Vinkylar

Avancerad sökning   
 • Drinkstuff.com Frostbite Minikyl - Silver

  Kyl dina drycker till perfektion med Frostbite Minikyl. Den rymmer upp till 45 burkar, och har en lättanvänd termostat som gör att du kan svalka dina drycker lite, eller kyla ned dem fullständigt.
  Drinkstuff.com Frostbite Minikyl - Silver »

  1995 SEK

  Partykungen.se

 • Royal Catering Vinkyl - Med dispenser - 4 flaskor

  Cool njutning med vinkylen med dispenser Med denna vinkyl med dispenser säkerställer du en lämplig temperatur samt optimal förvaring och servering av dina viner, samt en tydlig presentation av vinerna tack vare belysningen. Detta vinkylskåp med dispenser är det perfekta tillskottet för barer, hotell, kaféer och restauranger – eller för vinälskare.
  Royal Catering Vinkyl - Med dispenser - 4 flaskor »

  5879 SEK

  expondo.se

 • Temptech Bb228b2s Barkylskåp

  Kompakt och funktionellt barkylskåp (backbar) för professionellt bruk. Barkylskåp som finns i olika storlekar: 50 cm, 60 cm, 90 cm och 133,5 cm bredd.Med en höjd på 84 cm passar de under de flesta bänkar och bardiskar. Tack vare den kraftfulla kompressorn kan dessa barkylskåp snabbt kyla ner drycker till en serveringstemperatur på mellan 2–10°C. Barkylskåpen är utrustade med en isolerad 2-lags glasdörr, invändig LED-belysning och justerbara trådhyllor. Spegelinredningen ger extra god överblick och exponering av innehållet i barkylskåpet. Barkylskåpen är låsbara och har digital display och kontrollpanel för justering av belysning och temperatur.
  Temptech Bb228b2s Barkylskåp »

  9341 SEK

  Vinlagring

 • vidaXL Vintunna med kran massiv furu 12 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin, whiskey, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massiv furu 12 L »

  889 SEK

  vidaXL.se

 • Dometic MyFridge MF 5M mjölkkylskåp

  Dometic MyFridge MF M5 mini-mjölkkylskåp med färdiga hål för mjölkslangarna på båda sidor. Passar perfekt bredvid t.ex. en Jura kaffeautomat. Kylskåpet rymmer 2 st "tegelstens"-mjölkförpackningar.
  Dometic MyFridge MF 5M mjölkkylskåp »

  2139 SEK

  Cremashop.se

 • Candy CWC150EMN

  Antal flaskor: 41 st,Färg/material: svart,Rekommendationer och vintips med hOn-app ,Energisnål LED-belysning,Låg ljudnivå (39 dB),.
  Candy CWC150EMN »

  3990 SEK

  Netonnet.se

 • Vidaxl Vintunna Med Kran Massiv Furu 6 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin, whiskey, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet. Istället för att hälla vin från en flaska eller en box kan du göra det på ett rustikt vis med denna häftiga tunna: fyll bara den 5 liter stora påsen inuti tunnan med ditt favoritvin, stäng locket och tappa upp från kranen. Påsen hjälper till att hålla dina drickor färska och får dem att hålla länge. Vintunnan står på ett trästativ förstärkt med tunnband och blir ett utmärkt val för att lagra olika typer av alkoholhaltiga drycker samtidigt som den ger din inredning en rustik charm. Familj och vänner kommer att älska att få denna vintunna på födelsedagar, bröllop, firande och som uppskattning. Färg: Brunsvart Material: Massiv furu + tunnband i legering + kran i rostfritt stål Mått: 27 x 18 x 25 cm (L x B x H) Tunnans kapacitet: 6 L Innerpåsens kapacitet: 5 L Perfekt för vin samt whiskey, bourbon, tequila, rom, drinkar, osv.
  Vidaxl Vintunna Med Kran Massiv Furu 6 L »

  924 SEK

  CDON

 • Wine Master Kit Set Till In50

  Wine Master Kit Set till kylaggregatet IN50.
  Wine Master Kit Set Till In50 »

  5995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master In 25 - Kylaggregat

  Wine Master IN 25 kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display. Denna Wine Master IN 25 klarar rum upp till 25m m3. Den monteras på väggen. Rördiametern är 2 x Ø 125 mm. Kyleffekten är 550W och denna modell har en värmeeffekt på 250 W. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet.Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master IN25-luftkonditioneringsapparat klarar ett utrymme upp till 25 m3. Systemet är monterat på rumets vägg och sedan leds kylan in och värms bort via rör. Rördiametern är 2 x Ø 125 mm. Kylkraften är 500 W och detta system har en värmeeffekt på 250 W. Mått i cm: B:54 H:54 D:63. Vikt: 35 kg Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master In 25 - Kylaggregat »

  49995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Filter Till C25

  Filter till Vine Master Vinaggregat C25. Passar till alla C25 modeller.
  Wine Master Filter Till C25 »

  399 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Pc15 - Kylaggregat Dörr

  Wine Master PC15 Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Den hanterar Fondis 'Wine Master' vinluftkonditionering, som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-system är utrustade med digital temperaturreglering med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt.  Winemaster PC15 är ett kylsystem som är helt integrerat i en vinkällardörr, komplett med ram, dörrhandtag och lås. Anläggningen klarar ett utrymme upp till 15 m3. WINE PC15 ansluts till ett 230 V eluttag med en jordanslutning på en 10 Amp. Kondensslangen är ansluten antingen till en behållare för kondensvattenuppsamling eller till ett permanent avlopp, inuti eller utanför vinrummet. Kylkraften är 450 w.  Mått i cm: B:72 H:200 D:25,5. Vikt: 100 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer och ha en dialog om vilken luftkonditionering som passar dina behov.
  Wine Master Pc15 - Kylaggregat Dörr »

  55995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master C25 S - Kylaggregat

  Wine Master C25 S håller konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet i utrymmen upp till 25 m3. Styrs enkelt med en LED-display! C25 S är gjord för omgivningstemperaturer mellan 0°C - +35°C och kyleffekten är 550 W och denna "S" modell har en värmeeffekt på 250 W. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Detta Wine Master C25S kylaggregat klarar ett utrymme upp till 25 m3 och tål omgivande temperaturer mellan 0-35 ° C. Kyleffekten är 550 W och denna "S" modell har en värmeeffekt på 250 W. Systemet monteras genom en vägg (men inte en yttervägg). En dräneringsslang på 2 meter ingår. Mått i cm: B:54 H:38,1 D:15.Vikt: 31 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master C25 S - Kylaggregat »

  42995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Sp1008 - Kylaggregat

  Wine Master SP100-8 Wine Air Conditioner Wine Master SP100-8 Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display vilket säkerställer rätt konstant temperatur året runt. Denna Wine Master SP100-8 klarar rum upp till 100m m3. Anläggningen placeras i vinrummet och via kylrör på 8 meter leds värmen till en extern fläkt. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kyleffekten är 2500W och denna modell har en värmeeffekt på 1000 W. Mått i cm: B:48 H:100,5 D:39,5. Vikt: 60 kg.   Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master Sp1008 - Kylaggregat »

  72995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Sp100 Kylaggregat

  Wine Master SP100  Wine Master SP100 Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display, vilket säkerställer att temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master SP100 klarar rum upp till 100 m3. Anläggningen placeras i vinrummet och via kylrör på 4,5 meter leds värmen till en extern fläkt. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kyleffekten är 2500W och denna modell har en värmeeffekt på 1000 W. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Mått i cm: B:48 H:100,5 D:39,5. Vikt: 60 kg. Vänligen kontakta oss innan du beställer och ha en dialog om vilken luftkonditionering som passar dina behov.
  Wine Master Sp100 Kylaggregat »

  64518 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master C50 S Kylaggregat

  Wine Master C50 S Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display. Denna Wine Master C50 S klarar rum upp till 50m m3. Kyleffekten är 1200W och denna modell har en värmeeffekt på 500 W. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet.Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Mått i cm ( HxBxD) 53x55,2x59 Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vi rekommenderar att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.Vänligen kontakta oss innan du beställer och ha en dialog om vilken luftkonditionering som passar dina behov.
  Wine Master C50 S Kylaggregat »

  51995 SEK

  Vinlagring

 • Temptech Dc750b2h Displaykylskåp

  Effektiv kylning och optimal exponering Våra displaykylskåp kombinerar effektiv kylning och optimal produktexponering. Utformade för professionellt bruk. Kraftfull kompressor med cirkulerande luftkylning garanterar en tillförlitlig och korrekt temperatur som kan justeras mellan 2 – 10°C. Möjlighet till profilering upptill, vilket bidrar till att förbättra produktexponeringen och därmed öka försäljningsvolymen. Displaykylskåpen levereras med 2-lags glasdörrar, LED-belysning, justerbara hyllor, digital display och kontrollpanel.
  Temptech Dc750b2h Displaykylskåp »

  16991 SEK

  Vinlagring

 • Wine Hygromaster

  Wine Master Hygromaster tillför vinkällaren extra luftfuktighet, extra användbart under vintern så att inte flaskkorkarna torkar ut. Kan placeras på golvet, hängas på väggen eller installeras. Anpassningsbar luftfuktighet för att passa din vinkällare. Wine Master Hygromaster-systemet ger extra fukt till din vinkällare. Det är särskilt på vintern som ytterligare fukt kan behövas så att korkpropparna i flaskorna inte torkar ut. Systemet kan hängas på väggen, placeras på golvet eller där systemet är enkelt att installera. Systemet kan ställas in på den fuktighetsnivå som passar din vinkällare. Mått i cm (HxBxD): 16x17x30.
  Wine Hygromaster »

  16995 SEK

  Vinlagring

 • Temptech Dc110b1h Displaykylskåp

  Effektiv kylning och optimal exponering Våra displaykylskåp kombinerar effektiv kylning och optimal produktexponering. Utformade för professionellt bruk. Kraftfull kompressor med cirkulerande luftkylning garanterar en tillförlitlig och korrekt temperatur som kan justeras mellan 2 – 10°C. Möjlighet till profilering upptill, vilket bidrar till att förbättra produktexponeringen och därmed öka försäljningsvolymen. Displaykylskåpen levereras med 2-lags glasdörrar, LED-belysning, justerbara hyllor, digital display och kontrollpanel.
  Temptech Dc110b1h Displaykylskåp »

  7641 SEK

  Vinlagring

 • Temptech Dc280b1h Displaykylskåp

  Effektiv kylning och optimal exponering Våra displaykylskåp kombinerar effektiv kylning och optimal produktexponering. Utformade för professionellt bruk. Kraftfull kompressor med cirkulerande luftkylning garanterar en tillförlitlig och korrekt temperatur som kan justeras mellan 2 – 10°C. Möjlighet till profilering upptill, vilket bidrar till att förbättra produktexponeringen och därmed öka försäljningsvolymen. Displaykylskåpen levereras med 2-lags glasdörrar, LED-belysning, justerbara hyllor, digital display och kontrollpanel.
  Temptech Dc280b1h Displaykylskåp »

  11041 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master C50 Sr - Kylaggregat

  Wine Master C50 SR Kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display. C50 SR klarar rum upp till 50m m3. Kyleffekten är 1200W och denna modell har en värmeeffekt på 500 W. Dessutom kan detta kylaggregat monteras i en yttervägg. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet.Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Mått i cm: B:55,2 H:53 D:59. Vikt: 45 kg.  Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master C50 Sr - Kylaggregat »

  56995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Filter Till C50

  Filter till Vine Master Vinaggregat C50. Passar till alla C50 modeller.
  Wine Master Filter Till C50 »

  495 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master Kit Set Till In25

  Wine Master Kit Set till kylaggregatet IN25.
  Wine Master Kit Set Till In25 »

  6995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master 20l Vattentank

  Vattentank som kan användas för att samla upp kondensvatten från kylaggregat. Funkar till alla Wine Master kylaggregat. Mått i cm: H: 38 D: 32. Vikt: 2 kg.
  Wine Master 20l Vattentank »

  1299 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master In 50+ Kylaggregat

  Wine Master IN 50+ kylaggregat erbjuder konstant temperatur samt kontrollerad luftfuktighet. Produkten styrs med en LED display. Denna Wine Master IN 50+ klarar rum upp till 50m m3. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kyleffekten är 1200W och denna modell har en värmeeffekt på 2500 W. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential.Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Denna Wine Master IN50 + luftkonditionering klarar ett utrymme upp till 50 m3. Systemet är monterat i rummet och sedan leds kylan in och värms bort via rör. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kylkraften är 1200 W och detta system har en värmeeffekt på 500 W. Mått i cm: B:50 H:104,4 D:47,8. Vikt: 53 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master In 50+ Kylaggregat »

  60995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master C25 - Kylaggregat

  Wine Master C25 håller konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet i utrymmen upp till 25 m3. Styrs enkelt med en LED-display! C25 är gjord för omgivningstemperaturer mellan 0°C - +35°C och kyleffekten är 550 W. Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Detta Wine Master C25 kylaggregat klarar ett utrymme upp till 25 m3 och tål omgivande temperaturer mellan 0-35°C. Kyleffekten är 550 W. Systemet monteras genom en vägg (men inte en yttervägg). En dräneringsslang på 2 meter ingår.Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad. Mått i cm: B:54 H:38,1 D:15.Vikt: 31 kg. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master C25 - Kylaggregat »

  35995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Guardian Wg15 Kylaggregat

  Wine Guardian WG15 vinluftkonditionering Wine Guardian WG15 kylaggregat från American Air Innovations är det professionella och tekniskt överlägsna sättet att kontrollera klimatet i en vinkällare. Enheten är byggd som en oberoende enhet med integrerad kondensator, avdunstare, 2 stora turbinfläktar och en kompressor. Om det också behövs reglering av uppvärmning och fuktighet i vinrummet, kan tillbehör för hantering av det integreras i enheten. Wine Guardian-anläggningen har många installationsalternativ. Enheten kan placeras i väggen - mellan vinrummet och angränsande omgivningar. Alternativt kan det installeras på distans upp till 10 meter från vinrummet. Vare sig om det är ett inomhusrum, garage, vind, källare eller till och med utomhus. För utomhusinstallationer skyddar en värmare (tillval) kompressorteknik etc. mot frost. Den oundvikliga "spillvärmen" från kondensordelen i systemet kan i vissa situationer användas på andra håll i huset om så önskas. Det kan uppnås genom att kopplas till husets eventuella ventilationssystem. Wine Guardian-systemet styrs via en elektronisk Honeywell FocusPROTM temperatur- och luftfuktighetskontroll, som är monterad i vinkällaren. Wine Guardian WG15 kylaggregat kan hantera utrymmen upp till 20 m3 och dess maximala kylkapacitet är 0,25 KW. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med det faktum att ditt kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Guardian Wg15 Kylaggregat »

  49995 SEK

  Vinlagring

 • Wine Guardian Wg25 - Kylaggregat

  Wine Guardian WG25 vinluftkonditionering Wine Guardian WG25 kylaggregat från American Air Innovations är det professionella och tekniskt överlägsna sättet att kontrollera klimatet i en vinkällare. Enheten är byggd som en oberoende enhet med integrerad kondensator, avdunstare, 2 stora turbinfläktar och en kompressor. Om det också behövs reglering av uppvärmning och fuktighet i vinrummet, kan tillbehör för hantering av det integreras i enheten. Wine Guardian-anläggningen har många installationsalternativ. Enheten kan placeras i väggen - mellan vinrummet och angränsande omgivningar. Alternativt kan det installeras på distans upp till 10 meter från vinrummet. Vare sig om det är ett inomhusrum, garage, vind, källare eller till och med utomhus. För utomhusinstallationer skyddar en värmare (tillval) kompressorteknik etc. mot frost. Den oundvikliga "spillvärmen" från kondensordelen i systemet kan i vissa situationer användas på andra håll i huset om så önskas. Det kan uppnås genom att kopplas till husets eventuella ventilationssystem. Wine Guardian-systemet styrs via en elektronisk Honeywell FocusPROTM temperatur- och luftfuktighetskontroll, som är monterad i vinkällaren. Wine Guardian WG25 kylaggregat kan hantera utrymmen upp till 30 m3 och dess maximala kylkapacitet är 0,50 KW.   Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med det faktum att ditt kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr. Mått i cm ( HxBxD) - 40 x 36 x 64   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Guardian Wg25 - Kylaggregat »

  56995 SEK

  Vinlagring

 • Argo Kylaggregat

  Argo vin luftkonditionering  Argo är ett kraftfullt kylaggregat för vinkällare och vinrum. Det delade systemets hjärta är en så kallad "utomhusenhet" / inverter placerad utomhus, i garaget eller i ett skjul. Den inre delen är monterad i vinkällaren / vinrummet. Den inre delen eller den så kallade fancoil finns både som väggmonterad (med möjlighet till delvis installation) och som 4-vägs luftkassett. 4-vägs takkassett är inbyggd i taket, om det finns minst 30 cm hålrum över taket. VK Argo-systemet styrs från en fjärrkontroll med display. Fjärrkontrollen kan också fungera som en temperatursensor för systemet. Argo-konditioneringssystem kan hantera stora vinutrymmen på upp till 50 m² och kan både kyla och värma. Vinrummet måste vara isolerat.Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).  Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.   OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är väl isolerat. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta det rätta kylaggregatet.
  Argo Kylaggregat »

  54485 SEK

  Vinlagring

 • Wine Master C25 Sr - Kylaggregat

  Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential. Wine Master C25 SR håller konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet i utrymmen upp till 25 m3. Styrs enkelt med en LED-display! C25 SR är gjord för omgivningstemperaturer mellan -20°C - +35°C och kyleffekten är 550 W och denna "SR" modell har en värmeeffekt på 250 W. Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt. Detta Wine Master C25 SR kylaggregat klarar ett utrymme upp till 25 m3 och tål omgivande temperaturer mellan -20 - +35 ° C. Kyleffekten är 550 W och denna "SR" modell har en värmeeffekt på 250 W. Systemet monteras genom en vägg (kan också monteras i en yttervägg). En dräneringsslang på 2 meter ingår. Mått i cm: B:54 H:38,1 D:15. Vikt: 31 kg.   Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.   Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.
  Wine Master C25 Sr - Kylaggregat »

  47995 SEK

  Vinlagring

 • Dometic Vinkyl DW 6 vit

  Vinkylen DW 6 från DOMETIC har ett modernt utseende och är designad specifikt för vardagsrummet, köket eller baren. Vinkylen är en termoelektrisk drickakyl med inbyggd digital temperaturdisplay. Den har en transparent dörr, säkert magnetiskt lås och 3 hyllor för optimal förvaring.
  Dometic Vinkyl DW 6 vit »

  3287 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vintunna med kran massiv furu 6 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin, whiskey, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massiv furu 6 L »

  739 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vintunna med kran massiv furu 12 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin samt whiskey, vin, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massiv furu 12 L »

  959 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vintunna med kran massivt ekträ 6 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör för ditt hem och är perfekt för vinälskare. Vintunnan är perfekt för att lagra vin samt whiskey, vin, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massivt ekträ 6 L »

  829 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vintunna med kran massiv furu 6 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin, whiskey, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massiv furu 6 L »

  709 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vintunna med kran massiv furu 35 L

  Denna vintunna i trä med antik stil blir ett tidlöst tillbehör i ditt hem och är perfekt för vinentusiaster. Denna vintunna är perfekt för att lagra vin, whiskey, öl, rom, tequila med mera eller som en prydnad till hemmet.
  vidaXL Vintunna med kran massiv furu 35 L »

  1439 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Vinställ traktor 49x32x183 cm massivt mangoträ

  Detta vinställ i trä är formad som en traktor och är perfekt för vinentusiaster. Det blir en perfekt lösning för att hålla dina viner organiserade. Vinstället är tillverkat i massivt mangoträ, ett lövträ med täta ådringar.
  vidaXL Vinställ traktor 49x32x183 cm massivt mangoträ »

  4169 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Frukt- och vinpress med tygpåse 30 L ekträ

  Denna användarvänliga frukt- och vinpress låter dig pressa egen juice till vin och cider utan ansträngning! Det är en perfekt apparat för att pressa vindruvor, äpplen med mera! Pressen har en enkel enmannadrift och kombinerar de bästa av moderna material och äldre traditioner.
  vidaXL Frukt- och vinpress med tygpåse 30 L ekträ »

  1549 SEK

  vidaXL.se

 • vidaXL Väggklocka med Quartz-urverk 80 cm XXL

  Vår väggklocka blir en vacker detalj i din inredning! Klockan har en robust ram i metall som är ytterst hållbar. Eftersom klockan är utrustad med ett högkvalitativt quartz-urverk är den väldigt precis. Dess romerska siffror bidrar till klockans vintage stil. Den kan enkelt hängas till väggen.
  vidaXL Väggklocka med Quartz-urverk 80 cm XXL »

  859 SEK

  vidaXL.se

 • Candy CWC154EELN

  Antal flaskor: 41 st ,Färg/material: svart,FSC-certifierade bambuhyllor,Högkvalitativ kompressor ,Energisnål belysning och tystgående,.
  Candy CWC154EELN »

  4990 SEK

  Netonnet.se

 • Vestfrost W 45

  Antal flaskor 44 st,Färg/material: Silver front/Svarta sidor,LED-belysning,Två uppdelade temperaturzoner med DualZone,Temperaturlarm,.
  Vestfrost W 45 »

  10990 SEK

  Netonnet.se

Kolla också