Vitvaror & Hushållsapparater

Avancerad sökning   
 • protein.se Ekologisk Ingefära + Gurkmeja Kapslar

  För magen, lederna och immunförsvaret 100% Ekologisk och vegan.
  protein.se Ekologisk Ingefära + Gurkmeja Kapslar »

  179 SEK

  Protein.se

 • Funtime Gifts Världens Minsta Dammsugare

  Har du också problem med dammiga skrivbord, eller sitter du bredvid en kollega som aldrig städar sitt bord så att även du blir drabbad? Gör det enkelt för hen och ge en….
  Funtime Gifts Världens Minsta Dammsugare »

  149 SEK

  Partykungen.se

 • Sladdlös Och Uppladdningsbar Dammsugare – Royalty Line

  Smart och uppladdningsbar dammsugare från Royalty Line med 2 sugnivåer och starkt aluminiumrör. Har LED-ljus och smart motor på sughuvudet som borstar medan det suger. Den har LED-display för laddningsindikering och ett starkt litiumjonbatteri som ger en bra batteritid. Liksom Dyson V6 Cord-Free, är Royalty Line perfekt för dammallergiker med kvalsterallergi eftersom luften i huset blir så mycket renare av cyklonfilter-systemet som blåser nästan helt ren luft ut i hemmiljön igen.
  Sladdlös Och Uppladdningsbar Dammsugare – Royalty Line »

  1209 SEK

  Satana SE

 • Stelton Em77 Vattenkokare, 1,5l Vit

  Steltons vattenkokare EM77 är på 1,5 liter. Vattenkokaren EM77 är kabelfri, vattenkokaren ställs på en platta som kopplas till eluttaget. Det finns möjlighet att ta bort ett avtagbart kalkfilter på vattenkockaren. Med hjälp av en på/av knapp så lyser det när vattenkokaren är på och släcks automatiskt när vattnet kokar. Om det torrkoka så stängs Steltons vattenkokare av. Den sladdfria kannan är dubbelväggad och värmeisolerande och den snygga designen gör så att den passar i alla hem.
  Stelton Em77 Vattenkokare, 1,5l Vit »

  949 SEK

  ArtGlassVista.se

 • Lavorpro Skurmaskin Sprinter

  Sprinter är en kompakt och mycket lätt kombiskurmaskin som går att ställa in för skurning, tvättning och torkning.Den upprättstående designen ger en ergonomiskt och minimalt påfrestande arbetsställning. Sprinter har både framåt- och bakåtdrift och skurar enkelt svåråtkomliga utrymmen med arbetshöjder ner tilll 200 mm. Trycket på borsten justeras för optimal rengöring. Skurmaskinen har löstagbar renvatten- och smutsvattentank.Perfekt för rengöring av högbelastade områden som små butiker, kontor, kök, skolor, sjukhus, barer, gym och restauranger.Levereras med 7 meter elkabel samt kabelhållare. Går även att komplettera med mattvätt.
  Lavorpro Skurmaskin Sprinter »

  5295 SEK

  Duab.se

 • 1049 SEK

  Bluecity.se

 • Tangent Allergivänligt Tvättmedel Utan Parfym 1000 Ml

  Allergivänligt tvättmedel utan parfym, 1000 ml, Tangent GC Allergivänligt tvättmedel utan parfym. Passar känslig hud. Mix av naturliga tensider utvunna ur ekologiskt odlade plantor. Veganskt och ekologiskt. Fossilfritt och har ej testats på djur. Tillverkat i Sverige. Dosering: Handtvätt: 15 ml per 5 liter vatten Maskintvätt: 30 ml per 4,5 kg tvätt Volym 1000 ml.
  Tangent Allergivänligt Tvättmedel Utan Parfym 1000 Ml »

  300 SEK

  Baradesign.se

 • Mikrovågsugn SEVERIN grillfunktion

  Mikro i hög kvalitet och snygg design! Mikrovågsugn i silverfärg med en rymlig kapacitet på 20 liter. Grillfunktionen gör pizzan eller pajen krispig och extra god. Enkla och tydliga vred för värmeinställning och timer.
  Mikrovågsugn SEVERIN grillfunktion »

  1186 SEK

  Kontorsgiganten

 • 7019 SEK

  Klockmagasinet.com

 • Steel Genesi Spis 100cm Triple Oven-Purple

  Sen 1922 har Italienska Steel tillverkat eftertraktade spisar, kylskåp och köksmoduler på världsmarknaden. Robusta, dynamiska och detaljrika är tre ord som bäst beskriver Steels produkttillverkning. Med sitt breda utbud av eleganta köksprodukter i olika levande färger, noggranna detaljer, storlekar och olika egenskaper har Steel något för varje hem. Specifikation:Mått (mm): Bredd 998, Djup: 599, Höjd; 900-970 justerbar höjd Gashäll- 6 brännare: - Ring 1 (kW): 3,5- Ring 2 (kW): 3,5- Ring 3 (kW): 3,0- Ring 4 (kW): 1,8- Ring 5 (kW): 1,0- Ring 6 (kW): 1,0 • Denna spis kan ställas in och är godkänd för: Naturgas G20 (Malmö, Göteborg mm), och Stadsgas G110,G150 (Stockholm) samt Gasol G30 (Där ej naturgas finns och man installerar med tub).
  Steel Genesi Spis 100cm Triple Oven-Purple »

  62990 SEK

  Gasspisen

 • Integra AKS 654 IX Metall filter

  Metall filter lämplig för Integra AKS 654 IX (480122102168). 12 månader Garanti.
  Integra AKS 654 IX Metall filter »

  400 SEK

  DustDeal.se

 • 49 SEK

  Luxplus.se

 • Baseus uppladdningsbar bildammsugare

  Kompakt och uppladdningsbar dammsugare med hög sugkraft på 4000pa. Perfekt dammsugare för att lätt och smidigt stöda bilen.
  Baseus uppladdningsbar bildammsugare »

  349 SEK

  e-ville.com

 • Royal Catering Kylskåp med två glasdörrar - 984 l

  Kylskåp med två glasdörrar - 984 l Det finns otaliga livsmedel som alltid måste förvaras svalt i ett restaurangkök. Detta kylskåp erbjuder gott om plats för att lagra färska grönsaker, förberedda, färdiga maträtter och såser, drycker, soppor eller mejeriprodukter nedkylda i lagom temperatur. De praktiska glasdörrarna gör det enkelt att bevara överblicken över innehållet i kylskåpet, även utan att öppna dörren.
  Royal Catering Kylskåp med två glasdörrar - 984 l »

  27999 SEK

  expondo.se

 • Emerio fritös airfryer 3.6L

  Fritera mer hälsosamt med denna rymliga lutfritös som kräver minimalt med olja.
  Emerio fritös airfryer 3.6L »

  799 SEK

  Billigteknik.se

 • Kyl-/Frysunderlägg Foolproof 60 cm

  Kyl/frysunderlägg Foolproof K60 är ett läckageskydd att ha under kylen och frysen för att upptäcka vattenläckage i tid. Vattnet hamnar vid kylen/frysens framkant där vattnet blir synligt. I och med det kan du förhindra en eventuell vattenskada direkt.
  Kyl-/Frysunderlägg Foolproof 60 cm »

  175 SEK

  Stgeorge.se

 • Wine Master Filter Till C25

  Filter till Vine Master Vinaggregat C25. Passar till alla C25 modeller.
  Wine Master Filter Till C25 »

  399 SEK

  Vinlagring

 • Nilfisk Dammsugare GD5 BACK HEPA EU

  Ryggsäcksdammsugare för enkel hantering.Nilfisk GD5 är en ryggsäcksdammsugare som gör det lättare att bära med sig dammsugaren var du än ska gå. Ryggsäcksdammsugare ger en bra viktfördelning och låg ljudnivå vilket är förutsättningar för en bra ryggdammsugare.
  Nilfisk Dammsugare GD5 BACK HEPA EU »

  4986 SEK

  Staples.se

 • Nilfisk Grovdammsugare Buddy II 12

  Enkel att transportera från ställe till ställe. Utrustad med en 1200 watt motor och hög luftmängd, är Nilfisk Buddy perfekt till i stort sett all våt eller torr smuts. Nilfisk Buddy levereras med ett antal praktiska tillbehör, så du kan starta direkt.
  Nilfisk Grovdammsugare Buddy II 12 »

  725 SEK

  Verktygsboden.se

 • Handtagsrör GD930S

  Dammsugarrör med sugkontroll. Kan även användas om man vill ha en längre slang än original. Passar HT25.0 och Nilfisk GD930S.
  Handtagsrör GD930S »

 • 68 SEK

  SwedOffice.se

 • Bosch Dammsugare Easy Vac 3

  Rengör i farten med denna platsbesparande, bärbara dammsugare från Bosch!- Enkel att transportera och förvara tack vare kompakt design med låg vikt- Alla tillbehör förvaras på dammsugaren för bekväm förvaring- Slås på och stängs av automatiskt vid användning av elverktyget- Rengör torra material, i bilen, i hemmet eller under sågning och slipningTekniska data:Sugeffekt 170 Luft WMärkeffekt 700 WMax.
  Bosch Dammsugare Easy Vac 3 »

  1099 SEK

  Sledstore.se

 • Starmix Dammsugare ISC L-1625 TOP

  L-klassificerad industridammsugare för våt- och torrdammsugning. 25 li...
  Starmix Dammsugare ISC L-1625 TOP »

  7571 SEK

  Renoverahuset.se

 • Bestron Ångstrykjärn AEA6088P 1800 W vit och rosa

  Det praktiska ångstrykjärnet AEA6088P från Bestron har spray- och ångfunktioner för strykning både med och utan ånga. Det har en effekt på 1800 W och en slitstark strykplatta i rostfritt stål. Det är väldigt enkelt att använda.
  Bestron Ångstrykjärn AEA6088P 1800 W vit och rosa »

  366 SEK

  vidaXL.se

 • Bosch Dammsugare Easy Vac 3

  Rengör i farten med denna platsbesparande, bärbara dammsugare från Bosch!- Enkel att transportera och förvara tack vare kompakt design med låg vikt- Alla tillbehör förvaras på dammsugaren för bekväm förvaring- Slås på och stängs av automatiskt vid användning av elverktyget- Rengör torra material, i bilen, i hemmet eller under sågning och slipningTekniska data:Sugeffekt 170 Luft WMärkeffekt 700 WMax.
  Bosch Dammsugare Easy Vac 3 »

  1099 SEK

  24mx.se

 • 170 SEK

  Outnorth.se

 • Bosch Dammsugare Easy Vac 3/

  Rengör i farten med denna platsbesparande, bärbara dammsugare från Bosch!- Enkel att transportera och förvara tack vare kompakt design med låg vikt- Alla tillbehör förvaras på dammsugaren för bekväm förvaring- Slås på och stängs av automatiskt vid användning av elverktyget- Rengör torra material, i bilen, i hemmet eller under sågning och slipningTekniska data:Sugeffekt 170 Luft WMärkeffekt 700 WMax.
  Bosch Dammsugare Easy Vac 3/ »

  1099 SEK

  Xlmoto SE

 • Tangent TGC082 Yuzu Fabric Spray

  Doft: Yuzu. Effektiv på de flesta typer av produkter och material – fungerar såväl i skorna, på gymkläderna och på kläder som behöver fräschas upp. Testa först på en liten yta för att se om plagget är känsligt för vattenfläckar. Ekologiskt och veganskt. Tillverkad i Sverige. 100 ml. Ingredienser: >30% vatten, <5% Tensider, Parfym.
  Tangent TGC082 Yuzu Fabric Spray »

  199 SEK

  CareOfCarl.com

 • Wilfa Cp-1w Kokplatta 1500 W, 185 Cm, Kök

  Kokplatta med effekt på 1500 W och en diameter på 18,5 cm. Plattan är enkel och smidig att ta med för att laga mat där det behövs.
  Wilfa Cp-1w Kokplatta 1500 W, 185 Cm, Kök »

  488 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Sage Smart Oven Air Fry luftfriteringsugn

  Sage The Smart Oven Air Fryer bordsugnens smarta algoritmer skapar den perfekta matlagningsmiljön för luftfritering och ytterligare 9 matlagningsfunktioner.
  Sage Smart Oven Air Fry luftfriteringsugn »

  4799 SEK

  Cremashop.se

 • Cafflano Classic Coffee Maker röd 2021 Kaffe- och Tebryggare

  Kaffetermos med inbyggd kvarn Nu kan du alltid njuta av en god kopp nymalt kaffe, oavsett om du är på fjället, i bilen eller tältar på en skärgårdsö. Med Cafflano Classic slipper du otympliga termosar som tar alldeles för mycket plats. Med en storlek på 193,55, x 89,4 mm och en vikt på 470 gram kan även packningsminimalisten njuta en god kopp java. Varje år slängs fler är 100 miljarder takeaway muggar och genom att använda en termosmugg kan du hjälpa till att minska det antalet. Ta med sig dina favoritbönor och Cafflano Classisc nästa gång du ska ut på äventyr.  I Cafflano Classic ingår det en handdriven kaffekvarn, ett kaffefilter i metall samt en behållare och en mugg.
  Cafflano Classic Coffee Maker röd 2021 Kaffe- och Tebryggare »

  955 SEK

  Addnature.com

 • Bissell Ångmopp PowerFresh 1600 W 2113N

  Ångmoppen PowerFresh från Bissell är en ångmopp för hårda ytor. Den använder den naturliga kraften från ånga för att enkelt rengöra och sanera dina golv, vilket eliminerar 99,9% av alla bakterier och baciller.
  Bissell Ångmopp PowerFresh 1600 W 2113N »

  1865 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • Leonardo Ciao Färgade Sugrör Glas 15 Cm - 4-Pack + Borste

  CIAO Färgade Sugrör Glas 15 cm - 4-pack + borste i kvalitetsglas från det tyska, populära varumärket Leonardo. Miljövänliga och återanvändningsbara sugrör av glas i olika festliga färger (rosa, gul, blå och grön), ur serien Ciao, som är perfekta för vardagsbruk såväl som till fest tack vare den stabila designen. Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. CIAO är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger ännu godare smak! Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. CIAO sugrör i glas säljes i 4-pack och är ett miljövänligt alternativ till engångssugrör i plast. Leonardo är det familjedrivna, marknadsledande varumärket i Tyskland vad gäller produkter av glas som säljs i över 80 länder över hela världen. Med över 150 års erfarenhet av glastillverkning har Leonardo hittat nya, innovativa sätt att hantera glaset på. Det unika med många av Leonardos glas är att de är tillverkade enligt en högteknologisk formula som kallas för "Teqton" och som gör glasen extremt stöttåliga och repfria. Glasens klara, rena utseendet framhäver dryckens speciella färg och karaktär och förhöjer upplevelsen av den dryck du avnjuter. Även vid väldigt frekvent användande håller sig deras produkter skinande repfria och ser ut som nya, mycket länge! Teqton gör glasen stötsäkra, de går inte sönder som vanliga glas gör när du t.ex. råkar välta dem i golvet eller på bordet. De är dessutom 100 % diskmaskinssäkra och repas inte av att diskas i maskin. Allt detta gör dessa glas till en mycket god investering. Hög belastning, till och med vid användning på restaurang eller vid catering, påverkar inte glasens skinande utseende - varför du i längden sparar pengar på att investera i glasprodukter från Leonardo. Ännu en anledning till deras framgång är förmågan att berätta historier genom att designa och tillverka glas på ett autentiskt och smakfullt sätt. Varje produkt har en egen själ som förkroppsligar varumärkets filosofi! Se hela Leonardos sortiment och njut av vackra glasdesigner - däribland vinglas, whiskyglas, ölglas, skålar, vaser, tårtfat, sugrör, tekannor och mycket mer! Färg: Färgat glas (Rosa, Grön, Blå, Gul) Material: Glas (Högtemperaturbeständigt Borosilikatglas) Storlek: 15 cm (längd) Övrigt: Diskmaskinssäker Leveranstid: 2-5 dagar Leveranssätt: Leverans till närmaste Schenker-ombud. Klicka här för att hitta närmaste ombud. Om Leonardo Leonardo är det marknadsledande varumärket i Tyskland vad gäller inredning av glas. De erbjuder ett mycket brett sortiment för alla delar av hemmet - allt tillverkat i glas av högsta kvalitet utan att kosta för mycket. Med sitt stora hantverkskunnande inom glastillverkning och utnämningen "Brand of the century" som de fick 2016, har de kommit att bli mycket väletablerade i hela Europa och övriga världen då deras produkter säljs i över 80 länder. Detta...
  Leonardo Ciao Färgade Sugrör Glas 15 Cm - 4-Pack + Borste »

  199 SEK

  Peaceofhome.se

 • Beem Kaffebryggare - Termos 2 Go

  Filter-kaffemaskin inkl. 1 x termos 2 go. Brygg kaffet direkt ner i termoskoppen.
  Beem Kaffebryggare - Termos 2 Go »

  609 SEK

  Manilloshop SE

 • WMF Vattenkokare Lono Tea and Water kettle 2in1 - Silver - 3000 W

  Te- och vattenkokare, 1,7 l, 3000 watt, SCHOTT Duran-glas - värmebeständig, robust, 4 temperaturnivåer - 70 ° C, 80 ° C, 90 ° C och 100 ° C för olika typer, till exempel. grönt te, vitt te och oolongte, bryggningstid kan ställas in från 0-15 minuter, XXL tesil, magnethållare för tesil, avtagbar och tvättbar antikalkfilter, matt Cromargan WMF's Lono te och vattenkokare 2 -i-1 är den nya favoriten bland tedrinkare. Denna eleganta SCHOTT Duran glas tekanna är gjord för att göra den perfekta kopp te. Du kan ställa in rätt temperatur och ställa in den på den valda te-typen. Tack vare den inbyggda XXL tea-si sprids aromen från tebladet perfekt som den borde. Något mycket speciellt med denna tekanna är den magnetiska hållaren som fäster teet på locket efter bryggning. Gör den perfekta koppen te - med WMF: s Lono-te och vattenkokare 2-i-1.
  WMF Vattenkokare Lono Tea and Water kettle 2in1 - Silver - 3000 W »

  1360 SEK

  Proshop.se

 • Electrolux Ergorapido EERC70EB

  10,8 V Li-ion-batteri,Upp till 21 min batteritid,79 dB max ljudnivå,180-graders manövrerbarhet,Bra på att ta upp djurhår,.
  Electrolux Ergorapido EERC70EB »

  990 SEK

  Netonnet.se

 • tectake Minitvättmaskin 4 med centrifug 3,5 kg - vit

  Gör vardagen enklare med den multifunktionella toppmatade minitvättmaskinen från tectake. Den är perfekt för små lägenheter, studenter, singelhushåll och campare! Den platsbesparande minitvättmaskinen är ett mycket bra komplement för den som hellre tvättar hemmavid än släpar tungt till närmaste tvättstuga. Vatten kan fyllas på manuellt så maskinen behöver inte placeras med hänsyn till närmaste vattenkälla eller anslutning. Har du behov för en liten tvättmaskin behöver du inte leta längre, beställ minitvättmaskinen från tectake redan idag. HIGHLIGHTS • 2-i-1 tvätt och centrifugering samtidigt • Hushållsapparat som sparar vatten, energi och tid • Lätthanterad, praktisk och stilig • Högkvalitetsplast, stabil och slagtålig • Färg blå/vit, elegant design • 2 tvättprogram kan väljas • Med 2 separata timerfunktioner för tvätt och centrifugering • Färg: vit TEKNISKA DETALJER • Typ: Tvättmaskin med två kammare • Tvätteffekt: 200 Watt • Torkeffekt: 120 Watt • Vikt (netto/brutto): 14,5/16,1 kg • Spänning: 220–240 Volt/50 Hz • Tvättkapacitet: 4,5 kg • Torkkapacitet: 3,5 kg • Mått: ca 65 cm x 40 cm x 75 cm • Slanglängd vattentillförsel: ca 117 cm • Slanglängd vattenbortledning: ca 51 cm • Kabellängd: ca 140 cm Såhär fungerar den: • Påfyllning av tvätt och tvättmedel • Påfyllning av vatten • Ställ in reglaget beroende på nedsmutsning och material för tvätten. • Ställ in timern. • Anslut strömmen. • Lägg tvätten i centrifugen och ställ in önskad tid.
  tectake Minitvättmaskin 4 med centrifug 3,5 kg - vit »

  2595 SEK

  tectake.se

 • 719 SEK

  Kontorsjatten.se

 • Kyl/frys Retrodesign Creme 183 cm hög

  Kyl/fryskombination som är 183 cm hög och 55 cm bred. En total kapacitet på 244 liter fördelat på 181 liter i kylen och 63 liter i frysen. Energiklassen är E vilket är energisnålt och bra. Cool retrodesign som gör kyl/frysen till en riktig eyecatcher i köket eller varför inte i uterummet. Skåpet är fristående och blir till en läcker inredningsdetalj i vilket rum som helst.
  Kyl/frys Retrodesign Creme 183 cm hög »

  10990 SEK

  Severin

 • INREDNINGKök> stavmixers Bamix Hackkniv Kött och Grönsakskniv

  Hackkniv till Bamix mixerstav. Original Bamix. Material: Rostfritt stål. Konstruktion/funktion: Kniven är till för grönsaker, frukt, barnmat, frusen frukt till glass eller sylt. Det går t o m att krossa is med den. Skötsel: Diskas direkt under vattenkranen. Garanti: 2 års full garanti.
  INREDNINGKök> stavmixers Bamix Hackkniv Kött och Grönsakskniv »

  179 SEK

  Solheminredning.se

Kolla också