av tillvägagångssätt där han tar simpla ingredienser och kombinerar dessa på ett spännande sätt. Boken är uppdelad i tio kapitel och erbjuder 73 recept för frukostar, luncher, middagar och sammankomster i skogen, trädgården eller på stranden. Du finner både enklare vardagsrätter, samt mer avancerade rätter som lagas med hjärta och passion. Maträtterna i boken är i stort sett köttfria och laddad med frukt, grönsaker, fullkorn och örter. En fantastisk kokbok som kommer att hjälpa din familj att anpassa sig till ett renare sätt att äta, som både är mättande och gott. Fotografierna i boken är illustrerade av Anders Schønnemann.
  New Mags Nordic Family Kitchen »

  298 SEK

  Lannamobler.se

 • Calazo förlag Skrinnarens guide till Mälaren Rosa

  Författaren Mårten Ajne har bearbetat mer än femtio års is- och väderdata och kombinerat detta med skridskoklubbarnas erfarenheter. I resultatet framträder över hundra olika isläggningsområden som vart och ett presenteras i boken.Stort fokus ligger på bokens specialgjorda kartor som visar frysskedena i numrerade och färgade zoner, tillflöden, sund, farleder, råkar, sprickor och platser för komplexa vattenströmmar.Läsaren får också förslag på färder med lämpliga startplatser, sevärdheter, rastställen och smarta promenadvägar mellan fjärdarna. Även sjön Hjälmaren tas upp i boken.Mårten Ajne har åkt skridsko i fyrtio år och i varje hörn av Mälaren. Han har tjugo års erfarenhet som israpportör och färdledare för Stockholms skridskoseglarklubb. Tidigare har han skrivit böckerna Stora boken om långfärdsskridsko och Vintervatten.Skrinnarens guide till Mälaren ingår i en serie om tre böcker som beskriver­ skridskovatten kring ­Mälar­dalen, Stockholm och skärgårdarna på ostkusten.Missa inte att vi också har en speciell skridskokarta över Mälaren som är ett utmärkt komplement till guideboken.
  Calazo förlag Skrinnarens guide till Mälaren Rosa »

  299 SEK

  Outnorth.se

 • 249 SEK

  CyberPhoto

 • Monocle Tokyo - Travel Guide Series

  The Monocle reseguide är en serie guider över världens städer, sett ur Monocles skarpsinniga och roande perspektiv. Böckerna förbiser de traditionella turisttipsen för att du ska få ut så mycket av stadens bästa restauranger, museum, barer och sevärdheter som möjligt. I en komprimerad och innehållsrik upplaga.
  Monocle Tokyo - Travel Guide Series »

  219 SEK

  CareOfCarl.com

 • Perel Förlängningskabel gummi svart EC25R25STB

  Den stänksäkra förlängningskabeln i gummi från Perel har en IP-klass på IP 44, som gör den lämplig för kortvarig användning utomhus.
  Perel Förlängningskabel gummi svart EC25R25STB »

  698 SEK

  vidaXL.se

 • Bakom kritade linjerna

  Det blir inte bättre för de tennisintresserade. Intressant och avslöjande läsning för alla i tennisfamiljen! "Det är ingen som ska kunna stämma mig efter att ha läst den här boken. Det som står där är absolut sant" (Janne Gunnarsson). Bakom de kritade linjerna" är en rak, ärlig och vass berättelse av före detta tennisproffset Janne Gunnarsson. Janne Gunnarsson kan blicka tillbaka mot 15 år som proffs på ATP-touren och sedan 17 år tillbaka är han SVT:s expert. 32 år av samlad erfarenhet innehåller boken, där proffstennisen granskas på ett unikt och utlämnande sätt.
  Bakom kritade linjerna »

  299 SEK

  Tennisshopen

 • Reparationshandbok Clymer Honda sök per modell/

  Clymer gör tydliga och lättlästa reparationshandböcker för dig som gillar att meka själv eller för dig som vill börja göra det!Clymer står för detaljrikedom, exakthet och tydlighet! I böckerna hittar du bl.a ”Steg-för-Steg” förklaringar till allt ifrån ett oljebyte till ventiljustering, på just din modell! Varje Clymer manual innehåller hundratals detaljerade foton av originaldelar och sprängskisser. De beskriver processer med pedagogiska bilder tillsammans med förklarande texter, allt för att göra knepiga moment så lätta som möjligt.Att ha en bra reparationshandbok till sin motorcykel är ett måste om du vill slippa dyra verkstadsbesök så fort ett arbete måste utföras på din hoj. Många anser att en reparationshandbok är det viktigaste verktyget i en verktygslåda!Med en så enkel och tydlig manual som denna kan du lösa svåra problem!Innehåller bl.
  Reparationshandbok Clymer Honda sök per modell/ »

  669 SEK

  Xlmoto SE

 • Klassiskt Plockepinn

  Klassiskt PlockepinnHär hittar du det klassiska spelet plockepinn och nu gäller det att hålla tungan rätt i mun. Håll ihop alla pinnar, likt en bukett som står på bordet, och släpp. Nu kan spelet börja. Försök plocka dem, en efter en, utan att någon av de övriga pinnarna rör sig, för då går turen vidare. Här kan både föräldrar och barn träna upp finmotoriken och koncentrationen. Spelpinnarna är i fem betsade nyanser som vardera representera hur mycket poäng de är värda. Pinnarna kommer i en liten trälåda med skjutlock. På insidan av locket hittar du de fem färgmarkeringarna som gör det enkelt att räkna ihop sina poäng.
  Klassiskt Plockepinn »

  99 SEK

  Room99.se

 • Motorbuch Reparationshandbok BMW 1200 RT 2005-2013

  Volym 5318 Reparationshandbok BMW R 1200 RT 2005-2013, förväntas publiceras september 2019 objekt: Motorbuch Reparationshandbok BMW R 1200 RT 2005-2013.
  Motorbuch Reparationshandbok BMW 1200 RT 2005-2013 »

  481 SEK

  FC Moto SE

 • Passion (bok)

  Superpris - varan utgår!.
  Passion (bok) »

  129 SEK

  Kondomkungen.se

 • Tesa 60950 Halkskyddstejp 15 X 50 Mm, Svart, Tejp & Tätningslister

  En slitstark halkskyddstejp som används där halkrisk föreligger. Ogenomtränglig för kemikalier och saltvatten. Halkskyddseffekten håller i sig i upp till två år med normal användning.
  Tesa 60950 Halkskyddstejp 15 X 50 Mm, Svart, Tejp & Tätningslister »

  428 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Kom Och Kram: Liten Panda

  Kom och kram den liten, søde panda! Pandaens bløde arme er gode till store knus och kram. Leg, læs och kram dit barn, mens I sammen går på opdagelse i denne fine, bløde och interaktive fingerdukkebog. I samme serie findes også "Kom och kram: Liten Killing" och "Kom och kram: Lille Bjørn", som du finder links till længere nede på siden.
  Kom Och Kram: Liten Panda »

  136 SEK

  MidHobby SE

 • Kapla bok grön - Lätta konstruktioner

  Kapla bok grön, lätta konstruktioner en rolig bok då man ska bygga med Kaplastavar. I den här boken finns massor med inspirerande bilder och instruktioner på roliga saker att bygga med Kaplastavar, i just den här boken finns instruktioner på...
  Kapla bok grön - Lätta konstruktioner »

  169 SEK

  Leksakscity

 • 38 SEK

  Proshop.se

 • Gyldendal Jegerånden: å lede fred, krise og krig

  Gyldendal Jegerånden: å lede i fred, krise og krig (9788205519749).
  Gyldendal Jegerånden: å lede fred, krise og krig »

  379 SEK

  Milrab.se

 • Harley Benton Custom Line Acoustic Preamp

  Harley Benton Custom Line Acoustic Preamp, Professional preamp / DI box for acoustic guitar, With reverb and chorus, Volume, Bass, Treble, Gain, Shape, Phase controls, Ground / lift, Separate controls for reverb and chorus, Status LEDs, Instrument input, Line input, Outputs: jack / headphone / balanced DI XLR, Power supply via 9V battery or 9V DC power supply (not included, suitable power supply available under Art.
  Harley Benton Custom Line Acoustic Preamp »

  923 SEK

  Thomann

 • Tidningen Vagabond 24 nummer

  ”Vagabond är Sveriges största resemagasin. Vi visar vägen till okända guldkorn världen över och ger dig tipsen som förgyller din resa.” - Fredrik Brändström, chefredaktör Vagabond startades 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Från att ha varit en tidning som riktade sig till unga äventyrare och backpackers så har Vagabond med åren blivit en bred produkt för reseintresserade av alla åldrar. Här kan du läsa om spännande och udda resmål som få har besökt samtidigt som vi levererar de bästa tipsen för semesterresan till Grekland eller London. Tidningens initierade resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har upprepade gånger vunnit flera prestigefulla pris, bland annat Svenska Publishingpriset och flera kategorier i Tidskriftspriset, som delas ut av Sveriges Tidskrifter. Kvalitét, trovärdighet, nyfikenhet och passion går hand i hand i allt som Vagabond producerar, vare sig det är print eller digitalt, kurser eller böcker.Vagabond.se är Sveriges mest besökta resesajt med mängder av inspiration och oberoende information om resor. Här finns allt inför resan – inspirerande resereportage och reseguider, nyheter, resetips, granskningar, bloggar, filmklipp, bildspel och tävlingar. Som prenumerant på Vagabond får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.
  Tidningen Vagabond 24 nummer »

  1538 SEK

  Tidningskungen.se

 • Kramer VM - 2Hxl 1 på 2 distributionsförstärkare för HDMI-signaler

  VM - 2Hxl är en distributionsförstärkare för HDMI-signaler. Efter relocking och utjämning distribuerar den signalen till två identiska utgångar.Max. Datahastighet - 6,75 GBit/s (2,25 GBit/s per grafikkanal)HDTV-kompatibelHDCP-kompatibelHDMI-stöd - Deep Color, x.v.Color ™, Lip Sync, CEC3D-genomgångI-EDIDPro™ Kramer's intelligenta EDID-bearbetning - De intelligenta EDID-behandlingsalgoritmerna säkerställer enkel plug and play-installation i HDMI-applikationer.Kramer's Re-Klocking ™ och utjämningsteknologi - bygger om den digitala signalen för längre kabelkörningar.LED-indikatorer för aktiv utgångCompact DigiTOOL® - Tre enheter kan monteras bredvid varandra i ett 19' Rack på 1 HE med RK-3T rackadapter (tillval).
  Kramer VM - 2Hxl 1 på 2 distributionsförstärkare för HDMI-signaler »

  2617 SEK

  Visunext.se

 • 165 SEK

  Runns.se

 • 69 SEK

  Skapa Mer

 • LOL . Dagbok med Lås och Stickers

  En dagbok med lås där du kan förvara dina hemligheter!.
  LOL . Dagbok med Lås och Stickers »

  89 SEK

  Shopping4net.se

 • Røde SC8 5mm Till 3,5 TRC-Hane 6m

  SC8 är en premiumskyddad förlängningskabel för användning med VideoMicro och VideoMic GO-mikrofonerna. SC8 har en mätning på 6m / 20 'och har guldpläterade kontakter för överlägsen ljudåtergivning.
  Røde SC8 5mm Till 3,5 TRC-Hane 6m »

  390 SEK

  Gofoto.se

 • VL Proflex Squeege

  VL Profl ex är en squeegge eller piprensare av den mjuka typen. Det är viktigt att alltid rengöra din markör efter varje spel. Skulle du klyva en boll under spelets gång måste du rengöra pipan för att återfå den precision du hade innan.
  VL Proflex Squeege »

  39 SEK

  Tacticalstore

Kolla också